facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie in termijnen betalen

Behandelingen bij haaruitval hebben een prijskaartje. Dat is zo wanneer u het gebruik van een haargroeimiddel overweegt, maar ook op het moment dat u besluit om een haartransplantatie uit te laten voeren. Een FUE haartransplantatie is een van de duurdere cosmetische ingrepen, die vrijwel nooit door zorgverzekeraars wordt vergoed. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een haartransplantatie in termijnen te betalen.

Kosten haartransplantatie vergoed

Niet iedereen kan of wil de haartransplantatie kosten in een keer betalen. Voor een behandeling betaalt u bij GlobalHair € 2.949, dat is in vergelijking met andere haarklinieken een relatief laag tarief. Als vergoeding van uw zorgverzekeraar uitblijft, is het hoe dan ook een dure behandeling waar u zelf de kosten voor draagt. U kunt diverse opties overwegen om de behandeling toch te kunnen ondergaan: • Sparen totdat u het benodigde behandelbedrag bij elkaar heeft. • Informeren bij familie, kennissen of vrienden of ze u kunnen helpen. Lenen bij familie en vrienden wordt niet graag gedaan, omdat het op een bepaald moment een goede relatie onder druk kan zetten. • Gespreide betaling door middel van een persoonlijke lening. Indien u een doorlopend krediet en/of persoonlijke lening overweegt af te sluiten dan kunt u dat doen bij diverse kredietverstrekkers. Met de toename van het aantal cosmetische ingrepen dat jaarlijks wordt uitgevoerd, zijn er ook kredietmaatschappijen die zich richten op de financiering van dit soort ingrepen.

Bitmap

Haartransplantatie in Turkije gespreid betalen

Buitenlandse behandelingen komen niet altijd voor een gespreide betaling in aanmerking. GlobalHair biedt deze mogelijkheid wel. In samenwerking met mijnbetaalplan.nl, een onderdeel van Wallet, is het mogelijk om de FUE haartransplantatie die u in Turkije ondergaat, in gespreide termijnen te voldoen. Uiteraard zijn er bepaalde voorwaarden verbonden aan het afsluiten van een persoonlijk mijnbetaalplan.nl, waarvan de belangrijkste:

  • Minimale leeftijd voor mijnbetaalplan is 21 jaar.
  • Uw kredietverleden wordt getoetst bij BKR in Tiel.
  • Het maximale bestedingslimiet is € 3.500.
  • Een persoonlijk bestedingslimiet is afhankelijk van uw financiële positie. Dat wil zeggen uw maandelijkse inkomsten en uitgaven.
  • Mijnbetaalplan wordt vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst.
  • De rente is variabel en wordt betaald over het openstaande saldo.
  • U kiest zelf de looptijd, maximaal 60 maanden en het maandbedrag, minimaal € 10, dat u aflost.
  • Het maandbedrag is aanpasbaar. Dit kunt u zelf doen.
  • Versneld aflossen is boetevrij.
  • Mijnbetaalplan wordt geregistreerd bij het BKR. Uiteraard bent u bij het afsluiten van een mijnbetaalplan zowel rente als kosten verschuldigd. De rente is variabel en kan zowel omhoog als omlaag gaan.

Het afsluiten van een lening en/of doorlopend krediet maakt een haartransplantatie in termijnen betalen mogelijk. Echter zorgt het er wel voor dat u meer betaald. Zeker als u de haartransplantatie graag wilt laten uitvoeren kan gespreide betaling een aantrekkelijke gedachte zijn. Het is echter iets waar u niet te makkelijk over na mag denken. Het afsluiten van een lening heeft zowel voor- als nadelen. De voordelen spreken het meeste aan, dat is logisch. Toch kunt u zichzelf afvragen of u meerdere jaren iedere maand herinnert wenst te worden aan de cosmetische ingreep die u heeft ondergaan. Dat is het geval bij gespreide betaling van haartransplantatie kosten. Op het moment dat u de overeenkomst ondertekend en deze wordt toegewezen dan heeft u uw financiën op orde. De maandelijkse inkomsten en uitgaven zijn in gezonde verhouding en de aflossingstermijn van de lening is geen probleem. Maar wat als er onverwachts iets veranderd en uw inkomsten wijzigen? Wat als u door ziekte of ontslag uw baan kwijt raakt? Ook dan lopen de maandelijkse aflossingen door en heeft u verplichtingen ten aanzien van de betalingen. Zonder reserves wordt het aflossen van een lening al snel een nachtmerrie. Zet dus de voors- en tegens tegen over elkaar en neem een weloverwogen beslissing. Soms is even doorsparen helemaal niet zo erg. Bovendien bent u dan geen bijkomende (rente)kosten verschuldigd.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie consult

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij GlobalHair terecht voor een FUE haartransplantatie. De behandeling vindt plaats in onze luxe haarkliniek in Istanbul. U wordt tijdens het behandelproces begeleidt en bent in professionele handen. De haartransplantatie wordt uitgevoerd door ervaren haarchirurgen. Uiteraard beschikt de kliniek over internationale kwaliteitskeurmerken. Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een consult. Het consult vindt plaats in Leiden en behandelt onder meer de oorzaak van uw haarverlies, uw wensen en verwachtingen ten aanzien van een haarimplantatie. Bent u benieuwd naar de gespreide betalingsmogelijkheden? Bespreek dit met de consulenten tijdens het consult. Een afspraak maken kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.