facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Kampen

Net zoals een goede gezondheid en een jeugdige uitstraling nemen de meesten mensen gezonde haarlokken als vanzelfsprekend aan, dat wil zeggen totdat ze beginnen uit te vallen. De schok die velen op dat moment ervaren is groot en het zelfvertrouwen krijgt een stevige opdoffer te verwerken. Voor veel mensen kan een haartransplantatie in Kampen helpen bij het creëren van nieuwe haargroei en het opvullen van de ontstane dunne, kalende plekken. De ingreep is een effectieve manier om uw zelfvertrouwen te herstellen. Laat uzelf eerst informeren over hetgeen kunt verwachten tijdens en na een haartransplantatie.

Betekenis haartransplantatie in Kampen

Met een haartransplantatie worden op chirurgische wijze haarzakjes vanuit het donorgebied naar de transplantatiegebieden verplaatst. De ingreep wordt al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw toegepast, maar is de voorbije decennia verfijnd en verder ontwikkeld. Verbetering van de bestaande technieken heeft tot een toename van de vraag geleid. Meer mannen en vrouwen dan ooit tevoren overwegen een haartransplantatie in Kampen. De ingreep begint met een uitgebreid intakegesprek bij een haarkliniek. Kies voor een haarchirurg met aantoonbare ervaring. Dit zijn de specialisten die de techniek beheersen en die weten hoe in iedere unieke situatie een natuurlijk resultaat bereikt kan worden. Tijdens het gesprek worden de behandeltechnieken nader toegelicht: • FUT techniek, waarbij een reepje huid van de achterzijde van uw hoofd wordt weggenomen. Dit is jaren dé haartransplantatie methode geweest. Het snijden en hechten in de huid laat een ontsierend litteken achter. Het is vandaag de dag een techniek die nog nauwelijks wordt toegepast. • FUE techniek, waarbij de haarzakjes een voor een uit het donorgebied geoogst worden. Door te werken met ultrafijne holle naalden is er van littekenvorming geen sprake en verloopt het herstel achteraf vlot. De verfijning van de techniek maakt dat de meeste haarklinieken en haarchirurgen tegenwoordig een voorkeur hebben voor de FUE methode. Het terugplaatsen van de geoogste grafts gebeurt door middel van het boren van minuscule kanaaltjes. De diameter van de boor die gebruikt wordt is minder dan 1 mm. De haarzakjes worden in de kanaaltjes geplaatst, waar ze binnen enkele dagen vastgroeien. De ingreep zelf duurt gemiddeld zo’n 6 tot 9 uur, wat als een nadeel beschouwd kan worden. Tussendoor heeft u gelegenheid om wat rond te lopen, zodat u niet de volledige aaneengesloten behandeltijd in de behandelstoel zit. De behandelde hoofdhuid herstelt zich binnen 7 tot 10 dagen na de haartransplantatie in Kampen.

Bitmap

Verwachtingen en resultaten FUE haartransplantatie

Na de haartransplantatie is het belangrijk om uw hoofd te ontzien en zeker de eerste twee tot drie nachten met een extra kussen te slapen. Hoe u de huid en het haar precies verzorgd, wordt met u besproken in de haarkliniek tijdens de laatste controle voor het naar huis gaan. Als u denkt dat u direct na de haartransplantatie in Kampen een volle haardos heeft, dan is de waarheid eerder teleurstellend. U heeft veel geduld nodig vooraleer het eindresultaat beoordeelt kan worden. Het is zelfs zo dat het getransplanteerde haar eerst uit zal vallen, voordat nieuwe haargroei zichtbaar wordt. Dit is gemiddeld drie maanden na de haartransplantatie. Haargroei versnellen is helaas niet mogelijk. Na 9 tot 12 maanden beoordeelt u in de haarkliniek het definitieve eindresultaat. Haarzakjes die succesvol geoogst en getransplanteerd worden, blijven uw leven lang haren produceren. Goed om te weten is dat met het verstrijken van de tijd en dus het ouder worden uw haar wel wat dunner kan worden. Dit is een gewoon, natuurlijk verschijnsel en niets om u zorgen over te maken.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Risico’s en kosten van een haartransplantatie

