Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Scherpe haartransplantatie Istanbul kosten

  De kosten voor een FUE haartransplantatie zijn in Turkije lager dan in Nederland en België. Hier liggen een aantal factoren aan ten grondslag:• Lagere loonkosten voor zowel haarchirurgen als kliniekmedewerkers en haartransplantatie assistenten. • Kosten om een haarkliniek operationeel te houden, zoals elektra en andere overheadskosten, zijn eveneens lager. • In vergelijking met een Nederlandse haarkliniek wordt in Istanbul tijdens een dagbehandeling een groter aantal haarzakjes getransplanteerd. Dit is eveneens van invloed op de kostprijs.Uiteraard valt er veel te zeggen om voor een cosmetische behandeling naar het buitenland uit te wijken. Dit zowel positief als negatief. Vaak blijkt het tarief een van de belangrijkste factoren te zijn om een haartransplantatie in Turkije toe te laten passen. Ook wordt er regelmatig door bekende mensen aandacht besteed aan haartransplantaties in Turkije. Bekende Nederlanders maken er geen geheim van dat ze bij een bepaalde haarkliniek een succesvolle haartransplantatie hebben laten toepassen. Deze bekentenissen hebben tot een enorme toename in de vraag naar haarimplantaties geleidt. Ook in Istanbul valt er heel wat te kiezen op het gebied van FUE en FUT haartransplantaties.

  Kwaliteit en haartransplantatie Istanbul kosten

  In Nederland wordt er vaak gezegd dat een goedkope haartransplantatie hand-in-hand samengaat met een lagere kwaliteit en inferieure resultaten. Niets is echter minder waar. Zo heeft GlobalHair in 2017-2018 en 2018-2019 de prestigieuze award voor “Beste haartransplantatie in Turkije” in ontvangst mogen nemen. Daarnaast beschikt de kliniek over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en zijn de haarchirurgen die voor GlobalHair werken ISHRS geregistreerd. Jaarlijks wordt onze kliniek bezocht door honderden mannen en vrouwen van over de hele wereld. Efficiënte werkmethodes en het gebruik van hoogwaardige FUE haartransplantatie apparatuur zorgen voor een hoog slagingspercentage. Dit ziet u terug in de klantwaarderingen die met gemiddeld een 9.8 veelzeggend zijn.

  Begeleiding haartransplantatie Istanbul

  Heeft u horen zeggen of gelezen dat bij haartransplantaties in het buitenland er problemen zijn met het communiceren? Hier hoeft u zich bij GlobalHair geen zorgen over te maken. U betaalt een all-in tarief, waarbij u gedurende de hele procedure in Istanbul wordt bijgestaan door een consulent die uw taal spreekt. Geen ongemakkelijke gevoelens of het idee dat u niet wordt begrepen. Wist u trouwens dat bij het tarief van € 2.949 ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie zijn inbegrepen? Zo weet u van tevoren precies waar u op financieel vlak aan toe bent, en wordt u niet onaangenaam verrast met bijkomende kosten. Dat het eerste consult, de controles en nazorg in Leiden plaatsvinden, maakt dat het heen en weer reizen naar Istanbul slechts eenmalig is.

  Haartransplantatie Istanbul kosten vergelijken

  Bij uw keuze voor een haarkliniek gaat u niet over een nacht ijs. Het is vanzelfsprekend om de kosten en mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Om een overzichtelijk beeld te krijgen, vergelijkt u geen appels en peren met elkaar. Let op dat het steeds om hetzelfde aantal haarzakjes gaat dat getransplanteerd wordt. Kijk naar wat er verder bij de kostprijs is inbegrepen en vergeet de bijkomende kosten niet mee te tellen. Om te zien wat u bespaard ten opzichte van een haartransplantatie in Nederland, kunt de kosten voor een haarimplantatie in Istanbul naast die van Nederlandse haarklinieken leggen. Gemiddeld wordt er 50% bespaard op de totale kostprijs.

  Persoonlijk consult haartransplantatie Istanbul

  Bent u geschrokken van de Nederlandse haartransplantatie tarieven? Wellicht dat een FUE haartransplantatie in Istanbul voor u een goed alternatief is. Om hier achter te komen kunt u zich laten voorlichten door de ervaren consulenten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een consult wordt er gesproken over de oorzaak van het haarverlies en de verwachtingen die u heeft van een behandeling. Naast het bekijken van uw hoofdhuid en het beschikbare donormateriaal, wordt de ingreep uitvoerig toegelicht en ontvangt u een persoonlijk behandelvoorstel. Gebruikt u medicatie? Neem dan een overzichtslijstje mee naar het consult. Sommige medicatie is van invloed op het herstel na de ingreep en het uiteindelijk resultaat van de haartransplantatie. Een afspraak voor een consult maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan