Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Herstel na haartransplantatie

  Kort na de haarimplantatie verlaat u de haarkliniek en verblijft u nog een nacht in Istanbul. De volgende dag, voor vertrek naar Nederland, controleert de haarchirurg u nogmaals en ontvangt u instructies en verzorgingsproducten die u thuis kunt gebruiken. Haartransplantatie nazorg is iets wat grotendeels op uzelf aankomt. U bent thuis en volgt daar al dan niet de tips en instructies op die u van de specialisten heeft gekregen. Met name de eerste drie dagen na een FUE haartransplantatie zijn voor de haarzakjes van belang, ze hebben deze tijd nodig om vast te groeien in de transplantatiegebieden. Uw huid herstelt zich tegelijkertijd van de ingreep en kan zowel gaan jeuken als korstjes vormen. Haartransplantatie nazorg houdt onder meer in dat u uw huid de tijd geeft om te herstellen. Dat betekent: • Niet krabben of wrijven over de huid die herstelt. • Korstjes laten zitten, tot ze vanzelf van de huid af vallen. Krabt u de korstjes er zelf van af? Dan bestaat de kans op slechte wondgenezing met infectiegevaar en een teleurstellend resultaat. • Stel uw hoofd de eerste weken ook niet bloot aan het zonlicht, ga niet onder de zonnebank en ga ook niet zwemmen en/of naar de sauna. • Wees de eerste weken voorzichtig met zware lichamelijke inspanningen en vermijd heftig zweten. Sportieve activiteiten staan de eerste weken na een FUE haartransplantatie eveneens op een laag pitje.

  Risico’s en complicaties haartransplantatie

  Als u de haartransplantatie uit laat voeren door een ervaren haarchirurg bij een gerenommeerde haarkliniek, is de kans op complicaties uiterst klein. Toch blijft het een chirurgische ingreep, waaraan algemene risico’s zijn verbonden. Door de instructies op te volgen, beperkt u het risico en heeft u een positieve invloed op het uiteindelijke resultaat van de haartransplantatie. Als u na de behandeling te maken krijgt met nabloedingen, slechte wondgenezing, infecties en/of hoge koorts dan is het belangrijk om direct contact op te nemen met de haarkliniek, zodat adequate haartransplantatie nazorg geboden kan worden. Bijwerkingen zijn zeldzaam. De meeste mannen en vrouwen die een haarimplantatie ondergaan, herstellen vlot van de moderne FUE techniek en genieten naderhand van een uitstekend resultaat.

  Vlot herstel, optimaal resultaat

  Volgt u de instructies goed op? Dan staat niets een vlot herstel in de weg. Net name de eerste 5 tot 10 dagen is het zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Hoe snel u herstelt, hangt van uw eigen herstelvermogen af. Dit is bij de een van nature wat vlotter dan bij de ander. De meeste mensen gaan kort na de ingreep weer aan het werk. Verricht u lichamelijk zware werkzaamheden? Dan kan een haarchirurg u anders adviseren. Dit is zeker iets om rekening mee te houden als u een haartransplantatie overweegt. Roken voor en na een haartransplantatie wordt ten zeerste afgeraden. Met name verstokte rokers kunnen dit als een nadeel van de behandeling zien. Voor een vlot herstel is het van belang om al enkele weken voorafgaand aan de haartransplantatie te stoppen met roken. Dit houdt u dan ook na de ingreep nog een aantal weken vol. Kunt u moeilijk stoppen? Overweeg dan het gebruik van hulpmiddelen zoals nicotinekauwgom en/of nicotinepleisters. Waar een wil is, is een weg. Uw haarzakjes zijn gebaat bij zuurstofrijkbloed, dit maakt dat ze beter vastgroeien op de transplantatieplaatsen. Als u ziet hoe de haargroei zich door de maanden heen ontwikkeld en u weer naar de kapper kunt voor een nieuwe look is dat het stoppen met roken meer dan waard geweest.

  Meer weten over haartransplantatie nazorg?

  GlobalHair biedt professionele nazorg na een FUE haartransplantatie. U hoeft hier, uiteraard, niet voor naar Istanbul heen en weer te reizen. Nazorg en controles vinden plaats bij de vestiging in Leiden. U kunt bij onze consulenten ook terecht met vragen over de mogelijkheden van de behandeling zelf. Bent u benieuwd of u geschikt bent voor een haartransplantatie? Wilt u weten hoe het hele behandelproces eruit ziet? U bent van harte welkom voor een consult bij GlobalHair. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22 of door een e-mail te sturen naar contact@globalhair.nl.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp