Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Kosten haartransplantatie vergoed

  Niet iedereen kan of wil de haartransplantatie kosten in een keer betalen. Voor een behandeling betaalt u bij GlobalHair € 2.949, dat is in vergelijking met andere haarklinieken een relatief laag tarief. Als vergoeding van uw zorgverzekeraar uitblijft, is het hoe dan ook een dure behandeling waar u zelf de kosten voor draagt. U kunt diverse opties overwegen om de behandeling toch te kunnen ondergaan: • Sparen totdat u het benodigde behandelbedrag bij elkaar heeft. • Informeren bij familie, kennissen of vrienden of ze u kunnen helpen. Lenen bij familie en vrienden wordt niet graag gedaan, omdat het op een bepaald moment een goede relatie onder druk kan zetten. • Gespreide betaling door middel van een persoonlijke lening. Indien u een doorlopend krediet en/of persoonlijke lening overweegt af te sluiten dan kunt u dat doen bij diverse kredietverstrekkers. Met de toename van het aantal cosmetische ingrepen dat jaarlijks wordt uitgevoerd, zijn er ook kredietmaatschappijen die zich richten op de financiering van dit soort ingrepen.

  Haartransplantatie in Turkije gespreid betalen

  Buitenlandse behandelingen komen niet altijd voor een gespreide betaling in aanmerking. GlobalHair biedt deze mogelijkheid wel. In samenwerking met mijnbetaalplan.nl, een onderdeel van Wallet, is het mogelijk om de FUE haartransplantatie die u in Turkije ondergaat, in gespreide termijnen te voldoen. Uiteraard zijn er bepaalde voorwaarden verbonden aan het afsluiten van een persoonlijk mijnbetaalplan.nl, waarvan de belangrijkste:

  • Minimale leeftijd voor mijnbetaalplan is 21 jaar.
  • Uw kredietverleden wordt getoetst bij BKR in Tiel.
  • Het maximale bestedingslimiet is € 3.500.
  • Een persoonlijk bestedingslimiet is afhankelijk van uw financiële positie. Dat wil zeggen uw maandelijkse inkomsten en uitgaven.
  • Mijnbetaalplan wordt vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst.
  • De rente is variabel en wordt betaald over het openstaande saldo.
  • U kiest zelf de looptijd, maximaal 60 maanden en het maandbedrag, minimaal € 10, dat u aflost.
  • Het maandbedrag is aanpasbaar. Dit kunt u zelf doen.
  • Versneld aflossen is boetevrij.
  • Mijnbetaalplan wordt geregistreerd bij het BKR. Uiteraard bent u bij het afsluiten van een mijnbetaalplan zowel rente als kosten verschuldigd. De rente is variabel en kan zowel omhoog als omlaag gaan.

  Het afsluiten van een lening en/of doorlopend krediet maakt een haartransplantatie in termijnen betalen mogelijk. Echter zorgt het er wel voor dat u meer betaald. Zeker als u de haartransplantatie graag wilt laten uitvoeren kan gespreide betaling een aantrekkelijke gedachte zijn. Het is echter iets waar u niet te makkelijk over na mag denken. Het afsluiten van een lening heeft zowel voor- als nadelen. De voordelen spreken het meeste aan, dat is logisch. Toch kunt u zichzelf afvragen of u meerdere jaren iedere maand herinnert wenst te worden aan de cosmetische ingreep die u heeft ondergaan. Dat is het geval bij gespreide betaling van haartransplantatie kosten. Op het moment dat u de overeenkomst ondertekend en deze wordt toegewezen dan heeft u uw financiën op orde. De maandelijkse inkomsten en uitgaven zijn in gezonde verhouding en de aflossingstermijn van de lening is geen probleem. Maar wat als er onverwachts iets veranderd en uw inkomsten wijzigen? Wat als u door ziekte of ontslag uw baan kwijt raakt? Ook dan lopen de maandelijkse aflossingen door en heeft u verplichtingen ten aanzien van de betalingen. Zonder reserves wordt het aflossen van een lening al snel een nachtmerrie. Zet dus de voors- en tegens tegen over elkaar en neem een weloverwogen beslissing. Soms is even doorsparen helemaal niet zo erg. Bovendien bent u dan geen bijkomende (rente)kosten verschuldigd.

  Haartransplantatie consult

  Zowel mannen als vrouwen kunnen bij GlobalHair terecht voor een FUE haartransplantatie. De behandeling vindt plaats in onze luxe haarkliniek in Istanbul. U wordt tijdens het behandelproces begeleidt en bent in professionele handen. De haartransplantatie wordt uitgevoerd door ervaren haarchirurgen. Uiteraard beschikt de kliniek over internationale kwaliteitskeurmerken. Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een consult. Het consult vindt plaats in Leiden en behandelt onder meer de oorzaak van uw haarverlies, uw wensen en verwachtingen ten aanzien van een haarimplantatie. Bent u benieuwd naar de gespreide betalingsmogelijkheden? Bespreek dit met de consulenten tijdens het consult. Een afspraak maken kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1