Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie kroeshaar Turkije

Zoekt u naar ‘haartransplantatie kroeshaar Turkije’? Vaak wordt, ten onrechte, gedacht dat haartransplantaties bij kroeshaar niet worden toegepast. Door de moeilijkheidsgraad die kroeshaar heeft, biedt niet iedere haarkliniek deze haartransplantatie mogelijkheid aan. Goede resultaten worden bereikt door haartransplantatie specialisten die ervaring hebben met het transplanteren van kroeshaar. Verdiep u vooraf goed in de mogelijkheden en resultaten die een haarkliniek u te bieden heeft.

Specialistische haartransplantatie kroeshaar Turkije

Waar FUE haartransplantaties tegenwoordig tot de meest toegepaste cosmetische ingrepen ter wereld behoren, is het voor mannen en vrouwen met kroeshaar niet altijd even eenvoudig om een behandelaar te vinden. Het transplanteren van kroeshaar is moeilijk en vereist naast aandacht een grote mate van precisie en nauwkeurigheid. De moeilijkheid betreft het krullen van de haren. Het haar krult ook onderhuids. Dat betekent dat de haarzakjes in verschillende richtingen groeien. Om een natuurlijk resultaat te bereiken is de hand van een ervaren haarchirurg onmisbaar. Dat maakt een behandeling langdurig, wat veel inspanning van de behandelend arts vraagt. Mede daarom kunnen tijdens een dagbehandeling minder haarzakjes getransplanteerd worden dan bij een FUE haartransplantatie bij niet krullend of kroezend haar. De werkwijze van een FUE haartransplantatie met kroeshaar in Turkije verloopt op dezelfde wijze als iedere andere haarimplantatie. Dat houdt in dat zowel het oogsten als het terugplaatsen van de haarzakjes in de transplantatiegebieden onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. Vooraf is tijdens een consult bekeken hoeveel grafts u voor een optimaal resultaat kunt laten behandelen. Ook voor een haartransplantatie bij kroeshaar dient voldoende donormateriaal beschikbaar te zijn.

Bitmap

Optimaal resultaat haartransplantatie kroeshaar

Ervaren specialisten bespreken de behandeling met u, waarbij wordt aangegeven dat kroeshaar in de meeste gevallen twee behandelsessies nodig heeft. Veel heeft te maken met de krullende haarzakjes en de manier waarop de grafts in de kalende gebieden geplaatst worden. Niet iedereen met kroeshaar komt voor een haartransplantatie in aanmerking. Dit is onder meer het geval als er sprake is van de volgende situaties:• Dun en matig donorgebied. Als blijkt dat er in uw situatie sprake is van onvoldoende donormateriaal dan kan vooraf al worden gezegd dat een goed resultaat vrijwel onmogelijk is. Een haarchirurg geeft in deze gevallen een negatief behandeladvies en bespreekt met u eventuele alternatieven. • Alopecia areata of pleksgewijze kaalheid. De kans is (te) groot dat in de toekomst de getransplanteerde haarzakjes als gevolg van de alopecia afgestoten worden. • Als u bekend bent met keloïde of overmatige littekenvorming. • Alopecia totalis, waarbij het lichaamshaar ontbreekt.Tijdens het consult, dat aan iedere haartransplantatie voorafgaat, worden zowel het donorgebied als de transplantatiegebieden nauwkeurig bekeken. Ook uw gezondheid en eventuele medische achtergrond worden uitvoerig besproken. Aan het einde van het consult ontvangt u een persoonlijk behandelplan voor een haartransplantatie met kroeshaar in Turkije. Om zeker te zijn van de ervaring die een behandelend specialist heeft, staat het u vrij om te vragen aan aantoonbaar bereikte resultaten van behandelingen die reeds hebben plaatsgevonden.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kosten haartransplantatie kroeshaar Turkije

Door de complexiteit van de ingreep, berekenen haarklinieken in de regel hogere kosten voor een kroeshaar haartransplantatie. Dit is gerelateerd aan de ervaring van de behandelend specialist, maar ook aan het feit dat meer dan één behandeling nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Hoe de kosten zijn samengesteld wordt tijdens het intakegesprek met u besproken. Het is belangrijk om vooraf te weten waar u aan toe bent en wat u van een haartransplantatie kunt verwachten. Dit zowel op het gebied van het aantal grafts dat zal worden getransplanteerd als van de kosten die aan de ingreep zijn verbonden. Zorg ervoor dat u achteraf niet onnodig wordt geconfronteerd met bijkomende behandelkosten.

Meer informatie haartransplantatie Turkije

Bekijkt u de verschillende mogelijkheden voor een haartransplantatie met kroeshaar in Turkije? Laat uzelf dan adviseren en voorlichten door de ervaren specialisten van GlobalHair. Dankzij de vestiging in Leiden is het niet noodzakelijk om voor een consult of nazorg naar Turkije te reizen. De consulenten spreken uw taal en ook tijdens de ingreep die plaatsvindt in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding beschikbaar. Het consult is het aangewezen moment om uw wensen en verwachtingen kenbaar te maken, alsmede haartransplantatie gerelateerde vragen te stellen. Neem naar het consult informatie over uw huidige gezondheid, eventuele aandoeningen en medicijngebruik mee. Dit is van belang voor het behandeladvies. De consulenten nemen de tijd om de ingreep nader toe te lichten en uw persoonlijke mogelijkheden te bespreken. Een afspraak voor een consult maakt u door het contactformulier in te vullen. Bellen of WhatsAppen kan ook, u bereikt ons op +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie kroeshaar Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie kroeshaar Turkije. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, het is mogelijk om een haartransplantatie met kroeshaar in Turkije toe te laten passen. Net zoals in Nederland is het daarvoor noodzakelijk om een ervaren haarchirurg te zoeken. Niet iedere haartransplantatie specialist heeft ervaring en/of past de ingreep bij kroeshaar toe.

Haartransplantaties zijn in Turkije goedkoper dan in Nederland. Het prijsverschil kan tot ruim 50% oplopen. Kroeshaar is gecompliceerd om te transplanteren, dit omdat het haar ook onderhuids krult. Haarklinieken die de ingreep bij kroeshaar toepassen kunnen hiervoor een toeslag in rekening brengen. Zelfs met een toeslag is de ingreep in Turkije goedkoper.

De haarchirurgen van GlobalHair transplanteren dagelijks tot 4.500 haarzakjes bij haar dat niet kroest. Bij een haartransplantatie met kroeshaar worden minder haarzakjes getransplanteerd. Dit omdat het plaatsen van de geoogste grafts in de ontvangstgebieden moeizaam is en met uiterste precisie wordt toegepast. Alleen ervaren specialisten kunnen kroeshaar in de juiste groeirichting plaatsen. Tijdens een consult kan een arts aangeven hoeveel haakzakjes getransplanteerd kunnen worden.

De meeste mensen die een haarimplantatie laten toepassen, bereiken daarmee het gewenste resultaat. Een enkele keer is het wenselijk om een extra haartransplantatie toe te laten passen, daarmee kan de bereikte haardichtheid verder vergroot worden. Vaak kan een consulent tijdens een intakegesprek vrij nauwkeurig aangeven wat u van de ingreep kunt verwachten.

Nee, ook bij een haartransplantatie met kroeshaar wordt alleen gebruik gemaakt van uw lichaamseigen materiaal. Om de gewenste ingreep te kunnen ondergaan is het van belang dat u over voldoende donormateriaal beschikt.

Ja, net zoals mannen kunnen ook vrouwen met kroeshaar een FUE haartransplantatie overwegen. Er zijn niet veel haarchirurgen die ervaring hebben in het toepassen met een haartransplantatie bij kroeshaar, laat staan bij vrouwen met kroeshaar. Vraag daarom tijdens een intakegesprek altijd naar de aantoonbare ervaring van een specialist.

Nee. Na de haartransplantatie valt het getransplanteerde haar uit. Pas na drie maanden wordt nieuwe haargroei zichtbaar. Het eindresultaat wordt gemiddeld na 12 maanden beoordeelt.

Ja, de resultaten van een haartransplantatie zijn ook bij kroeshaar blijvend. Uw haardos is niet ongevoelig voor het ouder worden. Met het verstrijken van de jaren, kan het haar wat dunner worden.

Ja. De garantievoorwaarden en bepalingen worden met u besproken tijdens een intakegesprek.

Nee, de kosten voor een haartransplantatie worden zelden tot nooit vergoed. Eventueel biedt een aanvullende zorgverzekering beperkte mogelijkheden op het gebied van cosmetische chirurgie. Meer informatie vindt u in de voorwaarden van uw zorgverzekering.

Niet elke haartransplantatie specialist heeft ervaring met het succesvol transplanteren van kroeshaar. Kroeshaar krult zowel boven- als onderhuids. Om een teleurstelling te voorkomen is het belangrijk dat u de ingreep laat toepassen door een haarchirurg die ervaring heeft met kroeshaar transplanteren. Goede haarklinieken laten u vooraf haartransplantatie voor en na foto’s zien van ingrepen die bij verschillende haartypes zijn uitgevoerd.

De duur van de ingreep is afhankelijk van de omvang en complexiteit. Een gemiddelde behandeldag duurt tussen 6 en 9 uur.

Ja, mits u de behandeling toe laat passen door een haarchirurg die ervaring heeft met het transplanteren van kroeshaar. Om een natuurlijk resultaat te bereiken is het belangrijk dat de grafts op de transplantatiegebieden in de juiste groeirichting geplaatst worden. Bij kroeshaar is dit een extra moeilijkheidsfactor.

De haarchirurg streeft ernaar om ook uitgebreide haartransplantaties op een dag uit te voeren. Bij complexe haarimplantaties met kroeshaar kan in enkele situaties besloten worden om de ingreep over twee dagen te verdelen. Dit wordt vooraf met u besproken.

Dit is niet altijd noodzakelijk. Met name vrouwen hebben een voorkeur voor een haarsparende haartransplantatie, waarbij alleen een gedeelte van het donorgebied wordt geschoren. De haarchirurg bespreekt de mogelijkheden voorafgaand aan de ingreep met u.

Nee, de FUE haartransplantatie techniek laat geen zichtbare littekens achter.

Een haartransplantatie is een veilige ingreep met een kleine kans op complicaties. Bijwerkingen en complicaties kunnen beperkt en voorkomen worden, als u de instructies van de specialist opvolgt. Na de ingreep kan de behandelde hoofdhuid rood en gezwollen zijn. Door het genezen van de huid worden korstjes gevormd. Laat deze korstjes zitten tot ze vanzelf van de huid afvallen. Korstjes die open gekrabd worden kunnen infecties en ontstekingen tot gevolg hebben.

Ja, de haarchirurgen van GlobalHair hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de FUE techniek en het corrigeren van eerdere haartransplantatie resultaten. Om de ingreep te kunnen ondergaan, is het belangrijk dat u over voldoende donorhaar beschikt.

Als het haarverlies wordt veroorzaakt door Alopecia androgenetica, dan kunt u de kale plek op laten vullen.

Haarchirurgen adviseren om de ingreep niet op te jonge leeftijd te ondergaan. Het verloop van het haarverlies kan moeilijk voorspelt worden. Mensen die op jonge leeftijd de haartransplantatie laten toepassen, kunnen jaren later een extra ingreep nodig hebben.

GlobalHair heeft een vestiging in Leiden. Hier bent u welkom voor het eerste consult, de nazorg en controles. Het is niet noodzakelijk om meerdere keren naar Istanbul heen en weer te reizen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.