Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Leiden en Istanbul

  Met zekerheid kan worden gezegd dat Turkije een van de goedkoopste bestemmingen is om een haartransplantatie toe te laten passen. Het is niet voor niets dat mensen van over de hele wereld Turkse haarklinieken bezoeken. De lage personeelskosten en de lage kosten voor dienstverlening maken dat een haartransplantatie in Turkije gemiddeld 50% goedkoper is dan bij een Nederlandse of Belgische haarkliniek. Waar u regelmatig hoort dat de bijkomende kosten voor het reizen van en naar Turkije behoorlijk op kunnen lopen, hoeft u zich daar bij GlobalHair geen zorgen over te maken. De consulenten begeleiden u zowel vooraf als na de haartransplantatie in de vestiging in Leiden met informatie consulten, nazorg en controles. Alleen de haartransplantatie zelf vindt plaats in Istanbul. Bij GlobalHair is een haartransplantatie Turkije all inclusive. De moderne haarkliniek in Istanbul is voorzien van geavanceerde haartransplantatie apparatuur en de haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd. Zowel de artsen als de kliniek voldoen aan alle wettelijke eisen en regels die door de overheid gesteld worden op het gebied van volksgezondheid. U bent bij GlobalHair in vertrouwde en veilige handen.

  Haartransplantatie Turkije all inclusive

  Wanneer u bij Nederlandse haarklinieken naar de tarieven kijkt, dan kunt u al snel verstrikt raken in de diverse tariefstructuren die gehanteerd worden. Prijzen die worden berekend op basis van het aantal grafts, de techniek of de naamsbekendheid van de behandeld specialist maken het er niet overzichtelijker op. GlobalHair heeft gekozen voor een overzichtelijke all-in prijs, waarbij u zich achteraf geen zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten voor nazorg of controles. Het haartransplantatie Turkije all inclusive tarief is inclusief:• Voor- en nazorg in Leiden. • Het transplanteren van maximaal 4.500 grafts. • Behandeling door ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Twee hotelovernachtingen in een comfortabel hotel in Istanbul. • VIP transfers. • Medicatie. • Haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750. • Nederlandstalige begeleiding. • Levenslange groeigarantie.Heeft u gezien dat een FUE haartransplantatie bij een Nederlandse haarkliniek tussen € 5.000 en € 10.000 kost? Het all-inclusive tarief van GlobalHair maakt dat u ruim 50% op de kosten bespaard. U betaalt voor een volledige behandelprocedure € 2.949.

  Betaalbare kwaliteit

  Dat u bij een haartransplantatie in Turkije niet hoeft in te leveren op kwaliteit bewijst GlobalHair. De kliniek beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en zowel in 2017-2018 als in 2018-2019 werd de prestigieuze award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst genomen. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.8 kunnen we u garanderen dat kwaliteit en veiligheid bij onze haarkliniek voorop staan. Dat blijkt ook uit het behandelproces dat onze consulenten samen met u doorlopen. Helaas komt het een enkele keer voor dat iemand die naar een consult komt, geen geschikte haartransplantatie kandidaat is. Dit wordt eerlijk verteld en daar waar mogelijk wordt meegekeken naar een eventuele alternatieve behandeling. Tijdens het consult wordt de FUE haartransplantatie toegelicht en verteld een consulent wat u van de ingreep in Istanbul kunt verwachten. De persoonlijke begeleiding, ook ter plaatse in Istanbul, maakt dat er geen kans is op communicatie problemen en dat u altijd in staat bent om met de behandelend arts te praten.

  Haartransplantatie Turkije all inclusive, reis en verblijf

  Het is noodzakelijk om een aantal dagen en nachten in Istanbul te verblijven. Bij het all-in tarief zijn 2 hotelovernachtingen inbegrepen. De meeste mensen keren naar huis terug als de haarchirurg een dag na de ingreep toestemming geeft om te vliegen. Het enige wat u zelf regelt is de vliegreis. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om vanuit Nederland of luchthavens in de grensstreek naar Istanbul te reizen. Naast het vliegveld heeft u dan ook zelf de keuze voor een luchtvaartmaatschappij in eigen hand. Retourtickets van en naar Istanbul zijn beschikbaar vanaf € 175.

  Meer informatie all inclusive haartransplantatie

  Het vergelijken van diverse haartransplantatie tarieven is interessant. Ook als de verschillen groot zijn, is het goed om te weten waar deze verschillen ontstaan. Wilt u meer weten over de all inclusive haartransplantatie van GlobalHair? Maak dan een afspraak voor een consult in Leiden. Het consult is vrijblijvend, zonder enige verplichting. U kunt het contactformulier invullen of bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1