Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Onvoldoende donorhaar

  Tot een paar jaar geleden was een haartransplantatie niet mogelijk als het transplantatiegebied te groot was en iemand niet over voldoende donorhaar beschikte. Tegenwoordig kan een specialist voorstellen om een combinatie van donorhaar te gebruiken: uit de haarkrans en lichaamshaar. Lichaamshaar wordt gebruikt sinds de komst van de FUE-techniek. Follikel Unit Extractie is de techniek, waarbij de haarchirurg de haarzakjes een voor een uit het donorgebied haalt. Dit maakt het een goede procedure om donorhaar van het lichaam te gebruiken.

  Techniek haartransplantatie lichaamshaar

  Niet alle lichaamsbeharing is geschikt om naar de hoofdhuid te transplanteren. Het meest gebruikt is baardhaar. Baardhaar is robuust en dik. De delen van het gezicht die het beste haar opleveren, zijn die langs en onder de kaak. Haar vanaf de hals verder naar beneden en vanaf het gezicht naar boven is meestal niet zo dik. Baardhaar kan het beste worden getransplanteerd op de kruin en de voorkant van het hoofd, achter de haarlijn. De getransplanteerde haren voegen hier dikte en volume toe. Specialisten transplanteren gezichtsbeharing niet in direct in de haarlijn, omdat de structuur van de haren daar te grof voor is. Baardhaar is ook geweldig voor het toevoegen van haardichtheid op plaatsen waar het haar is uitgedund. Hoewel het mogelijk is, voegen artsen niet uitsluitend baardhaar toe aan de hoofdhuid. Om de ideale look te behalen, gebruiken specialisten een combinatie van hoofd- en baardhaar.

  Andere lichaamshaar donorgebieden

  Een ander donorgebied dat geschikt is, is de borst. Borsthaar is veel fijner dan gezichts- en/of hoofdhaar, waardoor het geschikt is voor de haarlijn aan de voorkant van het hoofd. Ook andere gebieden zijn geschikt als donorgebied. Goed om te weten is dat andere beharing minder geschikt is voor transplantatie naar de hoofdhuid. Beharing van armen, dijen en de schaamstreek is minder geschikt om te transplanteren.

  Wel of geen haartransplantatie met lichaamsbeharing?

  Een transplantatie van lichaamshaar naar de hoofdhuid is niet voor iedereen weggelegd. Het is niet waarschijnlijk dat de eerste haartransplantatie die u ondergaat, met lichaamshaar is. Veel mensen die bij GlobalHair informeren naar een haartransplantatie met lichaamsbeharing hebben al een eerdere ingreep ondergaan. Het donorgebied is uitgeput en er zijn littekens zichtbaar. Dat kan komen doordat een onervaren haarchirurg de ingreep heeft toegepast, of door complicaties tijdens de herstelperiode. Deze mensen kunnen in lichaamsbeharing een alternatief donorgebied zoeken, om de littekens te verbergen en het resultaat te verbeteren.

  FUT haartransplantatie litteken herstellen

  Haarchirurgen gebruiken baardhaar regelmatig om haartransplantatie littekens te herstellen. Vooral als het donorhoofdhaar behouden moet blijven of te beperkt is, gaat de voorkeur naar baardhaar. De haarchirurgen van GlobalHair zijn gespecialiseerd in de FUE techniek. Dagelijks vinden haartransplantaties plaats en de voorbije 3 jaar heeft de kliniek de award voor Beste haartransplantatie in Turkije in ontvangst mogen nemen. Naast uitgebreide haartransplantaties passen de artsen littekencorrecties, gezichtshaartransplantaties, baardtransplantaties en wenkbrauwtransplantaties toe. In de kliniek ziet u voorbeelden van ingrepen waarbij lichaamsbeharing is gebruikt.

  Kenmerken haartransplantatie lichaamshaar

  • De FUE techniek gebruikt meestal de haarkrans als donorgebied. Als dit gebied te dun behaard is, vanwege een eerdere transplantatie of een gebrek aan dichtheid, kan lichaamshaar de oplossing zijn.
  • De FUE techniek is de ideale methode om donorhaar te extraheren, omdat het graft voor graft gebeurt, zonder te snijden en hechten in de hoofdhuid.
  • Baardhaar is geschikt als donorhaar, omdat het dik en robuust is.
  • Als haar uit het gezicht niet geschikt en/of beschikbaar is, kunnen andere delen van het lichaamshaar, zoals borst en/of rug worden gebruikt.
  • Het transplanteren van lichaamsbeharing naar de hoofdhuid is tijdrovend, en duurt langer dan een standaard FUE haartransplantatie. Alleen in sommige gevallen kan het een oplossing zijn bij alopecia androgenetica.
  • Hoge kostprijs en beperkte vergoeding.

  Beperking lichaamshaar haartransplantatie

  • De aanwezigheid van voldoende lichaamshaar ontbreekt vaak. Grote haartransplantaties zijn daardoor onmogelijk.
  • Het extraheren van lichaamsbeharing duurt langer dan bij hoofdhaar.
  • De dekking is minder dan bij originele hoofdharen. Lichaamsbeharing is minder dik, wat de dekking automatisch minder vol maakt.

  Als er onvoldoende donorhaar beschikbaar is, kan een haarchirurg de ingreep afraden. Een haartransplantatie vereist een individuele beoordeling om uw geschiktheid te bepalen. De haartransplantatie specialist bekijkt of er voldoende donorhaar beschikbaar en/of dat een aanvulling met lichaamsbeharing wenselijk is.

  Succesvolle haartransplantatie met lichaamshaar

  De meeste haartransplantaties met lichaamshaar vinden plaats bij mannen. Mannen hebben van nature meer lichaamsbeharing dan vrouwen. Vooral baard- en borsthaar hebben de voorkeur bij het transplanteren van andere lichaamsbeharing. Het slagingspercentage van de ingreep is goed. De meeste mensen zijn tevreden met het eindresultaat. Juist, omdat de grafts tussen de gewone hoofdharen geïmplanteerd zijn, ziet uw haardos er voller uit. Dit zonder de natuurlijke uitstraling te verliezen. Het laten transplanteren van lichaamsbeharing naar de hoofdhuid klinkt misschien vreemd, maar het is soms de enige mogelijkheid om nieuwe haargroei te verwezenlijken op littekens of in kale gebieden.

  Informatie alternatieve haartransplantatie

  Spreekt een haartransplantatie u aan, maar heeft u een beperkt donorgebied? Een haartransplantatie met lichaamshaar schept kansen. Al dan niet in combinatie met haarzakjes uit de haarkrans, extraheert een haarchirurg grafts uit de baardstreek, uw borst of rug en plaatst deze in de transplantatie gebieden. De haarchirurg maakt een goede verdeling van de verschillende grafts, waardoor een natuurlijk uiterlijk ontstaat. Resultaten zijn goed. De haren vallen nauwelijks op tussen de ‘gewone’ hoofdharen. De techniek is ook toepasbaar in omgekeerde richting. Ontbreekt het u aan volle baardgroei? Bent u van nature niet gezegend met mooie wenkbrauwen. Haarzakjes uit de haarkrans slaan ook in deze transplantatiegebieden aan en produceren nieuwe haren, waardoor u een volle baard of natuurlijke wenkbrauwen krijgt. Meer weten? Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij GlobalHair in Leiden. U bereikt ons telefonisch op 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp