facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Istanbul kosten

Het is nauwelijks nog een geheim dat de haartransplantatie kosten in Istanbul, Turkije, lager zijn dan in Nederland. Maar wat is de oorzaak van dit prijsverschil en hoe vindt u een haarkliniek waar u kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit? Met uw keuze voor een haartransplantatie in Istanbul bespaart u behoorlijk wat geld en bent u verzekerd van ervaren artsen en prima kwaliteit. Rest de vraag: wat is voor u de beste haarkliniek in Istanbul? De haartransplantatie Istanbul kosten bij GlobalHair behoren tot de laagste van Turkije.

Scherpe haartransplantatie Istanbul kosten

De kosten voor een FUE haartransplantatie zijn in Turkije lager dan in Nederland en België. Hier liggen een aantal factoren aan ten grondslag:• Lagere loonkosten voor zowel haarchirurgen als kliniekmedewerkers en haartransplantatie assistenten. • Kosten om een haarkliniek operationeel te houden, zoals elektra en andere overheadskosten, zijn eveneens lager. • In vergelijking met een Nederlandse haarkliniek wordt in Istanbul tijdens een dagbehandeling een groter aantal haarzakjes getransplanteerd. Dit is eveneens van invloed op de kostprijs.Uiteraard valt er veel te zeggen om voor een cosmetische behandeling naar het buitenland uit te wijken. Dit zowel positief als negatief. Vaak blijkt het tarief een van de belangrijkste factoren te zijn om een haartransplantatie in Turkije toe te laten passen. Ook wordt er regelmatig door bekende mensen aandacht besteed aan haartransplantaties in Turkije. Bekende Nederlanders maken er geen geheim van dat ze bij een bepaalde haarkliniek een succesvolle haartransplantatie hebben laten toepassen. Deze bekentenissen hebben tot een enorme toename in de vraag naar haarimplantaties geleidt. Ook in Istanbul valt er heel wat te kiezen op het gebied van FUE en FUT haartransplantaties.

Bitmap

Kwaliteit en haartransplantatie Istanbul kosten

In Nederland wordt er vaak gezegd dat een goedkope haartransplantatie hand-in-hand samengaat met een lagere kwaliteit en inferieure resultaten. Niets is echter minder waar. Zo heeft GlobalHair in 2017-2018 en 2018-2019 de prestigieuze award voor “Beste haartransplantatie in Turkije” in ontvangst mogen nemen. Daarnaast beschikt de kliniek over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en zijn de haarchirurgen die voor GlobalHair werken ISHRS geregistreerd. Jaarlijks wordt onze kliniek bezocht door honderden mannen en vrouwen van over de hele wereld. Efficiënte werkmethodes en het gebruik van hoogwaardige FUE haartransplantatie apparatuur zorgen voor een hoog slagingspercentage. Dit ziet u terug in de klantwaarderingen die met gemiddeld een 9.8 veelzeggend zijn.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Begeleiding haartransplantatie Istanbul

Heeft u horen zeggen of gelezen dat bij haartransplantaties in het buitenland er problemen zijn met het communiceren? Hier hoeft u zich bij GlobalHair geen zorgen over te maken. U betaalt een all-in tarief, waarbij u gedurende de hele procedure in Istanbul wordt bijgestaan door een consulent die uw taal spreekt. Geen ongemakkelijke gevoelens of het idee dat u niet wordt begrepen. Wist u trouwens dat bij het tarief van € 2.949 ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie zijn inbegrepen? Zo weet u van tevoren precies waar u op financieel vlak aan toe bent, en wordt u niet onaangenaam verrast met bijkomende kosten. Dat het eerste consult, de controles en nazorg in Leiden plaatsvinden, maakt dat het heen en weer reizen naar Istanbul slechts eenmalig is.

Haartransplantatie Istanbul kosten vergelijken

Bij uw keuze voor een haarkliniek gaat u niet over een nacht ijs. Het is vanzelfsprekend om de kosten en mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Om een overzichtelijk beeld te krijgen, vergelijkt u geen appels en peren met elkaar. Let op dat het steeds om hetzelfde aantal haarzakjes gaat dat getransplanteerd wordt. Kijk naar wat er verder bij de kostprijs is inbegrepen en vergeet de bijkomende kosten niet mee te tellen. Om te zien wat u bespaard ten opzichte van een haartransplantatie in Nederland, kunt de kosten voor een haarimplantatie in Istanbul naast die van Nederlandse haarklinieken leggen. Gemiddeld wordt er 50% bespaard op de totale kostprijs.

Persoonlijk consult haartransplantatie Istanbul

Bent u geschrokken van de Nederlandse haartransplantatie tarieven? Wellicht dat een FUE haartransplantatie in Istanbul voor u een goed alternatief is. Om hier achter te komen kunt u zich laten voorlichten door de ervaren consulenten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een consult wordt er gesproken over de oorzaak van het haarverlies en de verwachtingen die u heeft van een behandeling. Naast het bekijken van uw hoofdhuid en het beschikbare donormateriaal, wordt de ingreep uitvoerig toegelicht en ontvangt u een persoonlijk behandelvoorstel. Gebruikt u medicatie? Neem dan een overzichtslijstje mee naar het consult. Sommige medicatie is van invloed op het herstel na de ingreep en het uiteindelijk resultaat van de haartransplantatie. Een afspraak voor een consult maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie Istanbul kosten FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie Istanbul kosten. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

GlobalHair behoort tot de goedkoopste aanbieders van een FUE haartransplantatie in Istanbul. Bij het all-in tarief van € 2.949 zijn het transplanteren van maximaal 4.500 haarzakjes inbegrepen, maar ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een PRP behandeling t.w.v. € 750.

In Turkije zijn de kosten voor arbeidsloon aanmerkelijk lager dan in Nederland. Overheadskosten om een kliniek operationeel te houden zijn eveneens lager. Dit maakt dat ook de kostprijs voor de ingreep lager aangeboden kan worden.

De lagere prijs is niet van invloed op de kwaliteit van de zorg. GlobalHair staat bekend om de hoge klantwaardering, 9.8 gemiddeld. De kliniek ontving zowel in 2017-2018 en 2018-2019 de award voor beste Haartransplantatie in Turkije.

Nee, de kosten voor de haartransplantatie komen zelden tot nooit voor vergoeding in aanmerking. De meeste mannen en vrouwen laten de ingreep om cosmetische redenen toepassen. Van een medische noodzaak en/of een medische indicatie is geen sprake. Vergoedingsmogelijkheden en voorwaarden staan vermeld in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

Medische kosten die u zelf betaald, kunnen onder bepaalde voorwaarden van de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting worden afgetrokken. De Belastingdienst hanteert hiervoor zowel voorwaarden als regels. Laat uzelf vooraf informeren of adviseren door een gespecialiseerde belastingconsulent.

Ja, GlobalHair werkt samen met mijnbetaalplan.nl. Bedragen tot € 5.000 kunnen gefinancierd worden. U kredietverleden wordt nagetrokken en u dient inzage te geven in uw maandelijkse inkomsten en uitgaven. Wanneer u in aanmerking komt voor een krediet, dan wordt dit aangemeld bij het BKR in Tiel. Via maandelijkse termijnbedragen lost u de verschuldigde som af. Versneld aflossen is mogelijk.

Vraag tijdens een consult naar de kortingsmogelijkheden. Wellicht heeft de kliniek bepaalde mogelijkheden en voorwaarden om een korting aan te bieden. Hierbij kunt u denken aan het geven van toestemming om uw haartransplantatie voor en na foto’s voor publicatie te mogen gebruiken. Kijk altijd aandachtig naar de voorwaarden die gehanteerd worden en hoelang eventueel beeldmateriaal door de kliniek gebruikt wordt.

GlobalHair heeft klinieken in zowel Istanbul als Leiden. In Leiden vinden het consult, de nazorg en controles plaats. Alleen de haartransplantatie zelf vindt in Istanbul plaats. U reist 1 x naar Istanbul en u bepaalt daarbij zelf vanaf welke luchthaven u vertrekt en met welke luchtvaartmaatschappij u reist. De voordeligste retourtickets zijn beschikbaar vanaf € 175. De kosten voor het vliegticket zijn niet bij het behandeltarief inbegrepen.

De kosten voor het annuleren van de behandeling zijn afhankelijk van het tijdsbestek. Als u kort voor de geplande ingreep annuleert, zijn de kosten hoger als wanneer u langer van tevoren afzegt. Voorwaarden en kosten staan vermeld in de Algemene Voorwaarden.

Nee, het eerste consult bij GlobalHair is gratis en kent geen verplichting.

In Istanbul zijn meerdere haarklinieken gevestigd. Als u prijsopgaves aanvraagt en deze wilt vergelijken, ga dan uit van dezelfde basis. Dat wil zeggen een gelijkwaardig aantal haarzakjes en dezelfde haartransplantatietechniek. Let ook op het feit of de haarkliniek een vestiging in Nederland heeft en hoe vaak u naar Istanbul moet reizen.

Ja. Bespreek uw reisschema met GlobalHair, zodat de transfers tijdig voor u geregeld kunnen worden. Vinden er wijzigingen plaats in het schema, geef deze dan zo snel mogelijk door. Het is ook mogelijk om de reis door GlobalHair te laten organiseren.

Naast de extra kosten voor de vliegreis zijn er ook extra kosten voor eten en drinken ter plaatse. Eventuele bijkomende kosten voor het verblijf in het hotel kan de consulent toelichten.

Wees realistisch in uw verwachting. Met een haartransplantatie worden goede resultaten geboekt, een enkele keer is iemand niet tevreden. Redenen voor de teleurstelling zijn divers, maar vinden vrijwel altijd hun oorsprong in een te hoge verwachting. Tegenvallende resultaten zijn geen reden om restitutie van de betaalde kostprijs te geven.

Als u eerder een haartransplantatie heeft laten toepassen en de haardos verder wilt laten verdichten of het resultaat wilt laten verbeteren dan kan dat met een nieuwe ingreep. De voorwaarden hiervoor zijn gelijk aan die van de eerste haartransplantatie.

Ja. De garantievoorwaarden worden met u besproken tijdens het consult.

Nee, haartransplantaties worden uitsluitend met plaatselijke verdovingen van het donor- en transplantatiegebied gedaan. De behandelduur, 6 tot 9 uur, maakt een volledige narcose onwenselijk. De plaatselijke verdovingen zijn voldoende om geen pijn te ervaren. Ziet u op om de haartransplantatie bewust mee te maken? In overleg met de haarchirurg kunt u een kalmerend middel krijgen, zodat u ontspannen in de behandelstoel plaatsneemt.

Uitgebreide haartransplantaties zijn mogelijk wanneer u over een gezond donorgebied beschikt. Afhankelijk van uw situatie kunnen tot 5.000 grafts geoogst worden, zonder dat dit zichtbaar is in de haarkrans.

De haarchirurgen van GlobalHair passen uitsluitend de FUE-methode toe. Het herstel verloopt vlotter en u houdt geen litteken over aan de ingreep.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.