Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Betekenis haartransplantatie in Kampen

  Met een haartransplantatie worden op chirurgische wijze haarzakjes vanuit het donorgebied naar de transplantatiegebieden verplaatst. De ingreep wordt al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw toegepast, maar is de voorbije decennia verfijnd en verder ontwikkeld. Verbetering van de bestaande technieken heeft tot een toename van de vraag geleid. Meer mannen en vrouwen dan ooit tevoren overwegen een haartransplantatie in Kampen. De ingreep begint met een uitgebreid intakegesprek bij een haarkliniek. Kies voor een haarchirurg met aantoonbare ervaring. Dit zijn de specialisten die de techniek beheersen en die weten hoe in iedere unieke situatie een natuurlijk resultaat bereikt kan worden. Tijdens het gesprek worden de behandeltechnieken nader toegelicht: • FUT techniek, waarbij een reepje huid van de achterzijde van uw hoofd wordt weggenomen. Dit is jaren dé haartransplantatie methode geweest. Het snijden en hechten in de huid laat een ontsierend litteken achter. Het is vandaag de dag een techniek die nog nauwelijks wordt toegepast. • FUE techniek, waarbij de haarzakjes een voor een uit het donorgebied geoogst worden. Door te werken met ultrafijne holle naalden is er van littekenvorming geen sprake en verloopt het herstel achteraf vlot. De verfijning van de techniek maakt dat de meeste haarklinieken en haarchirurgen tegenwoordig een voorkeur hebben voor de FUE methode. Het terugplaatsen van de geoogste grafts gebeurt door middel van het boren van minuscule kanaaltjes. De diameter van de boor die gebruikt wordt is minder dan 1 mm. De haarzakjes worden in de kanaaltjes geplaatst, waar ze binnen enkele dagen vastgroeien. De ingreep zelf duurt gemiddeld zo’n 6 tot 9 uur, wat als een nadeel beschouwd kan worden. Tussendoor heeft u gelegenheid om wat rond te lopen, zodat u niet de volledige aaneengesloten behandeltijd in de behandelstoel zit. De behandelde hoofdhuid herstelt zich binnen 7 tot 10 dagen na de haartransplantatie in Kampen.

  Verwachtingen en resultaten FUE haartransplantatie

  Na de haartransplantatie is het belangrijk om uw hoofd te ontzien en zeker de eerste twee tot drie nachten met een extra kussen te slapen. Hoe u de huid en het haar precies verzorgd, wordt met u besproken in de haarkliniek tijdens de laatste controle voor het naar huis gaan. Als u denkt dat u direct na de haartransplantatie in Kampen een volle haardos heeft, dan is de waarheid eerder teleurstellend. U heeft veel geduld nodig vooraleer het eindresultaat beoordeelt kan worden. Het is zelfs zo dat het getransplanteerde haar eerst uit zal vallen, voordat nieuwe haargroei zichtbaar wordt. Dit is gemiddeld drie maanden na de haartransplantatie. Haargroei versnellen is helaas niet mogelijk. Na 9 tot 12 maanden beoordeelt u in de haarkliniek het definitieve eindresultaat. Haarzakjes die succesvol geoogst en getransplanteerd worden, blijven uw leven lang haren produceren. Goed om te weten is dat met het verstrijken van de tijd en dus het ouder worden uw haar wel wat dunner kan worden. Dit is een gewoon, natuurlijk verschijnsel en niets om u zorgen over te maken.

  Risico’s en kosten van een haartransplantatie

  De prijs van een haartransplantatie in Kampen hangt voornamelijk af van de hoeveelheid haarzakjes die verplaatst worden. Prijzen in Nederland variëren met een gemiddelde van € 5.000 voor zo’n 3.000 grafts. De meeste zorgverzekeraars dekken deze kosten niet en kennen dan ook geen kostenvergoeding toe. Overigens behoort een haartransplantatie tot de meest veilige cosmetische ingrepen. De kans op bijwerkingen of complicaties is uiterst klein, al is er altijd een zekere kans op algemene bijwerkingen zoals nabloedingen en infecties. Om deze kans te beperken krijgt u van een haarchirurg diverse adviezen en instructies waar u zich in de dagen en weken voor en na de ingreep aan kunt houden. Met vaak simpele aanpassingen heeft u een positieve invloed op zowel het herstel als het resultaat. Het belangrijkste is om tijdig te stoppen met roken, geen alcohol te gebruiken en uw huid de kans te geven om te herstellen. Dit in combinatie met een juiste huidverzorging maakt dat het herstel vlot zal verlopen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp