Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie ervaringen forum

  Een van de drukst bezochte fora om voor een haartransplantatie review online vinden of plaatsen is wellicht Haarweb. Dit forum is de aangewezen plaats om haartransplantatie ervaringen, resultaten en vragen te lezen. U kunt hier zowel reviews lezen als zelf een ervaring plaatsen. Het handige van ervaringen van anderen is dat u een beeld krijgt van onder meer GlobalHair en andere haarklinieken. Aan de hand hiervan wordt het mogelijk gemaakt om een inschatting te maken van hetgeen u van een FUE haartransplantatie kunt verwachten. Wat leest of ziet u nog meer op een haartransplantatie forum zoals Haarweb? • Haartransplantatie voor en na foto’s. • Haartransplantatie video’s. • Veelgestelde vragen over zowel een FUT- als FUE haartransplantatie. • De ontwikkelingen van een resultaat door de maanden heen. Zeker ter voorbereiding op een eventuele haartransplantatie is het lezen van reviews handig. Wilt u achteraf uw ervaring delen met anderen die een haarimplantatie overwegen? Ook dat kan op een forum als Haarweb. Registratie bij onder meer Haarweb is gratis, na de bevestiging van een geldig e-mail adres kunt u gebruik maken van de volledige forum functionaliteit.

  Hoe een goed haartransplantatie review online vinden of plaatsen?

  Het lijkt zo makkelijk om een goed review te lezen of zelf te plaatsen. Toch valt dit in de realiteit meestal tegen. Er wordt al snel gedacht dat er sprake is van een duidelijke review die voor iedereen leesbaar en begrijpelijk is. In werkelijkheid betreft het een te beknopte uitleg of een verhaal dat zo onsamenhangend is dat de logica ver te zoeken is. Een goede review heeft een aantal kenmerken en geeft antwoord op meerdere vragen: • Hoe lang heeft iemand te maken gehad met haaruitval? • Heeft iemand ook eventuele andere oplossingen overwogen, voordat uiteindelijk de keuze is gemaakt voor een haartransplantatie? • Hoe is de voorbereiding geweest? • Waarom heeft iemand gekozen voor GlobalHair? • Hoeveel haarzakjes zijn er getransplanteerd en welke kalende gebieden zijn opgevuld? • Hoe heeft men de behandeling ervaren? • Worden er foto’s geplaatst direct na de behandeling en gedurende de ontwikkeling van de resultaten? • Komt het eindresultaat overeen met de verwachting vooraf? Reviews die enkel en alleen als inhoud hebben dat iemand een pijnloze haartransplantatie heeft ondergaan en dat het resultaat mooi is geworden, hebben geen meerwaarde. U wilt immers graag weten waarom u bij een haartransplantatie kiest voor de ervaren haarchirurgen van GlobalHair. U wilt weten hoe de behandeling verloopt en wat u van een eerste kennismakingsgesprek kunt verwachten. Wilt u later uw eigen haartransplantatie review online plaatsen? Denk dan terug aan uw eigen zoektocht naar informatie. Besteed aandacht aan de eerdere genoemde punten die van een review een begrijpelijk, samenhangend geheel maken waar u anderen ook daadwerkelijk mee van dienst bent.

  Deel een haartransplantatie review

  GlobalHair biedt hoogwaardige kwaliteit en uitstekende resultaten voor een uiterst scherp tarief. Onze kosten behoren tot de laagste haartransplantatie kosten van Turkije. Het kan zijn dat u in het verleden een haartransplantatie door onze ervaren haarchirurgen heeft uit laten voeren en daar nu een review of ervaring over wilt plaatsen op een forum als Haarweb en/of onze website. Wij juichen dit toe en zijn u uiteraard dankbaar voor de moeite die u daarvoor neemt. Wees er wel op voorbereid dat u reacties op een review kunt verwachten. Enkele fora en reviewsites bieden de mogelijkheid om reacties naar aanleiding van een ervaring die u deelt uit te schakelen. Vaak wijzen fora zich vanzelf en kunt u zelf ontdekken hoe dit exact te doen.

  consult

  Heeft u naar aanleiding van positieve haartransplantatie reviews die u over GlobalHair heeft gelezen, interesse om kennis te komen maken met onze consulenten? Dan kunt u bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Tijdens het consult wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie en hoeveel haarzakjes u voor een goed resultaat kunt laten transplanteren. Naast een persoonlijk consult bieden wij u tevens de mogelijkheid voor een fotoconsult aan. Stuur duidelijke foto’s van uw haaruitval en het donorgebied naar contact@globalhair.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk advies.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1