facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Hoofddorp

Heeft uw haardos betere tijden gekend? Ziet u met lede ogen aan hoe uw inhammen dieper en dieper worden? Een van de meest succesvolle behandelmethodes en oplossingen bij haaruitval is een haartransplantatie. De behandeling heeft de laatste jaren een explosieve groei doorgemaakt en is ongekend populair. Het toepassen van een haartransplantatie in Hoofddorp betekend voor veel mensen met haaruitval een permanente oplossing en herstel van de haardos.

Haarverlies bij mannen en vrouwen

Haaruitval is niet ongebruikelijk, het is onderdeel van het haargroeiproces dat voortdurend in beweging is. Oude haren vallen uit en worden vervangen door nieuwe. Bij een grote groep mannen en vrouwen vallen deze oude, bestaande haren uit maar is er van hergroei geen sprake. Als dit bij u het geval is dan verliest u meer haren dan dat er terug groeien en wordt de haaruitval op een gegeven moment zichtbaar. Onderneemt u niets en blijft de oorzaak onbehandeld, dan wordt uw haardos steeds dunner en kan kaalheid hiervan een gevolg zijn. De meest voorkomende oorzaak van haaruitval is erfelijk bepaald en is bekend als Alopecia androgenetica. In tegenstelling tot wat nog altijd vaak wordt gedacht, worden zowel mannen als vrouwen met deze vorm van haaruitval geconfronteerd. Tegenwoordig zijn er diverse interessante behandelmogelijkheden om haaruitval te verminderen en haargroei te verbeteren. Sommige mensen hebben een voorkeur voor het langdurig gebruik van een bewezen haargroeimiddel, terwijl anderen al vrij snel nadenken over een haartransplantatie in Hoofddorp. Vrijwel iedereen weet ondertussen dat een haartransplantatie een succesvolle behandelmethode is. Door te werken met innovatieve, geavanceerde technieken is het mogelijk om nieuwe natuurlijke haargroei te bereiken. Dit is mogelijk door het gebruik van uw eigen donorhaar. Juist omdat het lichaamseigen materiaal betreft is de kans op afstoting nihil. Dit is tegelijk de reden dat een haartransplantatie alleen maar met uw eigen donormateriaal wordt toegepast en niet met materiaal van iemand anders. Waar komt het donormateriaal vandaan? Meestal vanaf de achterzijde van uw hoofd, de haarkrans. Een enkele keer kan ook andere lichaamsbeharing gebruikt worden. De mogelijkheden worden door een haartransplantatie specialist uitgelegd tijdens een intakegesprek.

Bitmap

Haartransplantatie in Hoofddorp in het kort

In het kort gezegd is een haartransplantatie het herverdelen van haarzakjes uit het donorgebied naar de kalende, dun geworden gebieden. Werd de ingreep tot een paar jaar geleden voornamelijk met de FUT methode toegepast, zijn tegenwoordig de meeste specialisten overgestapt op de FUE techniek. Het verschil tussen beide haartransplantatie technieken is dat er bij de FUT techniek een reepje huid uit het donorgebied werd weggesneden, waarna de huid gehecht werd en een litteken ontstond. Bij de FUE methode worden de haarzakjes individueel uit het donorgebied verwijderd met behulp van een holle naald. Het is een techniek die geen zichtbare littekens achterlaat en die bovendien een relatief korte herstelperiode kent. Successen uit het verleden hebben ervoor gezorgd dat de meeste haarklinieken u levenslange groeigarantie geven op de haartransplantatie in Hoofddorp. Hoe dit mogelijk is? Erfelijke haaruitval wordt veroorzaakt door het mannelijke hormoon dihydrotestosteron. Waar het haargroeiproces eerst in een versnelling terecht komt, worden de haarzakjes uiteindelijk vernietigd en is nieuwe haargroei onmogelijk geworden. De grafts die van het donorgebied afkomstig zijn hebben andere, unieke kenmerken en zijn niet gevoelig voor de invloed van het DHT. Het bijzondere is dat deze structuur ook na het transplanteren behouden blijft en de haarzakjes in staat zijn om nieuwe haren te blijven produceren.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kwaliteit haartransplantatie

De haartransplantatie in Hoofddorp is een veilige ingreep, waarbij zelden tot nooit complicaties optreden. Het is een chirurgische ingreep met een laag risico op bijwerkingen. Toch is een grondige voorbereiding voor een goed resultaat belangrijk. Uiteraard gaan veiligheid, ervaring en kwaliteit nauw samen. Kies daarom altijd voor een haarkliniek die beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken met ervaren, geregistreerde haarchirurgen die de ingreep bij u toepassen. Haarchirurgen weten hoeveel haarzakjes gebruikt kunnen worden, zonder dat kalende plekken in het donorgebied zichtbaar worden en hoe de grafts in de juiste groeirichting geplaatst kunnen worden. Het is niet nodig om de ingreep onder narcose uit te voeren, hiervoor is de behandelduur ook te lang. Daarom worden zowel het donor- als transplantatiegebied plaatselijk verdoofd. Van pijn is nauwelijks sprake. Na een aantal uren in een behandelstoel te hebben gezeten, is eerder sprake van verveling en lichte irritatie. Ook na afloop ervaren de meesten geen napijn. Heeft u hier wel last van? Neem dan een pijnstiller als paracetamol. Zowel uw huid als de haargroei herstellen zich in de dagen na de ingreep. Eens de huid hersteld is, 7 tot 10 dagen later, is het niet langer zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft uit laten voeren. Het duurt echter nog wel een paar maanden vooraleer nieuwe haargroei te bespeuren valt. Uw nieuwe haren kunnen op de gebruikelijke en gewenste manier verzorgd en gestyled worden. Pas na 9 tot 12 maanden kan het definitieve resultaat beoordeeld worden.

Betaalbare haarimplantatie Hoofddorp en omgeving

Dat een haartransplantatie voor velen de gewenste oplossing bij haaruitval is, zal u niet bevreemden. Het zijn echter de hoge kosten die een afschrikkend effect hebben. Prijzen van meerdere duizenden euro’s worden in rekening gebracht en dienen meestal altijd volledig uit eigen portemonnee betaald te worden. U zou niet de eerste zijn die teleurgesteld op zoek gaat naar een alternatieve behandeling. Toch is het niet noodzakelijk om uzelf af te laten schrikken. Zo biedt GlobalHair kwalitatief hoogwaardige haartransplantaties in Turkije aan voor minder dan de helft van het gangbare tarief in Nederland. Als u bovendien weet dat het aantal haarzakjes dat tijdens een dagbehandeling getransplanteerd wordt veel hoger ligt dan in Nederland, wordt de haartransplantatie aantrekkelijk én betaalbaar. Voor een intakegesprek kunt u terecht in Leiden en dat geldt ook voor de nazorg. U reist eenmalig naar Istanbul heen en weer en dat is om de haartransplantatie te ondergaan in de luxe haarkliniek. Bent u benieuwd naar de betaalbare tarieven voor een FUE haartransplantatie of wilt u een afspraak maken voor een gratis intakegesprek? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Stuurt u liever een e-mail? U kunt ons bereiken op contact@globalhair.nl.

Haartransplantatie in Hoofddorp FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Hoofddorp. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, u bent van harte welkom in onze vestiging in Leiden voor een consult. Indien u besluit om de haartransplantatie door de ervaren haarchirurgen van GlobalHair toe te laten passen, dan vindt de ingreep plaats in onze moderne haarkliniek in Istanbul.

Ja, u betaalt bij ons een all-in haartransplantatie tarief van € 2.949, waarbij tot 4.500 haarzakjes worden getransplanteerd. Het is bovendien een all-in tarief wat betekent dat ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers, een haargroei stimulerende behandeling ter waarde van € 750 en nazorg bij de prijs zijn inbegrepen. Bij het vergelijken van de tarieven ziet u dat u zomaar 50% of meer bespaard in vergelijking met tarieven die door Nederlandse haarklinieken worden gerekend.

Mannen en vrouwen die een haartransplantatie laten toepassen, zijn doorgaans tevreden met de resultaten die bereikt worden. Een goede voorbereiding voorkomt dat u na de ingreep teleur wordt gesteld in de ontwikkeling van het resultaat. Na de haartransplantatie duurt het nog 9 tot 12 maanden voordat u het definitieve resultaat kunt beoordelen. Waar sommige mensen denken dat de haardos direct in volle glorie is hersteld, komt het eerder aan op het hebben van behoorlijk wat geduld.

Buiten het prijsverschil zijn er diverse andere verschillen. Zo werkt een arts in Hoofddorp zelfstandig bij het oogsten en plaatsen van de haarzakjes, hierdoor worden gemiddeld 3.200 haarzakjes op een dag getransplanteerd. In Istanbul werkt de haarchirurg samen met een team van ervaren assistenten wat resulteert in het behandelen van maximaal 4.500 grafts tijdens een dagbehandeling. De kwaliteit van de zorg in Istanbul ligt hoog en u wordt gedurende uw verblijf bijgestaan door een Nederlandssprekende consulent.

Ja, zeker. De haartransplantatie techniek die door de haarchirurgen van GlobalHair wordt toegepast is niet alleen veilig maar ook bijzonder geavanceerd. Er wordt gewerkt met een micro FUE motor om de haarzakjes te oogsten. Van huidbeschadigingen of beschadigingen van omliggende weefsels is geen sprake. Uw huid herstelt vlot van de ingreep en na gemiddeld 7 tot 10 dagen zijn alle korstjes genezen. Complicaties of bijwerkingen doen zich alleen in zeldzame situaties voor en zijn vrijwel altijd tijdelijk van aard.

GlobalHair biedt u een hoge mate van kwaliteit en beschikt over meerdere (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Onze kliniek is gerenommeerd en de haartransplantaties worden uitgevoerd door ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Uiteraard krijgt u garantie op de succesvol getransplanteerde haarzakjes. Jaarlijks worden bij GlobalHair honderden FUE haartransplantaties bij mannen en vrouwen toegepast. Mannen en vrouwen van over de hele wereld weten hun weg naar de comfortabele kliniek te vinden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.