Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie kliniek Turkije

Zoekt u een haartransplantatie kliniek Turkije? Turkije is een van ’s werelds populairste bestemmingen voor cosmetische chirurgie en haartransplantaties. Verspreid over het land zijn haarklinieken gevestigd. Hoe vindt u een goede haartransplantatie kliniek Turkije in dit brede aanbod? Begin met het selecteren van Turkse haarklinieken die een vertegenwoordiging in Nederland hebben. GlobalHair in Leiden is een van de goedkoopste aanbieders van FUE haartransplantaties in Istanbul. Bij de moderne kliniek zijn ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam die jaarlijks honderden succesvolle haartransplantaties toepassen.

Kwaliteit haartransplantatie

U zoekt een blijvende oplossing bij haarverlies en overweegt een haartransplantatie. De kwaliteit van de haarkliniek en de ervaring van de haarchirurg zijn bepalend voor het resultaat dat wordt bereikt. Het vinden van de haartransplantatie kliniek Turkije die het beste bij u past, is niet altijd makkelijk. Want waar let u op bij het selecteren van een haarkliniek en hoe weet u of een haarchirurg inderdaad over de nodige ervaring beschikt? Een groot aantal aanbieders van haartransplantaties in Turkije beschikt over een meertalige website. Dit maakt het vinden en lezen van informatie eenvoudig. Het is niet nodig om op regelmatige basis naar Turkije te reizen. Diverse Turkse haarklinieken hebben in Nederland een vestiging. Een van de voordelen is dat u in uw eigen taal te woord wordt gestaan. Communicatieproblemen worden genoemd bij de redenen om niet voor een haartransplantatie naar het buitenland te reizen. GlobalHair beschikt niet alleen over een vestiging in Leiden. Ook ter plaatse in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding aanwezig. GlobalHair is naast de betaalbare tarieven bekend om de constante hoogwaardige kwaliteit. Dit komt tot uiting in de aanwezigheid van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en ingrepen die uitsluitend worden uitgevoerd door ISHRS geregistreerde specialisten. GlobalHair ontving in de jaren 2017-2018 en 2018-2019 de award voor beste haartransplantatie in Turkije.

Betaalbare haartransplantatie kliniek Turkije

Een van de redenen om voor een haartransplantatie naar een kliniek in Turkije te gaan, zijn de betaalbare tarieven. Een gemiddelde haartransplantatie kliniek Turkije biedt prijzen aan die fors lager zijn dan de Nederlandse behandelaars. GlobalHair rekent een all-in tarief van € 2.949 voor een haartransplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes. Bij dit tarief zijn ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers, een PRP behandeling t.w.v. € 750 en nazorg inbegrepen. In vergelijking met een FUE haartransplantatie in Nederland is dat ruim 50% goedkoper. Bovendien transplanteren Nederlandse artsen tijdens een dagbehandeling maximaal 3.000 à 3.200 grafts. Waarom is GlobalHair zo voordelig? De kosten in Turkije zijn lager dan in Nederland, dit geldt zowel voor arbeidsloon als algemene kosten voor onder meer elektra en kliniek benodigdheden. Daarnaast werkt de haarchirurg in Turkije samen met een team van professionele haartransplantatie assistenten, waardoor de ingreep op uiterst efficiënte wijze verloopt. Na de haarimplantatie verblijft u nog een nacht in een comfortabel hotel. De volgende ochtend vindt een uitgebreide nacontrole bij de haarchirurg plaats. Deze geeft u de nodige tips en verzorgingsinstructies mee, waarna u toestemming krijgt om de reis naar huis aan te vangen. Eenmaal terug in Nederland vindt de nazorg plaats in Leiden. Hier kunt u te allen tijde terecht met vragen over het herstel.

Succesvolle haartransplantatie Turkije

Haartransplantaties die door de ervaren specialisten van GlobalHair in Istanbul worden toegepast, krijgen een gemiddelde klantwaardering van 9.8. De resultaten die bereikt worden zijn blijvend en mensen kijken na de ingreep weer met zelfvertrouwen in de spiegel. Naast de reviews op de eigen website, worden ook ervaringen en meningen over GlobalHair gedeeld op het bekende forum Haarweb. De haarzakjes die met succes getransplanteerd worden, beginnen na een aantal maanden nieuwe haren te produceren en ze blijven dit bovendien uw leven lang doen. Goed om te weten is dat pas na 9 tot 12 maanden het resultaat definitief is en beoordeelt kan worden.

Bekijkt u de verschillende haarklinieken in Turkije? U kunt bij GlobalHair gratis en vrijblijvend kennismaken met onze moderne haarkliniek. Het eerste consult vindt plaats in Leiden, de haartransplantatie zelf in Istanbul en de nazorg en controles in Leiden. Het reizen naar Turkije blijft beperkt en u heeft bovendien het voordeel dat u gewoon in uw eigen taal te woord wordt gestaan. Neem naar het consult, indien van toepassing, informatie mee over uw gezondheid, medisch verleden en medicatie die u gebruikt. Een afspraak bij GlobalHair maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Maakt u liever gebruik van het foto consult? Stuur dan duidelijke foto’s van de gebieden met haarverlies, het donorgebied en uw volledige hoofd naar contact@globalhair.nl, u kunt de foto’s ook via WhatsApp sturen.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4