facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije DHI

De ontwikkelingen en verbetering van behandelapparatuur en behandeltechnieken staan ook op het gebied van haartransplantaties niet stil. Waar het eerst de FUT techniek was die als standaard gold, hanteren haartransplantatie specialisten tegenwoordig de FUE methode bij vrijwel iedere ingreep die wordt toegepast. Mensen met zwak haar of die het haar niet willen scheren kunnen een haartransplantatie Turkije DHI techniek overwegen. Direct Hair Implantation, DHI, is een moderne behandelmethode die zowel voor- als nadelen kent.

Haartransplantatie Turkije DHI techniek

Direct Hair Implantation, is één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie mogelijkheden. De techniek stelt behandelend artsen in staat de haarzakjes te oogsten én terug te plaatsen zonder dat het haar geschoren wordt. Is DHI dan hetzelfde als een haarsparende FUE haartransplantatie? Nee, de technieken verschillen op uiteenlopende manieren van elkaar. Bij een haarsparende FUE haartransplantatie worden tijdens een dagbehandeling meer haarzakjes behandeld dan wanneer de DHI techniek wordt toegepast. Daarnaast kan bij een haartransplantatie Turkije, DHI techniek een hogere haardichtheid bereikt worden. Vooraf is het goed om te weten dat een hogere haardichtheid alleen wordt bereikt als het behandelgebied relatief klein is. De uiteindelijke haardichtheid bij de behandeling van grotere oppervlaktes hangt af van het beschikbare donormateriaal.

Bitmap

FUE haartransplantatie vs. DHI techniek

Uiteraard valt er zowel voor de FUE als DHI techniek veel te zeggen. Dit zowel op het gebied van voor- als nadelen. Bij het bepalen van de juiste behandelmethode, beoordelen artsen zowel de mate van het haarverlies, het donorgebied als uw wensen en verwachtingen. Direct Hair Implantation heeft met name bij vrouwen en mensen met zwak haar de voorkeur. Zonder het donorgebied en/of het ontvangstgebied te millimeteren worden de haarzakjes uit uw haarkrans geoogst en tussen de bestaande haren in de kalende gebieden geplaatst. Het oogsten en plaatsen wordt afgewisseld, zodat een haarzakje niet langer dan 1 à 2 minuten buiten de natuurlijke doorbloeding doorbrengt. Dit verkleint de kans op een verzwakking van de grafts aanmerkelijk. Bij een FUE haartransplantatie worden voor het terugplaatsen kleine kanaaltjes in de hoofdhuid geboord, hier worden vervolgens de haarzakjes in geplaatst. Direct Hair Implantation werkt op een andere manier. De haartransplantatie specialist maakt gebruik van een Choi implanter pen, waar de grafts in gezet worden. De haarzakjes worden direct in de hoofdhuid geplant, dit is mogelijk omdat de implanter pen van een fijne naald is voorzien. Uiteraard wordt er bij het plaatsen van de haarzakjes in de ontvangstgebieden rekening gehouden met de natuurlijke groeirichting van de overige hoofdharen. Het voordeel van de Choi implanter pen en dus de DHI techniek is dat de grafts beter tussen andere haren geplaatst kunnen worden, zonder dat deze beschadigd worden.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie Turkije DHI nadelen

Tegenover de verschillende voordelen van Direct Hair Implantation zijn er ook nadelige factoren. Het verplaatsen van de haarzakjes duurt lang. Langer dan bij een FUE haartransplantatie en als gevolg hiervan worden er op een dag aanmerkelijk minder haarzakjes getransplanteerd. De Direct Hair Implantation methode vergt veel aandacht van de behandelend specialist. Om een natuurlijk resultaat te bereiken, dienen de haarzakjes met grote nauwkeurigheid geplaatst te worden. Niet iedere haarchirurg past de DHI techniek toe en/of heeft ervaring met deze haartransplantatie methode. Een Choi implanter pen kan slechts een keer gebruikt worden. Dit maakt dat de kostprijs van een DHI haartransplantatie hoger is dan een FUE haarimplantatie. Waar bij een FUE haartransplantatie in Turkije de haarchirurg samenwerkt met een team van haartransplantatie assistenten, wordt de DHI techniek alleen door de haarchirurg zelf uitgevoerd. Het is de haarchirurg die de haarzakjes oogst en vervolgens in het kalende gebied plaatst. Het aantal haarklinieken dat de DHI techniek aanbiedt is beperkt. Het is een intensieve ingreep die alleen door ervaren specialisten wordt aangeboden en toegepast.

Haartransplantatie techniek die bij u past

Welke haartransplantatie techniek u het meeste aanspreekt is een persoonlijke keuze. De ingreep zonder scheren spreekt veel mensen aan. De hogere kosten kunnen behoorlijk tegenvallen. Overweegt u een haartransplantatie? Vergelijk dan de mogelijkheden die u aanspreken met elkaar. Laat u voorlichten en adviseren over de behandelmethode die bij u past, en waarmee goede resultaten bereikt worden. De consulenten van GlobalHair lichten de beide behandelmethoden toe tijdens een consult. GlobalHair geeft u de laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije, waarbij u wordt behandeld door ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Uiteraard is het consult vrijblijvend. Bent u benieuwd wat GlobalHair voor u kan betekenen en hoe de haartransplantatie techniek bij u kan worden toegepast? U kunt bellen of WhatsAppen via +316 44 36 36 22 om een afspraak te maken.

Haartransplantatie Turkije DHI FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie Turkije DHI. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

De DHI haartransplantatie wordt uitgevoerd met een speciaal ontwikkeld implantatieapparaat, de DHI Implanter. De geoogste haarzakjes worden met het implantatieapparaat direct geïmplanteerd, zonder dat er vooraf kanaaltjes geboord worden.

De haartransplantatie wordt met plaatselijke verdovingen toegepast. Zowel het oogsten als het implanteren van de haarzakjes is nagenoeg pijnloos. Na het afronden van de ingreep en het uitwerken van de verdovingen kan tijdelijk napijn ontstaan. Hiervoor kan een paracetamol gebruikt worden.

Ja, zowel mannen als vrouwen kunnen een DHI haartransplantatie laten toepassen. Uw uiteindelijke geschiktheid hangt af van de kwaliteit van het donormateriaal en eventuele medische factoren. Met name voor vrouwen is deze techniek interessant. Het haar hoeft, in de ontvangstgebieden, niet geschoren te worden. In het donorgebied wordt een stukje geschoren, zodat het oogsten effectief kan gebeuren.

Wanneer u eerdere een haartransplantatie heeft laten toepassen, kan de DHI techniek doorgaans niet meer worden toegepast. Tijdens een intakegesprek worden de mogelijke behandeltechnieken met u doorgenomen en krijgt u een persoonlijk behandeladvies. Het is niet ondenkbaar dat gedurende een DHI haartransplantatie de haarchirurg alsnog besluit om over te stappen op de FUE techniek.

Met Direct Hair Implantation wordt een maximale haardichtheid bereikt, dit zonder dat er kanaaltjes in het ontvangstgebied geboord worden. De kans op kortvorming is klein, wat ook eventuele littekenvorming beperkt. De behandelde huid herstelt sneller na een haartransplantatie waarbij de DHI techniek wordt gebruikt.

Een DHI haartransplantatie duurt langer dan een standaard FUE ingreep. Behandelaars kunnen tijdens een dagbehandeling tot ongeveer 3.000 haarzakjes transplanteren, terwijl dit aantal bij de FUE techniek op 4.500 grafts ligt.

Nee. Haartransplantaties worden vrijwel uitsluitend toegepast bij mannen en vrouwen die te maken hebben met Alopecia androgenetica, erfelijke haaruitval. U dient over voldoende donormateriaal te beschikken. Is het haarverlies al te ver gevorderd, dan kan een haartransplantatie specialist de ingreep afraden.

De behandelduur is afhankelijk van de omvang van de ingreep. Bij een relatief laag aantal haarzakjes dat wordt behandeld bent u eerder klaar dan wanneer er 3.000 grafts geoogst en getransplanteerd worden. Een gemiddelde haartransplantatie behandeldag duurt 6 tot 9 uur.

Nee. De getransplanteerde haren vallen zo’n 3 weken na de DHI haartransplantatie uit. Het haargroeiproces komt in de rustfase en gaat na 3 à 4 maanden opnieuw groeien.

Direct na de haartransplantatie is het dragen van een hoed, muts of pet niet mogelijk. Na een aantal weken kunt u een hoofddeksel dragen mits deze niet te strak zit.

Beide technieken hebben zowel voor- als nadelen. Een haartransplantatie is een ingreep die volledig op maat samengesteld en toegepast kan worden. Betreft het een relatief kleine behandeloppervlakte dan kan de DHI techniek een hogere haardichtheid geven, terwijl bij de FUE methode tijdens een dagbehandeling meer grafts behandeld kunnen worden. Wat in uw situatie de beste techniek is, kan het beste beoordeeld worden door een haarchirurg.

Een Choi Pen is een speciaal ontworpen haartransplantatie hulpmiddel dat uitsluitend wordt toegepast bij een DHI haarimplantatie. De DHI Choi Pen kan éénmalig gebruikt worden.

Haartransplantaties die door middel van de DHI techniek worden toegepast zijn veelal duurder dan een (haarsparende) FUE haartransplantatie. Het verschil in prijs wordt veroorzaakt doordat de haarchirurg tijdens de ingreep alleen werkt. Zowel het oogsten als terugplaatsen van de grafts wordt door de haarchirurg gedaan. De apparatuur, de DHI Choi Pen, kan slechts éénmalig gebruikt worden en niet elke kliniek biedt deze techniek aan.

Het is gebruikelijk dat u na een DHI haartransplantatie zowel een antibiotica als ontstekingsremmende kuur voorgeschreven krijgt. Gebruik de medicatie zoals de arts dit heeft voorgeschreven en maak de kuur volledig af.

Een haartransplantatie is een veilige ingreep, mits uitgevoerd in een daartoe geschikte ruimte. U dient voldoende zorg te besteden aan de instructies die een haarchirurg u geeft en waar u in de dagen en weken na de ingreep rekening mee dient te houden. Als u dit niet of onvoldoende doet dan bestaat er een kans op complicaties zoals folliculitis, ontstekingen, slechte wondgenezing en littekens.

Wereldwijd wordt de geavanceerde FUE methode het meeste toegepast. Het is een techniek waarbij dagelijks tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Bovendien is het niet altijd noodzakelijk om het haar af te scheren, de haarsparende FUE techniek maakt de ingreep ook voor vrouwen toegankelijk.

Turkije is de absolute topbestemming als het gaat om cosmetische behandelingen. Van over de hele wereld worden de Turkse haarklinieken bezocht. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die wordt geboden, maakt dat een nog altijd toenemend aantal mensen de behandeling in Turkije overweegt.

Als er onvoldoende donorhaar is dan kan de haartransplantatie niet toegepast worden. Ook als u bekend bent met diabetes, auto-immuunaandoeningen en/of hart- en vaatziekten kan een alternatieve behandeling geadviseerd worden.

Ja, met deze haartransplantatie methode worden uitstekende resultaten bereikt. De mogelijkheid om de haardichtheid te vergroten, maakt de DHI techniek bij kleinere haartransplantaties interessant. Goede en natuurgetrouwe resultaten worden bereikt door ervaren haarchirurgen. Vraag daarom tijdens een consult altijd naar aantoonbaar bereikte resultaten. Ook kunt u vragen hoelang iemand als haarchirurg werkzaam is.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.