Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije beste kliniek

Hoe vindt u de beste haartransplantatie kliniek in Turkije? Vergelijken lastig? Reist u naar Turkije om kennis te maken met een haarkliniek of onderhoudt u contact via Skype of e-mail? Het idee om voor een haartransplantatie naar Turkije te reizen ontstaat vaak sneller dan dat een concreet behandelplan is samengesteld. GlobalHair beschikt over een moderne haarkliniek in Istanbul, en een vestiging in Leiden. Regelmatig heen en weer reizen is niet nodig. Zoekt u ‘haartransplantatie Turkije beste kliniek’? De consulenten van GlobalHair helpen u graag verder.

Vergelijken haartransplantatie Turkije beste kliniek

Haartransplantatie klinieken vergelijken? In binnen- en buitenland zijn talloze haarklinieken gevestigd. Dat maakt het maken van een keuze er niet eenvoudiger op. Hoe begint u aan een vergelijking? Aan welke criteria moet een goede haarkliniek voldoen? Online vindt u uiteenlopende informatie over zowel haarklinieken, haartransplantatie specialisten, behandelingen, ervaringen en resultaten. Een groot aantal haarklinieken presenteert zichzelf via een website, waarvan de ene al overzichtelijker is dan de andere. Naast het bekijken van tarieven en behandeltechnieken is het moeilijk om een degelijke vergelijking te maken. Persoonlijk kennismaken en afgaan op uw eigen gevoel zijn een waardevolle aanvulling bij uw keuze voor de meest geschikte haarkliniek. Daarnaast kunt u letten op een aantal belangrijke factoren:• Aantoonbare ervaring van de behandelend haarchirurg. • Aanwezigheid van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Haartransplantatie techniek die wordt toegepast. • Het aantal haarzakjes dat bij u getransplanteerd wordt. • Afspraken ten aanzien van nazorg en controles.Nuttige vergelijkingen kunnen worden gemaakt, als de uitgangsbasis van een ingreep identiek is. Dat wil zeggen hetzelfde aantal grafts dat wordt behandeld en dezelfde behandeltechniek.

Bitmap

Haartransplantatie Turkije beste kliniek Istanbul

GlobalHair heeft in 2017-2018 en 2018-2019 de award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst mogen nemen. Naast een moderne haarkliniek in Istanbul, beschikken we over een vestiging in Leiden waar u van harte welkom bent voor een vrijblijvend consult. De haarchirurgen die bij GlobalHair werkzaam zijn, zijn ISHRS geregistreerd en beschikken over aantoonbare, jarenlange ervaring met het toepassen van de haartransplantatie techniek. Tijdens een FUE haartransplantatie worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Om een vlotte behandeling mogelijk te maken werken de haarchirurgen samen met ervaren haartransplantatie assistenten. Zowel het consult als de controles en nazorg vinden plaats in Leiden. Dat betekent dat alleen de ingreep zelf in Istanbul wordt toegepast. Bij het all-in behandeltarief zijn daarom naast de haartransplantatie ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. GlobalHair staat bekend om de constant hoge kwaliteit op het gebied van zorg, dienstverlening en resultaten die bereikt worden. U bent in vertrouwde handen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Betaalbare haartransplantatie Turkije

Een van de voornaamste redenen om voor een haartransplantatie naar Turkije te reizen, zijn de lagere tarieven. U bespaart al snel een paar duizend euro door de ingreep in Turkije toe te laten passen. Uiteraard is dat mooi meegenomen, maar ook hier geldt dat u ervoor moet waken dat goedkoop geen duurkoop wordt. Weet vooraf waar u aan begint, en wat u kunt verwachten. GlobalHair heeft gekozen voor een duidelijk all-in tarief van € 2.949, waarbij tot 4.500 grafts behandeld worden. Als u weet dat bij Nederlandse haarklinieken maximaal 3.200 grafts getransplanteerd worden en dat de gemiddelde prijs € 5.000 bedraagt, dan bespaart u bij GlobalHair zo’n 50% op de kostprijs. Waar u nogal eens hoort of leest dat mensen moeilijkheden ondervinden met de communicatie bij een Turkse haarkliniek, hoeft u zich daar bij GlobalHair geen zorgen over te maken. U wordt gedurende het behandelproces bijgestaan door een Nederlandstalige consulent. Zo is er ook tijdens uw verblijf in Istanbul begeleiding aanwezig.

Mannen en vrouwen kiezen voor de beste haarkliniek in Turkije

De haarchirurgen van GlobalHair passen jaarlijks honderden FUE haartransplantaties toe. Zowel mannen als vrouwen worden met succes behandeld. Voor aanvang van de haartransplantatie wordt de ingreep nogmaals met u doorgenomen. Onder plaatselijke verdoving worden de haarzakjes met een FUE micro motor uit het donorgebied geoogst en na een controle geplaatst in de kalende gebieden. Tussen het oogsten en terugplaatsen is er tijd om een lichte lunch te gebruiken en wat rond te wandelen. Dat u nagenoeg niets merkt van de ingreep, bewijst het feit dat mensen geregeld in de behandelstoel in slaap vallen. De volgende dag komt u nogmaals bij de haarchirurg voor een controle. U ontvangt instructies en verzorgingsadvies, waarna de arts u toestemming geeft om naar huis te reizen. Overweegt u zelf een haartransplantatie toe te laten passen? Vergelijkt u de mogelijkheden in binnen- en buitenland met elkaar? Het eerste consult bij GlobalHair is gratis. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie Turkije beste kliniek FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie Turkije beste kliniek. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Niemand kan voor u bepalen of zeggen wie of wat de beste haarkliniek is. Het begrip beste haarkliniek wordt door iedereen anders ervaren en anders omschreven. Waar bij de een prijskwaliteit van belang is, kijkt iemand anders naar de resultaten die in het verleden zijn bereikt.

