Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Natuurlijke haartransplantatie in Oss

  Onlangs mocht GlobalHair de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018-2019’ in ontvangst nemen. Deze felbegeerde award wordt uitgereikt aan haarklinieken die kwaliteit leveren en waar gewerkt wordt met moderne behandeltechnieken, innovatieve apparatuur en waar uitstekende resultaten bereikt worden. De haarchirurgen zijn ervaren en beschikken over een ISHRS registratie. U kunt bij GlobalHair rekenen op een natuurlijk resultaat en de perfecte haargrens. Het spreekt voor zich dat ‘perfect’ door iedereen op een andere manier wordt omschreven. Samen met u streven de haarchirurgen naar het resultaat dat in uw ogen perfect is. Of dat nu is om een kalende kruin op te vullen of om een groot voorhoofd te verkleinen, een resultaat gerichte aanpak is hetgeen van belang is. Bij GlobalHair is bewust gekozen voor het gebruik van moderne technieken om de haarzakjes uit het donorgebied te oogsten, zonder ze te beschadigen. Vooraf is de haarlijn bepaald en worden grafts geplaatst in de natuurlijke haargroeirichting. De haartransplantatie in Oss wordt toegepast met behulp van de micro FUE techniek, waarbij zowel het donorgebied als de transplantatiegebieden plaatselijk verdoofd worden. Juist omdat de haarzakjes individueel geoogst worden, beschadigen uw huid en de onderliggende weefsels niet. Dit maakt vlot herstel mogelijk.

  Wanneer is een haartransplantatie in Oss mogelijk?

  Heeft u het idee dat u een te hoge haargrens heeft of dat uw voorhoofd te groot is? Dan kan een FUE haartransplantatie in Oss een oplossing bieden. Met de inmiddels bekende ingreep worden prima resultaten bereikt en genieten mannen en vrouwen van toegenomen zelfvertrouwen. Het is echter ingreep die niet bij iedereen toegepast kan worden. Tijdens een intakegesprek bij GlobalHair wordt uw geschiktheid voor de haartransplantatie beoordeelt. Hiervoor worden uw haaruitval, beschikbaar donormateriaal en huid nauwkeurig bekeken. Maar er is meer van belang om een verantwoord advies te geven. Een haarchirurg zal willen weten hoe het met uw gezondheid gesteld is. Heeft u eerder medische ingrepen ondergaan of gebruikt u medicijnen? Het is allemaal van belang voor een eventueel behandeladvies. Daarnaast zijn er situaties waarin een haartransplantatie wordt afgeraden en een specialist u mogelijk een alternatief adviseert: • Ontbreken van donormateriaal. • Kale plekken veroorzaakt door Alopecia areata. • Een onnatuurlijke haarlijn als gevolg van trichotillomanie. • Minderjarigen. • Bekendheid met de vorming van keloïde littekens.

  Aandachtspunten haargrens verlagen, voorhoofd verkleinen

  Het verlagen van de haargrens of het verkleinen van uw voorhoofd door middel van een haartransplantatie, is iets waar u grondig over nadenkt. Het immers een behoorlijk ingrijpende, chirurgische behandeling die u overweegt uit te laten voeren, waarbij u nogal snel wat aandachtspuntjes over het hoofd kunt zien. Toch zijn deze punten van aandacht iets om vooraf bij stil te staan. • Een enkele keer, komt het ondanks de expertise en ervaring van de haarchirurgen voor dat de getransplanteerde haarzakjes een andere groeirichting hebben. • Het kan gebeuren dat een vervolgbehandeling nodig is. Met een aanvullende haartransplantatie wordt de haardichtheid in het gebied vergroot. Dit kan beoordeeld worden als u het eindresultaat heeft bereikt. Een haarchirurg geeft hierover meer uitleg tijdens het allereerste intakegesprek. • Het opvolgen van adviezen van de haarchirurg heeft een positief effect op het resultaat dat wordt bereikt.

  Betaalbare haartransplantatie in Oss

  Loopt u al enige tijd rond met het idee uw haargrens te laten verlagen? Kies dan voor een betaalbare FUE haartransplantatie bij GlobalHair. Het prijsverschil tussen een haarkliniek in Nederland en GlobalHair in Istanbul is wezenlijk en bedraagt ruim 50%. Jaarlijks gaan honderden mannen en vrouwen voor een haartransplantatie naar Istanbul, wat Turkije de nummer 1 haartransplantatie bestemming ter wereld maakt. Waarom kiest u voor GlobalHair, anders dan voor de betaalbare tarieven? Ervaring, deskundigheid, kwaliteit en professionaliteit. Binnen de haarkliniek wordt de moderne micro FUE techniek toegepast en staan de haarchirurgen bekend om de uitstekende resultaten die bereikt worden. Ook voor een wenkbrauw-, wimper-, en/of baardhaartransplantatie kunt u terecht bij GlobalHair. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak voor een consult. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1