Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie in Leiden? GlobalHair is een vertrouwde keuze

  Een effectieve oplossing bij erfelijke kaalheid, of Alopecia androgenetica, is een haartransplantatie. Het is een veilige behandeling die succesvol kan worden toegepast bij mannen en vrouwen. GlobalHair begeleidt u gedurende een haartransplantatie procedure van begin tot en met het eindresultaat. De ingreep zelf wordt toegepast in onze moderne, luxe ingerichte haarkliniek in het Turkse Istanbul. Het intakegesprek vindt plaats in Leiden en daar komt u na de ingreep ook naar toe voor controles en nazorg. Wat kunt u verwachten van een haartransplantatie in Leiden bij GlobalHair? Het traject van een haarimplantatie begint met een uitgebreid intakegesprek en/of een fotoconsult. U wordt ontvangen en welkom gegeten door de Nederlandssprekende consulenten in Leiden. Om te kunnen bepalen of u voor een haartransplantatie in Leiden in aanmerking komt, wordt gekeken naar het haarverlies, de beschikbaarheid van donormateriaal, uw wensen en verwachtingen ten aanzien van de ingreep. Daarnaast zijn ook uw algemene gezondheid, medische achtergrond en eventueel medicijngebruik van invloed op een beslissing van de haarchirurg. U krijgt een persoonlijk behandeladvies en als dat betekent dat u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent, dan wordt de ingreep uitvoerig toegelicht. Het spreekt daarbij voor zich dat haartransplantatie voor en na foto’s te zien krijgt van behandelingen die door de ervaren, ISHRS geregistreerde haarchirurgen zijn toegepast. De haarkliniek beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en ontving de award voor 'Beste Haartransplantatie 2018/2019’.

  Ervaringen haartransplantatie in Leiden

  Met een gemiddelde klantwaardering van 9.8 is een groot aantal mannen en vrouwen u reeds voorgegaan naar Istanbul. U vindt ervaringsverhalen op onze website, maar ook op onafhankelijke review sites kunt u ervaringen met GlobalHair terugvinden. Het lezen van ervaringen en reviews is onmisbaar voor de beeldvorming omtrent een haartransplantatie. U zult al snel zien dat iedereen er een eigen mening op na houdt en dat vergelijken op basis van ervaringsverhalen van anderen vrijwel onmogelijk is. Uw keuze voor een haarkliniek enkel en alleen baseren op de mening van iemand anders is niet verstandig. Een mening is immers persoonlijk en u voelt bij het lezen van een review niet wat de ander in realiteit heeft meegemaakt. Het advies luidt dan ook om zelf kennis te maken met meerdere aanbieders en deze persoonlijke ervaringen met elkaar te vergelijken. Zoekt u een betaalbare haartransplantatie in Leiden die wordt uitgevoerd door deskundige en ervaren haarchirurgen? Maak dan zeker ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de consulenten van GlobalHair.

  Tarief haartransplantatie Leiden

  GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul. Geen ingewikkelde tariefstructuren die per haarzakje gerekend worden, maar een vast all-in tarief. Dat houdt in dat u voor een haartransplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes een bedrag van € 2.949 betaald. Bij dit tarief zijn eveneens 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, een haargroei stimulerende behandeling en medicatie inbegrepen. U krijgt levenslange groeigarantie op de succesvol geoogste en getransplanteerde haarzakjes. Wist u trouwens dat het bij GlobalHair ook mogelijk is om een haartransplantatie in termijnen te betalen? De haartransplantatie is en blijft een kostbare ingreep die in de meeste gevallen niet voor vergoeding in aanmerking komt. De mogelijkheid om de behandeling in termijnen te betalen kan dan aantrekkelijk zijn. Het stelt u in staat om de gewenste ingreep toch te ondergaan zonder dat u zich zorgen maakt of u het bedrag wel in een keer kunt missen. GlobalHair werkt hiervoor samen met mijnbetaalplan, dat een product is van Wallet, FiCon b.v. Kredieten worden verstrekt na goedkeuring, hiervoor dient u inzage in uw financiële situatie te verstrekken. Wordt een krediet toegewezen? Let dan op dat u bijkomende kosten verschuldigd bent, waaronder een variabel rentepercentage. Overweegt u een haartransplantatie op basis van een financiering en dus betaling in termijnen? Geef dit aan tijdens het intakegesprek bij GlobalHair in Leiden.

  FUE haartransplantatie GlobalHair

  De enige bijkomende kosten die u heeft zijn de vliegreis van en naar Istanbul, het eten en drinken ter plaatse. Wilt u uw verblijf in Istanbul of Turkije verlengen, dan zijn deze kosten uiteraard ook bijkomend. U wordt bij aankomst in Istanbul opgehaald door GlobalHair en naar het hotel gebracht. Afhankelijk van de aankomsttijd kan nog dezelfde dag kennisgemaakt worden in de haarkliniek. De volgende ochtend gaat u naar de kliniek waar de haartransplantatie wordt toegepast. Een Nederlandssprekende consulent is aanwezig, maakt u zich dus over mogelijke communicatieproblemen geen zorgen. De haarchirurg neemt de ingreep nogmaals kort met u door, waarna de procedure wordt aangevangen. Door een soepele samenwerking met ervaren haartransplantatie assistenten kunnen tijdens een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Tussen het oogsten en terugplaatsen door is er tijd om de benen te strekken, een lichte lunch te gebruiken en wat rond te lopen. Al met al moet u rekening houden met een behandelduur van 6 tot 9 uur. Na het afronden van de haartransplantatie verlaat u de haarkliniek en gaat u terug naar het hotel. Op de laatste ochtend van uw verblijf gaat u nogmaals naar de haarkliniek waar een laatste controle plaatsvindt. De haarchirurg geeft u tips en adviezen voor een voorspoedig herstel. Afspraken worden gemaakt voor nazorg in Leiden, waarna aansluitend de transfer na het vliegveld volgt. Meer weten over een FUE haartransplantatie bij GlobalHair in Turkije? Onze consulenten beantwoorden al uw vragen tijdens een consult in Leiden. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door de bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Gaat uw voorkeur uit naar een fotoconsult? Maak dan duidelijke foto’s van uw haaruitval én het donorgebied en stuur deze naar contact@globalhair.nl, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan