Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Istanbul ervaringen

Dat het tegenwoordig heel gewoon is om voor een haartransplantatie naar Turkije te reizen, is algemeen bekend. Verspreid over het hele land bevinden zich gespecialiseerde haarklinieken, met veruit de grootste concentratie in Istanbul. Vooraleer u een keuze maakt voor een haarimplantatie bij een Turkse haarkliniek is het goed om onder meer te kijken naar haartransplantatie Istanbul ervaringen. Ervaringen en meningen van anderen geven u een beter idee van de beschikbare mogelijkheden en resultaten die bereikt worden.

Haartransplantatie kosten Istanbul

Dat de kosten voor een haartransplantatie in Istanbul lager zijn dan in Nederland is publiekelijk geheim. Een van de voornaamste redenen hiervan zijn de lagere kosten voor personeel en huisvesting. Dit resulteert in tarieven die ruim 50% lager zijn dan in Nederland. Waar het voor velen een van de belangrijkste redenen is om de ingreep in Istanbul te ondergaan, kunt u daarnaast kijken naar andere voor- en nadelen. Bij het lezen van haartransplantatie Istanbul ervaringen wordt de lage kostprijs vaak genoemd, maar er is meer waar u op kunt letten. Zo zijn de kwaliteit van de haarkliniek en de ervaring van de behandelend haarchirurg van grote invloed op het resultaat van de ingreep. De ervaringen die u leest kunnen in twee groepen verdeeld worden:• Positieve haartransplantatie Istanbul ervaringen • Negatieve haartransplantatie Istanbul ervaringenOverigens is dit een heel normale verdeling van meningen en ervaringen, die u ook terugvindt bij het lezen van reviews van haartransplantaties die in Nederland zijn toegepast. Het is kunst om tussen de verschillende meningen de weg te vinden tussen objectiviteit en met open vizier. Een mening is vaak een moment opname. Onderlinge meningen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Toch kunt u zowel met de positieve als de negatieve ervaringen uw voordeel doen. Lees waarom een behandeling door iemand als tegenvallend is ervaren en kijk hoe anderen over een haarkliniek of een bepaalde haartransplantatie specialist denken.

Persoonlijke haartransplantatie ervaringen

Net zoals bij veel andere zaken, staart u zich niet blind op de mening van anderen. In uw zoektocht naar meer informatie over een haartransplantatie in Istanbul, is het prima mogelijk om zelf kennis te maken met een haarkliniek zonder daarvoor naar Turkije te reizen. Net zoals GlobalHair zijn er andere haarklinieken met een vestiging in Nederland. Maak een afspraak voor een intakegesprek en ervaar zelf hoe u zich voelt. Waar let u tijdens zo’n gesprek op en/of wat kunt u vragen?• Hoe wordt u ontvangen? Voelt u zichzelf welkom? • Worden al uw vragen naar tevredenheid beantwoord? • Beschikt een behandelend specialist over aantoonbare ervaring? • Beschikt een haarkliniek over kwaliteitskeurmerken? • Heeft u vertrouwen in de behandelaar? • Zijn het behandelplan en/of de prijsopgave die u ontvangt overzichtelijk en duidelijk?Daarnaast kunt u andere aanvullende vragen of eisen hebben waar een haarkliniek of behandelaar aan dient te voldoen. Voelt u zich onzeker of bent u bang dat u iets vergeet te vragen? Neem dan iemand die u vertrouwt mee naar het gesprek. Dit geeft u een stukje extra zelfvertrouwen.

GlobalHair haartransplantatie Istanbul ervaringen

Bent u benieuwd hoe anderen een haartransplantatie bij GlobalHair hebben ervaren? Online vindt u zowel klantervaringen als reviews. Deze leest u onder meer op de eigen website, maar ook op een actueel forum zoals Haarweb worden regelmatig ervaringen geplaatst. Lees en bekijk hoe anderen de ingreep hebben en ervaren. Misschien nog interessanter om te zien is hoe het resultaat zich gaandeweg ontwikkelt. Regelmatig worden bij ervaringsverhalen ook foto’s geplaatst van de transplantatieplaatsen en de nieuwe haargroei. Dit geeft u een beter beeld dan de bekende haartransplantatie voor en na foto’s, waar tussen beide foto’s 9 tot 12 maanden tijd zit. Mensen die bij hun verhaal iedere paar weken of om de maand een foto plaatsen geven een realistisch beeld van de periode die volgt op een haartransplantatie. Als voorbereiding op een eventuele FUE haartransplantatie kunnen ervaringsverhalen u een bepaald beeld geven van hetgeen u kunt verwachten.

Heeft u na het lezen van haartransplantatie Istanbul ervaringen, vragen of spreekt een ingreep bij GlobalHair u aan? Laat uzelf dan verder adviseren door onze consulenten tijdens een consult. Gekeken wordt of u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent en hoeveel haarzakjes er bij u getransplanteerd kunnen worden. Bij het all-in haartransplantatie tarief van € 2.949 zijn ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. De behandelprocedure wordt met u doorgenomen en u krijgt een persoonlijk behandelplan overhandigd. Het consult is gratis en kent geen verplichtingen. Eventueel kunt u ook gebruik maken van het foto consult. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4