Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Slaaphouding na haartransplantatie

  Een van de belangrijkste richtlijnen is om de behandelde hoofdhuid zo min mogelijk aan te raken. Daarnaast zijn er andere situaties waarin u, met name de eerste dagen na de haartransplantatie, voorzichtig bent. Haartransplantatie specialisten adviseren meestal om de eerste nachten op uw rug te slapen. Als dit niet uw gebruikelijke slaaphouding is, kan dat best tegenvallen. Vermijd het liggen op uw buik of zij en schaf desnoods een kussen aan om in de juiste positie te slapen. Na een haartransplantatie slapen, doet u zoveel mogelijk op uw rug, indien mogelijk op een extra kussen. Hierdoor ligt u wat hoger dan gebruikelijk en dit helpt om eventuele zwellingen in het behandelde gebied te beperken en verminderen. Gemiddeld hebben de getransplanteerde haarzakjes zo’n drie dagen nodig om vast te groeien. Toch wordt ook daarna nog geadviseerd om met het extra kussen te blijven slapen en dit zelfs vol te houden tot zo’n 10 dagen na de haartransplantatie. Soms verloopt het herstel iets minder vlot als jeuk en korstvorming ontstaan. Wat tijdens uw nachtrust na een haartransplantatie van belang is dat u in een comfortabel, schoon bed slaapt. Kies er niet voor om na een haarimplantatie te gaan kamperen of onder een blote sterrenhemel te slapen. Zorg voor schoon, gewassen beddengoed. Het is bovendien handig om te voorkomen dat uw haar verstrikt raakt in de kussensloop en/of lakens. Wist u trouwens dat haartransplantatie specialisten adviseren om de eerste nachten telkens de gebruikte kussensloop te verschonen?

  Na haartransplantatie slapen en haar wassen

  Omdat u de eerste dagen de behandelde hoofdhuid beter niet aan kunt raken, is ook wassen niet mogelijk. Doorgaans wordt een periode van 48 tot 72 uur gehanteerd voordat u voorzichtig kunt beginnen met het verzorgen en wassen van zowel uw haar als de hoofdhuid. Net zoals een aangepaste slaaphouding is bij het wassen van uw haar de eerste dagen voorzichtigheid geboden. U ontvangt van de haarchirurg voor het verlaten van de haarkliniek tips, adviezen en speciale verzorgingsproducten. Volg deze adviezen op en vermijd onder andere water met een te hoge druk. Ook krabbelen over de hoofdhuid kan nadelige gevolgen hebben op het resultaat. Wat u ook zeker dient te vermijden is om na de haartransplantatie met nat haar te gaan slapen. Laat het haar zoveel mogelijk op natuurlijke wijze drogen en maak daarbij geen gebruik van een föhn op een hoge stand.

  Ontwikkeling nazorg en herstel

  Nadat u een aantal dagen voorzichtig en hoger heeft geslapen, kunt u uw dagelijkse slaaproutine en gewoontes hervatten. Doe dit zeker niet te snel en neem altijd de gegeven adviezen in acht. Het is echter begrijpelijk dat u op een bepaald moment toe bent aan gewone nachtrust en daar hoort voor de meeste mensen nu eenmaal een andere houding dan op de rug slapen bij. Dit is verder niet van invloed, zolang u uw hoofdhuid zoveel mogelijk ontziet. Laat uw hoofd ook onbedekt bij tijdens het slapen. Het gebruik van een slaapmuts is niet wenselijk en ook met uw hoofd onder de lakens en/of het dekbed slapen wordt afgeraden. De huid herstelt zich meestal vlot, zonder complicaties, van de ingreep. Na 7 tot 10 dagen is het niet meer zichtbaar dat een haartransplantatie heeft plaatsgevonden. U kunt dan ook weer gewoon slapen en het haar wassen zoals u dat gewend bent. Indien van toepassing in uw situatie kan een haarchirurg uiteraard anders adviseren.

  Plan een adviesgesprek

  Onze consulenten vertellen u graag meer over de haartransplantatie en de nazorg. U kunt hiervoor terecht bij onze vestiging in Leiden, de ingreep zelf vindt in de luxe haarkliniek in Istanbul plaats. Naast het bespreken van uw situatie en het bepalen van het aantal haarzakjes dat u kunt laten transplanteren is er tijd voor het stellen van vragen en het bekijken van haartransplantatie voor en na foto’s. Ook wordt de slaaphouding na een haartransplantatie nader toegelicht. Het adviesgesprek bij GlobalHair is gratis en vrijblijvend. U heeft na afloop van het consult voldoende tijd om een beslissing te nemen. Meer weten of direct een afspraak voor een consult maken? Bel met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan