facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Oss

Is uw haargrens de voorbije jaren wat teruggetrokken of vindt u dat u last heeft van een groot voorhoofd? Met behulp van een haartransplantatie in Oss kan uw haargrens verlaagd worden. De ingreep maakt uw voorhoofd kleiner en geeft het idee van een ronder gezicht. Zonder snijden of hechten krijgt uw gezicht een jeugdige uitstraling en geniet u van meer zelfvertrouwen. GlobalHair is gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie techniek, die bij mannen en vrouwen met succes wordt toegepast.

Natuurlijke haartransplantatie in Oss

Onlangs mocht GlobalHair de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018-2019’ in ontvangst nemen. Deze felbegeerde award wordt uitgereikt aan haarklinieken die kwaliteit leveren en waar gewerkt wordt met moderne behandeltechnieken, innovatieve apparatuur en waar uitstekende resultaten bereikt worden. De haarchirurgen zijn ervaren en beschikken over een ISHRS registratie. U kunt bij GlobalHair rekenen op een natuurlijk resultaat en de perfecte haargrens. Het spreekt voor zich dat ‘perfect’ door iedereen op een andere manier wordt omschreven. Samen met u streven de haarchirurgen naar het resultaat dat in uw ogen perfect is. Of dat nu is om een kalende kruin op te vullen of om een groot voorhoofd te verkleinen, een resultaat gerichte aanpak is hetgeen van belang is. Bij GlobalHair is bewust gekozen voor het gebruik van moderne technieken om de haarzakjes uit het donorgebied te oogsten, zonder ze te beschadigen. Vooraf is de haarlijn bepaald en worden grafts geplaatst in de natuurlijke haargroeirichting. De haartransplantatie in Oss wordt toegepast met behulp van de micro FUE techniek, waarbij zowel het donorgebied als de transplantatiegebieden plaatselijk verdoofd worden. Juist omdat de haarzakjes individueel geoogst worden, beschadigen uw huid en de onderliggende weefsels niet. Dit maakt vlot herstel mogelijk.

Bitmap

Wanneer is een haartransplantatie in Oss mogelijk?

Heeft u het idee dat u een te hoge haargrens heeft of dat uw voorhoofd te groot is? Dan kan een FUE haartransplantatie in Oss een oplossing bieden. Met de inmiddels bekende ingreep worden prima resultaten bereikt en genieten mannen en vrouwen van toegenomen zelfvertrouwen. Het is echter ingreep die niet bij iedereen toegepast kan worden. Tijdens een intakegesprek bij GlobalHair wordt uw geschiktheid voor de haartransplantatie beoordeelt. Hiervoor worden uw haaruitval, beschikbaar donormateriaal en huid nauwkeurig bekeken. Maar er is meer van belang om een verantwoord advies te geven. Een haarchirurg zal willen weten hoe het met uw gezondheid gesteld is. Heeft u eerder medische ingrepen ondergaan of gebruikt u medicijnen? Het is allemaal van belang voor een eventueel behandeladvies. Daarnaast zijn er situaties waarin een haartransplantatie wordt afgeraden en een specialist u mogelijk een alternatief adviseert: • Ontbreken van donormateriaal. • Kale plekken veroorzaakt door Alopecia areata. • Een onnatuurlijke haarlijn als gevolg van trichotillomanie. • Minderjarigen. • Bekendheid met de vorming van keloïde littekens.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Aandachtspunten haargrens verlagen, voorhoofd verkleinen

Het verlagen van de haargrens of het verkleinen van uw voorhoofd door middel van een haartransplantatie, is iets waar u grondig over nadenkt. Het immers een behoorlijk ingrijpende, chirurgische behandeling die u overweegt uit te laten voeren, waarbij u nogal snel wat aandachtspuntjes over het hoofd kunt zien. Toch zijn deze punten van aandacht iets om vooraf bij stil te staan. • Een enkele keer, komt het ondanks de expertise en ervaring van de haarchirurgen voor dat de getransplanteerde haarzakjes een andere groeirichting hebben. • Het kan gebeuren dat een vervolgbehandeling nodig is. Met een aanvullende haartransplantatie wordt de haardichtheid in het gebied vergroot. Dit kan beoordeeld worden als u het eindresultaat heeft bereikt. Een haarchirurg geeft hierover meer uitleg tijdens het allereerste intakegesprek. • Het opvolgen van adviezen van de haarchirurg heeft een positief effect op het resultaat dat wordt bereikt.

Betaalbare haartransplantatie in Oss

Loopt u al enige tijd rond met het idee uw haargrens te laten verlagen? Kies dan voor een betaalbare FUE haartransplantatie bij GlobalHair. Het prijsverschil tussen een haarkliniek in Nederland en GlobalHair in Istanbul is wezenlijk en bedraagt ruim 50%. Jaarlijks gaan honderden mannen en vrouwen voor een haartransplantatie naar Istanbul, wat Turkije de nummer 1 haartransplantatie bestemming ter wereld maakt. Waarom kiest u voor GlobalHair, anders dan voor de betaalbare tarieven? Ervaring, deskundigheid, kwaliteit en professionaliteit. Binnen de haarkliniek wordt de moderne micro FUE techniek toegepast en staan de haarchirurgen bekend om de uitstekende resultaten die bereikt worden. Ook voor een wenkbrauw-, wimper-, en/of baardhaartransplantatie kunt u terecht bij GlobalHair. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak voor een consult. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Haartransplantatie in Oss FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Oss. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dieper wordende inhammen zijn vaak een goed zichtbaar gevolg van haarverlies. Het is mogelijk om de inhammen op te laten vullen met een haartransplantatie. Of u dat doet in combinatie met andere gebieden hangt af van u verwachting van de ingreep en de mate waarin uw haar reeds is uitgevallen.

Door de geoogste haarzakjes in dezelfde groeirichting als de overgebleven haren te plaatsen, wordt een natuurgetrouw resultaat bereikt. De beste resultaten worden behaald door ervaren haarchirurgen die zowel de ingreep als de techniek beheersen.

Haartransplantaties bieden prima resultaten bij erfelijk haarverlies, Alopecia androgenetica. Het idee dat deze vorm van haaruitval alleen bij mannen voorkomt is niet waar. Vrouwen kunnen hier wel degelijk mee geconfronteerd worden, al komt dit vaak pas op latere leeftijd tot uiting. Een haarchirurg bekijkt en beoordeelt uw situatie en bepaald of u een geschikte kandidaat bent.

Mannelijke kaalheid kan al op jonge leeftijd, in de puberteit, tot uiting komen. Onzekerheid en een vermindering van het zelfvertrouwen liggen dan al snel op de loer. Aan jong volwassenen wordt een haartransplantatie niet als vanzelfsprekend geadviseerd. Het is lastig om te voorspellen hoe het haarverlies zich in de toekomst vervolgt, waardoor er jaren later een extra haartransplantatie nodig kan zijn. Alternatieve behandelingen hebben vaak de eerste voorkeur. Later kan dan alsnog voor een haarimplantatie gekozen worden.

Nee, de ervaren haarchirurgen van GlobalHair staan bekend om de natuurlijke resultaten. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zichzelf na de haartransplantatie niet meer herkend.

Diffuse of verspreide haaruitval kan uw haardos sterk uitdunnen waardoor de hoofdhuid zichtbaar wordt. Als de oorzaak hiervan erfelijke haaruitval is, dan kan een haarimplantatie uitkomst bieden. Door haarzakjes uit de haarkrans te implanteren in de dunner geworden gebieden ontstaat een verbeterde haargroei. Eens de resultaten zich ontwikkelen wordt uw haardos voller en de huid is niet langer zichtbaar.

Online zijn verschillende vergelijkingssites actief. U kunt ook zelfstandig bij meerdere haartransplantatie aanbieders een prijs opvragen en deze vervolgens naast elkaar leggen. De meest objectieve vergelijking krijgt u door dezelfde uitgangspunten en gegevens met elkaar te vergelijken. Uiteraard gaat uw interesse uit naar de prijs onder de streep, maar vergeet daarbij niet om aandacht te besteden aan de manier waarop het tarief is samengesteld. Kijk naar de kosten die zijn inbegrepen, dit voorkomt dat u achteraf mogelijkerwijs te maken krijgt met onvoorziene, vaak hoge, kosten voor nazorg en eventuele controles.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.