Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie Turkiuw haarweb, een populaire zoekterm

  Een toenemend aantal mensen overweegt een haartransplantatie in Turkije. Naast de lagere tarieven en de goede resultaten, is het tegenwoordig ook eenvoudig om informatie over Turkse haarklinieken te vinden. Vaak wordt getwijfeld of een haartransplantatie in Turkije wel voldoet aan de kwaliteitseisen. Informatie en ervaringen van anderen die de ingreep al hebben ondergaan, geven niet alleen inzicht in de mogelijkheden. Het stelt u ook in staat om uzelf een eerste beeld te vormen van de ingreep waar u zich op oriënteert. Haarweb is een drukbezocht forum waar ‘haar’ gerelateerde onderwerpen worden besproken. Onderwerpen als ‘haartransplantatie in Turkije’, ‘haartransplantatie GlobalHair’ en ‘haartransplantatie in Nederland’ worden hier uitgebreid besproken. Informatie die u leest op Haarweb, en ieder ander willekeurig forum, bekijkt u zoveel mogelijk met een open, objectieve blik. Een forum is opgebouwd uit meningen en ervaringen van anderen. Het kan niet vaak genoeg benadrukt worden dat iedereen een ingreep en/of behandelaar op eigen manier ervaart. GlobalHair staat bekend om de hoogwaardige, constante kwaliteit die wordt geleverd op het gebied van zowel dienstverlening, zorg als resultaten. Mede dankzij de kwaliteit in combinatie met de ervaring van onze haarchirurgen en de scherpe tarieven vinden mannen en vrouwen van over de hele wereld hun weg naar GlobalHair.

  Werkwijze Haarweb

  Haarweb is een overzichtelijk forum met een praktische werkwijze. De onderwerpen zijn handig onverdeeld, zodat u in één oogopslag naar het gewenste item gaat. Leest u alleen mee? Dan is registratie niet nodig. Wilt u foto’s bekijken en zelf vragen stellen of uw ervaring delen? Dan is registratie een vereiste. U kunt zich op eenvoudige manier registreren door een geldig e-mail adres op te geven en te bevestigen. Nadat u zich heeft geregistreerd kunt u van alle forum mogelijkheden gebruik maken. Haartransplantatie ervaringen die op Haarweb gedeeld worden, zijn vaak erg uitgebreid. Waar u bij een haarkliniek de bekende haartransplantatie voor en na foto’s te zien krijgt, delen mensen op Haarweb foto’s die laten zien hoe de resultaten zich ontwikkelen. Wanneer u deze foto’s bekijkt dan realiseert u zich dat er een behoorlijke lange tijd tussen de voor en na foto’s zit. Bovendien is het mogelijk om te reageren op de ervaringen die vermeld worden. U kunt ook zelf vragen stellen of een ervaring delen. Haarweb is een actief forum, dat wil zeggen dat er dagelijks een groot aantal forum gebruikers actief is en dat uw eventuele vragen niet lang onbeantwoord blijven.

  Ervaringen haartransplantatie Turkiuw haarweb

  Naast Nederlandse haarklinieken worden ook Turkse haarklinieken besproken op Haarweb. In tegenstelling tot reviews die u tegenwoordig ook op websites van behandelaars vindt, leest u op Haarweb niet alleen positieve ervaringen. Hoewel veel mensen zoeken naar positieve verhalen, kunt u ook met negatieve reacties uw voordeel doen. Door het lezen van negatieve ervaringen wordt u bewust van een aantal zaken waar u tijdens een consult bij een haarkliniek extra aandacht aan kunt besteden. Probeer te lezen waarom iemand teleurgesteld is. Haartransplantaties mislukken zelden tot nooit. Een teleurgesteld gevoel vindt vaak oorsprong in de verwachting die iemand vooraf van de ingreep heeft. Het is niet voor niets dat ervaren haarchirurgen voor de ingreep uitvoerig van u willen weten wat u van een FUE haartransplantatie verwacht. Komt uw verwachting niet met de realiteit overeen? Dan zal een haarchirurg u daarop wijzen. De FUE haartransplantatie is een oplossing die zijn effectiviteit ruimschoots heeft bewezen. Verwacht echter niet dat u direct na de ingreep een prachtige, volle bos haar heeft. Uw haar zal nooit meer zo dik worden als gedurende uw jongere jaren. Daarnaast duurt het ruim 9 tot 12 maanden voordat u het definitieve resultaat kunt beoordelen.

  Wilt u meer meningen lezen dan alleen de reviews die u vindt op onze website? Op Haarweb vindt u verschillende beoordelen en besprekingen over GlobalHair en behandelingen die bij onze haarkliniek in Istanbul hebben plaatsgevonden. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze vestiging in Leiden. Tijdens het consult heeft u alle tijd om vragen te stellen. Onze consulenten lichten de FUE haartransplantatie uitvoerig toe, waarbij wordt gekeken welke resultaten bij u behaald kunnen worden. Een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1