Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Geen eenvoudig antwoord

  De vraag of een haartransplantatie met suikerziekte of diabetes mogelijk is, is niet eenvoudig of eenduidig te beantwoorden. De ene persoon is de andere niet en bij de ene suikerpatiënt wordt een haartransplantatie afgeraden en bij de andere niet. Dat diabetes soms tot een toename van de haaruitval lijdt is bekend, maar wat doet u dan in uw zoektocht naar een oplossing en aan wie vraagt u raadt? Vaak is het eerste aanspreekpunt een huisarts, een internist of een behandelend diabetes verpleegkundige. Als deze u een positief advies geeft, kunt u zich verder laten informeren door een ervaren haarchirurg. Het succes van een behandeling valt of staat met de juiste voorlichting en een gedegen voorbereiding. Diabetes kent een aantal risico’s die in verband staan met een eventuele haartransplantatie. Hierbij kunt u onder meer denken aan een wondgenezing die minder vlot verloopt dan bij niet-diabetici. Dit vergroot de kans op het ontstaan van infecties en een resultaat dat niet zo goed is als verwacht.

  Wel of geen haartransplantatie met suikerziekte of diabetes?

  Diabetes, of suikerziekte, kan een reden zijn voor haaruitval. Als de suikerziekte bovendien niet onder controle is en/of verergert zal ook de haaruitval toenemen. De oorzaak hiervan zit in hormonale schommelingen en veranderingen. Diabetes is immers een hormonale aandoening, veroorzaakt door een gebrek, tekort aan insuline. Ook stress kan veroorzaakt worden door suikerziekte en draagt bij aan het haarverlies. Een van de eerste belangrijke zaken als er bij u diabetes wordt vastgesteld is het onder controle krijgen van de bloedsuikerwaarde. Dit kan met medicatie in de vorm van tabletten en/of insuline injecties. Zowel bij mannen en vrouwen wordt gezien, dat eens de diabetes onder controle is de haaruitval stopt. In combinatie met andere aandoeningen en eventueel medicatie gebruik is dit niet altijd het geval. Zet de haaruitval toch door, dan kan dat uw zelfvertrouwen beschadigen. Als een behandeling met een bewezen haargroeimiddel niet uw voorkeur heeft en het dragen van een haarwerk u niet aanspreekt dan kunt u alternatieve behandelingen overwegen. FUE haartransplantaties bieden blijvende resultaten en kunnen eventueel ook in combinatie met diabetes toegepast worden. Om complicaties en teleurstellende resultaten te voorkomen, vindt een uitgebreid intakegesprek plaats. Het is niet ondenkbaar dat voorafgaand aan een intakegesprek bij een haarchirurg eerst aanvullende onderzoeken worden uitgevoerd om uw geschiktheid te bepalen. Waarom het onderzoek en intakegesprek zo uitgebreid zijn? Omdat diabetes niet zelden gepaard gaat met andere klachten die van invloed zijn op diverse lichaamsfuncties. Een haartransplantatie kan bij suikerziekte succesvol zijn als er sprake is van minimale klachten.

  Voorkom teleurstellingen

  Net als iemand zonder diabetes heeft u, als diabetespatiënt met haaruitval, bepaalde verwachtingen van een haartransplantatie. Dat mag ook, want het is een kostbare behandeling die meestal niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Bereidt uzelf daarom goed voor en laat uzelf voorlichten. Vaak vindt u meer informatie en ervaringen van andere diabetici die een haartransplantatie overwegen en/of hebben ondergaan op verschillende fora. Zo is Haarweb een gespecialiseerd forum, waar haaraandoeningen en haarbehandelingen worden besproken. Maar ook een patiënten- of lotgenoten forum kunt uinzicht verschaffen in de mogelijkheden, de obstakels en de resultaten die bereikt worden. Probeer ook haartransplantatie video’s en haartransplantatie voor en na foto’s te bekijken van behandelingen die zijn toegepast bij diabetici. De ene haarkliniek heeft meer ervaring met de behandeling van diabetespatiënten. U kunt hier tijdens een intakegesprek rustig naar vragen.

  consult haartransplantatie met suikerziekte of diabetes

  De haarchirurgen van GlobalHair zijn ervaren specialisten met een ISHRS certificatie. U bent in vertrouwde handen. Tijdens een vrijblijvend consult bij onze vestiging in Leiden wordt u voorgelicht over de mogelijkheden van een FUE haartransplantatie met suikerziekte. Om een juist advies te geven is het van belang dat u zoveel mogelijk informatie over uw gezondheid en medische achtergrond meeneemt. Dit kunt u eventueel doen in overleg met een behandelend specialist die een kort overzicht voor u maakt. Samen met u streven wij naar een optimaal resultaat. Maak een afspraak voor een consult. Bel of WhatsApp naar +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp