Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie mannen Turkije

Ruim 50% van alle mannen krijgt op een bepaald moment in het leven te maken met haaruitval. Soms al op jonge leeftijd, in de puberteit, anderen vanaf middelbare leeftijd. Alhoewel de oorzaken van haarverlies divers zijn, heeft een groot percentage van de mannen te maken met erfelijke kaalheid. Alopecia androgenetica in onomkeerbaar en heeft blijvend haarverlies tot gevolg. Wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen kunnen het haarverlies afremmen, maar moeten dagelijks gebruikt blijven worden. Nieuwe, blijvende haargroei is mogelijk met een haartransplantatie mannen Turkije.

Beste haartransplantatie mannen Turkije

Waarom kiest u voor een haartransplantatie in Turkije, terwijl in Nederland een groot aantal haarklinieken actief is? Een haarimplantatie is een effectieve, maar kostbare ingreep. In Nederland kost een FUE haartransplantatie gemiddeld € 5.000. Prijzen kunnen echter hoog oplopen, dit naar gelang het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. De hoge kostprijs is een van de redenen om naar alternatieve behandelmogelijkheden uit te kijken. Turkije is een populaire bestemming voor zowel haartransplantaties als cosmetische chirurgie. Kwalitatief hoogwaardige behandelingen met uitstekende resultaten worden toegepast en de meeste Turkse haarklinieken werken met moderne haartransplantatie technieken en apparatuur. Dat u voor een haartransplantatie mannen Turkije eerst onderzoekt welke kliniek het beste bij u past en of het daadwerkelijk de moeite loont om voor de ingreep naar het buitenland te reizen spreekt voor zich. Aangezien het aanbod van haartransplantatie behandelaars in Turkije erg groot is, is het een kwestie van vergelijken en sorteren.

Vergelijken haartransplantatiemogelijkheden Turkije

Iedereen heeft eigen verwachtingen van een haartransplantatie. Of u er de voorkeur aangeeft om een Nederlandse behandelaar te zoeken of toch te kiezen voor een kliniek in Turkije, een haarkliniek moet aan bepaalde eisen voldoen. Wat u kunt doen om de zoektocht te vereenvoudigen is uw verwachtingen in kaart brengen. Zo is het prima mogelijk dat u een behandeling in Turkije overweegt, waarbij de kliniek over een vestiging in Nederland beschikt. Op deze manier kunt een eerste selectie doen en heeft u een uitgangspunt voor de gewenste ingreep. Overweegt u een haartransplantatie in Turkije? Besteed dan zeker aandacht aan de kwaliteit die een haarkliniek levert, maar zeker ook aan de ervaring van de haartransplantatie specialisten die bij een kliniek werkzaam zijn. Online zijn zowel reviews als ervaringsverhalen te lezen.

Bitmap

Verloop haartransplantatie mannen Turkije

Gaat uw voorkeur uit naar een Turkse haarkliniek met een vertegenwoordiging in Nederland? Dan vinden het intakegesprek, de controles en nazorg plaats in Nederland. Alleen voor de FUE haartransplantatie zelf reist u naar Turkije. De haartransplantatie wordt met plaatselijke verdovingen toegepast en duurt gemiddeld 6 tot 9 uur. Tijdens de ingreep worden haarzakjes uit uw donorgebied, meestal de haarkrans, geoogst en in de eerder besproken transplantatiegebieden geplaatst. Wist u dat er in Turkije tijdens een dagbehandeling meer grafts verplaatst worden dan in Nederland? Waar in Turkije tot zo’n 4.500 haarzakjes behandeld worden, ligt dit aantal in Nederland tussen 3.000 en 3.200. In Nederland werkt een haartransplantatie specialist in de regel alleen, terwijl de haarchirurg in Turkije wordt bijgestaan door ervaren haartransplantatie assistenten. De efficiënte wijze waarop de grafts worden behandeld, zorgt voor natuurlijke resultaten.

Kostprijs haartransplantatie mannen

Een belangrijk aspect van een cosmetische ingreep, zoals een haartransplantatie, is de kostprijs. GlobalHair biedt tarieven die tot de laagste van Istanbul behoren. Een FUE haartransplantatie met maximaal 4.500 haarzakjes kost € 2.949. Bij dit tarief zijn bovendien ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen. Een all-in tarief, waarbij u van tevoren precies weet waar u op financieel vlak aan toe bent. Geen kleine lettertjes, geen verborgen kosten. Dat deze prijs veel lager is dan in Nederland is duidelijk. Het is bovendien mogelijk om het bedrag in praktische maandtermijnen af te lossen. GlobalHair werkt hiervoor samen met Mijnbetaalplan.nl, waar bedragen tot € 5.000 gefinancierd worden. Wees uzelf ervan bewust dat een regeling wordt aangemeld bij het BKR in Tiel. Ook wordt uw kredietverleden nagekeken.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Consult haartransplantatie mannen Turkije

Bekijkt u de mogelijkheid om in Turkije een FUE haartransplantatie toe te laten passen? GlobalHair heeft een vestiging in Leiden, waar u welkom bent voor een uitgebreid consult. GlobalHair is bekend om de hoogwaardige kwaliteit, geregistreerde ISHRS haarchirurgen, state-of-the-art haartransplantatie apparatuur, uitstekende resultaten en betaalbare haartransplantatie tarieven. Tijdens een consult wordt gekeken naar uw geschiktheid voor een haartransplantatie en worden de mogelijkheden met u doorgenomen. De consulent legt het verloop van de behandelprocedure toe, waarna u een persoonlijk behandelplan ontvangt. Uiteraard is er voldoende tijd voorzien voor het stellen en beantwoorden van vragen. Het eerste consult is gratis. Direct een afspraak maken? U kunt bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie mannen Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie mannen Turkije. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, van over de hele wereld reizen mannen naar Turkse haarklinieken voor een haartransplantatie.

De kosten voor een haartransplantatie in Turkije liggen lager dan in Nederland, België en Duitsland. Turkse haarchirurgen zijn vakbekwame, professionals die de ingreep dagelijks toepassen en de techniek in de vinger hebben zitten. De resultaten die bereikt worden zijn goed. Succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven nieuwe haren produceren.

Nee, net zoals in Nederland dient u over voldoende haar in het donorgebied te beschikken. Haartransplantaties in Turkije worden doorgaans niet toegepast bij tijdelijke oorzaken van haaruitval. Bent u bekend met hart- en vaatziekten, haarziekten en/of het gebruik van bepaalde medicijnen dan is het niet altijd vanzelfsprekend om voor een haartransplantatie in aanmerking te toekomen.

Afhankelijk van de verwachting die u heeft, de mate waarin het haarverlies heeft plaatsgevonden en de beschikbaarheid van donormateriaal wordt gekeken naar het aantal grafts dat getransplanteerd kan worden. Tijdens een dagbehandeling worden bij uitgebreide, complexe haartransplantaties tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd.

In Nederland zijn diverse Turkse haartransplantatie klinieken met een vestiging. Dat betekent dat u niet eerst naar Turkije moet reizen voor een consult. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden waar u van harte welkom bent voor een consult. Ook de nazorg en eventuele controles gebeuren in Leiden. Vergelijk het aanbod met elkaar, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Nee, de haartransplantatie wordt met plaatselijke verdovingen toegepast. De ingreep duurt te lang, gemiddeld 6 tot 9 uur, voor een algehele narcose. De arts verdooft het donorgebied en de ontvangstgebieden door middel van een verdovende vloeistof te injecteren. Dit kan als gevoelig worden ervaren, daarna voelt u geen pijn meer. Napijn kan bestreden worden met een pijnstiller en neemt in de uren na de ingreep vanzelf af.

GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en de haarchirurgen die bij de kliniek werken zijn allemaal ISHRS geregistreerd. Er wordt gewerkt met geavanceerde haartransplantatie apparatuur in een hygiënische omgeving. Het is een veilige ingreep, met een kleine kans op complicaties en/of bijwerkingen.

Stop enkele weken voor de haartransplantatie met roken en drink vanaf een aantal dagen voor de ingreep geen alcohol. Volg de verzorgingsinstructies van de arts op en doe het de eerste dagen rustig aan. Hervat uw werkzaamheden in overleg met de specialist en verricht de eerste weken geen zware lichamelijke inspanningen, datzelfde geldt voor sporten. Krabbel de korstjes, die zich op de huid vormen, niet los en geef deze de kans om vanzelf van de huid los te laten.

De haarchirurgen van GlobalHair passen de FUE techniek toe. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een moderne micro FUE motor, waardoor er tot 4.500 haarzakjes op een dag getransplanteerd kunnen worden.

Mannen wordt in principe gevraagd het haar af te scheren. U kunt dit zelf doen, maar u kunt het ook door een van de assistenten in de haarkliniek laten scheren.

Afhankelijk van de omvang van de ingreep betaalt u bij GlobalHair een bedrag van € 1.949 voor 0 – 1.500 haarzakjes. Een uitgebreide ingreep van 1.500 – 4.500 haarzakjes kost € 2.949. Bij beide bedragen zijn inbegrepen de haartransplantatie, 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP Transfers, controles en nazorg in Nederland.

GlobalHair werkt samen met mijnbetaalplan.nl. Als uw situatie dat toelaat kunt u een doorlopend krediet tot maximaal € 5.000 afsluiten. Uw kredietaanvraag wordt beoordeeld op basis van uw maandelijkse inkomsten, uw kredietverleden, uw woon- en gezinssituatie.

Ja, zowel op de website als tijdens het consult in Leiden kunt u voorbeelden zien van ingrepen die in het verleden bij de kliniek zijn toegepast.

Na een succesvolle haartransplantatie blijven de getransplanteerde haarzakjes uw leven lang haren produceren.

16. Kan ik een haartransplantatie in Turkije met een vakantie combineren?

Ja. Overweeg wel wanneer het vakantie gedeelte plaatsvindt. Haarchirurgen adviseren om eerst van uw vakantie te genieten en uw verblijf in Turkije af te sluiten met de haartransplantatie. U kunt dan het optimale uit uw vakantie halen, zonder dat daarbij beperkt te zijn met sporten, zonnebaden en/of zwemmen.

De haarchirurgen van GlobalHair hebben meer dan 15 jaar ervaring met het toepassen van haartransplantatie. Zowel de geavanceerde apparatuur als de kennis worden optimaal gebruikt. Ook met kroeshaar kunt u een succesvolle haartransplantatie ondergaan. De behandelduur kan afwijken van het gemiddelde, omdat kroeshaar een andere, meer complexe structuur heeft.

Nee, u heeft geen verwijzing nodig. De kosten van de ingreep worden niet door zorgverzekeraars vergoed, tenzij u een medische indicatie heeft. Ook aanvullende zorgverzekeringen bieden vrijwel geen vergoedingsmogelijkheden.

GlobalHair biedt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U bespaart gemiddeld 50% op de tarieven bij Nederlandse haarklinieken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.