Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije all-inclusive

Turkije is een geliefde bestemming. Liefhebbers van cultuur, musea en steden halen hun hart op in Istanbul, terwijl kustplaatsen als Antalya, Alanya, Marmaris en Izmir jaarlijks duizenden zon- en strandliefhebbers verwelkomen. Turkije is daarnaast ook een geliefde bestemming voor cosmetische ingrepen. Wekelijks reizen mensen vanuit heel Europa en andere continenten naar Turkije voor een, vaak scherp geprijsde, cosmetische behandeling. Voor een haartransplantatie Turkije, all inclusive, is GlobalHair een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige behandelaar.

Leiden en Istanbul

Met zekerheid kan worden gezegd dat Turkije een van de goedkoopste bestemmingen is om een haartransplantatie toe te laten passen. Het is niet voor niets dat mensen van over de hele wereld Turkse haarklinieken bezoeken. De lage personeelskosten en de lage kosten voor dienstverlening maken dat een haartransplantatie in Turkije gemiddeld 50% goedkoper is dan bij een Nederlandse of Belgische haarkliniek. Waar u regelmatig hoort dat de bijkomende kosten voor het reizen van en naar Turkije behoorlijk op kunnen lopen, hoeft u zich daar bij GlobalHair geen zorgen over te maken. De consulenten begeleiden u zowel vooraf als na de haartransplantatie in de vestiging in Leiden met informatie consulten, nazorg en controles. Alleen de haartransplantatie zelf vindt plaats in Istanbul. Bij GlobalHair is een haartransplantatie Turkije all inclusive. De moderne haarkliniek in Istanbul is voorzien van geavanceerde haartransplantatie apparatuur en de haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd. Zowel de artsen als de kliniek voldoen aan alle wettelijke eisen en regels die door de overheid gesteld worden op het gebied van volksgezondheid. U bent bij GlobalHair in vertrouwde en veilige handen.

Bitmap

Haartransplantatie Turkije all inclusive

Wanneer u bij Nederlandse haarklinieken naar de tarieven kijkt, dan kunt u al snel verstrikt raken in de diverse tariefstructuren die gehanteerd worden. Prijzen die worden berekend op basis van het aantal grafts, de techniek of de naamsbekendheid van de behandeld specialist maken het er niet overzichtelijker op. GlobalHair heeft gekozen voor een overzichtelijke all-in prijs, waarbij u zich achteraf geen zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten voor nazorg of controles. Het haartransplantatie Turkije all inclusive tarief is inclusief:• Voor- en nazorg in Leiden. • Het transplanteren van maximaal 4.500 grafts. • Behandeling door ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Twee hotelovernachtingen in een comfortabel hotel in Istanbul. • VIP transfers. • Medicatie. • Haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750. • Nederlandstalige begeleiding. • Levenslange groeigarantie.Heeft u gezien dat een FUE haartransplantatie bij een Nederlandse haarkliniek tussen € 5.000 en € 10.000 kost? Het all-inclusive tarief van GlobalHair maakt dat u ruim 50% op de kosten bespaard. U betaalt voor een volledige behandelprocedure € 2.949.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Betaalbare kwaliteit

Dat u bij een haartransplantatie in Turkije niet hoeft in te leveren op kwaliteit bewijst GlobalHair. De kliniek beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en zowel in 2017-2018 als in 2018-2019 werd de prestigieuze award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst genomen. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.8 kunnen we u garanderen dat kwaliteit en veiligheid bij onze haarkliniek voorop staan. Dat blijkt ook uit het behandelproces dat onze consulenten samen met u doorlopen. Helaas komt het een enkele keer voor dat iemand die naar een consult komt, geen geschikte haartransplantatie kandidaat is. Dit wordt eerlijk verteld en daar waar mogelijk wordt meegekeken naar een eventuele alternatieve behandeling. Tijdens het consult wordt de FUE haartransplantatie toegelicht en verteld een consulent wat u van de ingreep in Istanbul kunt verwachten. De persoonlijke begeleiding, ook ter plaatse in Istanbul, maakt dat er geen kans is op communicatie problemen en dat u altijd in staat bent om met de behandelend arts te praten.

Haartransplantatie Turkije all inclusive, reis en verblijf

Het is noodzakelijk om een aantal dagen en nachten in Istanbul te verblijven. Bij het all-in tarief zijn 2 hotelovernachtingen inbegrepen. De meeste mensen keren naar huis terug als de haarchirurg een dag na de ingreep toestemming geeft om te vliegen. Het enige wat u zelf regelt is de vliegreis. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om vanuit Nederland of luchthavens in de grensstreek naar Istanbul te reizen. Naast het vliegveld heeft u dan ook zelf de keuze voor een luchtvaartmaatschappij in eigen hand. Retourtickets van en naar Istanbul zijn beschikbaar vanaf € 175.

Meer informatie all inclusive haartransplantatie

Het vergelijken van diverse haartransplantatie tarieven is interessant. Ook als de verschillen groot zijn, is het goed om te weten waar deze verschillen ontstaan. Wilt u meer weten over de all inclusive haartransplantatie van GlobalHair? Maak dan een afspraak voor een consult in Leiden. Het consult is vrijblijvend, zonder enige verplichting. U kunt het contactformulier invullen of bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie Turkije all inclusive FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie Turkije all inclusive. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

De kosten van een haartransplantatie worden meestal berekend op basis van het aantal haarzakjes dat u laat transplanteren. GlobalHair heeft bewust gekozen voor een all-in tarief, waarbij tot 4.500 grafts worden behandeld. Naast de ingreep zelf zijn bij het tarief 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers, een PRP behandeling t.w.v. € 750, voor- en nazorg inbegrepen.

Nee, al kunnen onze consulenten dit wel voor u regelen. Het aanbod van vluchten van en naar Istanbul is divers, dit evenals de luchthaven van vertrek. Een retourvlucht is al verkrijgbaar vanaf zo’n € 175. U bepaalt zelf van waar u vliegt en met welke luchtvaartmaatschappij.

Bij GlobalHair weet u van tevoren waar u op financieel vlak aan toe bent. Nazorg is bij het tarief inbegrepen. Van onverwacht bijkomende kosten is geen sprake.

Ja, GlobalHair werkt samen met mijnbetaalplan.nl. Indien gewenst kunnen onze consulenten u in contact brengen met de kredietmaatschappij. Let wel op dat uw financiële situatie wordt nagekeken en dat ook uw kredietverleden wordt opgevraagd. Over het geleende bedrag worden kosten in rekening gebracht.

Ja, u kunt een haartransplantatie combineren met een citytrip of andere verblijfsvorm. Het is mogelijk om eerder naar Istanbul te reizen en aan het einde van uw verblijf de ingreep te ondergaan. Het omgekeerde is uiteraard ook mogelijk. Bespreek uw voornemen met de consulent. Deze kan u adviseren. Na een haartransplantatie is het van belang om het de eerste dagen rustig aan te doen en uw hoofd de eerste weken niet bloot te stellen aan het directe zonlicht.

U verblijft in een comfortabel 4 sterren hotel dat zich vlak bij de kliniek bevindt. Het hotel is van alle gemakken voorzien, het ontbreekt u aan niets. Eventuele extra’s die u in het hotel gebruikt, zoals drankjes en/of betaaltelevisie, zijn voor eigen rekening. Na een eindcontrole op de dag na de ingreep verlaat u het hotel en wordt u naar het vliegveld gebracht voor de terugreis.

Nee, het eerste consult bij GlobalHair is gratis. Ook de nazorg en eventuele controles zijn bij het all-in tarief inbegrepen.

GlobalHair staat bekend om de uitstekende prijskwaliteitsverhouding. We behoren tot de goedkoopste aanbieders van FUE haartransplantaties in Istanbul. U kunt tijdens een consult vragen naar de eventuele kortingsmogelijkheden.

Ja, GlobalHair geeft garantie op de succesvol getransplanteerde haarzakjes. Garantie voorwaarden en bepalingen worden tijdens het consult in Leiden met u besproken en nader toegelicht.

Ja, het geeft vaak meer (zelf)vertrouwen als er een bekend, vertrouwt gezicht in de buurt is. Bespreek de mogelijkheden tijdens het consult in Leiden.

Er is één behandeling inbegrepen. Vooraf wordt bepaald hoeveel grafts getransplanteerd worden. Wilt u later nogmaals een haartransplantatie laten toepassen, dan is dat een nieuwe ingreep waar kosten aan zijn verbonden.

Ja, als u eenmaal bij de kliniek in Istanbul af wilt zien van de haartransplantatie dan worden annuleringskosten in rekening gebracht. De hoogte van de kosten vindt u in de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn.

Het staat u altijd vrij om naar kortingsmogelijkheden te vragen.

Nee, nazorg is bij het behandeltarief inbegrepen. U kunt hiervoor terecht bij de GlobalHair kliniek in Leiden.

De kliniek in Istanbul heeft zowel te maken met lagere personeelskosten als maandlasten. Dankzij de lagere kosten, kan de haartransplantatie voor een betaalbaar tarief worden toegepast.

GlobalHair staat bekend om de uitstekende kwaliteit en resultaten. De kliniek heeft in de jaren 2017-2018, 2018-2019 en 2019-2020 de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst mogen nemen. Daarnaast is er de beschikking over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Op succesvol getransplanteerde grafts is garantie van toepassing.

De arts kan vooraf al vrij nauwkeurig aangeven welke resultaten u mag verwachten. Als u de instructies en adviezen zowel voor als na de ingreep zorgvuldig opvolgt, is de kans op complicaties en teleurstelling zeer klein.

Ja. De haarchirurgen van GlobalHair passen de FUE haartransplantatie techniek met succes bij mannen en vrouwen toe. Het aantal haarzakjes dat wordt behandeld is bij vrouwen meestal minder dan bij mannen. Ook kiezen vrouwen eerder voor een haarsparende haarimplantatie. De behandelmogelijkheden worden toegelicht tijdens een consult.

Combinatie reizen worden geregeld gepland. Haarchirurgen adviseren om eerst van uw vakantie te genieten en uw reis af te sluiten met een haartransplantatie. Na de ingreep is het belangrijk om het een paar dagen rustig aan te doen en uw hoofd te beschermen tegen druk en stoten. Ook zonnen is de eerste weken niet toegestaan. Hetzelfde geldt voor zwemmen in chloor- en zoutwater.

Ja, de term all-in heeft betrekking op de zaken die bij de behandeling zijn inbegrepen. Een FUE haartransplantatie heeft blijvende resultaten. Getransplanteerde haarzakjes afkomstig uit de haarkrans kunnen op de voorheen kale plaatsen uw leven lang nieuwe haren produceren. Uw haar kan met het verstrijken van de jaren wel wat dunner worden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.