facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Leiden

Kaalheid en haaruitval worden niet direct geassocieerd met een gezonde en volle haardos of een jeugdige uitstraling. Leeftijd speelt hierbij een rol, het is bekend dat door het ouder worden uw haardos dunner wordt. Onder invloed van diverse factoren kan het haarverlies echter toenemen en worden kale plekken zichtbaar. Als u zich in deze situatie bevindt is dat moeilijk te accepteren en ligt het voor de hand dat u op zoek gaat naar een oplossing. Met een haartransplantatie in Leiden is het mogelijk om weer te genieten van natuurlijke haargroei en blijvende resultaten.

Haartransplantatie in Leiden? GlobalHair is een vertrouwde keuze

Een effectieve oplossing bij erfelijke kaalheid, of Alopecia androgenetica, is een haartransplantatie. Het is een veilige behandeling die succesvol kan worden toegepast bij mannen en vrouwen. GlobalHair begeleidt u gedurende een haartransplantatie procedure van begin tot en met het eindresultaat. De ingreep zelf wordt toegepast in onze moderne, luxe ingerichte haarkliniek in het Turkse Istanbul. Het intakegesprek vindt plaats in Leiden en daar komt u na de ingreep ook naar toe voor controles en nazorg. Wat kunt u verwachten van een haartransplantatie in Leiden bij GlobalHair? Het traject van een haarimplantatie begint met een uitgebreid intakegesprek en/of een fotoconsult. U wordt ontvangen en welkom gegeten door de Nederlandssprekende consulenten in Leiden. Om te kunnen bepalen of u voor een haartransplantatie in Leiden in aanmerking komt, wordt gekeken naar het haarverlies, de beschikbaarheid van donormateriaal, uw wensen en verwachtingen ten aanzien van de ingreep. Daarnaast zijn ook uw algemene gezondheid, medische achtergrond en eventueel medicijngebruik van invloed op een beslissing van de haarchirurg. U krijgt een persoonlijk behandeladvies en als dat betekent dat u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent, dan wordt de ingreep uitvoerig toegelicht. Het spreekt daarbij voor zich dat haartransplantatie voor en na foto’s te zien krijgt van behandelingen die door de ervaren, ISHRS geregistreerde haarchirurgen zijn toegepast. De haarkliniek beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en ontving de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018/2019’.

Bitmap

Ervaringen haartransplantatie in Leiden

Met een gemiddelde klantwaardering van 9.8 is een groot aantal mannen en vrouwen u reeds voorgegaan naar Istanbul. U vindt ervaringsverhalen op onze website, maar ook op onafhankelijke review sites kunt u ervaringen met GlobalHair terugvinden. Het lezen van ervaringen en reviews is onmisbaar voor de beeldvorming omtrent een haartransplantatie. U zult al snel zien dat iedereen er een eigen mening op na houdt en dat vergelijken op basis van ervaringsverhalen van anderen vrijwel onmogelijk is. Uw keuze voor een haarkliniek enkel en alleen baseren op de mening van iemand anders is niet verstandig. Een mening is immers persoonlijk en u voelt bij het lezen van een review niet wat de ander in realiteit heeft meegemaakt. Het advies luidt dan ook om zelf kennis te maken met meerdere aanbieders en deze persoonlijke ervaringen met elkaar te vergelijken. Zoekt u een betaalbare haartransplantatie in Leiden die wordt uitgevoerd door deskundige en ervaren haarchirurgen? Maak dan zeker ook een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de consulenten van GlobalHair.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Tarief haartransplantatie Leiden

GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul. Geen ingewikkelde tariefstructuren die per haarzakje gerekend worden, maar een vast all-in tarief. Dat houdt in dat u voor een haartransplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes een bedrag van € 2.949 betaald. Bij dit tarief zijn eveneens 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, een haargroei stimulerende behandeling en medicatie inbegrepen. U krijgt levenslange groeigarantie op de succesvol geoogste en getransplanteerde haarzakjes. Wist u trouwens dat het bij GlobalHair ook mogelijk is om een haartransplantatie in termijnen te betalen? De haartransplantatie is en blijft een kostbare ingreep die in de meeste gevallen niet voor vergoeding in aanmerking komt. De mogelijkheid om de behandeling in termijnen te betalen kan dan aantrekkelijk zijn. Het stelt u in staat om de gewenste ingreep toch te ondergaan zonder dat u zich zorgen maakt of u het bedrag wel in een keer kunt missen. GlobalHair werkt hiervoor samen met mijnbetaalplan, dat een product is van Wallet, FiCon b.v. Kredieten worden verstrekt na goedkeuring, hiervoor dient u inzage in uw financiële situatie te verstrekken. Wordt een krediet toegewezen? Let dan op dat u bijkomende kosten verschuldigd bent, waaronder een variabel rentepercentage. Overweegt u een haartransplantatie op basis van een financiering en dus betaling in termijnen? Geef dit aan tijdens het intakegesprek bij GlobalHair in Leiden.

FUE haartransplantatie GlobalHair

De enige bijkomende kosten die u heeft zijn de vliegreis van en naar Istanbul, het eten en drinken ter plaatse. Wilt u uw verblijf in Istanbul of Turkije verlengen, dan zijn deze kosten uiteraard ook bijkomend. U wordt bij aankomst in Istanbul opgehaald door GlobalHair en naar het hotel gebracht. Afhankelijk van de aankomsttijd kan nog dezelfde dag kennisgemaakt worden in de haarkliniek. De volgende ochtend gaat u naar de kliniek waar de haartransplantatie wordt toegepast. Een Nederlandssprekende consulent is aanwezig, maakt u zich dus over mogelijke communicatieproblemen geen zorgen. De haarchirurg neemt de ingreep nogmaals kort met u door, waarna de procedure wordt aangevangen. Door een soepele samenwerking met ervaren haartransplantatie assistenten kunnen tijdens een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Tussen het oogsten en terugplaatsen door is er tijd om de benen te strekken, een lichte lunch te gebruiken en wat rond te lopen. Al met al moet u rekening houden met een behandelduur van 6 tot 9 uur. Na het afronden van de haartransplantatie verlaat u de haarkliniek en gaat u terug naar het hotel. Op de laatste ochtend van uw verblijf gaat u nogmaals naar de haarkliniek waar een laatste controle plaatsvindt. De haarchirurg geeft u tips en adviezen voor een voorspoedig herstel. Afspraken worden gemaakt voor nazorg in Leiden, waarna aansluitend de transfer na het vliegveld volgt. Meer weten over een FUE haartransplantatie bij GlobalHair in Turkije? Onze consulenten beantwoorden al uw vragen tijdens een consult in Leiden. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door de bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Gaat uw voorkeur uit naar een fotoconsult? Maak dan duidelijke foto’s van uw haaruitval én het donorgebied en stuur deze naar contact@globalhair.nl, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Haartransplantatie in Leiden FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Leiden. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

GlobalHair heeft een vestiging in Leiden. Wij behoren tot de goedkoopste aanbieders van FUE haartransplantaties in Istanbul, Turkije.

Het haartransplantatie proces begint met een intakegesprek waarin zowel uw geschiktheid wordt beoordeeld als de ingreep wordt toegelicht. De consulent van GlobalHair geeft aan wat u van de ingreep, die plaats vindt in de luxe haarkliniek in Istanbul, kunt verwachten en wat er bij de all-in prijs is inbegrepen. Uiteraard is er alle gelegenheid om de vragen die u heeft te stellen. Goed om te weten is dat u bij GlobalHair maar een keer naar Istanbul reist en dat is alleen voor de daadwerkelijke haartransplantatie. Het consult, de controles en nazorg zijn allemaal in Leiden voorzien.

GlobalHair is zowel in Nederland als in Turkije een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie. Bij ons betaalt u een handig all-in tarief van € 2.949, waarbij u behoorlijk op de kosten van een vergelijkbare ingreep in Nederland bespaard. Maximaal 4.500 haarzakjes worden getransplanteerd en bij het tarief zijn ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een haargroei stimulerende behandeling ter waarde van € 750 inbegrepen.

Als u tijdig een haartransplantatie inplant, kunt u vaak voor gunstige tarieven een vliegreis reserveren. U kunt zelf bepalen vanaf welke luchthaven u vertrekt en met welke luchtvaartmaatschappij u naar Istanbul reist. Het is mogelijk om voor zo’n € 175 een retourticket te kopen. Verlengt u uw verblijf met een stedentrip, dan betaalt u uiteraard ook de kosten voor het hotel waar u verblijft.

Na afloop van de ingreep verblijft u nog een nacht in het hotel. De volgende ochtend wordt u bij de haarchirurg verwacht voor een controle. U ontvangt nog wat praktische tips en verzorgingsadvies, waarna de arts u toestemming geeft om naar Nederland te reizen.

Nee, als een haarchirurg het onverantwoord zou vinden om u met het vliegtuig te laten reizen dan wordt er geen toestemming verleend om te vertrekken. U zit gedurende de vlucht rechtop en van overmatige druk op het hoofd is geen sprake.

Nieuwe haargroei wordt na drie maanden zichtbaar. Het is helaas niet mogelijk om het haar sneller te laten groeien en u heeft behoorlijk wat geduld nodig. Na negen tot twaalf maanden wordt het eindresultaat beoordeelt. Succesvol getransplanteerde haarzakjes zullen uw leven lang haren blijven produceren. Een haartransplantatie is de enige ingreep met blijvende resultaten. Het is normaal dat uw haar door het ouder worden wat dunner wordt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.