Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  De invloed van roken op uw gezondheid

  Zelfs de meest verstokte roker is bekend met het feit dat roken niet echt bevorderlijk is voor de gezondheid. Automatisch komen aandoeningen als COPD, astma en longkanker naar boven als u wordt gevraagd welke risico’s roken met zich meebrengt. Dat roken ook andere, minder bekende, risico’s en gevaren heeft spreekt niet direct tot de verbeelding. Naast meerdere vormen van kanker, zoals onder andere mond- en keelkanker, zijn hart- en vaatziekten een veel voorkomend gevolg van langdurig roken. Hart- en vaatziekten zijn een gevolg van nicotine die aanwezig is in tabaksproducten. Uw bloedvaten worden aangetast met vernauwingen en een verminderde doorbloeding tot gevolg. Dit resulteert niet alleen in koude handen en/of voeten, maar ook haaruitval kan hiervan een gevolg zijn. Dit effect wordt versterkt door het vrijkomen van koolmonoxide tijdens het verbranden van de tabak die wordt gerookt. De koolmonoxide zet zich als het ware vast op uw rode bloedlichaampjes, waardoor deze minder zuurstof kunnen transporteren. Uw hart moet als gevolg hiervan steeds sneller gaan pompen om uw lichaam van voldoende zuurstof te voorzien. Als er iets is waar getransplanteerde haarzakjes behoefte aan hebben om optimaal aan te kunnen slaan is het wel zuurstofrijkbloed. Een haartransplantatie en roken gaan niet goed samen.

  Overweegt u een haartransplantatie? Stop dan tijdig met roken!

  Stoppen met roken is niet voor iedereen even makkelijk of vanzelfsprekend. Toch wordt ook de meest fervente roker die een haartransplantatie overweegt, geadviseerd om ruim voor de geplande behandeling te stoppen met roken. Wilt u graag stoppen, maar weet u niet waar te beginnen? Hulp bij het stoppen met roken wordt tegenwoordig vanuit de basisverzekering vergoed. Diverse medicijnen en begeleidingsmethoden komen voor vergoeding in aanmerking. Met een mooie haardos in het vooruitzicht, kan dat net een extra motivatie zijn om een geslaagde stoppoging te ondernemen. Bent u gestopt? Hou dit dan vol. Roken na een haartransplantatie heeft eveneens een nadelige invloed op het resultaat. Waarom is het zo belangrijk om niet te roken voor, tijdens en na een haartransplantatie procedure? Roken zorgt voor een belemmering van de doorbloeding. Minder zuurstofrijkbloed bereikt de haarzakjes. Uw lichaam voorziet eerst de levensnoodzakelijke functies van zuurstof en pas later komt de haargroei aan pas. Om te kunnen overleven is uw lichaam niet afhankelijk van haargroei. Haarzakjes die getransplanteerd worden hebben, om te kunnen overleven, nood aan zuurstofrijkbloed. Dit bereikt uw hoofdhuid alleen maar op het moment dat u al enige tijd geen tabaksproducten heeft gebruikt en de doorbloeding verbeterd is.

  Invloed haartransplantatie roken

  Van een mislukte haartransplantatie is zelden sprake. Wel kan het gebeuren dat het resultaat niet met uw verwachting overeenkomt. Worden instructies of adviezen van een behandelend haarchirurg niet of onvoldoende opgevolgd, ook dan kan het resultaat tegenvallen. Roken kan ongewenste bloedingen en een slechte wondgenezing tot gevolg hebben. Hierdoor kan het herstel minder vlot verlopen dan doorgaans het geval is na een haarimplantatie. Haarchirurgen geven niet voor niets aan dat roken in combinatie met een haartransplantatie funest kan zijn. Ondanks het feit dat onze haarchirurgen en consulenten beseffen dat stoppen soms een onmogelijke opgave blijkt te zijn, is het de beste keuze die u maakt voor een mooi resultaat.

  Gezonde haardos

  Stoppen met roken heeft niet alleen invloed op de haartransplantatie die u toe wilt laten passen. U doet ook uw haardos er een plezier mee. Doordat uw doorbloeding verbeterd, kan het haar aansterken en is het minder broos. In combinatie met een geslaagde haartransplantatie, geniet u nog meer van een gezonde haardos. Knippen, kleuren, stylen en uzelf laten verwennen met een bezoek aan uw favoriete kapsalon. Zowel een haartransplantatie als een geslaagde stoppoging zijn een waardevolle investering die u in uw eigen welzijn doet.

  consult

  Laat u bijstaan tijdens het minderen en/of stoppen met roken. Stoppen wordt op diverse manieren aangemoedigd, waaronder kostenvergoeding via uw zorgverzekeraar. Ook onze consulenten kunnen u als voorbereiding op een gewenste haartransplantatie adviseren over roken en tabaksgebruik. Een consult is gratis en geeft u meer inzicht in de mogelijkheden en resultaten die met een haartransplantatie bereikt kunnen worden. Een afspraak maken kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1