Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haarweb forum

  Naast het delen van ervaringen, is het Haarweb forum ook een bron van informatie. U vindt er vragen en antwoorden over uiteenlopende behandelmogelijkheden bij Alopecia androgenetica. Zeker als voorbereiding op een consult kunt u hier veel nuttige informatie vinden. Basisvragen worden beantwoord en u kunt tijdens het gesprek bij een haarkliniek de meer selectieve vragen stellen, die van toepassing zijn op uw persoonlijke informatie. Haarweb is bovendien een redelijk objectief en onafhankelijk forum, al kunnen behandelaars ook betaalde advertenties plaatsen. Het interessante van ervaringsverhalen op een haartransplantatie Turkije forum is dat veel mensen foto’s plaatsen van de ontwikkeling van het resultaat. Foto’s van direct na een haartransplantatie worden opgevolgd door foto’s door de weken en maanden heen. U ziet hoe een resultaat evolueert tot het moment van de eindbeoordeling. Het geeft u een beeld van hetgeen u kunt verwachten. Een haartransplantatie geeft immers niet direct een volle haardos.

  Haarkliniek Turkije ervaringen

  Ondanks het feit dat het interessant is om te weten hoe anderen een haartransplantatie in Turkije hebben ervaren, is het goed om zelf een eigen mening te vormen. Hoe doet u dit op de beste manier? Persoonlijk kennismaken met meerdere behandelaars. Dit is niet altijd even eenvoudig, maar het is wel de beste manier om zelf te ervaren hoe een haarkliniek te werk gaat. Ga zowel naar Nederlandse als Turkse haarklinieken. Let op de manier waarop een consult verloopt en hoe u te woord wordt gestaan. Heeft u een onaangenaam gevoel? Ontbreekt het vertrouwen of voelt u zich niet thuis een behandelaar? Kijk dan rustig verder. Vertrouw op uw intuïtie, daar heeft u in de regel meer aan dan aan de mening van anderen.

  Internationaal haartransplantatie Turkije forum

  Niet alleen Nederlandse fora zijn actief met onderwerpen als haarproblemen en geschikte behandelmethoden. Ook in andere talen zijn veel interessante fora en websites beschikbaar. Mannen en vrouwen van over de hele wereld reizen naar gespecialiseerde haarklinieken in Turkije en ook deze ervaringen worden online gedeeld. Bekijk de haartransplantatie voor en na foto’s en zie hoe de ingreep wordt toegepast in diverse haartransplantatie video’s. Dit beeldmateriaal vindt u niet alleen op de websites van behandelaars. Mensen uploaden ook privé beeldmateriaal naar een forum. Wilt u de beelden bekijken, dan hebben de betere fora de voorwaarde van registratie ingebouwd. U zult zich moeten registreren bij een forum voor volledige toegang. Door uzelf te registreren wordt het ook mogelijk om zelf vragen te stellen en/of actief deel te nemen aan bepaalde topics. Registratie houdt vaak niet meer in dan het invullen en bevestigen van een geldig e-mail adres.

  Voor- en nadelen haartransplantatie forum

  Alles heeft eigen voor- en nadelen. Waar het voordeel van een haartransplantatie forum is dat u op overzichtelijke wijze veel onderwerp gerelateerde (achtergrond)informatie vindt, is het nadeel dat u nooit voor de volle 100% met zekerheid kunt zeggen of een antwoord of reactie objectief is. U kunt zeker uw voordeel doen met de informatie die u leest op een forum, maar een eigen persoonlijke voorbereiding blijft te allen tijde belangrijk. De manier waarop iemand iets ervaart is persoonlijk. Zo heeft iemand wel een klik bij een behandelaar, terwijl u diezelfde klik misschien niet ervaart. Waar iemand tevreden is met het resultaat dat is bereikt, had een ander nog wat meer haardichtheid verwacht.

  Gratis kennismaken

  Heeft een haartransplantatie uw voorkeur en bereidt u zich voor op een eventuele ingreep? GlobalHair nodigt u graag uit in Leiden voor een consult. Wat kunt u van een consult verwachten? Onze consulenten lichten de behandeling uitgebreid toe. Daarbij wordt niet alleen gesproken over de permanente resultaten die u kunt verwachten, er wordt ook aandacht besteed aan de eventuele complicaties en risico’s die een haarimplantatie heeft. Uw haar en hoofdhuid worden aandachtig bekeken en beoordeelt, waarna een persoonlijk behandeladvies wordt gegeven. Het eerste consult is vrijblijvend zonder enige verplichting. Meer weten of direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Stuurt u liever een e-mail? U kunt ons bereiken via contact@globalhair.nl, en ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan