Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Verschil haartransplantatie of haarwerk/pruik

  Pruiken of haarwerken worden sinds mensenheugenis gedragen. Mannen en vrouwen dragen een haarwerk om uiteenlopende redenen. Als zodanig bestaat een haarwerk of pruik ook al langer dan de moderne haartransplantatie techniek. Vaak wordt een keuze gemaakt voor een haartransplantatie of haarwerk/pruik. Het is niet gebruikelijk dat een combinatie van beide oplossingen wordt gekozen. Beide mogelijkheden hebben unieke kenmerken, voor- en nadelen die u ter overweging mee kunt nemen. Twijfel u of u de juiste beslissing neemt? Laat u dan adviseren en/of informeren door ervaren deskundigen. De verschillen tussen een haarwerk en een haartransplantatie zijn onder meer: • Het zijn twee totaal verschillende mogelijkheden. Een haartransplantatie wordt uitgevoerd met lichaamseigen donormateriaal, terwijl een haarwerk gemaakt wordt van synthetische materialen of echte haren. • Een haarwerk is een tijdelijke oplossing. Haartransplantaties bieden een blijvend resultaat. • In tegenstelling tot een haartransplantatie waar niet iedereen met haaruitval voor in aanmerking komt, kan een haarwerk door vrijwel iedereen worden gedragen. • Een haartransplantatie is een chirurgische ingreep die onder plaatselijke verdoving wordt toegepast. • Het dragen van een haarwerk camoufleert direct uw dun geworden haardos, terwijl u na een haartransplantatie 9 tot 12 maanden moet wachten op het eindresultaat.

  Voor- en nadelen haarwerk/pruik

  Iedereen kan zich een voorstelling maken van een pruik, haarstukje of haarwerk. De voorbije jaren hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan en dat heeft geresulteerd in haarwerken die nauwelijks van uw natuurlijke haardracht zijn te onderscheiden. Steeds vaker wordt gekozen voor een volledig op maat samengesteld haarwerk van echt haar. Dit is in aanschaf duurder, maar het geeft uw zelfvertrouwen een enorme boost. Op maat gemaakte haarwerken zijn, uiteraard, wel behoorlijk kostbaar. Synthetische haarwerken zijn tegenwoordig eveneens van hoogwaardige kwaliteit en zijn bovendien goedkoper in aanschaf dan een haarwerk van echt haar. Pruiken van synthetische materialen worden op een andere manier verzorgd dan echt haar. Om de levensduur optimaal te benutten, volgt u de verzorgingsinstructies op. De voordelen van een haarwerk of pruik zijn: • Uw dunne haardos of kale plekken zijn direct gecamoufleerd. • Moderne haarwerken zien er natuurlijk uit. Het is voor buitenstaanders vrijwel onzichtbaar dat u een haarwerk of pruik draagt. • Na het ophalen van de pruik bij een haarwerkspecialist is er geen sprake van een zogenaamde hersteltijd. U kunt uw dagelijkse werkzaamheden en activiteiten gewoon continueren. Mogelijke nadelen van een haarwerk: • Het haarwerk is aan slijtage onderhevig. Dat betekent dat u het geregeld zult moeten vervangen. • Het onbestendige, onzekere gevoel als u met het haarwerk door de regen of wind loopt verdwijnt soms niet helemaal. • Beperkingen op het gebied van styling en verzorging van het haarwerk.

  Voor- en nadelen haartransplantatie

  Wordt uw haaruitval veroorzaakt door Alopecia androgenetica, erfelijke kaalheid? Beschikt u over voldoende donormateriaal? Dan kan een FUE haartransplantatie een interessante, blijvende oplossing zijn. In tegenstelling tot een haarwerk, wordt een haartransplantatie uitgevoerd met lichaamseigen donormateriaal in de vorm van haarzakjes die afkomstig zijn uit uw haarkrans. De resultaten die met de behandeling worden bereikt zijn zelfs zo goed dat u levenslange groeigarantie krijgt op de succesvol getransplanteerde grafts. Voordelen van een haartransplantatie: • Natuurlijke resultaten. • U kunt het haar behandelen, stylen en verzorgen zoals u dat gewend bent. • De getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang haren produceren. • De behandeling wordt toegepast bij mannen en vrouwen. Nadelen van een haartransplantatie: • Het is geen goedkope behandeling. De meeste haarklinieken berekenen de kosten op basis van het aantal haarzakjes dat u laat transplanteren. • Het duurt lang voordat de resultaten zichtbaar zijn. Gemiddeld moet u 9 tot 12 maanden veel geduld hebben. • Het is een chirurgische ingreep waar, hoe klein de kans ook is, risico’s aan zijn verbonden.

  Adviesgesprek haartransplantatie of haarwerk/pruik

  Twijfelt u tussen het dragen van een haarwerk of het ondergaan van een haartransplantatie? Laat u dan vrijblijvend adviseren door onze ervaren consulenten. Tijdens een consult komen uw twijfels, vragen en onzekerheden uitgebreid aan bod. Met behulp van haartransplantatie voor en na foto’s worden de mogelijkheden en resultaten in beeld gebracht. Direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1