Haartransplantatie resultaten

Met de wereldwijde interesse voor de haartransplantatie techniek, stijgt ook het aantal behandelaars in snel tempo. Voor mannen en vrouwen met Alopecia androgenetica biedt de techniek een mooie, natuurlijke oplossing. Haartransplantatie resultaten zijn blijvend en u heeft uw leven lang plezier van de ingreep. Het is belangrijk om u voor te bereiden op een eventuele ingreep. Dit kan door onderzoek te doen naar de verschillende aanbieders en onder meer de tarieven en bereikte resultaten met elkaar te vergelijken.

Haartransplantatie resultaten beoordelen

Hoe goed de resultaten van een haartransplantatie ook zijn, verwacht zeker niet dat u direct na afloop van de ingreep een mooie haardos heeft. Als u zich inleest en verdiept in de haartransplantatie procedure zult u al snel zien dat het zo’n 9 tot 12 maanden duurt voordat het eindresultaat wordt bereikt. Blijft u dan al die tijd met een dunne haardos en/of kalende plekken zitten? Nee, zo is het nu ook weer niet. Na de haartransplantatie zullen de getransplanteerde haren eerst uitvallen. Dit gebeurt zo’n 2 tot 4 weken na de ingreep. Het is begrijpelijk dat u hiervan schrikt, maar het is tegelijkertijd een normaal haartransplantatie verschijnsel waar u zich niet te druk om moet maken. Leest u ervaringsverhalen op een haartransplantatie forum? Hier worden regelmatig foto updates geplaatst van mannen en vrouwen die de ingreep achter de rug hebben. De eerste haargroei, na gemiddeld 3 maanden, wordt in beeld gebracht en u kunt zien hoe de haartransplantatie resultaten zich verder ontwikkelen tot het eindresultaat definitief is. Foto’s van ‘lotgenoten’ zijn niet te vergelijken met haartransplantatie voor en na foto’s die u bij haarklinieken te zien krijgt. Deze foto’s kunnen een vertekend beeld geven, omdat u alleen de foto ziet die van het eindresultaat is gemaakt. Hier zit dus lange tijd tussen.

Verschillende haartransplantatie resultaten vergelijken

Als u benieuwd bent naar de resultaten die haartransplantatie klinieken in het verleden hebben behaald, is het internet vaak het aangewezen uitgangspunt. De meeste aanbieders beschikken over een uitgebreide website waar resultaten getoond worden. Het komt echter nog geregeld voor dat u dezelfde foto’s bij meerdere aanbieders ziet. Waarom? Niet iedereen geeft toestemming om zijn of haar voor en na foto’s voor publicatie doeleinden te gebruiken. Professionele haarchirurgen zullen u tijdens een intakegesprek bij de haarkliniek voor en na foto’s laten zien, van behandelingen die ze zelf toegepast hebben. Uiteraard kunt u de foto’s die u ziet met elkaar vergelijken, maar met alleen het vergelijken van de resultaten bent u er niet. Vaak speelt ook het gevoel dat u heeft bij een haartransplantatie specialist en/of haarkliniek een grote rol bij het bereiken van het gewenste resultaat. Staar uzelf dan ook niet alleen blind op de resultaten die door een haarkliniek gepubliceerd worden. Ga zelf ter plaatse kennismaken en ervaar zelf of u een vertrouwd gevoel heeft.

Slecht resultaat na haartransplantatie voorkomen

Het spreekt voor zich dat u gaat voor een geslaagde behandeling. Een haartransplantatie is kostbaar en het laatste waar u op zit te wachten is een teleurstellend resultaat. Kan een slechte haartransplantatie resultaat voorkomen worden? Ja, meestal wel. GlobalHair geeft u al vanaf het eerste consult handige tips en adviezen waarmee u invloed uit kunt oefenen op het resultaat. Daarnaast speelt ook uw eigen verwachtingspatroon een zekere rol. Het komt geregeld voor dat mensen met een ver gevorderde mate van kaalheid een volle, jeugdige haardos verwachten. Dit is onrealistisch, een haartransplantatie is geen wondermiddel. Onze haarchirurgen zullen, daar waar nodig, uw verwachting corrigeren. Het is belangrijk om te weten wat u kunt verwachten, zodat u achteraf niet teleurgesteld bent. Een goede voorbereiding, realistische verwachtingen en het opvolgen van de instructies zowel voor als na de haartransplantatie kunnen een slecht of mislukt resultaat voorkomen. Haartransplantaties mislukken overig zelden door toedoen van haartransplantatie specialisten. Door onvoorziene omstandigheden kunnen de getransplanteerde haarzakjes minder goed aanslaan dan verwacht of heeft u om andere redenen een teleurgesteld gevoel.

Overweegt u een haartransplantatie, maar wilt u zeker zijn van een goed resultaat? Bij GlobalHair werken uitsluitend ervaren, ISHRS gecertificeerde haarchirurgen. De haarchirurg wordt tijdens de haartransplantatie bijgestaan door een ervaren team van assistenten, waardoor op een dag tot maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. U bent in vakbekwame en uiterst ervaren handen. Jaarlijks worden honderden haartransplantaties met prima resultaten uitgevoerd. Meer weten of een afspraak maken voor een consult? U kunt met ons bellen of WhatsAppen via +316 44 36 36 22. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de fotoconsult mogelijkheid. Hiervoor stuurt u overzichtelijke foto’s van uw haar en hoofdhuid naar contact@globalhair.nl.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis