Haartransplantatie Turkije beste kliniek

Hoe vindt u de beste haartransplantatie kliniek in Turkije? Vergelijken lastig? Reist u naar Turkije om kennis te maken met een haarkliniek of onderhoudt u contact via Skype of e-mail? Het idee om voor een haartransplantatie naar Turkije te reizen ontstaat vaak sneller dan dat een concreet behandelplan is samengesteld. GlobalHair beschikt over een moderne haarkliniek in Istanbul, en een vestiging in Leiden. Regelmatig heen en weer reizen is niet nodig. Zoekt u ‘haartransplantatie Turkije beste kliniek’? De consulenten van GlobalHair helpen u graag verder.

Vergelijken haartransplantatie Turkije beste kliniek

Haartransplantatie klinieken vergelijken? In binnen- en buitenland zijn talloze haarklinieken gevestigd. Dat maakt het maken van een keuze er niet eenvoudiger op. Hoe begint u aan een vergelijking? Aan welke criteria moet een goede haarkliniek voldoen? Online vindt u uiteenlopende informatie over zowel haarklinieken, haartransplantatie specialisten, behandelingen, ervaringen en resultaten. Een groot aantal haarklinieken presenteert zichzelf via een website, waarvan de ene al overzichtelijker is dan de andere. Naast het bekijken van tarieven en behandeltechnieken is het moeilijk om een degelijke vergelijking te maken. Persoonlijk kennismaken en afgaan op uw eigen gevoel zijn een waardevolle aanvulling bij uw keuze voor de meest geschikte haarkliniek. Daarnaast kunt u letten op een aantal belangrijke factoren:• Aantoonbare ervaring van de behandelend haarchirurg. • Aanwezigheid van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Haartransplantatie techniek die wordt toegepast. • Het aantal haarzakjes dat bij u getransplanteerd wordt. • Afspraken ten aanzien van nazorg en controles.Nuttige vergelijkingen kunnen worden gemaakt, als de uitgangsbasis van een ingreep identiek is. Dat wil zeggen hetzelfde aantal grafts dat wordt behandeld en dezelfde behandeltechniek.

Haartransplantatie Turkije beste kliniek Istanbul

GlobalHair heeft in 2017-2018 en 2018-2019 de award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst mogen nemen. Naast een moderne haarkliniek in Istanbul, beschikken we over een vestiging in Leiden waar u van harte welkom bent voor een vrijblijvend consult. De haarchirurgen die bij GlobalHair werkzaam zijn, zijn ISHRS geregistreerd en beschikken over aantoonbare, jarenlange ervaring met het toepassen van de haartransplantatie techniek. Tijdens een FUE haartransplantatie worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Om een vlotte behandeling mogelijk te maken werken de haarchirurgen samen met ervaren haartransplantatie assistenten. Zowel het consult als de controles en nazorg vinden plaats in Leiden. Dat betekent dat alleen de ingreep zelf in Istanbul wordt toegepast. Bij het all-in behandeltarief zijn daarom naast de haartransplantatie ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. GlobalHair staat bekend om de constant hoge kwaliteit op het gebied van zorg, dienstverlening en resultaten die bereikt worden. U bent in vertrouwde handen.

Betaalbare haartransplantatie Turkije

Een van de voornaamste redenen om voor een haartransplantatie naar Turkije te reizen, zijn de lagere tarieven. U bespaart al snel een paar duizend euro door de ingreep in Turkije toe te laten passen. Uiteraard is dat mooi meegenomen, maar ook hier geldt dat u ervoor moet waken dat goedkoop geen duurkoop wordt. Weet vooraf waar u aan begint, en wat u kunt verwachten. GlobalHair heeft gekozen voor een duidelijk all-in tarief van € 2.949, waarbij tot 4.500 grafts behandeld worden. Als u weet dat bij Nederlandse haarklinieken maximaal 3.200 grafts getransplanteerd worden en dat de gemiddelde prijs € 5.000 bedraagt, dan bespaart u bij GlobalHair zo’n 50% op de kostprijs. Waar u nogal eens hoort of leest dat mensen moeilijkheden ondervinden met de communicatie bij een Turkse haarkliniek, hoeft u zich daar bij GlobalHair geen zorgen over te maken. U wordt gedurende het behandelproces bijgestaan door een Nederlandstalige consulent. Zo is er ook tijdens uw verblijf in Istanbul begeleiding aanwezig.

De haarchirurgen van GlobalHair passen jaarlijks honderden FUE haartransplantaties toe. Zowel mannen als vrouwen worden met succes behandeld. Voor aanvang van de haartransplantatie wordt de ingreep nogmaals met u doorgenomen. Onder plaatselijke verdoving worden de haarzakjes met een FUE micro motor uit het donorgebied geoogst en na een controle geplaatst in de kalende gebieden. Tussen het oogsten en terugplaatsen is er tijd om een lichte lunch te gebruiken en wat rond te wandelen. Dat u nagenoeg niets merkt van de ingreep, bewijst het feit dat mensen geregeld in de behandelstoel in slaap vallen. De volgende dag komt u nogmaals bij de haarchirurg voor een controle. U ontvangt instructies en verzorgingsadvies, waarna de arts u toestemming geeft om naar huis te reizen. Overweegt u zelf een haartransplantatie toe te laten passen? Vergelijkt u de mogelijkheden in binnen- en buitenland met elkaar? Het eerste consult bij GlobalHair is gratis. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis