facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije Alanya

Blijvend haarverlies kan met een FUE haartransplantatie vaak goed behandeld worden. Niet iedere vorm van haaruitval kan met een haarimplantatie behandeld worden, en als behandeling dan mogelijk is blijkt de ingreep niet voor vergoeding in aanmerking te komen. Overweegt u uit te wijken naar Turkije voor een haartransplantatie? Dan betaalt u daar bij GlobalHair aanmerkelijk minder voor dan bij een haarkliniek in Nederland. Wist u trouwens dat een haartransplantatie Turkije Alanya gecombineerd kan worden met een citytrip in Istanbul?

FUE haartransplantatie Turkije Alanya

De moderne FUE haartransplantatie wordt door de haarchirurgen van GlobalHair al jaren met succes toegepast. Jaarlijks vinden mannen en vrouwen hun weg naar de comfortabele kliniek in hartje Istanbul. Een cosmetische ingreep, zoals een haartransplantatie, kan uitstekend gecombineerd worden met een vakantie aan zee in een plaats als Alanya. Combinaties zijn mogelijk, al is het wel verstandig om de mogelijkheden en de volgorde van de afzonderlijke reis onderdelen met een consulent te bespreken.• Istanbul haartransplantatie, Turkije Alanya (strand)vakantie • Alanya (strand)vakantie, haartransplantatie IstanbulAls vanzelfsprekend zijn er voor- en nadelen aan de combinatie mogelijkheden verbonden. Toch zijn er vooraf een aantal handige tips en wetenswaardigheden waar u op kunt letten, tijdens het plannen van een haartransplantatie Turkije Alanya:• Na een haartransplantatie stelt u de hoofdhuid de eerste 2 weken beter niet bloot aan het zonlicht. • Na een haartransplantatie bedekt u uw hoofd de eerste weken niet met een hoofddeksel. • De eerste weken na een haartransplantatie is zwemmen in zowel chloor- als zoutwater afgeraden.Op het eerste zicht is het praktischer om het vakantiegedeelte aan de haartransplantatie vooraf te laten gaan. Let daarbij wel altijd op dat u de hoofdhuid beschermt tegen zonnebrand. Een huid die (te) erg verbrand is, wordt meestal niet behandeld. Dit in verband met infectie gevaar. Een goede voorbereiding is onvermijdelijk en stelt u in staat om grondig na te denken over het eventueel combineren van een vakantie met een haartransplantatie.

Bitmap

Voordelen haartransplantatie Turkije

Naast een lager tarief heeft een haartransplantatie in Turkije diverse andere voordelen. Zo wordt er door GlobalHair uitsluitend gewerkt met ISHRS geregistreerde haarchirurgen, die jaarlijks meerdere workshops, trainingen en conferenties bijwonen op het gebied van haarchirurgie. De ervaring die de haarchirurgen hebben, maakt dat u een natuurgetrouw resultaat kunt verwachten en dat u levenslange groeigarantie geniet. Een ander feit is dat tijdens een haartransplantatie in Turkije een veel groter aantal haarzakjes dan in Nederland wordt getransplanteerd, 4.500 vs. 3.200. Zo worden ook complexe haartransplantaties tijdens een dagbehandeling met succes toegepast.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie Turkije Alanya nadelen

Iedere cosmetische behandeling heeft voor- en nadelen. Hoe goed de resultaten van een FUE haarimplantatie ook zijn, er is altijd een zekere kans dat u teleurgesteld bent in het eindresultaat. Vaak is dit te wijten aan een verkeerd verwachtingspatroon. Daarnaast is en blijft het een kostbare ingreep, die ook in Turkije geld kost. Aandachtig vergelijken van de mogelijkheden kan interessant zijn en aardige voordelen opleveren. Daarnaast heeft een haartransplantatie als medische ingreep ook een zeker risico op complicaties en bijwerkingen. In het ergste geval krijgt u te maken met aanhoudende infecties en ontstekingen, waardoor zich littekens op de hoofdhuid vormen. Het opvolgen van instructies voor de ingreep verkleint de kans op complicaties tot een absoluut minimum.

Betaalbare haartransplantatie Turkije Alanya

Een van de eerste dingen die mensen willen weten als ze zich verdiepen in een haartransplantatie is de kostprijs. En laat dit nu net een van de dingen zijn, die behoorlijk tegen kan vallen. Het opvragen van haartransplantatie tarieven roept bij veel mensen een gevoel van onmacht en teleurstelling op. Nederlandse haarklinieken worden met een gemiddeld behandeltarief van € 5.000 al snel als onbetaalbaar en onmogelijk gezien. Toch loont het verder te kijken. Zo kunt u bij GlobalHair in Istanbul een FUE haartransplantatie laten toepassen voor € 2.949, daarmee bespaart u al gauw 50% op de kosten van Nederlandse aanbieders.

Haartransplantatie consult

Bent u benieuwd naar de haartransplantatie mogelijkheden van GlobalHair? Maak dan een afspraak voor een consult. Onze consulenten informeren u over de beschikbare mogelijkheden en bekijken uw haarverlies, uw hoofdhuid en het beschikbare donormateriaal. Bent u een geschikte haartransplantatie kandidaat, dan krijgt u een persoonlijk behandelvoorstel en kunt u beginnen met plannen. Tijdens de behandeling in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding aanwezig, zodat u zich over de communicatie met de behandelend artsen geen zorgen hoeft te maken. Het consult vindt, net zoals de nazorg, plaats in Leiden. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22, u kunt ook het contactformulier invullen.

Haartransplantatie Turkije Alanya FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie Turkije Alanya. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Turkije kent een groot aantal haarklinieken. Zowel in de grote steden als in de populaire kustresorts kunt u een haartransplantatie laten toepassen.

De kwaliteit van zowel de geleverde zorg als de ingreep verschilt per haarkliniek. Mede daarom wordt geadviseerd om altijd persoonlijk kennis te maken met een aanbieder. Online is ook informatie beschikbaar in de vorm van reviews en ervaringsverhalen.

De toegepaste techniek verschilt per kliniek en per behandelaar. Tegenwoordig werken de meeste haarchirurgen naar volle tevredenheid met de FUE techniek. Een enkele keer wordt de FUT techniek toegepast. Van tevoren bespreekt de haarchirurg welke techniek tijdens de ingreep wordt toegepast.

De kosten voor de ingreep verschillen per haarkliniek. GlobalHair behoort tot de goedkoopste aanbieders van FUE haartransplantaties in Istanbul. U betaalt € 2.949 voor een haarimplantatie waarbij tot 4.500 haarzakjes behandeld worden. Bij het bedrag zijn naast de behandeling ook VIP transfers, medicatie en 2 hotelovernachtingen inbegrepen.

Ja. U kunt zowel voorafgaand aan de ingreep in Istanbul eerst naar Alanya gaan. Omgekeerd is als vanzelf ook mogelijk. Dagelijks zijn er verschillende vluchten van Alanya naar Istanbul en v.v. Gaat uw voorkeur naar een strand- of zonvakantie? Laat dan de haartransplantatie daarop aansluiten. Voor een mooi resultaat kunt u de hoofdhuid de eerste weken niet aan de zon blootstellen. Daarnaast wordt zwemmen in zowel zee- als chloorwater ook afgeraden na een haarimplantatie.

Zorgverzekeraars vergoeden een haartransplantatie zelden. De ingreep valt onder cosmetische behandelingen, waarbij er nagenoeg nooit sprake is van een medische noodzaak. Ook haartransplantaties die in Nederland worden toegepast, worden nauwelijks vergoed.

Dat hangt af van de haarkliniek. Het blijkt vaak moeilijk om voor een cosmetische of medische ingreep in het buitenland een kredietverstrekker te vinden. Als er al mogelijkheden worden aangeboden, laat uzelf dan goed voorlichten over de voorwaarden, de maandelijkse aflossingstermijnen en de extra kosten die in rekening worden gebracht. Overigens werkt GlobalHair samen met mijnbetaalplan.nl, en bestaat de mogelijkheid om een haartransplantatie in Istanbul in termijnen te betalen.

Online vindt u veel informatie en overzichten van haarklinieken die in Alanya gevestigd zijn. Probeer te voorkomen dat u te maken krijgt met communicatieproblemen. Vergelijk de informatie die u heeft over behandelaars in Alanya, met hetgeen GlobalHair u in Leiden en Istanbul heeft te bieden. Tijdens uw verblijf in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding voorzien. Daarnaast heeft GlobalHair in 2017-2018 en 2018-2019 de award voor beste haartransplantatie in Turkije in ontvangst genomen.

De haarklinieken in Alanya werken veelal met Turkse medewerkers. Wanneer u zeker wilt zijn dat u met de behandelend specialist kunt communiceren is het belangrijk om u vooraf goed voor te laten lichten. Maak eerst kennis en laat u pas behandelen als u bent overtuigd van uw gevoel bij een haarkliniek. Bij de kliniek van GlobalHair in Istanbul is een Nederlandstalige consulent(e) aanwezig, die u begeleidt tijdens uw verblijf in de kliniek.

Online worden haartransplantatie ervaringen gedeeld van behandelingen die verspreid over de wereld zijn toegepast. Als u zoekt kunt u ook ervaringen en reviews over haarklinieken in Alanya lezen.

Afhankelijk van het type vakantie u in gedachten heeft, adviseren haarchirurgen om eerst van uw vakantie te genieten en pas daarna de haartransplantatie toe te laten passen. Na de ingreep kunt u een aantal weken niet zwemmen en/of langdurig in de zon zitten. Bespreek uw voornemen of ideeën tijdens het consult, een haarchirurg kan u een advies op maat geven.

Bij haartransplantaties die door GlobalHair worden uitgevoerd, verblijft u 3 dagen en 2 nachten in Turkije. Iedere haarkliniek kan eigen regels hanteren. GlobalHair zorgt ervoor dat u in een comfortabel hotel verblijft op korte afstand van de kliniek. Het ontbreekt u tijdens uw verblijf in Istanbul aan niets. Als vanzelfsprekend zijn ook de transfers tussen de kliniek en het hotel inbegrepen.

Ja. Haarklinieken bieden haartransplantaties bij mannen en vrouwen aan. Als u zeker wilt zijn dat u door ervaren en vakbekwame haarchirurgen wordt behandeld, dan kunt u vertrouwen op GlobalHair. Onze haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en passen jaarlijks honderden succesvolle haartransplantaties toe.

Tegenwoordig werkt een groot aantal haarchirurgen alleen met de FUE-techniek. Deze moderne methode laat geen littekens achter en het herstel verloopt vlot. Het is bovendien de haartransplantatie techniek met de mooiste resultaten.

Dit verschilt per persoon. Tijdens het consult bekijkt een consulent uw situatie en maakt een nauwkeurige inschatting van het aantal grafts dat behandeld kan worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de kalende gebieden en het beschikbare donormateriaal.

Nee, haartransplantaties worden uitsluitend met eigen donormateriaal toegepast. Het maakt daarbij niet uit waar en/of bij welke haarkliniek u de ingreep ondergaat.

Haarklinieken geven groeigarantie op de getransplanteerde grafts. De voorwaarden en bepalingen lopen uiteen. U kunt de garantievoorwaarden navragen bij de kliniek.

Nee, haartransplantaties worden niet bij minderjarigen toegepast. Ervaren specialisten adviseren om de ingreep niet voor het 25e jaar toe te laten passen. Het verloop van de haaruitval kan niet voorspelt worden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.