Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Reality show

  Temptation Island is een van de grootste reality televisie shows waar Rosanna twee keer aan heeft deelgenomen. De zelfverzekerde uitstraling die zo kenmerkend is voor Rosanna is mede te danken aan de verschillende cosmetische behandelingen die ze heeft laten toepassen. Dankzij de show en deelnames aan andere reality series is de bekendheid van Rosanna gegroeid. Deze bekendheid heeft een grote impact op de verzorging en schoonheid van zowel lichaam als de haardos. Een volle, gezonde haardos past bij Rosanna. Gezond haar verbetert het uiterlijk en vergroot het zelfvertrouwen.

  Haarverlies omkeren

  Veel mensen worstelen met haaruitval en verschillende deelnemers van Temptation Island en andere reality shows zijn open over de problemen die hebben of hadden met een terugtrekkende haarlijn en dunner wordend haar. Meer zelfvertrouwen, een jeugdiger uitstraling en een weerspiegeling van hoe iemand zich echt voelt. Deze en andere redenen worden vaak genoemd bij het overwegen van een haartransplantatie. Zo ook Rosanna, die een moderne FUE-haartransplantatie heeft laten doen. Een vollere haardos die er stralend uitziet en een aanvulling is op het uiterlijk, is precies volgens de eerdere verwachting.

  FUE-haartransplantaties zijn succesvol bij het behandelen van erfelijk haarverlies. Door het verplaatsen van gezonde haarzakjes uit het donorgebied naar uitgedunde of kale plekken ergens anders op de hoofdhuid, ontstaat daar nieuwe haargroei. Nadat de huid is genezen en het haargroeiproces zich heeft herstelt ontwikkeld het haarzakje blijvend nieuwe haren. Het duurt drie tot zes maanden om verbetering te zien. De FUE-techniek heeft een slagingspercentage van 85% - 90%. Bekende, maar ook minder bekende Nederlanders bereiken prima resultaten met een haartransplantatie. Veel mensen bespreken de positieve impact die de ingreep op het dagelijks leven en het zelfvertrouwen heeft. Als u een mooi resultaat wilt bereiken met een haartransplantatie, maak dan vandaag nog een afspraak voor een consult.

  Een haartransplantatie kiezen

  Om het gewenste resultaat met een haartransplantatie te bereiken, bereidt u zich voor op de behandeling. Er zijn verschillende technieken beschikbaar voor mensen die hun haarlijn en haardos willen herstellen of verbeteren. Onze specialisten maken gebruik van haarzakjes uit delen van het hoofd waar ze niet gevoelig zijn voor het DHT-hormoon. Dit zijn meestal de achterkant en zijkanten van het hoofd. Onder plaatselijke verdoving extraheert de specialist de haarzakjes en implanteert ze in de ontvangstgebieden. De procedure duurt vier tot acht uur en dankzij het gebruik van lokale anesthesie voelt u geen pijn. Definitieve resultaten zijn zichtbaar na negen tot twaalf maanden. Is een haartransplantatie voor u de beste oplossing? Neem contact op met onze medewerkers en kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Als u denkt dat een haartransplantatie de beste oplossing kan zijn om u te helpen de look te krijgen die u verdient, neem dan vandaag nog contact op met een lid van ons team om dit te bespreken.

  Is een haartransplantatie pijnlijk? Het is een van de meest gestelde vragen bij mensen die zich voorbereiden op een haartransplantatie. Nadat de hoofdhuid plaatselijk verdoofd is, voelt u geen pijn van het extraheren en implanteren van de haarzakjes. Het is een comfortabele, minimaal-invasieve procedure. Onze ervaren haarchirurgen passen verschillende technieken toe, om de ingreep zo comfortabel mogelijk te maken:

  • Lokale verdovingen;
  • Pijnstillende medicatie;
  • Ervoor zorgen dat u ontspannen en comfortabel in de behandelstoel zit;

  Ontspanning en het voelen van vertrouwen, zorgen ervoor dat de arts makkelijker kan werken en de ingreep op de best mogelijke manier verloopt.

  Na de haartransplantatie krijgt u medicatie en instructies mee. Napijn behandelt u met eenvoudige pijnstillers, zoals paracetamol. Deze napijn gaat vanzelf over en duurt niet langer dan twee dagen. Gebruik de ontvangen antibiotica en ontstekingsremmers volgens voorschrift. Heeft u na de ingreep onbekende klachten of houdt u pijn? Neem dan contact op met onze medewerkers. Indien nodig plannen we een controleafspraak.

  Haartransplantatie niet voor iedereen de beste oplossing

  Net als Rosanna ondergaan jaarlijks duizenden andere mensen een haartransplantatie. Het is een populaire procedure die niet alleen de haargroei, maar ook het zelfvertrouwen herstelt. Helaas is de techniek niet voor iedereen geschikt. Redenen waarom een bezoek aan een haarkliniek misschien voor u niet interessant is, zijn:

  Het succes van een haartransplantatie is vooral bij erfelijke kaalheid een feit. Om een mooi resultaat te bereiken, heeft u voldoende donorhaar om de kalende oppervlaktes evenredig te behandelen. Laat, voordat u op zoek gaat naar een behandeling, de oorzaak van haarverlies onderzoeken.

  Bepaalde medische aandoeningen maken een haartransplantatie onpraktisch of inefficiënt. Dit gaat onder meer over diabetes, hart- en vaataandoeningen en diverse auto-immuunziekten. Overleg uw voornemen tot een haartransplantatie eerst met de medisch specialist, voordat u naar een haarkliniek gaat.

  Als u een haartransplantatie ondergaat, moet u rekening houden met de herstelperiode en de noodzaak van nazorg. Heeft u deze mogelijkheden niet, dan is er een kans dat het resultaat tegenvalt. De nazorg bevat instructies op het gebied van sportieve inspanningen en het vermijden van fysieke inspanningen. De eerste weken is ook het dragen van een hoofddeksel afgeraden. Bespreek met de haarchirurg de tijdspanne waarbinnen u uw dagelijkse werk en activiteiten hervat. Na zes weken doet u weer alles zoals voor de operatie.

  De meerderheid van de mensen die last heeft van erfelijke haaruitval zijn geschikt voor een haartransplantatie. Maakt u zich zorgen? Lees eerst hoe een ingreep verloopt en welke oorzaken van haaruitval voor behandeling in aanmerking komen. Maak pas daarna een afspraak voor een consult bij een haarkliniek.

  Afspraak consult boeken

  Onze consulenten vertellen u of een haartransplantatie bij u past en welke resultaten u mag verwachten. Laat u vrijblijvend adviseren over haarimplantatie. Weet u niet zeker of een haarimplantatie de juiste ingreep is? Stel de vragen die u heeft aan onze medewerkers, het eerste consult is gratis. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp