Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Specialistische haartransplantatie kroeshaar Turkije

  Waar FUE haartransplantaties tegenwoordig tot de meest toegepaste cosmetische ingrepen ter wereld behoren, is het voor mannen en vrouwen met kroeshaar niet altijd even eenvoudig om een behandelaar te vinden. Het transplanteren van kroeshaar is moeilijk en vereist naast aandacht een grote mate van precisie en nauwkeurigheid. De moeilijkheid betreft het krullen van de haren. Het haar krult ook onderhuids. Dat betekent dat de haarzakjes in verschillende richtingen groeien. Om een natuurlijk resultaat te bereiken is de hand van een ervaren haarchirurg onmisbaar. Dat maakt een behandeling langdurig, wat veel inspanning van de behandelend arts vraagt. Mede daarom kunnen tijdens een dagbehandeling minder haarzakjes getransplanteerd worden dan bij een FUE haartransplantatie bij niet krullend of kroezend haar. De werkwijze van een FUE haartransplantatie met kroeshaar in Turkije verloopt op dezelfde wijze als iedere andere haarimplantatie. Dat houdt in dat zowel het oogsten als het terugplaatsen van de haarzakjes in de transplantatiegebieden onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. Vooraf is tijdens een consult bekeken hoeveel grafts u voor een optimaal resultaat kunt laten behandelen. Ook voor een haartransplantatie bij kroeshaar dient voldoende donormateriaal beschikbaar te zijn.

  Optimaal resultaat haartransplantatie kroeshaar

  Ervaren specialisten bespreken de behandeling met u, waarbij wordt aangegeven dat kroeshaar in de meeste gevallen twee behandelsessies nodig heeft. Veel heeft te maken met de krullende haarzakjes en de manier waarop de grafts in de kalende gebieden geplaatst worden. Niet iedereen met kroeshaar komt voor een haartransplantatie in aanmerking. Dit is onder meer het geval als er sprake is van de volgende situaties:• Dun en matig donorgebied. Als blijkt dat er in uw situatie sprake is van onvoldoende donormateriaal dan kan vooraf al worden gezegd dat een goed resultaat vrijwel onmogelijk is. Een haarchirurg geeft in deze gevallen een negatief behandeladvies en bespreekt met u eventuele alternatieven. • Alopecia areata of pleksgewijze kaalheid. De kans is (te) groot dat in de toekomst de getransplanteerde haarzakjes als gevolg van de alopecia afgestoten worden. • Als u bekend bent met keloïde of overmatige littekenvorming. • Alopecia totalis, waarbij het lichaamshaar ontbreekt.Tijdens het consult, dat aan iedere haartransplantatie voorafgaat, worden zowel het donorgebied als de transplantatiegebieden nauwkeurig bekeken. Ook uw gezondheid en eventuele medische achtergrond worden uitvoerig besproken. Aan het einde van het consult ontvangt u een persoonlijk behandelplan voor een haartransplantatie met kroeshaar in Turkije. Om zeker te zijn van de ervaring die een behandelend specialist heeft, staat het u vrij om te vragen aan aantoonbaar bereikte resultaten van behandelingen die reeds hebben plaatsgevonden.

  Kosten haartransplantatie kroeshaar Turkije

  Door de complexiteit van de ingreep, berekenen haarklinieken in de regel hogere kosten voor een kroeshaar haartransplantatie. Dit is gerelateerd aan de ervaring van de behandelend specialist, maar ook aan het feit dat meer dan één behandeling nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Hoe de kosten zijn samengesteld wordt tijdens het intakegesprek met u besproken. Het is belangrijk om vooraf te weten waar u aan toe bent en wat u van een haartransplantatie kunt verwachten. Dit zowel op het gebied van het aantal grafts dat zal worden getransplanteerd als van de kosten die aan de ingreep zijn verbonden. Zorg ervoor dat u achteraf niet onnodig wordt geconfronteerd met bijkomende behandelkosten.

  Meer informatie haartransplantatie Turkije

  Bekijkt u de verschillende mogelijkheden voor een haartransplantatie met kroeshaar in Turkije? Laat uzelf dan adviseren en voorlichten door de ervaren specialisten van GlobalHair. Dankzij de vestiging in Leiden is het niet noodzakelijk om voor een consult of nazorg naar Turkije te reizen. De consulenten spreken uw taal en ook tijdens de ingreep die plaatsvindt in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding beschikbaar. Het consult is het aangewezen moment om uw wensen en verwachtingen kenbaar te maken, alsmede haartransplantatie gerelateerde vragen te stellen. Neem naar het consult informatie over uw huidige gezondheid, eventuele aandoeningen en medicijngebruik mee. Dit is van belang voor het behandeladvies. De consulenten nemen de tijd om de ingreep nader toe te lichten en uw persoonlijke mogelijkheden te bespreken. Een afspraak voor een consult maakt u door het contactformulier in te vullen. Bellen of WhatsAppen kan ook, u bereikt ons op +316 44 36 36 22.

  Haartransplantatie kroeshaar Turkije FAQ

  Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie kroeshaar Turkije. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp