facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Istanbul ervaringen

Dat het tegenwoordig heel gewoon is om voor een haartransplantatie naar Turkije te reizen, is algemeen bekend. Verspreid over het hele land bevinden zich gespecialiseerde haarklinieken, met veruit de grootste concentratie in Istanbul. Vooraleer u een keuze maakt voor een haarimplantatie bij een Turkse haarkliniek is het goed om onder meer te kijken naar haartransplantatie Istanbul ervaringen. Ervaringen en meningen van anderen geven u een beter idee van de beschikbare mogelijkheden en resultaten die bereikt worden.

Haartransplantatie kosten Istanbul

Dat de kosten voor een haartransplantatie in Istanbul lager zijn dan in Nederland is publiekelijk geheim. Een van de voornaamste redenen hiervan zijn de lagere kosten voor personeel en huisvesting. Dit resulteert in tarieven die ruim 50% lager zijn dan in Nederland. Waar het voor velen een van de belangrijkste redenen is om de ingreep in Istanbul te ondergaan, kunt u daarnaast kijken naar andere voor- en nadelen. Bij het lezen van haartransplantatie Istanbul ervaringen wordt de lage kostprijs vaak genoemd, maar er is meer waar u op kunt letten. Zo zijn de kwaliteit van de haarkliniek en de ervaring van de behandelend haarchirurg van grote invloed op het resultaat van de ingreep. De ervaringen die u leest kunnen in twee groepen verdeeld worden:• Positieve haartransplantatie Istanbul ervaringen • Negatieve haartransplantatie Istanbul ervaringenOverigens is dit een heel normale verdeling van meningen en ervaringen, die u ook terugvindt bij het lezen van reviews van haartransplantaties die in Nederland zijn toegepast. Het is kunst om tussen de verschillende meningen de weg te vinden tussen objectiviteit en met open vizier. Een mening is vaak een moment opname. Onderlinge meningen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Toch kunt u zowel met de positieve als de negatieve ervaringen uw voordeel doen. Lees waarom een behandeling door iemand als tegenvallend is ervaren en kijk hoe anderen over een haarkliniek of een bepaalde haartransplantatie specialist denken.

Bitmap

Persoonlijke haartransplantatie ervaringen

Net zoals bij veel andere zaken, staart u zich niet blind op de mening van anderen. In uw zoektocht naar meer informatie over een haartransplantatie in Istanbul, is het prima mogelijk om zelf kennis te maken met een haarkliniek zonder daarvoor naar Turkije te reizen. Net zoals GlobalHair zijn er andere haarklinieken met een vestiging in Nederland. Maak een afspraak voor een intakegesprek en ervaar zelf hoe u zich voelt. Waar let u tijdens zo’n gesprek op en/of wat kunt u vragen?• Hoe wordt u ontvangen? Voelt u zichzelf welkom? • Worden al uw vragen naar tevredenheid beantwoord? • Beschikt een behandelend specialist over aantoonbare ervaring? • Beschikt een haarkliniek over kwaliteitskeurmerken? • Heeft u vertrouwen in de behandelaar? • Zijn het behandelplan en/of de prijsopgave die u ontvangt overzichtelijk en duidelijk?Daarnaast kunt u andere aanvullende vragen of eisen hebben waar een haarkliniek of behandelaar aan dient te voldoen. Voelt u zich onzeker of bent u bang dat u iets vergeet te vragen? Neem dan iemand die u vertrouwt mee naar het gesprek. Dit geeft u een stukje extra zelfvertrouwen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

GlobalHair haartransplantatie Istanbul ervaringen

Bent u benieuwd hoe anderen een haartransplantatie bij GlobalHair hebben ervaren? Online vindt u zowel klantervaringen als reviews. Deze leest u onder meer op de eigen website, maar ook op een actueel forum zoals Haarweb worden regelmatig ervaringen geplaatst. Lees en bekijk hoe anderen de ingreep hebben en ervaren. Misschien nog interessanter om te zien is hoe het resultaat zich gaandeweg ontwikkelt. Regelmatig worden bij ervaringsverhalen ook foto’s geplaatst van de transplantatieplaatsen en de nieuwe haargroei. Dit geeft u een beter beeld dan de bekende haartransplantatie voor en na foto’s, waar tussen beide foto’s 9 tot 12 maanden tijd zit. Mensen die bij hun verhaal iedere paar weken of om de maand een foto plaatsen geven een realistisch beeld van de periode die volgt op een haartransplantatie. Als voorbereiding op een eventuele FUE haartransplantatie kunnen ervaringsverhalen u een bepaald beeld geven van hetgeen u kunt verwachten.

Meer weten over een haartransplantatie Istanbul?

Heeft u na het lezen van haartransplantatie Istanbul ervaringen, vragen of spreekt een ingreep bij GlobalHair u aan? Laat uzelf dan verder adviseren door onze consulenten tijdens een consult. Gekeken wordt of u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent en hoeveel haarzakjes er bij u getransplanteerd kunnen worden. Bij het all-in haartransplantatie tarief van € 2.949 zijn ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. De behandelprocedure wordt met u doorgenomen en u krijgt een persoonlijk behandelplan overhandigd. Het consult is gratis en kent geen verplichtingen. Eventueel kunt u ook gebruik maken van het foto consult. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie Istanbul ervaringen FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie Istanbul ervaringen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Online geven haarklinieken op de website zelf klantervaringen weer. U kunt ook op een forum als Haarweb een veelvoud aan meningen, ervaringen en resultaten vinden.

GlobalHair krijgt een gemiddelde klantwaardering van 9.8. Mannen en vrouwen die de FUE haartransplantatie in Istanbul hebben laten toepassen, zijn tevreden over het verloop van de behandeling en het resultaat dat wordt bereikt.

Bij het lezen van ervaringsverhalen is het niet eenvoudig om te beoordelen of het een objectieve mening of een echt meegemaakte gebeurtenis is. Aan de manier waarop iets is geschreven, kunt u vaak het nodige opmaken en een conclusie trekken. Geadviseerd wordt om een keuze voor een ingreep of een behandelaar niet puur op de mening van anderen te baseren. Neem de tijd om kennis te maken met een haarkliniek en ervaar zelf hoe een arts of behandelaar te werk gaat.

Ja, zowel bij een forum als bij een haarkliniek kunt u uw eigen haartransplantatie ervaring delen.

Tegenwoordig is het delen van ervaringen gewoon. Reiservaringen, ervaringen met een bepaalde dienstverlener of ervaringen met een cosmetische ingreep vindt u online, zowel bij gespecialiseerde websites, fora en persoonlijke blogs. Mensen delen hun mening of ervaring om anderen op de mogelijkheden te wijzen en/of om aan te geven waarom men voor een ingreep heeft gekozen.

Nee, zeker niet. Zeker als de kliniek of behandelaar van uw voorkeur negatief wordt beoordeeld dan kan dat een onzeker gevoel veroorzaken. Toch is het belangrijk om kennis te gaan maken. Tijdens een intakegesprek kunt u zelf ervaren of u zich op uw gemak voelt bij een specialist. Een mening is persoonlijk en kan variëren.

Nee, haarklinieken zijn u dankbaar voor het feit dat u uw mening en ervaring wilt delen. U krijgt hier echter geen geld voor.

Ja, ook vrouwen delen steeds vaker een haartransplantatie ervaring online. U vindt zowel op Haarweb meningen en ervaringen van vrouwen, als op de website van GlobalHair bij de klantwaarderingen.

Iedereen ervaart een cosmetische ingreep, dus ook een haartransplantatie, op persoonlijke manier. Het is een ingrijpende beslissing om de behandeling toe te laten passen. U bereidt zich langere tijd voor op de behandeldag en daarna begint het lange wachten om resultaat te zien. Hoe iemand de haartransplantatie ervaart is verschillend. De een vindt het achteraf gezien allemaal reuze meevallen, terwijl iemand anders de tijd tot de eindbeoordeling oneindig lang vindt duren.

Turkije is een populaire haartransplantatie bestemming. Haarklinieken zijn verspreid over het land en bevinden zich zowel in de (toeristische) kustplaatsen als in de grote steden. In Istanbul zijn verschillende haarklinieken gevestigd.

De kwaliteit van GlobalHair is constant en hoogwaardig. De kliniek en haarchirurgen voldoen aan de strikte wet- en regelgeving die de Turkse overheid hanteert op het gebied van Volksgezondheid en zorg. In combinatie met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding behoort de kliniek tot de beste haarklinieken van Turkije.

GlobalHair biedt het volledige behandeltraject persoonlijke service. In Istanbul is Nederlandssprekende begeleiding aanwezig. De artsen staan in onderling contact met elkaar. Deze samenwerking wordt als soepel ervaren.

Ja. De gesprekken stellen u in staat om te vergelijken. Ervaar zelf hoe de ingreep wordt uitgelegd en hoe uw haaruitval daarin wordt betrokken. Wanneer u geen klik voelt en/of vertrouwen heeft in de haarkliniek, kijk dan op uw gemak verder. Het vergelijken van uw eigen ervaring stelt u in staat om een weldoordachte keuze te maken.

GlobalHair heeft een all-in FUE haartransplantatie tarief van € 2.949. Tot maximaal 4.500 haarzakjes worden getransplanteerd. Bij dit tarief zijn inbegrepen 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een PRP behandeling t.w.v. € 750.

Ja, ook als u een haartransplantatie in Istanbul wilt laten toepassen is een consult verplicht. Uw geschiktheid wordt beoordeeld en de specialist brengt de omvang van de ingreep in beeld. Het consult vindt plaats in Leiden, u hoeft hiervoor niet naar Istanbul. Eventueel kunt u met de consulent de mogelijkheden voor een fotoconsult overleggen.

De kliniek heeft de voorbije jaren de award voor “Beste Haartransplantatie in Turkije” in ontvangst mogen nemen. Zowel mannen als vrouwen, die de ingreep bij de kliniek hebben ondergaan, zijn tevreden over de behandeling en de bereikte resultaten.

Nee, kortingen en/of geldelijke vergoedingen worden niet gegeven voor een positieve ervaring.

Door een goede voorbereiding en begeleiding weet u van tevoren hoe de reis verloopt en wat u van de ingreep kunt verwachten. Mensen die de ingreep al hebben ondergaan ervaren de persoonlijke aandacht en zorg als een positieve bijdrage, en voelen zich niet aan hun lot overgelaten.

Ja, online vindt u reviews en klantervaringen in verschillende talen.

Haarchirurgen adviseren de ingreep niet op te jonge leeftijd, onder de 25, toe te laten passen. Dit omdat het toekomstige haarverlies niet voorspelt kan worden. Mensen die toch op zeer jonge leeftijd een haartransplantatie ondergaan, laten jaren later vaak een tweede behandeling toepassen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.