Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Beste haartransplantatie mannen Turkije

  Waarom kiest u voor een haartransplantatie in Turkije, terwijl in Nederland een groot aantal haarklinieken actief is? Een haarimplantatie is een effectieve, maar kostbare ingreep. In Nederland kost een FUE haartransplantatie gemiddeld € 5.000. Prijzen kunnen echter hoog oplopen, dit naar gelang het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. De hoge kostprijs is een van de redenen om naar alternatieve behandelmogelijkheden uit te kijken. Turkije is een populaire bestemming voor zowel haartransplantaties als cosmetische chirurgie. Kwalitatief hoogwaardige behandelingen met uitstekende resultaten worden toegepast en de meeste Turkse haarklinieken werken met moderne haartransplantatie technieken en apparatuur. Dat u voor een haartransplantatie mannen Turkije eerst onderzoekt welke kliniek het beste bij u past en of het daadwerkelijk de moeite loont om voor de ingreep naar het buitenland te reizen spreekt voor zich. Aangezien het aanbod van haartransplantatie behandelaars in Turkije erg groot is, is het een kwestie van vergelijken en sorteren.

  Vergelijken haartransplantatiemogelijkheden Turkije

  Iedereen heeft eigen verwachtingen van een haartransplantatie. Of u er de voorkeur aangeeft om een Nederlandse behandelaar te zoeken of toch te kiezen voor een kliniek in Turkije, een haarkliniek moet aan bepaalde eisen voldoen. Wat u kunt doen om de zoektocht te vereenvoudigen is uw verwachtingen in kaart brengen. Zo is het prima mogelijk dat u een behandeling in Turkije overweegt, waarbij de kliniek over een vestiging in Nederland beschikt. Op deze manier kunt een eerste selectie doen en heeft u een uitgangspunt voor de gewenste ingreep. Overweegt u een haartransplantatie in Turkije? Besteed dan zeker aandacht aan de kwaliteit die een haarkliniek levert, maar zeker ook aan de ervaring van de haartransplantatie specialisten die bij een kliniek werkzaam zijn. Online zijn zowel reviews als ervaringsverhalen te lezen.

  Verloop haartransplantatie mannen Turkije

  Gaat uw voorkeur uit naar een Turkse haarkliniek met een vertegenwoordiging in Nederland? Dan vinden het intakegesprek, de controles en nazorg plaats in Nederland. Alleen voor de FUE haartransplantatie zelf reist u naar Turkije. De haartransplantatie wordt met plaatselijke verdovingen toegepast en duurt gemiddeld 6 tot 9 uur. Tijdens de ingreep worden haarzakjes uit uw donorgebied, meestal de haarkrans, geoogst en in de eerder besproken transplantatiegebieden geplaatst. Wist u dat er in Turkije tijdens een dagbehandeling meer grafts verplaatst worden dan in Nederland? Waar in Turkije tot zo’n 4.500 haarzakjes behandeld worden, ligt dit aantal in Nederland tussen 3.000 en 3.200. In Nederland werkt een haartransplantatie specialist in de regel alleen, terwijl de haarchirurg in Turkije wordt bijgestaan door ervaren haartransplantatie assistenten. De efficiënte wijze waarop de grafts worden behandeld, zorgt voor natuurlijke resultaten.

  Kostprijs haartransplantatie mannen

  Een belangrijk aspect van een cosmetische ingreep, zoals een haartransplantatie, is de kostprijs. GlobalHair biedt tarieven die tot de laagste van Istanbul behoren. Een FUE haartransplantatie met maximaal 4.500 haarzakjes kost € 2.949. Bij dit tarief zijn bovendien ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen. Een all-in tarief, waarbij u van tevoren precies weet waar u op financieel vlak aan toe bent. Geen kleine lettertjes, geen verborgen kosten. Dat deze prijs veel lager is dan in Nederland is duidelijk. Het is bovendien mogelijk om het bedrag in praktische maandtermijnen af te lossen. GlobalHair werkt hiervoor samen met Mijnbetaalplan.nl, waar bedragen tot € 5.000 gefinancierd worden. Wees uzelf ervan bewust dat een regeling wordt aangemeld bij het BKR in Tiel. Ook wordt uw kredietverleden nagekeken.

  Consult haartransplantatie mannen Turkije

  Bekijkt u de mogelijkheid om in Turkije een FUE haartransplantatie toe te laten passen? GlobalHair heeft een vestiging in Leiden, waar u welkom bent voor een uitgebreid consult. GlobalHair is bekend om de hoogwaardige kwaliteit, geregistreerde ISHRS haarchirurgen, state-of-the-art haartransplantatie apparatuur, uitstekende resultaten en betaalbare haartransplantatie tarieven. Tijdens een consult wordt gekeken naar uw geschiktheid voor een haartransplantatie en worden de mogelijkheden met u doorgenomen. De consulent legt het verloop van de behandelprocedure toe, waarna u een persoonlijk behandelplan ontvangt. Uiteraard is er voldoende tijd voorzien voor het stellen en beantwoorden van vragen. Het eerste consult is gratis. Direct een afspraak maken? U kunt bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan