facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Leeuwarden

Stress, hormonale veranderingen of erfelijke aanleg. Het zijn oorzaken van haaruitval of kaalheid bij mannen en vrouwen. Verschillende huidaandoeningen, ongelukken, brandwonden en medische behandelingen kunnen eveneens haarverlies tot gevolg hebben. Waar de meeste uitlokkende factoren tijdelijke haaruitval tot gevolg hebben, veroorzaakt erfelijke aanleg blijvend haarverlies. Met een haartransplantatie in Leeuwarden wordt nieuwe haargroei mogelijk gemaakt.

Herstel haaruitval met een haartransplantatie in Leeuwarden

De meest voorkomende oorzaak van blijvend haarverlies is Alopecia androgenetica, ook wel erfelijke of mannelijke kaalheid genoemd. Mannen zien de haargrens terugtrekken en de inhammen worden dieper. Later is er ook sprake van een kalende kruin. Bij vrouwen zal het haarverlies zich in een diffuus, verspreid patroon voltrekken. Wat opvalt is dat zowel de achterkant als de zijkanten van het hoofd ongevoelig blijken voor deze vorm van haaruitval. Deze haren, die zich in uw haarkrans bevinden, worden gebruikt voor een haartransplantatie. Met een haartransplantatie in Leeuwarden wordt haaruitval herstelt. Het is echter zo dat het haarverlies niet gestopt wordt door een haarimplantatie. Daarom wordt de ingreep niet geadviseerd aan jongvolwassenen, waarbij niet voorspelt kan worden hoe het haarverlies zich in de toekomst zal voltrekken. Ondergaat u toch op relatief jonge leeftijd een haartransplantatie? Dan kan na een aantal jaren een aanvullende ingreep wenselijk zijn, omdat de haaruitval nieuwe kalende plekken heeft veroorzaakt. Uiteraard kan een haartransplantatie specialist met u meedenken en in sommige gevallen zal een combinatie behandeling voorgesteld worden. Zo kan een haartransplantatie gecombineerd worden met het gebruik van een aantal verschillende niet-chirurgische behandelingen: • Bewezen haargroeimiddelen. Dutasteride, Finasteride en de Diane pil hebben een remmende werking op het DHT hormoon dat verantwoordelijk is voor Alopecia androgenetica. Zolang u het middel gebruikt heeft het effect op de haargroei. De middelen hebben bewezen resultaten, maar zijn eveneens bekend om de vaak heftige bijwerkingen die op kunnen treden. Dit soort middelen wordt voorgeschreven door een (huis)arts en gedurende de gebruiksperiode zal er regelmatig met u besproken worden hoe u het gebruik ervaart. • Effectieve lotion of shampoo. Naast medicatie in pil vorm bestaan er ook effectieve haargroeimiddelen in lotion en/of shampoo vorm. Minoxidil en ketoconazol shampoo kunnen geadviseerd worden om het haarverlies te verminderen en haargroei te stimuleren. Net zoals bij de haargroeimiddelen in pil vorm dient u een shampoo of lotion te blijven gebruiken.

Bitmap

FUE haartransplantatie in Leeuwarden

De enige behandeling met een blijvend resultaat bij haaruitval is de haartransplantatie. Het geeft nieuwe haargroei op de kalende plekken en het is een behandeling die met uw eigen donormateriaal wordt toegepast. Tijdens de ingreep worden gezonde haarzakjes, die niet DHT gevoelig zijn, uit uw haarkrans geoogst en in de transplantatiegebieden geplaatst. De ingreep vindt onder plaatselijke verdoving plaats, waarbij een haartransplantatie specialist gebruik maakt van een holle naald om de haarzakjes een voor een te oogsten. Laat u de ingreep toepassen door een ervaren specialist? Dan ondervindt u nauwelijks hinder van de ingreep en zal ook het herstel vlot verlopen. De keuze voor een haarkliniek is onderdeel van het resultaat dat bereikt wordt. Een haarkliniek in Leeuwarden en omgeving is zeker beschikbaar, maar u kunt ook naar een alternatief zoeken.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Waarom kiest u voor een haartransplantatie?

Een haartransplantatie in Leeuwarden is een van de mogelijke oplossingen bij haaruitval. Het is voor veel mensen niet direct de eerste keuze om deze toch redelijk ingrijpende behandeling te overwegen. Onvoldoende bekend is het feit dat een haartransplantatie een unieke ingreep is die voor iedereen anders is. Veel hangt af van de mate waarin het haarverlies is gevorderd en het aantal haarzakjes dat in uw situatie getransplanteerd wordt. Iedere haartransplantatie is in feite maatwerk dat specifiek op u is toegesneden. De voorbije jaren is het aantal haartransplantaties explosief gestegen wat tevens tot een toename van haarklinieken heeft geleid. Dit maakt dat u een brede keuze heeft en dat vergelijken van de opties loont. Een keuze voor een haartransplantatie neemt u niet zomaar, daar gaat tijd en onderzoek aan vooraf. Zoekt u echter een natuurlijke, blijvende oplossing? Dan is een FUE haartransplantatie een veilige, succesvolle behandelmogelijkheid.

Techniek en kostprijs haarimplantatie

De kostprijs voor een behandeling bij haaruitval speelt bij velen een rol bij het maken van een keuze. U kunt schrikken van de verschillende tarieven die u voorbij ziet komen als u onderzoek doet naar een eventuele haartransplantatie in Leeuwarden. Prijzen die zomaar oplopen tot ver boven € 5.000 lijken heel normaal te zijn. Als daarnaast blijkt dat uw zorgverzekeraar geen kostvergoeding verstrekt, lijkt de gewenste oplossing buiten bereik te liggen. Toch zijn er manieren om aantrekkelijke kortingen te krijgen op een haartransplantatie. Hoe krijgt u korting? Vergelijk de aanbieders met elkaar. Let daarbij op dat u vergelijkt op basis van dezelfde gegevens d.w.z. hetzelfde aantal haarzakjes. Wat is er allemaal bij een prijsopgave inbegrepen? Hoe zit het met de nazorg? Door hier aandacht aan te besteden, voorkomt u onaangename verrassingen in de vorm van bijkomende kosten. U kunt ook tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek vragen naar eventuele kortingsmogelijkheden. Schrikken de Nederlandse haartransplantatie tarieven u zodanig af, dat het een reden is om van de ingreep af te zien? Kijk dan ook eens naar tarieven van buitenlandse aanbieders. Het is bekend dat met name Turkse haarklinieken tarieven hanteren die vele malen goedkoper zijn dan in Nederland. Bovendien zijn de buitenlandse klinieken die actief zijn op de Nederlandse markt meestal in het bezit van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Zo is de haarkliniek van GlobalHair comfortabel en luxueus ingericht. U wordt behandeld door gerenommeerde haarchirurgen die bij worden gestaan door ervaren haartransplantatie specialisten.

Kiest u voor een betaalbare haartransplantatie in Leeuwarden?

Staat u huiverig tegenover een cosmetische ingreep in het buitenland, maar spreekt het idee van een betaalbare haartransplantatie u wel aan? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair. Onze consulenten lichten de ingreep uitvoerig toe en u heeft alle gelegenheid om vragen te stellen. Het is een manier om op ongedwongen wijze kennis te maken met de mogelijkheden die GlobalHair te bieden heeft. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Leeuwarden FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Leeuwarden. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Nee, tijdelijke haaruitval wordt vrijwel nooit met een haartransplantatie behandelt. In de meeste gevallen herstelt het haarverlies zichzelf binnen een aantal maanden, als de uitlokkende factor wordt weggenomen.

Haartransplantaties maken voornamelijk gebruik van haarzakjes die afkomstig zijn van de achter- en zijkanten van uw hoofd, de haarkrans. Is uw haarkrans sterk uitgedund of heeft het haarverlies een te grote omvang, dan wordt de ingreep afgeraden. Uw geschiktheid kan beoordeeld worden door middel van een fotoconsult of tijdens een persoonlijk consult bij GlobalHair in Leiden.

Haaruitval veroorzaakt door het mannelijke hormoon dihydrotestosteron kan succesvol verminderd worden door het gebruik van onder andere Minoxidil. Niet iedereen ziet het dagelijks gebruik van dit geneesmiddel even positief in. Het is, indien u over genoeg donorhaar beschikt, mogelijk om een haartransplantatie toe te laten passen. Combinatiemogelijkheden worden door een haarchirurg nader toegelicht. Eventueel kunt u een aantal weken tot maanden na de ingreep Minoxidil ter bevordering van de haargroei gebruiken.

De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving toegepast. Van pijn tijdens het oogsten en plaatsen van de haarzakjes is geen sprake. Wel kunt u door de duur van de ingreep, 6 tot 9 uur, een gevoel van irritatie ondervinden. Eens de verdovingen zijn uitgewerkt, merkt u dat de behandelde huid is gezwollen en roodblauw verkleurd is. Lichte napijn kan optreden. U kunt zelf bepalen of u hiervoor een paracetamol gebruikt.

Het herstel van de huid gaat samen met korstvorming en jeuk. Vermijd slechte wondgenezing en infecties door van de korstjes af te blijven. Wrijf of krabbel niet, zodat de korstjes vanzelf van de huid loslaten. Verzorg uw huid en haar volgens de tips die u van de haarchirurg heeft ontvangen. Na 7 tot 10 dagen is uw huid volledig hersteld.

Beslist u om de haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul toe te laten passen, dan bespreken de consulenten in Leiden met u de betalingsmogelijkheden. Indien gewenst is het mogelijk om de ingreep in praktische maandelijkse termijnen te betalen. GlobalHair werkt hiervoor samen met Mijnbetaalplan.nl een onderdeel van Wallet.

Ja, ook bij GlobalHair krijgt u levenslange groeigarantie. De haarzakjes zullen nieuwe haren blijven produceren. Dit is mogelijk omdat ze nu eenmaal niet gevoelig zijn voor het DHT hormoon dat haaruitval veroorzaakt.

Nee, u kunt bij GlobalHair vlot terecht voor zowel het consult als de uiteindelijke haartransplantatie. Indien gewenst kunt u direct een afspraak inplannen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.