De prijs van een haartransplantatie in Kampen hangt voornamelijk af van de hoeveelheid haarzakjes die verplaatst worden. Prijzen in Nederland variëren met een gemiddelde van € 5.000 voor zo’n 3.000 grafts. De meeste zorgverzekeraars dekken deze kosten niet en kennen dan ook geen kostenvergoeding toe. Overigens behoort een haartransplantatie tot de meest veilige cosmetische ingrepen. De kans op bijwerkingen of complicaties is uiterst klein, al is er altijd een zekere kans op algemene bijwerkingen zoals nabloedingen en infecties. Om deze kans te beperken krijgt u van een haarchirurg diverse adviezen en instructies waar u zich in de dagen en weken voor en na de ingreep aan kunt houden. Met vaak simpele aanpassingen heeft u een positieve invloed op zowel het herstel als het resultaat. Het belangrijkste is om tijdig te stoppen met roken, geen alcohol te gebruiken en uw huid de kans te geven om te herstellen. Dit in combinatie met een juiste huidverzorging maakt dat het herstel vlot zal verlopen.

Haartransplantatie in Kampen FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Kampen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

De ingreep verloopt grotendeels hetzelfde. Verschillen zitten in het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd en de techniek die wordt toegepast. Vrouwen hebben veelal een voorkeur voor een haarsparende FUE haartransplantatie, waarbij op een dag minder grafts behandeld kunnen worden dan bij een standaard FUE ingreep. Het oogsten en terug plaatsen van de haarzakjes verloopt op dezelfde wijze.

In Kampen, en omgeving, zijn diverse haarklinieken gevestigd. U kunt daar terecht voor een informatief gesprek. Het is echter ook mogelijk om uzelf te laten informeren door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Binnen onze haarkliniek bestaat jarenlange ervaring met de haartransplantatie bij vrouwen. De resultaten die bereikt worden zijn goed en de ingreep is aantrekkelijk geprijsd.

De kostprijs is vaak een heikel punt bij een haartransplantatie. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten vrijwel nooit en met prijzen die gemiddeld rond € 5.000 liggen, is het een behoorlijk stevig kostenplaatje. Als vanzelfsprekend is de eindprijs afhankelijk van de complexiteit van de ingreep en het aantal haarzakjes dat is inbegrepen. Veelal spelen ook de naamsbekendheid van de haarkliniek en de ervaring van behandelend specialist een rol in de kostprijs.

Cosmetische behandelingen worden geregeld met zogenaamde groepskortingen aangeboden. De prijs van de aanbieding is scherp, maar de ingreep vaak erg beperkt. Let daarom goed op hetgeen bij het aanbod is inbegrepen, waar en door wie de haartransplantatie wordt toegepast. Om onaangename verrassingen te voorkomen is het vooraf belangrijk om te weten wat de uiteindelijke kostprijs is van de haartransplantatie die bij u wordt toegepast.

Als u bereid bent om buiten uw comfortzone te treden, dan biedt GlobalHair u een betaalbare haartransplantatie in een luxe haarkliniek in Istanbul. De behandelend haarchirurgen zijn vakbekwaam, ISHRS geregistreerd en uiterst ervaren. Met een all-in tarief van € 2.949 bespaart u behoorlijk op de kosten van een ingreep in Kampen.

U wordt gedurende het behandelproces begeleidt door een consulent die uw eigen taal spreekt. Transfers van en naar de luchthaven, het hotel en de kliniek zijn inbegrepen de kostprijs. Dit evenals 2 hotelovernachtingen in een comfortabel hotel. Na aankomst in Istanbul gaat u naar de kliniek, waar de haarchirurg de procedure toelicht. De volgende dag wordt de haartransplantatie uitgevoerd. U bent dan de hele dag, 6 tot 9 uur, onder behandeling. Eens de ingreep is beëindigd gaat u terug naar het hotel voor de laatste overnachting. De haarchirurg controleert de volgende ochtend het donor- en transplantatiegebied, waarna u veilig terug naar huis kunt reizen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.