facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie nieuws

Vooruitgang en verbetering van bestaande technieken staan niet stil. Dat geldt ook voor de haartransplantatie technieken en de apparatuur die daarbij wordt gebruikt. Door op de hoogte te blijven van het laatste haartransplantatie nieuws en ontwikkelingen bereikten de haarchirurgen van GlobalHair uitstekende resultaten en kunt u rekenen op een adequate toepassing van de beschikbare mogelijkheden.

FUE haartransplantatie nieuws en ontwikkelingen

Waar het vroeger haartransplantaties met de FUT methode werden toegepast, verdwijnt deze techniek steeds meer naar de achtergrond. Ontwikkelingen en verbeteringen van de apparatuur en behandelmogelijkheden hebben ertoe geleidt dat tegenwoordig de moderne micro FUE haartransplantatie de norm is geworden. Onze ISHRS gecertificeerde haarchirurgen wonen op regelmatige basis workshops, congressen en conferenties bij op het betreffende vakgebied. Zo blijven we op de hoogte van het laatste haartransplantatie nieuws. Dit in combinatie met de jarenlange ervaring, maakt dat bij GlobalHair tijdens een dagbehandeling maximaal 4.500 grafts kunnen worden getransplanteerd. Dit is, zeker in vergelijking met de gemiddelde haarkliniek in Nederland, een hoog aantal. Hoe kan dit worden verklaard? De haarchirurg werkt tijdens een FUE haartransplantatie nauw samen met een team van ervaren haartransplantatie assistenten. Dit maakt dat binnen korte tijd een groot aantal grafts geoogst, gecontroleerd en teruggeplaatst kunnen worden. Dat betekent echter niet dat elke haartransplantatie hetzelfde is. Iedere behandeling is uniek. De ontwikkeling van de techniek maakt het tegenwoordig ook mogelijk om de keuze te maken voor een haarsparende FUE haartransplantatie. Meestal wordt het hoofd voor de haartransplantatie behandeling geschoren. Dit maakt het oogsten en implanteren van de grafts overzichtelijk. Met een haarsparende behandeling is dat niet langer nodig. Het is een techniek die voornamelijk bij vrouwen wordt toegepast en waarbij alleen een klein stukje in het donorgebied, uw haarkrans, wordt geschoren.

Bitmap

Innovatief haartransplantatie nieuws

Haartransplantatie ontwikkelingen staan niet stil. Waar het nu de normaalste zaak van de wereld is dat een ingreep wordt toegepast door een haarchirurg met een team van ervaren assistenten, kan dat in de toekomst wellicht veranderen. Robotapparatuur wordt wereldwijd ontwikkeld en ingezet bij medische en cosmetische ingrepen. Een haartransplantatie robot wordt nog niet op grote schaal gebruikt, maar bestaat wel. De robot kan een haarchirurg veel werk uithanden nemen en het proces verder verfijnen. Met de huidige techniek, kan een robot niet een volledige haartransplantatie uitvoeren. De kosten voor een haartransplantatie die gedeeltelijk door een robot wordt toegepast liggen momenteel stukken hoger dan voor een reguliere menselijke haarimplantatie. Op het moment dat de haartransplantatie robot vaker wordt ingezet, zullen naar verwachting, de kosten voor een ingreep ook dalen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Toekomstige ontwikkelingen

Haartransplantatie nieuws is voortdurend in beweging. Naast verbetering van bestaande technieken en de evaluatie van nieuwe mogelijkheden, blijft het een ingreep die de nodig ervaring vereist. Mede daarom is het van belang dat u gebruikt maakt van de ervaring en kennis van professionele haarchirurgen. GlobalHair beschikt over voor een luxe kliniek in het Turkse Istanbul. De kliniek is van alle moderne gemakken en faciliteiten voorzien. Het ontbreekt u tijdens uw verblijf in Turkije aan niets. U wordt voorbereidt op de ingreep en dat begint al tijdens het uitgebreide consult bij de vestiging in Leiden. De techniek wordt nader toegelicht en u heeft alle tijd om vragen te stellen. Uiteraard kunt u zaken die u over een FUE haartransplantatie heeft gelezen bespreken en vragen naar haartransplantatie nieuws dat voor uw behandeling interessant zou kunnen zijn. Onze consulenten leggen u graag het verschil uit tussen een robot haartransplantatie en een handmatig uitgevoerde ingreep. Gaat uw voorkeur uit naar een haarsparende FUE haartransplantatie? We vertellen u meer over het verloop van de ingreep, het herstel en de resultaten die u kunt verwachten.

consult aanvragen

Naast het feit dat u via onze website op de hoogte kunt blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van haartransplantaties, nodigen wij u uit om kennis met ons te maken. Bereidt u zich voor op een eventuele haarimplantatie? Heeft u nog geen keuze kunnen maken voor een passende haarkliniek? GlobalHair is er voor mannen en vrouwen die te maken hebben met haarverlies en die op zoek zijn naar een blijvende oplossing. Laat u geheel vrijblijvend voorlichten en verrassen door ons scherpe all-in tarief. Meerdere keren naar Turkije heen en weer reizen, dat is niet nodig. Alleen de ingreep zelf wordt in de luxe haarkliniek in Istanbul uitgevoerd. Het eerste consult en de nazorg vinden plaats in Leiden. Bang voor communicatieproblemen? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Onze consulenten spreken uw taal en indien gewenst of noodzakelijk is er in Istanbul een ervaren tolk aanwezig.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.