Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Turkije DHI

De ontwikkelingen en verbetering van behandelapparatuur en behandeltechnieken staan ook op het gebied van haartransplantaties niet stil. Waar het eerst de FUT techniek was die als standaard gold, hanteren haartransplantatie specialisten tegenwoordig de FUE methode bij vrijwel iedere ingreep die wordt toegepast. Mensen met zwak haar of die het haar niet willen scheren kunnen een haartransplantatie Turkije DHI techniek overwegen. Direct Hair Implantation, DHI, is een moderne behandelmethode die zowel voor- als nadelen kent.

Haartransplantatie Turkije DHI techniek

Direct Hair Implantation, is één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie mogelijkheden. De techniek stelt behandelend artsen in staat de haarzakjes te oogsten én terug te plaatsen zonder dat het haar geschoren wordt. Is DHI dan hetzelfde als een haarsparende FUE haartransplantatie? Nee, de technieken verschillen op uiteenlopende manieren van elkaar. Bij een haarsparende FUE haartransplantatie worden tijdens een dagbehandeling meer haarzakjes behandeld dan wanneer de DHI techniek wordt toegepast. Daarnaast kan bij een haartransplantatie Turkije, DHI techniek een hogere haardichtheid bereikt worden. Vooraf is het goed om te weten dat een hogere haardichtheid alleen wordt bereikt als het behandelgebied relatief klein is. De uiteindelijke haardichtheid bij de behandeling van grotere oppervlaktes hangt af van het beschikbare donormateriaal.

FUE haartransplantatie vs. DHI techniek

Uiteraard valt er zowel voor de FUE als DHI techniek veel te zeggen. Dit zowel op het gebied van voor- als nadelen. Bij het bepalen van de juiste behandelmethode, beoordelen artsen zowel de mate van het haarverlies, het donorgebied als uw wensen en verwachtingen. Direct Hair Implantation heeft met name bij vrouwen en mensen met zwak haar de voorkeur. Zonder het donorgebied en/of het ontvangstgebied te millimeteren worden de haarzakjes uit uw haarkrans geoogst en tussen de bestaande haren in de kalende gebieden geplaatst. Het oogsten en plaatsen wordt afgewisseld, zodat een haarzakje niet langer dan 1 à 2 minuten buiten de natuurlijke doorbloeding doorbrengt. Dit verkleint de kans op een verzwakking van de grafts aanmerkelijk. Bij een FUE haartransplantatie worden voor het terugplaatsen kleine kanaaltjes in de hoofdhuid geboord, hier worden vervolgens de haarzakjes in geplaatst. Direct Hair Implantation werkt op een andere manier. De haartransplantatie specialist maakt gebruik van een Choi implanter pen, waar de grafts in gezet worden. De haarzakjes worden direct in de hoofdhuid geplant, dit is mogelijk omdat de implanter pen van een fijne naald is voorzien. Uiteraard wordt er bij het plaatsen van de haarzakjes in de ontvangstgebieden rekening gehouden met de natuurlijke groeirichting van de overige hoofdharen. Het voordeel van de Choi implanter pen en dus de DHI techniek is dat de grafts beter tussen andere haren geplaatst kunnen worden, zonder dat deze beschadigd worden.

Haartransplantatie Turkije DHI nadelen

Tegenover de verschillende voordelen van Direct Hair Implantation zijn er ook nadelige factoren. Het verplaatsen van de haarzakjes duurt lang. Langer dan bij een FUE haartransplantatie en als gevolg hiervan worden er op een dag aanmerkelijk minder haarzakjes getransplanteerd. De Direct Hair Implantation methode vergt veel aandacht van de behandelend specialist. Om een natuurlijk resultaat te bereiken, dienen de haarzakjes met grote nauwkeurigheid geplaatst te worden. Niet iedere haarchirurg past de DHI techniek toe en/of heeft ervaring met deze haartransplantatie methode. Een Choi implanter pen kan slechts een keer gebruikt worden. Dit maakt dat de kostprijs van een DHI haartransplantatie hoger is dan een FUE haarimplantatie. Waar bij een FUE haartransplantatie in Turkije de haarchirurg samenwerkt met een team van haartransplantatie assistenten, wordt de DHI techniek alleen door de haarchirurg zelf uitgevoerd. Het is de haarchirurg die de haarzakjes oogst en vervolgens in het kalende gebied plaatst. Het aantal haarklinieken dat de DHI techniek aanbiedt is beperkt. Het is een intensieve ingreep die alleen door ervaren specialisten wordt aangeboden en toegepast.

Welke haartransplantatie techniek u het meeste aanspreekt is een persoonlijke keuze. De ingreep zonder scheren spreekt veel mensen aan. De hogere kosten kunnen behoorlijk tegenvallen. Overweegt u een haartransplantatie? Vergelijk dan de mogelijkheden die u aanspreken met elkaar. Laat u voorlichten en adviseren over de behandelmethode die bij u past, en waarmee goede resultaten bereikt worden. De consulenten van GlobalHair lichten de beide behandelmethoden toe tijdens een consult. GlobalHair geeft u de laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije, waarbij u wordt behandeld door ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Uiteraard is het consult vrijblijvend. Bent u benieuwd wat GlobalHair voor u kan betekenen en hoe de haartransplantatie techniek bij u kan worden toegepast? U kunt bellen of WhatsAppen via +316 44 36 36 22 om een afspraak te maken.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4