Onderzoeken, vergelijken en kennismaken. Dat zijn de beste manieren om een geschikte haarkliniek te vinden. U kunt nog zoveel informatie online lezen, er gaat niets boven persoonlijk een haarkliniek bezoeken en u te laten adviseren over de mogelijkheden. Voelt u een klik of vertrouwen bij een behandelaar? Dan heeft u daar een uitgangspunt voor de kliniek die bij u past.

GlobalHair mocht zowel in 2017-2018 als 2018-2019 de prestigieuze award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst nemen. De kliniek beschikt daarnaast over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. U kunt uiteraard kijken naar haartransplantatie voor en na foto’s van ingrepen die bij onze kliniek zijn uitgevoerd.

Bij de meeste haarklinieken is het eerste consult gratis. Een enkele keer wordt een bedrag in rekening gebracht. GlobalHair biedt u een consult, zonder verplichtingen aan.

Informatie en advies over de ingreep, de herstelperiode en de resultaten die u kunt verwachten. Ervaren haarchirurgen passen jaarlijks honderden haartransplantaties toe en kunnen van tevoren een nauwkeurige inschatting maken over het resultaat. Daarnaast begeleidt een goede kliniek u voor, tijdens en na de ingreep. U staat er niet alleen voor en ook ter plaatse in Turkije is Nederlandstalige begeleiding aanwezig.

Haarklinieken zelf plaatsen reviews en klantwaarderingen op de website. GlobalHair wordt gewaardeerd met gemiddeld een 9.8. Daarnaast kunt u ook op een forum als Haarweb ervaringen en meningen over Turkse haarklinieken vinden en lezen.

Nee, net zoals de goedkoopste aanbieding ook niet gelijk van de minste kwaliteit is. Kijk bij het vergelijken van haarklinieken aandachtig wat een behandelprijs inhoudt. Hoeveel haarzakjes worden verplaatst, welke techniek wordt toegepast, wat is er nog meer bij de prijs inbegrepen? Zo rekent GlobalHair een all-in tarief van € 2.949. Bij dit bedrag zijn naast het transplanteren van maximaal 4.500 haarzakjes ook voor- en nazorg, 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een PRP behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen.

Iedere haarkliniek, in binnen- en buitenland, hanteert eigen algemene voorwaarden. Hierin staat ook vermeld wat er gebeurt bij het afzeggen van een gemaakte afspraak en/of een geplande behandeling. Het is niet ondenkbaar dat er een bepaald bedrag in rekening wordt gebracht.

Nee, iedereen heeft een eigen gevoel bij een haarkliniek en een behandelend specialist. Wat bij u een vertrouwt gevoel heeft, heeft bij iemand anders een ander gevoel. Om de beste kliniek te vinden, kunt u een aantal intakegesprekken en/of consulten met elkaar vergelijken. Ga af op uw eigen gevoel, vertrouw op uw intuïtie en kijk minder naar de mening van anderen.

Het succes van een haartransplantatie zit in de kwaliteit die wordt geboden en het resultaat dat wordt bereikt. Een behandeling bij de duurste kliniek hoeft niet het allerbeste of allermooiste resultaat op te leveren. Tegelijkertijd kan niet van elke goedkope aanbieding gezegd worden dat de kwaliteit te wensen over laat.

GlobalHair biedt een vast all-in tarief van € 2.949, bij dit bedrag zijn de transplantatie van max. 4.500 haarzakjes inbegrepen. Ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en nazorg zijn bij het tarief inbegrepen.

Ja, online vindt u reviews en ervaringen van mensen die de ingreep al hebben ondergaan. Zowel haarklinieken als behandelend specialisten worden beoordeeld. Let op dat een haartransplantatie een unieke ingreep is, en dat iedereen hier een eigen mening over heeft.

Dit geeft u een beter idee van de beschikbare mogelijkheden. U ervaart zelf hoe een haarchirurg de ingreep toelicht en hoe een behandeling wordt voorgesteld. U bent in staat om op basis van uw eigen indruk een keuze te maken voor de beste haarkliniek.

Turkse haarklinieken staan hoog aangeschreven. Van over de hele wereld reizen mensen naar Turkije voor een haartransplantatie. De ISHRS geregistreerde haarchirurgen passen jaarlijks duizenden haarimplantaties met succes toe en werken met de nieuwste technieken.

Een van de voordelen van GlobalHair, is de vestiging in Leiden. Hier vinden zowel het eerste consult als de nazorg en controles plaats. U reist één keer naar Istanbul, waar u 2 nachten in een comfortabel hotel verblijft. Nederlandstalige begeleiding is voorzien. Dit geldt niet voor alle Turkse haarklinieken. Het merendeel heeft alleen een kliniek in Turkije, waardoor u genoodzaakt bent om meerdere keren heen en weer te reizen.

Het risico op ernstige complicaties na een haartransplantatie is uiterst klein. De huid herstelt binnen 7 tot 10 dagen na de ingreep. Krabt u de wondjes open, dan neemt de kans op infecties en littekens toe. Neem bij toenemende pijn en hoge koorts altijd contact op met kliniek.

De haarchirurgen van GlobalHair hebben veel ervaring met het toepassen van de haartransplantatie techniek bij vrouwen. De haarsparende FUE methode heeft bij vrouwen de voorkeur. De resultaten die bereikt worden zijn goed en blijvend. Voorbeelden van haartransplantatie voor en na foto’s bij vrouwen kunt u tijdens het consult zien.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.