Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haargroei op litteken

  Littekens in uw behaarde hoofdhuid kunnen op meerdere manieren ontstaan. Medische behandelingen, Alopecia cicatricialis, brandwonden en FUT haartransplantaties zijn veelvoorkomende oorzaken van littekens op de hoofdhuid. Met behulp van haarstukjes kan een litteken verborgen of gecamoufleerd worden, maar het is een oplossing waar niet iedereen direct bij staat te springen. Haarstukjes kunnen uw bewegingsvrijheid beperken en bij het dragen van een haarstukje kunt u, onterecht, het idee hebben dat iedereen u aanstaart en naar het haarstukje kijkt. Uiteraard kunt u ook voor een alternatieve oplossing kiezen, er zijn meer mogelijkheden beschikbaar dan waar u wellicht aan denkt. Vaak wordt gedacht dat er op een litteken geen haargroei meer mogelijk is. Dit is niet altijd het geval. Met verbetering van de technieken is het mogelijk om met een haartransplantatie op littekens weer haargroei te krijgen in het littekengebied.

  Moderne haartransplantatie op littekens

  In bepaalde gevallen kan een FUE haartransplantatie worden toegepast om littekens op de hoofdhuid te verbeteren. Dat niet ieder litteken daarvoor in aanmerking komt kan soms tot verwarring en teleurstellingen leiden. Soorten littekens die doorgaans met succes behandeld worden zijn: • Littekens als gevolg van brandwonden en/of ongelukken. • Littekens die het resultaat zijn van een operatie of medische behandeling. • Littekens die al vanaf de geboorte of jonge leeftijd aanwezig zijn. • Littekens die zijn achtergebleven naar een eerder toegepaste haartransplantatie. Niet alle soorten littekens zijn even makkelijk te behandelen, daarbij zijn verschillende factoren van invloed. Bij een haartransplantatie op littekens wordt eerst de huid van het litteken bekeken. Zo kunnen nieuwe, verse littekens niet behandeld worden. Littekenweefsel heeft tijd, minimaal een jaar, nodig om tot rust te komen. Oudere littekens daarentegen kenmerken zich door een stugge huid, met een verminderde doorbloeding. Het bijzondere van een haartransplantatie op littekens is dat de huid na de behandeling beter doorbloed is dan voorheen. Naast haargroei wordt ook de huid verbeterd, waardoor het litteken minder zichtbaar aanwezig is.

  Wel of geen haartransplantatie?

  Heeft u eerder een FUT haartransplantatie uit laten voeren en stoort u zich aan het litteken? Er zijn diverse oorzaken om een haarimplantatie op een litteken te overwegen. Het is echter een ingreep die u voor een tevredenstellend resultaat toe laat passen door een ervaren haartransplantatie specialist. Niet iedere haarkliniek voert dit soort haartransplantaties toe. Succes kan vaak onvoldoende gegarandeerd worden. Professionele en vakbekwame haarchirurgen zullen u tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek van eerlijk advies voorzien. Wees niet teleurgesteld met een negatief behandeladvies. Vaak kan een haartransplantatie specialist u alternatieve behandelmogelijkheden voorstellen, waar u misschien nog niet eerder over heeft nagedacht. Voorbereiding is van belang. Haartransplantaties, ook als het gaat om de behandeling van een litteken, kosten nu eenmaal behoorlijk veel geld. Als de kans op succes dan niet voldoende gegarandeerd kan worden, is dat een domper maar het bespaard u achteraf de teleurstelling en een hoge rekening.

  Haartransplantatie en haargroei stimulerende behandeling

  Door een FUE haartransplantatie met een zogenaamde haargroei stimulerende behandeling te combineren, worden betere resultaten bereikt. Dit kan ook in geval van een litteken haartransplantatie interessante voordelen bieden. Door middel van een haargroei stimulerende behandeling worden plasma rijke bloedplaatjes in de behandelde hoofdhuid geïnjecteerd. Het betreft uw eigen bloed dat eerst worden afgenomen en na centrifugeren wordt het plasma gescheiden van de andere bestanddelen. Het is een veilige behandeling die wereldwijd met wisselend succes wordt toegepast. GlobalHair past de haargroei stimulerende behandeling, indien mogelijk, bij elke haartransplantatie toe. De resultaten van de haarimplantatie zijn blijvend.

  Meer informatie tijdens een consult

  Komt uw litteken voor een haarimplantatie in aanmerking? Bent u benieuwd of een haartransplantatie succesvol kan worden toegepast? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door onze ervaren consulenten. Neem naar het consult informatie mee over het litteken en eventuele medische behandelingen en medicatie gebruik die van invloed kunnen zijn. U kunt rekenen op een deskundig advies en indien mogelijk een persoonlijk behandelvoorstel. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. U kunt ook het contactformulier in vullen of een mailtje sturen naar contact@globalhair.nl, waarna u zo spoedig mogelijk een reactie ontvangt.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp