Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Een haartransplantatie voor een volle haardos?

  Een haartransplantatie op jonge leeftijd kan leiden tot onbedoelde complicaties. Of u nu man of vrouw bent, het is van belang om voorzichtig te zijn met het nemen van overhaaste beslissingen die later negatieve effecten kunnen hebben. Bij GlobalHair hebben onze ervaren doktoren al meer dan 10.000 klanten geholpen met het geven van eerlijk, passend advies en een haartransplantatie met de beste resultaten.

  Ervaart u al haaruitval op jonge leeftijd? En bent u benieuwd welke leeftijd het beste is voor een haartransplantatie? Wij komen graag met u in gesprek voor een grondig advies, passend bij uw persoonlijke situatie.

  Vanaf welke leeftijd haartransplantatie?

  De ethische minimumleeftijd voor een haartransplantatie ligt meestal rond de 25 jaar, omdat haaruitval op jonge leeftijd nog onvoorspelbaar is. Jonge mensen die met haaruitval kampen, hebben verschillende opties en keuzemogelijkheden. Het is cruciaal om te vermijden dat u naar een onervaren chirurg gaat en/of naar een haarkliniek waar een ongeschikte haartransplantatie wordt voorgesteld. Het is ook belangrijk dat de verwachtingen van de ingreep realistisch zijn. Heeft iemand te hoge verwachtingen? Dan kan het resultaat tegenvallen en als een "mislukking" worden ervaren.

  De reden om de ingreep niet eerder te adviseren, is omdat artsen toekomstig haarverlies niet kunnen voorspellen. Als het haarverlies zich op andere plaatsen dan de transplantatiegebieden voortzet, kan in de toekomst een nieuwe haartransplantatie wenselijk zijn. Dit brengt echter opnieuw hoge kosten met zich mee.

  Soorten behandelingen van een haartransplantatie

  Om tot een goed behandelplan te komen, kijken wij naar de volgende factoren om u van het beste advies te voorzien:

  • Het type haarverlies
  • Het haarverliespatroon
  • De kwaliteit van het donorhaar
  • De grootte van het kalende gebied

  Er zijn verschillende haartransplantatie technieken mogelijk. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende haartransplantatie technieken: Fue Haartransplantatietechniek, Saffier haartransplantatietechniek of DHI Haartransplantatietechniek. Onze artsen kijken met u mee of een van deze technieken de juiste oplossing is voor uw haaruitval op jonge leeftijd. Wij komen altijd met een eerlijk verhaal. Wij vinden het immers net zo belangrijk om altijd voor het beste resultaat te gaan.

  Is wachten op een haartransplantatie verstandig?

  Wanneer u al op jonge leeftijd al te maken heeft met haaruitval, voelt u wellicht eerder de behoefte om het haarverlies aan te pakken. In dergelijke gevallen kan een vroege haartransplantatie een goede optie lijken om de haargroei te herstellen. Maar is dit een goed idee of is het toch beter om te wachten?

  Erfelijke haaruitval is progressief en behandeling is noodzakelijk om volledige kaalheid te voorkomen. Door de jaren heen verliest u meer haar, terwijl bij een haartransplantatie op te jonge leeftijd getransplanteerd haar achterblijft. Dit geeft een onnatuurlijke uitstraling en een onzeker gevoel van eigenwaarde. Een tweede haartransplantatie is een extra kostenpost. Als er niet voldoende donorhaar is overgebleven, is een nieuwe haarimplantatie niet mogelijk en blijft u achter met onnatuurlijke haargroei. Daarom is het begin van de twintiger jaren misschien niet de beste tijd voor een haartransplantatie.

  Zorgen over uw haaruitval op jonge leeftijd?

  Het is logisch dat ook jonge mensen zich zorgen maken over haarverlies. Zeker als het haarverlies al in de puberteit tot uiting komt, is dat schrikken. Behandeling is wenselijk en naarmate u ouder wordt, heeft u keuze uit diverse behandeltechnieken. Haartransplantaties zijn geschikt voor mensen die nog donorhaar hebben. Laat u echter altijd adviseren door gespecialiseerde artsen om zeker te weten dat u de juiste keuze maakt.

  De beste kwaliteit haartransplantatie bij GlobalHair!

  Onze missie is om mensen te helpen met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan. Kunnen wij u hierbij helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken naar wat persoonlijk voor u de beste oplossing is. Elke haartransplantatie is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. En dat weten wij als geen ander. Onze doktoren hebben altijd een passende oplossing - zelfs als u denkt dat het ‘onmogelijk’ voelt, komen wij tot het beste resultaat voor uw haar.

  De doktoren van GlobalHair staan voor u klaar om u weer het zelfvertrouwen terug te geven én natuurlijk: een heerlijk volle haardos!

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1