Haartransplantatie mannen Turkije

Ruim 50% van alle mannen krijgt op een bepaald moment in het leven te maken met haaruitval. Soms al op jonge leeftijd, in de puberteit, anderen vanaf middelbare leeftijd. Alhoewel de oorzaken van haarverlies divers zijn, heeft een groot percentage van de mannen te maken met erfelijke kaalheid. Alopecia androgenetica in onomkeerbaar en heeft blijvend haarverlies tot gevolg. Wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen kunnen het haarverlies afremmen, maar moeten dagelijks gebruikt blijven worden. Nieuwe, blijvende haargroei is mogelijk met een haartransplantatie mannen Turkije.

Waarom kiest u voor een haartransplantatie in Turkije, terwijl in Nederland een groot aantal haarklinieken actief is? Een haarimplantatie is een effectieve, maar kostbare ingreep. In Nederland kost een FUE haartransplantatie gemiddeld € 5.000. Prijzen kunnen echter hoog oplopen, dit naar gelang het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. De hoge kostprijs is een van de redenen om naar alternatieve behandelmogelijkheden uit te kijken. Turkije is een populaire bestemming voor zowel haartransplantaties als cosmetische chirurgie. Kwalitatief hoogwaardige behandelingen met uitstekende resultaten worden toegepast en de meeste Turkse haarklinieken werken met moderne haartransplantatie technieken en apparatuur. Dat u voor een haartransplantatie mannen Turkije eerst onderzoekt welke kliniek het beste bij u past en of het daadwerkelijk de moeite loont om voor de ingreep naar het buitenland te reizen spreekt voor zich. Aangezien het aanbod van haartransplantatie behandelaars in Turkije erg groot is, is het een kwestie van vergelijken en sorteren.

Vergelijken haartransplantatiemogelijkheden Turkije

Iedereen heeft eigen verwachtingen van een haartransplantatie. Of u er de voorkeur aangeeft om een Nederlandse behandelaar te zoeken of toch te kiezen voor een kliniek in Turkije, een haarkliniek moet aan bepaalde eisen voldoen. Wat u kunt doen om de zoektocht te vereenvoudigen is uw verwachtingen in kaart brengen. Zo is het prima mogelijk dat u een behandeling in Turkije overweegt, waarbij de kliniek over een vestiging in Nederland beschikt. Op deze manier kunt een eerste selectie doen en heeft u een uitgangspunt voor de gewenste ingreep. Overweegt u een haartransplantatie in Turkije? Besteed dan zeker aandacht aan de kwaliteit die een haarkliniek levert, maar zeker ook aan de ervaring van de haartransplantatie specialisten die bij een kliniek werkzaam zijn. Online zijn zowel reviews als ervaringsverhalen te lezen.

Verloop haartransplantatie mannen Turkije

Gaat uw voorkeur uit naar een Turkse haarkliniek met een vertegenwoordiging in Nederland? Dan vinden het intakegesprek, de controles en nazorg plaats in Nederland. Alleen voor de FUE haartransplantatie zelf reist u naar Turkije. De haartransplantatie wordt met plaatselijke verdovingen toegepast en duurt gemiddeld 6 tot 9 uur. Tijdens de ingreep worden haarzakjes uit uw donorgebied, meestal de haarkrans, geoogst en in de eerder besproken transplantatiegebieden geplaatst. Wist u dat er in Turkije tijdens een dagbehandeling meer grafts verplaatst worden dan in Nederland? Waar in Turkije tot zo’n 4.500 haarzakjes behandeld worden, ligt dit aantal in Nederland tussen 3.000 en 3.200. In Nederland werkt een haartransplantatie specialist in de regel alleen, terwijl de haarchirurg in Turkije wordt bijgestaan door ervaren haartransplantatie assistenten. De efficiënte wijze waarop de grafts worden behandeld, zorgt voor natuurlijke resultaten.

Een belangrijk aspect van een cosmetische ingreep, zoals een haartransplantatie, is de kostprijs. GlobalHair biedt tarieven die tot de laagste van Istanbul behoren. Een FUE haartransplantatie met maximaal 4.500 haarzakjes kost € 2.949. Bij dit tarief zijn bovendien ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen. Een all-in tarief, waarbij u van tevoren precies weet waar u op financieel vlak aan toe bent. Geen kleine lettertjes, geen verborgen kosten. Dat deze prijs veel lager is dan in Nederland is duidelijk. Het is bovendien mogelijk om het bedrag in praktische maandtermijnen af te lossen. GlobalHair werkt hiervoor samen met Mijnbetaalplan.nl, waar bedragen tot € 5.000 gefinancierd worden. Wees uzelf ervan bewust dat een regeling wordt aangemeld bij het BKR in Tiel. Ook wordt uw kredietverleden nagekeken.

Consult haartransplantatie mannen Turkije

Bekijkt u de mogelijkheid om in Turkije een FUE haartransplantatie toe te laten passen? GlobalHair heeft een vestiging in Leiden, waar u welkom bent voor een uitgebreid consult. GlobalHair is bekend om de hoogwaardige kwaliteit, geregistreerde ISHRS haarchirurgen, state-of-the-art haartransplantatie apparatuur, uitstekende resultaten en betaalbare haartransplantatie tarieven. Tijdens een consult wordt gekeken naar uw geschiktheid voor een haartransplantatie en worden de mogelijkheden met u doorgenomen. De consulent legt het verloop van de behandelprocedure toe, waarna u een persoonlijk behandelplan ontvangt. Uiteraard is er voldoende tijd voorzien voor het stellen en beantwoorden van vragen. Het eerste consult is gratis. Direct een afspraak maken? U kunt bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis