Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Cosmetische ingreep waar niet iedereen voor in aanmerking komt

  Een van de bekendste haartransplantatie feiten is dat niet iedere vorm van haaruitval met behulp van een haarimplantatie behandeld kan worden. Dat betekent dat niet iedereen als vanzelfsprekend een geschikte kandidaat is. Vaak kan een huisarts u helpen met het vaststellen van de oorzaak van het haarverlies. Blijvende haaruitval als gevolg van erfelijke kaalheid kan doorgaans met een FUE haartransplantatie behandeld worden. Voorwaarde om voor behandeling in aanmerking te komen is dat u over voldoende donormateriaal beschikt. Andere haartransplantatie feiten zijn onder andere: • Resultaten zijn permanent. Op dit moment is een haartransplantatie de enige behandeling bij haaruitval met blijvende resultaten. Verdiep uzelf voorafgaand aan de ingreep in de procedure en zorg dat u alle antwoorden krijgt op de vragen die u heeft. • De FUE haartransplantatie is een langdurige, chirurgische ingreep. Onderschat de ingreep dan ook zeker niet en kies voor een ervaren haarkliniek. Tijdens de haartransplantatie worden haarzakjes uit het donorgebied verwijderd en deze worden vervolgens geplaatst in de ontvangstgebieden. Het is een nauwkeurige ingreep die met behulp van plaatselijke verdovingen wordt uitgevoerd. Na afloop hebben uw huid en haar tijd nodig om te herstellen.

  FUE haartransplantatie voor mannen en vrouwen

  Waar het vroeger voornamelijk mannen waren die een haartransplantatie ondergingen, is met de verbetering en ontwikkeling van nieuwe haartransplantatie technieken de behandeling ook in toenemende mate populair bij vrouwen. Tot een aantal jaar geleden werd het haar voor de haarimplantatie geschoren. Dit is niet langer nodig, tegenwoordig wordt bij vrouwen alleen een stukje van het donorgebied gemillimeterd. Uw omliggende haren vallen na afloop van de ingreep over het donorgedeelte heen. Iedereen die te maken heeft met blijvend haarverlies kan in principe kiezen voor een FUE haartransplantatie. Overweegt u een haartransplantatie? De beste resultaten worden bereikt als u zich houdt aan de instructies die u van een haartransplantatie specialist krijgt. Daartoe behoren onder meer ruim voor de haartransplantatie stoppen met roken, voorzichtige haarverzorging, geen directe blootstelling aan de zon of zonnebank en niet zwemmen of naar de sauna gedurende de eerste 2 weken na de ingreep. Werkzaamheden en eventuele sportieve activiteiten kunt u na overleg met de haarchirurg hervatten.

  Hoge kosten haartransplantatie

  Een haartransplantatie feit zijn de hoge kosten van de ingreep. Het is een kostbare procedure die uiteenlopende tarieven kent. Vergelijken van de prijzen loont in de meeste gevallen zeker de moeite. Buitenlandse haarklinieken die op de Nederlandse markt actief zijn, bieden doorgaans lagere prijzen dan Nederlandse haartransplantatie klinieken. Dit betekent niet automatisch dat het kwalitatief mindere behandeling zou zijn. Met name de Turkse haarklinieken staan bekend om de hoge mate van zorg, internationale kwaliteitskeurmerken en uitstekende resultaten. Waar zit dan het verschil in prijs in? Personeelskosten liggen in Turkije lager dan in Nederland. Daarnaast zijn ook de algemene kosten minder hoog. Al met al maakt dat het verschil op loopt tot zo’n 50% en dat is een aardige meevaller. Waar u in Nederland al gauw zo’n € 5.000 tot € 10.000 betaald, afhankelijk van het aantal grafts dat wordt getransplanteerd. Heeft GlobalHair een vast all-in tarief. Handig en bovendien betaalbaar. Voor € 2.949 ondergaat u een haartransplantatie waarbij tot 4.500 grafts getransplanteerd worden. Bij het tarief zijn overigens ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen. U wordt gedurende de behandelprocedure begeleidt en hoeft zich geen zorgen te maken over de ingreep. U bent in ervaren handen van gecertificeerde ISHRS haarchirurgen die jaarlijks honderden haartransplantaties uitvoeren.

  Persoonlijk behandeladvies

  Meer haartransplantatie feiten en fabels hoort u tijdens een consult bij GlobalHair. Tijdens dit adviesgesprek brengen onze ervaren consulenten u volledig op de hoogte van de ingreep en de mogelijkheden die bij u passen. Uw vragen worden beantwoord en u ontvangt een persoonlijk behandeladvies. Gebruikt u medicatie? Neem dan een overzicht en/of verpakkingen mee naar het consult. Indien noodzakelijk kan een aangepast doseerschema gelden in de dagen voor en na de ingreep. Overweegt u een ingreep, maar komt het niet gelegen om naar Leiden te komen? Stuur foto’s van uw hoofd naar contact@globalhair.nl. Met behulp van een fotoconsult ontvangt u dan een behandeladvies.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp