Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Herstel haaruitval met een haartransplantatie in Leeuwarden

  De meest voorkomende oorzaak van blijvend haarverlies is Alopecia androgenetica, ook wel erfelijke of mannelijke kaalheid genoemd. Mannen zien de haargrens terugtrekken en de inhammen worden dieper. Later is er ook sprake van een kalende kruin. Bij vrouwen zal het haarverlies zich in een diffuus, verspreid patroon voltrekken. Wat opvalt is dat zowel de achterkant als de zijkanten van het hoofd ongevoelig blijken voor deze vorm van haaruitval. Deze haren, die zich in uw haarkrans bevinden, worden gebruikt voor een haartransplantatie. Met een haartransplantatie in Leeuwarden wordt haaruitval herstelt. Het is echter zo dat het haarverlies niet gestopt wordt door een haarimplantatie. Daarom wordt de ingreep niet geadviseerd aan jongvolwassenen, waarbij niet voorspelt kan worden hoe het haarverlies zich in de toekomst zal voltrekken. Ondergaat u toch op relatief jonge leeftijd een haartransplantatie? Dan kan na een aantal jaren een aanvullende ingreep wenselijk zijn, omdat de haaruitval nieuwe kalende plekken heeft veroorzaakt. Uiteraard kan een haartransplantatie specialist met u meedenken en in sommige gevallen zal een combinatie behandeling voorgesteld worden. Zo kan een haartransplantatie gecombineerd worden met het gebruik van een aantal verschillende niet-chirurgische behandelingen: • Bewezen haargroeimiddelen. Dutasteride, Finasteride en de Diane pil hebben een remmende werking op het DHT hormoon dat verantwoordelijk is voor Alopecia androgenetica. Zolang u het middel gebruikt heeft het effect op de haargroei. De middelen hebben bewezen resultaten, maar zijn eveneens bekend om de vaak heftige bijwerkingen die op kunnen treden. Dit soort middelen wordt voorgeschreven door een (huis)arts en gedurende de gebruiksperiode zal er regelmatig met u besproken worden hoe u het gebruik ervaart. • Effectieve foam of shampoo. Naast medicatie in pil vorm bestaan er ook effectieve haargroeimiddelen in foam en/of shampoo vorm. Minoxidil en ketoconazol shampoo kunnen geadviseerd worden om het haarverlies te verminderen en haargroei te stimuleren. Net zoals bij de haargroeimiddelen in pil vorm dient u een shampoo of foam te blijven gebruiken.

  FUE haartransplantatie in Leeuwarden

  De enige behandeling met een blijvend resultaat bij haaruitval is de haartransplantatie. Het geeft nieuwe haargroei op de kalende plekken en het is een behandeling die met uw eigen donormateriaal wordt toegepast. Tijdens de ingreep worden gezonde haarzakjes, die niet DHT gevoelig zijn, uit uw haarkrans geoogst en in de transplantatiegebieden geplaatst. De ingreep vindt onder plaatselijke verdoving plaats, waarbij een haartransplantatie specialist gebruik maakt van een holle naald om de haarzakjes een voor een te oogsten. Laat u de ingreep toepassen door een ervaren specialist? Dan ondervindt u nauwelijks hinder van de ingreep en zal ook het herstel vlot verlopen. De keuze voor een haarkliniek is onderdeel van het resultaat dat bereikt wordt. Een haarkliniek in Leeuwarden en omgeving is zeker beschikbaar, maar u kunt ook naar een alternatief zoeken.

  Waarom kiest u voor een haartransplantatie?

  Een haartransplantatie in Leeuwarden is een van de mogelijke oplossingen bij haaruitval. Het is voor veel mensen niet direct de eerste keuze om deze toch redelijk ingrijpende behandeling te overwegen. Onvoldoende bekend is het feit dat een haartransplantatie een unieke ingreep is die voor iedereen anders is. Veel hangt af van de mate waarin het haarverlies is gevorderd en het aantal haarzakjes dat in uw situatie getransplanteerd wordt. Iedere haartransplantatie is in feite maatwerk dat specifiek op u is toegesneden. De voorbije jaren is het aantal haartransplantaties explosief gestegen wat tevens tot een toename van haarklinieken heeft geleid. Dit maakt dat u een brede keuze heeft en dat vergelijken van de opties loont. Een keuze voor een haartransplantatie neemt u niet zomaar, daar gaat tijd en onderzoek aan vooraf. Zoekt u echter een natuurlijke, blijvende oplossing? Dan is een FUE haartransplantatie een veilige, succesvolle behandelmogelijkheid.

  Techniek en kostprijs haarimplantatie

  De kostprijs voor een behandeling bij haaruitval speelt bij velen een rol bij het maken van een keuze. U kunt schrikken van de verschillende tarieven die u voorbij ziet komen als u onderzoek doet naar een eventuele haartransplantatie in Leeuwarden. Prijzen die zomaar oplopen tot ver boven € 5.000 lijken heel normaal te zijn. Als daarnaast blijkt dat uw zorgverzekeraar geen kostvergoeding verstrekt, lijkt de gewenste oplossing buiten bereik te liggen. Toch zijn er manieren om aantrekkelijke kortingen te krijgen op een haartransplantatie. Hoe krijgt u korting? Vergelijk de aanbieders met elkaar. Let daarbij op dat u vergelijkt op basis van dezelfde gegevens d.w.z. hetzelfde aantal haarzakjes. Wat is er allemaal bij een prijsopgave inbegrepen? Hoe zit het met de nazorg? Door hier aandacht aan te besteden, voorkomt u onaangename verrassingen in de vorm van bijkomende kosten. U kunt ook tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek vragen naar eventuele kortingsmogelijkheden. Schrikken de Nederlandse haartransplantatie tarieven u zodanig af, dat het een reden is om van de ingreep af te zien? Kijk dan ook eens naar tarieven van buitenlandse aanbieders. Het is bekend dat met name Turkse haarklinieken tarieven hanteren die vele malen goedkoper zijn dan in Nederland. Bovendien zijn de buitenlandse klinieken die actief zijn op de Nederlandse markt meestal in het bezit van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Zo is de haarkliniek van GlobalHair comfortabel en luxueus ingericht. U wordt behandeld door gerenommeerde haarchirurgen die bij worden gestaan door ervaren haartransplantatie specialisten.

  Kiest u voor een betaalbare haartransplantatie in Leeuwarden?

  Staat u huiverig tegenover een cosmetische ingreep in het buitenland, maar spreekt het idee van een betaalbare haartransplantatie u wel aan? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair. Onze consulenten lichten de ingreep uitvoerig toe en u heeft alle gelegenheid om vragen te stellen. Het is een manier om op ongedwongen wijze kennis te maken met de mogelijkheden die GlobalHair te bieden heeft. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan