Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie kliniek Turkije

Zoekt u een haartransplantatie kliniek Turkije? Turkije is een van ’s werelds populairste bestemmingen voor cosmetische chirurgie en haartransplantaties. Verspreid over het land zijn haarklinieken gevestigd. Hoe vindt u een goede haartransplantatie kliniek Turkije in dit brede aanbod? Begin met het selecteren van Turkse haarklinieken die een vertegenwoordiging in Nederland hebben. GlobalHair in Leiden is een van de goedkoopste aanbieders van FUE haartransplantaties in Istanbul. Bij de moderne kliniek zijn ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam die jaarlijks honderden succesvolle haartransplantaties toepassen.

Kwaliteit haartransplantatie

U zoekt een blijvende oplossing bij haarverlies en overweegt een haartransplantatie. De kwaliteit van de haarkliniek en de ervaring van de haarchirurg zijn bepalend voor het resultaat dat wordt bereikt. Het vinden van de haartransplantatie kliniek Turkije die het beste bij u past, is niet altijd makkelijk. Want waar let u op bij het selecteren van een haarkliniek en hoe weet u of een haarchirurg inderdaad over de nodige ervaring beschikt? Een groot aantal aanbieders van haartransplantaties in Turkije beschikt over een meertalige website. Dit maakt het vinden en lezen van informatie eenvoudig. Het is niet nodig om op regelmatige basis naar Turkije te reizen. Diverse Turkse haarklinieken hebben in Nederland een vestiging. Een van de voordelen is dat u in uw eigen taal te woord wordt gestaan. Communicatieproblemen worden genoemd bij de redenen om niet voor een haartransplantatie naar het buitenland te reizen. GlobalHair beschikt niet alleen over een vestiging in Leiden. Ook ter plaatse in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding aanwezig. GlobalHair is naast de betaalbare tarieven bekend om de constante hoogwaardige kwaliteit. Dit komt tot uiting in de aanwezigheid van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en ingrepen die uitsluitend worden uitgevoerd door ISHRS geregistreerde specialisten. GlobalHair ontving in de jaren 2017-2018 en 2018-2019 de award voor beste haartransplantatie in Turkije.

Bitmap

Betaalbare haartransplantatie kliniek Turkije

Een van de redenen om voor een haartransplantatie naar een kliniek in Turkije te gaan, zijn de betaalbare tarieven. Een gemiddelde haartransplantatie kliniek Turkije biedt prijzen aan die fors lager zijn dan de Nederlandse behandelaars. GlobalHair rekent een all-in tarief van € 2.949 voor een haartransplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes. Bij dit tarief zijn ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers, een PRP behandeling t.w.v. € 750 en nazorg inbegrepen. In vergelijking met een FUE haartransplantatie in Nederland is dat ruim 50% goedkoper. Bovendien transplanteren Nederlandse artsen tijdens een dagbehandeling maximaal 3.000 à 3.200 grafts. Waarom is GlobalHair zo voordelig? De kosten in Turkije zijn lager dan in Nederland, dit geldt zowel voor arbeidsloon als algemene kosten voor onder meer elektra en kliniek benodigdheden. Daarnaast werkt de haarchirurg in Turkije samen met een team van professionele haartransplantatie assistenten, waardoor de ingreep op uiterst efficiënte wijze verloopt. Na de haarimplantatie verblijft u nog een nacht in een comfortabel hotel. De volgende ochtend vindt een uitgebreide nacontrole bij de haarchirurg plaats. Deze geeft u de nodige tips en verzorgingsinstructies mee, waarna u toestemming krijgt om de reis naar huis aan te vangen. Eenmaal terug in Nederland vindt de nazorg plaats in Leiden. Hier kunt u te allen tijde terecht met vragen over het herstel.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Succesvolle haartransplantatie Turkije

Haartransplantaties die door de ervaren specialisten van GlobalHair in Istanbul worden toegepast, krijgen een gemiddelde klantwaardering van 9.8. De resultaten die bereikt worden zijn blijvend en mensen kijken na de ingreep weer met zelfvertrouwen in de spiegel. Naast de reviews op de eigen website, worden ook ervaringen en meningen over GlobalHair gedeeld op het bekende forum Haarweb. De haarzakjes die met succes getransplanteerd worden, beginnen na een aantal maanden nieuwe haren te produceren en ze blijven dit bovendien uw leven lang doen. Goed om te weten is dat pas na 9 tot 12 maanden het resultaat definitief is en beoordeelt kan worden.

Informatie haartransplantatie kliniek Turkije

Bekijkt u de verschillende haarklinieken in Turkije? U kunt bij GlobalHair gratis en vrijblijvend kennismaken met onze moderne haarkliniek. Het eerste consult vindt plaats in Leiden, de haartransplantatie zelf in Istanbul en de nazorg en controles in Leiden. Het reizen naar Turkije blijft beperkt en u heeft bovendien het voordeel dat u gewoon in uw eigen taal te woord wordt gestaan. Neem naar het consult, indien van toepassing, informatie mee over uw gezondheid, medisch verleden en medicatie die u gebruikt. Een afspraak bij GlobalHair maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Maakt u liever gebruik van het foto consult? Stuur dan duidelijke foto’s van de gebieden met haarverlies, het donorgebied en uw volledige hoofd naar contact@globalhair.nl, u kunt de foto’s ook via WhatsApp sturen.

Haartransplantatie kliniek Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie kliniek Turkije. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

De lagere kostprijs voor de ingreep, is een van de belangrijkste redenen waarom mensen voor een haartransplantatie naar Turkije reizen. Turkse haarklinieken passen de FUE techniek bij mannen en vrouwen toe, waarbij uitstekende resultaten bereikt worden.

Verschillende Turkse haarklinieken, waaronder GlobalHair, beschikken over een vestiging of vertegenwoordiging in Nederland en België. Zowel de bereikbaarheid als de toegankelijkheid zijn daarmee laagdrempelig. Het is niet noodzakelijk om naar Turkije te reizen voor een kennismakingsgesprek.

Net zoals in Nederland zijn er verschillen in kwaliteit. De erkende haarklinieken werken uitsluitend samen met ISRHS geregistreerde haarchirurgen en staan bekend om de constant hoogwaardige kwaliteit van de zorg. Vraag naar aansluitingen bij een kwaliteitskeurmerk en/of vraag naar aantoonbaar bereikte resultaten bij een kliniek tijdens een intakegesprek.

De haarchirurgen van GlobalHair passen de FUE techniek toe. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een FUE micro motor. Tijdens de ingreep werkt de haarchirurg samen met ervaren haartransplantatie assistenten, zo kunnen op een dag tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden.

De artsen spreken doorgaans Engels en/of Duits. Om communicatie misverstanden te voorkomen, is er gedurende uw verblijf in de kliniek Nederlandstalige begeleiding aanwezig.

Wanneer uw vluchtgegevens bekend zijn dan neemt u deze door met de consulent van GlobalHair in Leiden. Na aankomst op het vliegveld in Istanbul staat er een transfer klaar die u naar het hotel en/of de haartransplantatie kliniek brengt. Transfers tussen het hotel en de kliniek zijn inbegrepen. Op de dag van uw retourvlucht naar huis wordt u terug naar het vliegveld gebracht.

Bij GlobalHair betaalt u een all-in tarief van € 2.949. Dit is inclusief de haartransplantatie, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling t.w.v. € 750. Voor- en nazorg zijn eveneens inbegrepen en vinden plaats in Leiden.

Online vindt u verschillende vergelijkings- en review sites waar mensen zowel hun ervaring als mening over andere haartransplantaties delen. Ook een forum als Haarweb bevat interessante informatie over haartransplantatie behandelingen, resultaten en mogelijkheden.

Ja, GlobalHair werkt samen met mijnbetaalplan.nl. Hier kunt u een bedrag tot maximaal € 5.000 lenen. Voordat een kredietaanvraag wordt goedgekeurd, worden uw financiële gegevens bekeken en beoordeelt. Daarbij wordt ook gekeken naar uw kredietverleden. Wanneer u in aanmerking komt voor een financiering dan ontvangt u een kredietovereenkomst. Het krediet wordt aangemeld bij het BKR in Tiel. Mijnbetaalplan.nl, rekent een variabele rente, wat de totaalsom iets duurder maakt.

Nee, de FUE haartransplantatie vindt tijdens een dagbehandeling plaats. Na het afronden van de ingreep wordt u teruggebracht naar het hotel. U verblijft 3 dagen en 2 nachten in Istanbul.

GlobalHair heeft een vestiging in Leiden. Hier vinden het consult, de nazorg en controles plaats. Alleen de haartransplantatie zelf wordt in de moderne kliniek in Istanbul toegepast.

In Turkije zijn de maandelijkse kosten waar een kliniek mee te maken heeft lager dan in Nederland. Zowel kosten voor artsen als overige kliniekmedewerkers en overhead kosten zijn lager, waardoor de ingreep goedkoper aangeboden kan worden.

Ja, de haarchirurgen van GlobalHair hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de FUE techniek bij zowel mannen als vrouwen. Vrouwen kunnen gebruik maken van de haarsparende FUE haartransplantatie. Haartransplantatie voor en na foto’s kunt u tijdens het consult bekijken.

Ja, de voorwaarden en bepalingen worden met u doorgenomen tijdens het consult in Leiden.

De haartransplantatie behoort tot de meest veilige cosmetische ingrepen. De behandeling heeft een kleine kans op complicaties en/of bijwerkingen. Bij GlobalHair zijn uitsluitend ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam, de kliniek is volledig geaccrediteerd en voldoet aan de wet- en regelgeving zoals vastgesteld door het Turkse Ministerie voor de Volksgezondheid.

Nee, haartransplantaties worden uitsluitend met uw eigen donorhaar toegepast. De kans op afstoting is hierdoor nihil. Heeft u onvoldoende donormateriaal, dan wordt een andere behandeling geadviseerd.

Slechts enkele haartransplantatie specialisten weten hoe ze op succesvolle wijze kroeshaar kunnen transplanteren. De ingreep wordt niet in elke haarkliniek aangeboden. Kroeshaar is bijzonder. Om een natuurlijk resultaat te bereiken is veel ervaring nodig. Vraag vooraf of een behandelaar over aantoonbare ervaring beschikt.

In Nederland werkt een haartransplantatie specialist veelal alleen, terwijl haarchirurgen in Turkije worden bijgestaan door een team van ervaren assistenten. Dit maakt dat zowel het oogsten als plaatsen van de haarzakjes op meer efficiënte wijze wordt gedaan en grotere aantallen verplaatst kunnen worden.

Ja, u kunt uw reisgegevens en voorkeuren doornemen met de consulent in Leiden. Gebleken is dat mensen vaak beter in staat zijn te ontspannen als er een bekend gezicht in de buurt is.

Minderjarigen worden niet behandelt. Daarnaast adviseren haarchirurgen om de ingreep niet op te jonge leeftijd toe te laten passen. De voortgang van het haarverlies kan moeilijk voorspelt worden. Om te voorkomen dat u later een aanvullende ingreep nodig heeft is het beter om de ingreep niet te vroeg te ondergaan. Zolang uw gezondheid dat toelaat kan een haartransplantatie plaatsvinden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.