Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie aanbieding

  De prijzen van een haartransplantatie zijn soms overweldigend. De kosten voor een behandeling van maximaal 4.000 haarzakjes kunnen in Nederland tot ver boven € 5.000 oplopen. Het is logisch dat u op zoek gaat naar een alternatief en daarvoor kijkt of er aanbiedingen of andere kortingsmogelijkheden beschikbaar zijn. Wat direct opvalt is dat de prijzen voor een haartransplantatie in Turkije, ook zonder korting, veel goedkoper zijn. Een van de belangrijke oorzaken voor het grote prijsverschil zit in de lagere loonkosten en de lagere overheadskosten. Overweegt u een haartransplantatie in Turkije? Dan is het goed om te weten waar u, voordat u een definitieve beslissing neemt, op moet letten. GlobalHair hanteert scherpe haartransplantatie tarieven waarmee u ruim 50% op de kosten van een haarimplantatie in Nederland bespaard.

  Haartransplantatie Turkije aanbieding of offerte

  In tegenstelling tot de haartransplantatie aanbieding die u op een kortingssite tegenkomt, zijn de tarieven van GlobalHair all-inclusive. Waar u bij een kortingsactie vaak met een laag tarief wordt gelokt, valt de daadwerkelijke inhoud van de aanbieding tegen. U bent gebonden aan een kleine hoeveelheid haarzakjes die worden getransplanteerd en voor aanvullende grafts worden, hoge, extra kosten in rekening gebracht. Wilt u daarna gebruik maken van nazorg of controles, dan dient ook daar extra voor betaald te worden. Al met al valt een op het eerste zicht mooie aanbieding veel duurder uit dan verwacht. Wat houdt het all-inclusive tarief van GlobalHair precies in?• FUE haartransplantatie met maximaal 4.500 grafts. • Behandeling door geregistreerde ISHRS haarchirurgen. • Gratis haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750. • Voor- en nazorg in Leiden. • 2 hotelovernachting in een comfortabel hotel in Istanbul. • VIP transfers. • Medicatie. • Levenslange groeigarantie.Tijdens een consult wordt uw haaruitval bekeken en wordt een behandelplan op maat samengesteld. Geen verrassingen achteraf, u weet van tevoren waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Dit zowel op het gebied van de behandeling als op financieel vlak.

  Standaard betaalbare haartransplantatie tarieven

  Waar veel haartransplantatie aanbiedingen een beperkte geldigheid hebben of aan andere voorwaarden zijn verbonden, kunt u bij GlobalHair altijd rekenen op een betaalbaar haartransplantatie tarief. Waar er door Nederlandse haarklinieken nogal eens laatdunkend wordt gesproken over de kwaliteit van haartransplantaties in onder andere Turkije, hoeft u zich daar bij GlobalHair geen zorgen over te maken. Onze moderne haarkliniek voldoet aan strenge wet- en regelgeving op het gebied van volksgezondheid. De haarchirurgen die bij GlobalHair werkzaam zijn, zijn ISHRS geregistreerde specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van haartransplantatie technieken. De kwaliteit van de geleverde zorg is van een constant hoog niveau, waardoor u onder meer kunt vertrouwen op levenslange groeigarantie. Dat een volwaardige haartransplantatie niet duur hoeft te zijn, bewijst GlobalHair. Dankzij de vestiging in Leiden, reist u alleen voor de ingreep zelf naar Istanbul. Zowel het consult, de controles als nazorg gebeuren in Leiden. Communicatieproblemen? Nederlandstalige begeleiding is ter plaatse aanwezig, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

  Moderne haartransplantatie techniek

  Mensen die zoeken naar haartransplantatie aanbiedingen, zien dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen de FUT en FUE techniek. De verouderde FUT techniek wordt goedkoper aangeboden dan de minder ingrijpende FUE methode. Het nadeel van de FUT techniek, is dat er altijd een groot litteken in uw haarkrans achterblijft. De methode, waarbij een reepje hoofdhuid wordt verwijderd, is het voorbije decennia naar de achtergrond verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor de FUE techniek. Bij GlobalHair werken de haarchirurgen met de FUE micro motor, waarbij de grafts individueel uit het donorgebied worden geoogst. De omliggende huid blijft onbeschadigd en littekens doen zich bij een vlot herstel niet voor. Een FUE haartransplantatie bij GlobalHair is ook zonder korting goedkoper dan een FUT haarimplantatie in Nederland.

  Haartransplantatie Turkije aanbieding consult

  Geadviseerd wordt om bij meerdere haarklinieken op consult te gaan. Vraag naar kortingsmogelijkheden en actie tarieven. Vervolgens kunt u de ontvangen prijsopgaves naast elkaar leggen en vergelijken. U zult zien dat u bij GlobalHair altijd goedkoper uit bent dan bij een haarkliniek in Nederland. Het consult is gratis en geheel vrijblijvend. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp