Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUE haartransplantatie Turkije Alanya

  De moderne FUE haartransplantatie wordt door de haarchirurgen van GlobalHair al jaren met succes toegepast. Jaarlijks vinden mannen en vrouwen hun weg naar de comfortabele kliniek in hartje Istanbul. Een cosmetische ingreep, zoals een haartransplantatie, kan uitstekend gecombineerd worden met een vakantie aan zee in een plaats als Alanya. Combinaties zijn mogelijk, al is het wel verstandig om de mogelijkheden en de volgorde van de afzonderlijke reis onderdelen met een consulent te bespreken.• Istanbul haartransplantatie, Turkije Alanya (strand)vakantie • Alanya (strand)vakantie, haartransplantatie IstanbulAls vanzelfsprekend zijn er voor- en nadelen aan de combinatie mogelijkheden verbonden. Toch zijn er vooraf een aantal handige tips en wetenswaardigheden waar u op kunt letten, tijdens het plannen van een haartransplantatie Turkije Alanya:• Na een haartransplantatie stelt u de hoofdhuid de eerste 2 weken beter niet bloot aan het zonlicht. • Na een haartransplantatie bedekt u uw hoofd de eerste weken niet met een hoofddeksel. • De eerste weken na een haartransplantatie is zwemmen in zowel chloor- als zoutwater afgeraden.Op het eerste zicht is het praktischer om het vakantiegedeelte aan de haartransplantatie vooraf te laten gaan. Let daarbij wel altijd op dat u de hoofdhuid beschermt tegen zonnebrand. Een huid die (te) erg verbrand is, wordt meestal niet behandeld. Dit in verband met infectie gevaar. Een goede voorbereiding is onvermijdelijk en stelt u in staat om grondig na te denken over het eventueel combineren van een vakantie met een haartransplantatie.

  Voordelen haartransplantatie Turkije

  Naast een lager tarief heeft een haartransplantatie in Turkije diverse andere voordelen. Zo wordt er door GlobalHair uitsluitend gewerkt met ISHRS geregistreerde haarchirurgen, die jaarlijks meerdere workshops, trainingen en conferenties bijwonen op het gebied van haarchirurgie. De ervaring die de haarchirurgen hebben, maakt dat u een natuurgetrouw resultaat kunt verwachten en dat u levenslange groeigarantie geniet. Een ander feit is dat tijdens een haartransplantatie in Turkije een veel groter aantal haarzakjes dan in Nederland wordt getransplanteerd, 4.500 vs. 3.200. Zo worden ook complexe haartransplantaties tijdens een dagbehandeling met succes toegepast.

  Haartransplantatie Turkije Alanya nadelen

  Iedere cosmetische behandeling heeft voor- en nadelen. Hoe goed de resultaten van een FUE haarimplantatie ook zijn, er is altijd een zekere kans dat u teleurgesteld bent in het eindresultaat. Vaak is dit te wijten aan een verkeerd verwachtingspatroon. Daarnaast is en blijft het een kostbare ingreep, die ook in Turkije geld kost. Aandachtig vergelijken van de mogelijkheden kan interessant zijn en aardige voordelen opleveren. Daarnaast heeft een haartransplantatie als medische ingreep ook een zeker risico op complicaties en bijwerkingen. In het ergste geval krijgt u te maken met aanhoudende infecties en ontstekingen, waardoor zich littekens op de hoofdhuid vormen. Het opvolgen van instructies voor de ingreep verkleint de kans op complicaties tot een absoluut minimum.

  Betaalbare haartransplantatie Turkije Alanya

  Een van de eerste dingen die mensen willen weten als ze zich verdiepen in een haartransplantatie is de kostprijs. En laat dit nu net een van de dingen zijn, die behoorlijk tegen kan vallen. Het opvragen van haartransplantatie tarieven roept bij veel mensen een gevoel van onmacht en teleurstelling op. Nederlandse haarklinieken worden met een gemiddeld behandeltarief van € 5.000 al snel als onbetaalbaar en onmogelijk gezien. Toch loont het verder te kijken. Zo kunt u bij GlobalHair in Istanbul een FUE haartransplantatie laten toepassen voor € 2.949, daarmee bespaart u al gauw 50% op de kosten van Nederlandse aanbieders.

  Haartransplantatie consult

  Bent u benieuwd naar de haartransplantatie mogelijkheden van GlobalHair? Maak dan een afspraak voor een consult. Onze consulenten informeren u over de beschikbare mogelijkheden en bekijken uw haarverlies, uw hoofdhuid en het beschikbare donormateriaal. Bent u een geschikte haartransplantatie kandidaat, dan krijgt u een persoonlijk behandelvoorstel en kunt u beginnen met plannen. Tijdens de behandeling in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding aanwezig, zodat u zich over de communicatie met de behandelend artsen geen zorgen hoeft te maken. Het consult vindt, net zoals de nazorg, plaats in Leiden. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22, u kunt ook het contactformulier invullen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1