Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Rene Watzema van RUMAG

  Als online persoonlijkheid en presentator van het jongerenmerk RUMAG is Rene Watzema een bekende verschijning. De grens opzoeken en daar overheen gaan is onderdeel van de online formule waarmee het RUMAG Theater-Event in 2020 de Nederlandse theaters in gaat. Interessante, bekende gasten, spraakmakende interviews, humor, kleding en lifestyle. De no-nonsense aanpak in combinatie met het scherpe randje zijn kenmerkend voor de persoonlijkheid van Rene Watzema. Het constant in de schijnwerpers en publieke belangstelling staan, zorgt ervoor dat er altijd ogen op iemand gericht zijn. Fans, kijkers en volgers hebben een bepaald beeld voor ogen. Met die achterliggende gedachte heeft Rene ervoor gekozen om vroegtijdig iets aan haaruitval te laten doen. Op de website van de Haarstichting kunt u meer onafhankelijke informatie vinden.

  Haartransplantatie René Watzema met blijvende resultaten

  Als aan iemand u vraagt een bekende persoon te omschrijven, dan geeft u daarbij ongemerkt een omschrijving en uitstraling van iemand. De haardos of een kenmerkend kapsel zijn zaken die tot de verbeelding spreken. Wanneer dat uiterlijk verandert door haaruitval, is dat moeilijk te accepteren. Erfelijke kaalheid maakt geen onderscheid tussen bekende en minder bekende mensen, net zoals dat er geen onderscheid zit tussen mannen en vrouwen. Alopecia androgenetica slaat genadeloos toe. Het tijdig zoeken van een oplossing, voorkomt kaalheid en de uitstraling blijft behouden. Al bij beginnend haarverlies is er veel dat gedaan kan worden, om de haaruitval te beperken en af te remmen. Een haartransplantatie is permanent. Grafts die getransplanteerd worden, blijven uw leven lang nieuwe haren produceren.

  Bekendheid René Watzema

  Het taboe rondom haarverlies en kaalheid is jaren geleden doorbroken. Diverse (inter)nationale beroemdheden gingen u voor naar een haarkliniek. Net zoals Rene Watzema, hebben anderen de haartransplantatie onder de aandacht van een breed publiek gebracht. De ingreep bestaat uit het verplaatsen van haarzakjes van de achterkant van het hoofd, ook wel het donorgebied, naar de voorste haarlijn, de inhammen of de kruin. Het gebeurt onder plaatselijke verdoving en in dagbehandeling. Een haartransplantatie is een veilige ingreep, waarbij u ’s avonds weer thuis bent. De volledige herstelperiode is twee weken. U bent echter mobiel vanaf het moment dat u de haarkliniek verlaat.

  Jeugdige uitstraling

  De uitstraling is belangrijk. Dat geldt niet alleen voor bekende mensen. Ook als u niet dagelijks in de publiciteit komt, geeft uw uiterlijk weer wie u bent. Het verliezen van haar heeft niet alleen een nadelig effect op uw uitstraling. Het zelfvertrouwen en interesse in sociale contacten nemen af, terwijl het niet nodig is om lijdzaam toe te zien hoe steeds meer haar permanent verloren gaat. Kijk hoe de resultaten van een haartransplantatie u weer een jeugdige uitstraling geven, met een haardos die bij u past. Een haartransplantatie is het antwoord op Alopecia androgenetica en een behandeling die bij gezonde mensen toegepast wordt. Om het resultaat te bereiken dat aan uw verwachting voldoet, vindt eerst een uitgebreid consult plaats bij GlobalHair in Leiden.

  Verloop René Watzema haartransplantatie

  Online ziet u diverse haartransplantatie video’s en fotoreportages van ingrepen die door onze ervaren en geregistreerde haarchirurgen zijn toegepast. Een virtuele rondleiding door de kliniek, kennismaken met de artsen en assistenten. GlobalHair hecht veel waarde aan het gevoel en vertrouwen waarmee u in de behandelstoel plaatsneemt. De voorbereiding is van invloed op het eindresultaat. Stel alle vragen die u heeft en bekijk foto’s van eerdere toegepaste haartransplantaties. Tijdens het consult wordt de behandeldag toegelicht en ziet u welke apparatuur gebruikt wordt bij het oogsten en terugplaatsen van de grafts.

  Meer informatie haartransplantatie

  Wilt u, net zoals Rene Watzema stralen met een volle haardos? Bent u niet tevreden over diepe inhammen of een terugtrekkende haarlijn? Een haartransplantatie biedt een oplossing. Laat u gratis adviseren door de consulenten van GlobalHair. We laten u zien dat een succesvolle haartransplantatie niet duur hoeft te zijn. Meer weten over een haartransplantatie? Maak een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Wilt u vooraf foto’s van uw haar naar ons sturen? Ook dat is mogelijk. Vul het contactformulier in of neem telefonisch of via WhatsApp contact op. U kunt ons bereiken op +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp