Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haarverlies behandelen

  Ruim 50% van alle volwassen ervaart enige mate van haarverlies. Erfelijkheid en ouderdom zijn gevreesde oorzaken. Haartransplantatie procedures worden steeds populairder en veel mensen hebben interesse in het proces. Bij GlobalHair werkt een team van ervaren en toonaangevende haarchirurgen die een FUE haartransplantatie op maat aanbieden. Om u te helpen een juiste beslissing te nemen, is het bekijken van de haartransplantatie fases of proces van belang.

  Stap 1 – het consult

  De eerste stap naar het ondergaan van een FUE haartransplantatie is het consult. Het adviesgesprek vindt plaats bij onze consulenten in Leiden. Dit stelt u in de gelegenheid meer te weten te komen over de operatie. Uw haarverlies wordt besproken en uw gezondheid en medische geschiedenis doorgenomen. Gekeken wordt of u geschikt bent voor een haartransplantatie. Het consult wordt afgesloten met een persoonlijk behandeladvies.

  Stap 2 – voorbereiding van de hoofdhuid

  Als de dag van de operatie nadert, moet u uw haar scheren. Sommige mensen kiezen hier geleidelijk voor in de weken of maanden die aan de behandeling voorafgaan, maar anderen wachten en laten het haar in de kliniek millimeteren. Met kort haar kan de haarchirurg de natuurlijke hoek en groeirichting van de haren in een bepaald gebied optimaal bepalen. Met de komst van de haarsparende FUE haartransplantatie is het mogelijk om een gedeeltelijk geschoren ingreep uit te voeren. Dit kan tijdens het consult worden besproken. Vooral vrouwen hebben voordeel bij een haarsparende ingreep.

  Stap 3 – Controle en verdoving

  Voordat de ingreep van start gaat, wordt eerst het nodige papierwerk worden uitgelegd en ingevuld. Ook worden de preoperatieve foto’s gemaakt. De haarchirurg neemt de procedure opnieuw met u door en beantwoord eventuele vragen. Een plaatselijke verdoving wordt in de hoofdhuid geïnjecteerd om het extraheren van de grafts pijnloos en comfortabel te maken. Het zetten van de verdovingen kan in het begin prikken, maar veel mensen zijn vervolgens verbaasd over de snelheid waarin de verdoving werkt. U bent tijdens de haartransplantatie bij bewustzijn. Voelt u zich op enig moment ongemakkelijk of wilt u een korte pauze nemen? Maak dit kenbaar aan de haarchirurg.

  Stap 4 – Extractie en controle haarzakjes

  De operatie begint met het extraheren van de haarzakjes. Dit wordt gedaan met een FUE micro motor die de haarzakjes een voor een uit het donorgebied haalt. Na het verwijderen van de haarzakjes worden deze in een glazen schaal bewaard. De schaal bevat een oplossing bedoelt om de grafts in ideale omstandigheden te bewaren, voordat ze geplaatst worden in de kale gebieden. Zodra alle haarzakjes zijn geoogst, is het tijd voor een (lunch)pauze. U heeft de gelegenheid om wat te eten en uw benen te strekken. Gedurende deze tijd gaat de haarchirurg samen met de assistenten aan de slag met het onderzoeken van de geoogste grafts en het maken van een selectie welke haarzakjes gebruikt kunnen worden en welke niet. De haarzakjes worden in groepen verdeeld op basis van dikte en grootte om ervoor te zorgen dat er voldoende variatie is om u het meest natuurlijk ogende resultaat te geven.

  Stap 5 – Transplanteren van de haarzakjes

  Zodra het voorbereiden van de grafts is afgerond, bent u klaar voor het plaatsen van de haarzakjes in de kale gebieden. De arts verdoofd de ontvangstgebieden, zodat u de behandeling pijnvrij en comfortabel ondergaat. In de huid worden kleine ‘gaatjes’ geboord, waar de haarzakjes in geplaatst worden. Dit gebeurt op nauwkeurige wijze en overeenkomstig de groeirichting van de andere haren.

  Stap 6 – Nazorg en herstel

  De volgende fase van het haartransplantatie traject heeft u voor een groot deel zelf in de hand. Zodra het proces is voltooid, neemt de haarchirurg het volledige nazorgproces met u door. U krijgt het advies om de behandelde hoofdhuid de eerste 3 dagen niet aan te raken. U krijgt ook medicijnen die u moet innemen zoals voorgeschreven door de arts. Verzorg het haar en de hoofdhuid voorzichtig en wees terughoudend met fysieke inspanning. Als het herstel met u is doorgenomen, wordt u teruggebracht naar het hotel. De volgende dag vindt een controle plaats en geeft de haarchirurg u toestemming om naar huis te reizen. Het duurt 7 tot 10 dagen voordat de huid is genezen, het is niet zo dat u op dat moment al zichtbare resultaten heeft.

  Stap 7 – Beoordeling eindresultaat

  Na 9 tot 12 maanden is het FUE haartransplantatie traject bijna voltooid. U ziet nieuwe haargroei en de haardichtheid ziet er beter uit. Een haartransplantatie is een behandeling met een blijvend resultaat. De getransplanteerde haren uit het donorgebied zijn resistent tegen dihydrotestosteron. Het is belangrijk om te weten dat andere, onbehandelde delen van de hoofdhuid nog steeds vatbaar kunnen zijn voor alopecia androgenetica. Dat betekent dat na verloop van tijd deze gebieden dunner behaard kunnen zijn en een nieuwe haartransplantatie overwogen kan worden.

  Meer informatie haartransplantatie fases of proces

  Zoekt u een oplossing voor erfelijke kaalheid? GlobalHair biedt een FUE haartransplantatie in Turkije en Nederland met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We werken uitsluitend met gekwalificeerde haarchirurgen die jaarlijks honderden haartransplantaties met succes toepassen. Tijdens een gratis consult leggen onze consulenten het behandeltraject uitgebreid toe. Wat kunt u verder van ons verwachten?

  • Moderne behandelruimte en ervaren ISHRS haarchirurgen.
  • Tot 4.500 haarzakjes worden op een dag getransplanteerd.
  • Gratis PRP behandeling t.w.v. € 750.
  • Nederlandstalige begeleiding.
  • All-in tarief met 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en haartransplantatie.
  • Consult, nazorg en controles in Leiden.
  • Mogelijkheid tot betalen in termijnen.

  Maak een afspraak voor een adviesgesprek en bekijk samen met een consulent haartransplantatie voor en na foto’s. Krijg antwoorden op de vragen die u heeft en ontvang een persoonlijk behandeladvies. Meer weten? GlobalHair is telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp