Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Korstvorming na haartransplantatie

  Het verschijnen van korstjes op de huid na een haartransplantatie heeft een aantal redenen:

  • Na de ingreep kan de huid nabloeden en/of nalekken door de puncties die zijn gedaan om de haarzakjes te implanteren. Als gevolg hiervoor ontstaan zwellingen in het behandelde gebied die gevuld zijn met een gele vloeistof. Binnen een paar dagen na de transplantatie wordt het vocht uit de huid gedrukt dit via de poriën of de wondjes. De hoofdhuid droogt uit en vormt korstjes.
  • Zowel in het donorgebied als op de transplantatie gebieden prikt de arts of een assistent de huid aan. Als gevolg hiervan vormt de huid korstjes.

  Haartransplantatie korstjes genezen vanzelf

  Wanneer vallen korstjes af na een haartransplantatie? De meeste korstjes zijn meestal volledig verdwenen tussen de 7e en 10e dag na de ingreep. Het belangrijkste is om niet aan de korstjes te wrijven of te krabben, omdat dit infecties kan veroorzaken en het succes van de haartransplantatie in gevaar brengt. Het is ook belangrijk om de hoofdhuid vrij te houden van verwondingen en korstjes. U kunt nieuwe of extra korstvorming met de juiste verzorgingstips voorkomen. Om dit te doen masseert u de hoofdhuid met uw vingertoppen. Masseer shampoo door het haar en raak de huid niet met uw nagels aan. Spoel verzorgingsproducten goed uit en dep de huid en het haar droog.

  Advies van de haarchirurg

  Aan de andere kant is het niet goed dat korstjes op de huid achterblijven. Dit kan de poriën verstoppen waardoor de huid onvoldoende adem krijgt. Bij GlobalHair nemen de haarchirurgen de verzorgingsinstructies uitgebreid en zorgvuldig met u door. Ook wijst de arts u op het belang van een goed herstel van de huid in het behandelde gebied.

  Haartransplantatie korstjes zachter maken

  Hoewel het prima is om de hoofdhuid na een paar dagen voorzichtig aan te raken, raden artsen af om de korstjes zelf te verwijderen. Niet alleen kan dat het nieuwe haar beschadigen, u heeft een grotere kans op bloedingen, infecties en folliculitis wat het herstel vertraagd. In plaats daarvan kan een haarchirurg adviseren om vanaf de 6e dag na de haartransplantatie uw haar nat te maken in lauw warm water. Breng gedurende 10 minuten royaal wat van de conditioner aan en masseer deze zachtjes over de hoofdhuid onder de douche. Dit proces moet gericht zijn op het zorgvuldig uitspoelen van de conditioner. Tegelijkertijd krijgt de huid door de conditioner een boost en worden de korstjes zo goed mogelijk gehydrateerd, waardoor u ze zachter maakt.

  Genezen zonder littekens

  De moderne FUE haartransplantatie techniek, voorkomt dat er opvallende littekens op de hoofdhuid ontstaan. Het maken van incisies en hechten van de wond is niet nodig. In het donorgebied en in de ontvangstgebieden zijn later geen littekens zichtbaar. De meeste mensen herstellen vlot en zonder bijwerkingen van een haartransplantatie. Het succes van de ingreep zit deels in een degelijke voorbereiding. Praat met haartransplantatie specialisten. Lees reviews op Haarweb.nl en laat uzelf adviseren door meerdere haarklinieken.

  Haartransplantatie zonder korstjes

  Net zoals bij andere chirurgische ingrepen is het niet mogelijk om na een haartransplantatie geen last te hebben van korstvorming. Op zich zijn ook niet de korstjes het probleem, maar de jeuk die u ervaart als de huid begint te genezen. Jeuk is erger als pijn wordt wel eens gezegd. Zeker bij een haartransplantatie is dat het geval. Te meer omdat u moet proberen de huid met rust te laten en niet hard te wrijven en/of krabben. Jeuk gaat u tegen door regelmatig te koelen. Heeft u na de haartransplantatie veel last van jeuk? Vraag koeladvies en zorg dat er tussen het koelelement en de huid een handdoek zit. Leg een koelelement nooit direct op de behandelde hoofdhuid. In het ergste geval kan dit brandwonden veroorzaken. Overigens neemt de jeuk in de meeste gevallen vanzelf af.

  Korstjes, jeuk en zweten

  Alhoewel een haartransplantatie een minimaal belastende ingreep is, is het nodig om het zeker tot 6 weken na de operatie rustig aan te doen. Zware lichamelijke inspanningen en zweten hebben invloed op uw herstel. Hoofdzweten kan bovendien het jeuken verergeren, waardoor de kans op het openkrabben van de korstjes toeneemt. Wees voorzichtig met fysieke inspanning. Ga de eerste weken niet zwemmen en stel het bezoek aan de sauna uit. Verricht u dagelijks zware arbeid? Bespreek met de haarchirurg hoe u na de haartransplantatie veilig aan het werk kunt, zonder het resultaat van de ingreep nadelig te beïnvloeden. Bescherm de hoofdhuid tegen het zonlicht, maar let op dat het hoofddeksel dat u gebruikt niet te strak om de huid zit.

  Beste haartransplantatie periode

  Met het oog op een voorspoedig herstel, is de periode waarin u de haartransplantatie ondergaat van invloed op het resultaat. Mensen die vaak buiten zijn en buitenwerkzaamheden verrichten moeten zich beseffen dat externe weersinvloeden effect kunnen hebben op de hoofdhuid en de haargroei. Kiezen voor de juiste mate van bescherming is nodig om een teleurstelling te voorkomen. Wat voor u een goede behandelperiode is, is dat niet per definitie voor iemand anders. Tijdens het consult komen uw dagelijkse werkzaamheden en activiteiten uitgebreid aan bod en licht de consulent de invloedsfactoren toe.

  Gratis adviesgesprek haartransplantatie Turkije

  Stoort u zich aan inhammen die dieper worden? Is uw kruin kalend? Een haartransplantatie is een populaire behandelmethode voor erfelijke kaalheid. GlobalHair staat bekend om de scherpe prijs-kwaliteitverhouding voor haartransplantatie Turkije en de succesvolle resultaten die behaald worden. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de verschillende haartransplantatie technieken? Maak een afspraak voor een gratis consult in Leiden. Tijdens het consult krijgt u voorbeelden te zien van eerdere ingrepen en worden al uw haartransplantatie vragen beantwoord. GlobalHair is zowel telefonisch als via WhatsApp bereikbaar op 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp