facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije aanbieding

Het idee van een goedkope haartransplantatie klinkt aantrekkelijk. Haartransplantatie aanbiedingen zijn er zat, maar is het echt verstandig om op een groepsaanbieding in te gaan? Een haartransplantatie is een op maat afgestemde cosmetische ingreep, die niet te vergelijken is met een dag wellness of met korting naar de kapper. Vergelijkt u de mogelijkheden? Kijk dan naar hetgeen bij een haartransplantatie Turkije aanbieding is inbegrepen en of de behandeling op uw persoonlijke situatie is afgestemd.

Haartransplantatie aanbieding

De prijzen van een haartransplantatie zijn soms overweldigend. De kosten voor een behandeling van maximaal 4.000 haarzakjes kunnen in Nederland tot ver boven € 5.000 oplopen. Het is logisch dat u op zoek gaat naar een alternatief en daarvoor kijkt of er aanbiedingen of andere kortingsmogelijkheden beschikbaar zijn. Wat direct opvalt is dat de prijzen voor een haartransplantatie in Turkije, ook zonder korting, veel goedkoper zijn. Een van de belangrijke oorzaken voor het grote prijsverschil zit in de lagere loonkosten en de lagere overheadskosten. Overweegt u een haartransplantatie in Turkije? Dan is het goed om te weten waar u, voordat u een definitieve beslissing neemt, op moet letten. GlobalHair hanteert scherpe haartransplantatie tarieven waarmee u ruim 50% op de kosten van een haarimplantatie in Nederland bespaard.

Bitmap

Haartransplantatie Turkije aanbieding of offerte

In tegenstelling tot de haartransplantatie aanbieding die u op een kortingssite tegenkomt, zijn de tarieven van GlobalHair all-inclusive. Waar u bij een kortingsactie vaak met een laag tarief wordt gelokt, valt de daadwerkelijke inhoud van de aanbieding tegen. U bent gebonden aan een kleine hoeveelheid haarzakjes die worden getransplanteerd en voor aanvullende grafts worden, hoge, extra kosten in rekening gebracht. Wilt u daarna gebruik maken van nazorg of controles, dan dient ook daar extra voor betaald te worden. Al met al valt een op het eerste zicht mooie aanbieding veel duurder uit dan verwacht. Wat houdt het all-inclusive tarief van GlobalHair precies in?• FUE haartransplantatie met maximaal 4.500 grafts. • Behandeling door geregistreerde ISHRS haarchirurgen. • Gratis haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750. • Voor- en nazorg in Leiden. • 2 hotelovernachting in een comfortabel hotel in Istanbul. • VIP transfers. • Medicatie. • Levenslange groeigarantie.Tijdens een consult wordt uw haaruitval bekeken en wordt een behandelplan op maat samengesteld. Geen verrassingen achteraf, u weet van tevoren waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Dit zowel op het gebied van de behandeling als op financieel vlak.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Standaard betaalbare haartransplantatie tarieven

Waar veel haartransplantatie aanbiedingen een beperkte geldigheid hebben of aan andere voorwaarden zijn verbonden, kunt u bij GlobalHair altijd rekenen op een betaalbaar haartransplantatie tarief. Waar er door Nederlandse haarklinieken nogal eens laatdunkend wordt gesproken over de kwaliteit van haartransplantaties in onder andere Turkije, hoeft u zich daar bij GlobalHair geen zorgen over te maken. Onze moderne haarkliniek voldoet aan strenge wet- en regelgeving op het gebied van volksgezondheid. De haarchirurgen die bij GlobalHair werkzaam zijn, zijn ISHRS geregistreerde specialisten met jarenlange ervaring op het gebied van haartransplantatie technieken. De kwaliteit van de geleverde zorg is van een constant hoog niveau, waardoor u onder meer kunt vertrouwen op levenslange groeigarantie. Dat een volwaardige haartransplantatie niet duur hoeft te zijn, bewijst GlobalHair. Dankzij de vestiging in Leiden, reist u alleen voor de ingreep zelf naar Istanbul. Zowel het consult, de controles als nazorg gebeuren in Leiden. Communicatieproblemen? Nederlandstalige begeleiding is ter plaatse aanwezig, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

Moderne haartransplantatie techniek

Mensen die zoeken naar haartransplantatie aanbiedingen, zien dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen de FUT en FUE techniek. De verouderde FUT techniek wordt goedkoper aangeboden dan de minder ingrijpende FUE methode. Het nadeel van de FUT techniek, is dat er altijd een groot litteken in uw haarkrans achterblijft. De methode, waarbij een reepje hoofdhuid wordt verwijderd, is het voorbije decennia naar de achtergrond verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor de FUE techniek. Bij GlobalHair werken de haarchirurgen met de FUE micro motor, waarbij de grafts individueel uit het donorgebied worden geoogst. De omliggende huid blijft onbeschadigd en littekens doen zich bij een vlot herstel niet voor. Een FUE haartransplantatie bij GlobalHair is ook zonder korting goedkoper dan een FUT haarimplantatie in Nederland.

Haartransplantatie Turkije aanbieding consult

Geadviseerd wordt om bij meerdere haarklinieken op consult te gaan. Vraag naar kortingsmogelijkheden en actie tarieven. Vervolgens kunt u de ontvangen prijsopgaves naast elkaar leggen en vergelijken. U zult zien dat u bij GlobalHair altijd goedkoper uit bent dan bij een haarkliniek in Nederland. Het consult is gratis en geheel vrijblijvend. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak.

Haartransplantatie Turkije aanbieding FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie Turkije aanbieding. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Turkije is een populaire bestemming voor een FUE haartransplantatie. In het land zijn talloze haarklinieken gevestigd. Het vinden van een geschikte aanbieding is meer dan een ‘betaalbaar’ tarief. Online presenteren haarklinieken zich. Het mooiste is om persoonlijk kennis te maken. U ervaart dan hoe een behandelaar te werk gaat en of er een basis van vertrouwen is. Een aanbieding kan nog zo aantrekkelijk lijken, als u zich niet op uw gemak voelt komt dat het resultaat niet ten goede.

Ja, al moet u dan kijken wat de ingreep precies omvat en hoeveel haarzakjes er behandeld worden. Een haartransplantatie kan heel goedkoop worden aangeboden. Pas als u daarna op een consult bent geweest en de arts heeft uw haaruitval beoordeelt, krijgt u vaak een prijsopgave die veel hoger is dan de originele aanbieding. Objectief vergelijken kan alleen als het uitgangspunt hetzelfde is.

Diverse Turkse haarklinieken, waaronder GlobalHair, beschikken over een vertegenwoordig of kliniek in Nederland. Hier kunt u terecht voor het eerste intakegesprek, de nazorg en controles. Beschikt een kliniek niet over een Nederlandse vertegenwoordiging? Dan is de enige manier om kennis te maken naar Turkije reizen en ter plekke kijken hoe een kliniek eruit ziet.

Wanneer u een prijsopgave ontvangt staat daar meestal een geldigheidstermijn op. Datzelfde geldt bij aanbiedingen die u ziet en/of ontvangt.

Aanbiedingen hebben niet voor niets een geldigheidsdatum. Het hangt af van de coulance van een haarkliniek om een mogelijkheid te creëren. Vaak is de termijn die verstreken is van invloed op eventuele tegemoetkomingen. Indien gewenst kunt u een nieuwe aanbieding vragen.

Persoonlijke aanbiedingen die u heeft ontvangen naar aanleiding van een bezoek aan een haarkliniek, zijn in de regel niet overdraagbaar. Een haartransplantatie is een persoonlijke ingreep. Niet iedereen laat eenzelfde aantal haarzakjes verplaatsen en niet bij iedereen wordt dezelfde behandeltechniek toegepast. De voorwaarden die op een aanbieding van toepassing zijn, kunt u terugvinden bij de ontvangen documentatie.

De haarkliniek die de aanbieding doet zal u, desgevraagd, de nodige uitleg en informatie geven. Heeft u naar aanleiding daarvan vragen, dan kunt u contact opnemen en uw vragen toelichten.

U kunt een afspraak maken voor een consult bij onze vestiging in Leiden. Tijdens het gesprek kunt u vragen stellen en worden uw haaruitval en het beschikbare donormateriaal aandachtig bekeken. Vervolgens ontvangt u een persoonlijk behandelplan, uiteraard is de prijs in het plan opgenomen.

Afhankelijk van de haarkliniek of specialist die de aanbieding doet, kunt u eerst ter plaatse kennismaken. Een goedkope aanbieding hoeft niet van mindere kwaliteit te zijn dan een dure ingreep. Let altijd op de ervaring van degene die de ingreep toepast en de resultaten die eerder bij een kliniek behaald zijn. Kijk ook naar het totaalbedrag. Dit is vaak duurder dan het originele aanbiedingsbedrag.

Goedkope aanbiedingstarieven hebben vaak betrekking op een relatief kleine ingreep en een minimaal aantal grafts dat wordt behandeld. Gaat een aanbieding uit van 1.500 grafts en u heeft voor een goed resultaat het dubbele aantal nodig, dan zal de uiteindelijke kostprijs van de haartransplantatie een stuk duurder uitvallen.

Als u een FUE haartransplantatie bij GlobalHair toe laat passen dan zijn naast de ingreep zelf nog inbegrepen 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers, PRP behandeling t.w.v. € 750, nazorg en controles. In de kliniek in Istanbul is een Nederlandstalige consulent aanwezig, die u begeleidt en bijstaat tijdens uw verblijf ter plaatse.

Ja, zolang u zichzelf goed voorbereidt en de verschillende mogelijkheden met elkaar vergelijkt is er geen enkele reden om aan te nemen dat een aanbieding niet veilig zou zijn.

Haarklinieken vermelden duidelijk de voorwaarden om van een aanbieding gebruik te kunnen maken. Naast de geldigheidstermijn van de aanbieding staat omschreven of het mogelijk is om meerdere aanbiedingen tegelijkertijd te combineren. Meestal staat een aanbieding op zich en is combineren alleen in beperkte mate mogelijk.

De tarieven voor haartransplantaties bij mannen en vrouwen verschillen niet of nauwelijks van elkaar. Vrouwen maken eerder en vaker gebruik van een haarsparende FUE haartransplantatie. Aanbiedingen worden gedaan voor een haartransplantatie, en zijn niet specifiek gericht op vrouwen of mannen.

Ja. Indien u de ingreep in termijnen wilt betalen, kunt u overwegen een doorlopend krediet af te sluiten bij mijnbetaalplan.nl. De looptijd van het krediet én het rentepercentage zijn flexibel. Mijnbetaalplan.nl, verstrekt leningen tot een maximaal bedrag van € 5.000. De mogelijkheden zijn afhankelijk van uw financiële verplichtingen en eventueel kredietverleden.

Ja, als u naar een consult komt bij GlobalHair in Leiden dan ontvangt u een vrijblijvende kostenopgave. Het eerste consult is bovendien gratis. U kunt uzelf laten adviseren door de ervaren specialisten. Bent u geschikt voor de haartransplantatie, dan ontvangt u tevens een behandelplan op maat.

Ja, al kunnen daar kosten aan verbonden zijn. Wanneer u toch van de ingreep af wilt zien, wacht dan niet te lang met het annuleren van de afspraak. Annuleringsvoorwaarden en kosten staan vermeld in de Algemene Voorwaarden van de haarkliniek. U kunt deze opvragen en nalezen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.