Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Belang haartransplantatie Turkije nazorg

  Nazorg na een haartransplantatie is van invloed op het resultaat. Wat veel mensen helaas nogal eens over het hoofd zien, is dat nazorg van een haartransplantatie niet zozeer gaat over het feit wat een haarchirurg voor u kan doen, maar wat uzelf kan doen. U bent immers grotendeels zelf verantwoordelijk voor zowel het herstel als uw welzijn. Dat neemt niet weg dat een ervaren haarchirurg u voor het verlaten van de haarkliniek instructies en verzorgingsadviezen meegeeft. Om het herstel te bevorderen krijgt u bij GlobalHair een gratis PRP behandeling t.w.v. € 750. Platelet Rich Plasma, PRP, bestaat uit uw eigen bloedplaatjes die na een bloedafname uit het bloed gecentrifugeerd zijn. Deze hoge concentratie bloedplaatjes heeft een gunstig effect op de genezing van de huid. Na een haartransplantatie zorgt het plasma ervoor dat de getransplanteerde haarzakjes sneller vastgroeien in de getransplanteerde gebieden.

  Verzorging na een haartransplantatie

  De dag na de haartransplantatie komt u terug bij de haarchirurg voor een nacontrole. De arts bekijkt de behandelde gebieden en bespreekt met u de verzorgingswijze die u zelf thuis toe kunt passen. Gebruik daarvoor de producten die de arts u meegeeft en/of aanbeveelt. Het opvolgen van de instructies is van groot belang. Krijgt u antibiotica mee? Gebruik deze dan volgens voorschrift. Neemt u de medicatie niet of niet volgens recept in, dan bestaat er een vergrote kans op infecties. Wat kunt u nog meer verwachten van haartransplantatie Turkije nazorg? • Slaap de eerste nachten met een extra kussen. • Heeft u last van zwellingen op het hoofd? Dan kunt u deze plaatsen koelen. Leg een koelelement nooit rechtstreeks op de huid, maar bedek deze met een zachte handdoek of washand. Koelen kan zwellingen tegengaan en voorkomen. • Vermijd de eerste dagen stoffige plaatsen. Werkt u in stoffige omgeving? Bespreek de mogelijkheden met de haarchirurg. • De eerste zes weken wordt intensief sporten afgeraden. Ook zogenaamde contactsporten kunt u gedurende deze periode niet beoefenen. Zwemmen en sauna bezoeken zijn ook pas weer na zes weken volledig mogelijk. • Stel uw hoofd niet onbeschermd bloot aan het directe zonlicht. Kies voor een SPF van 30 of hoger. Gaat uw voorkeur uit naar het dragen van een hoofddeksel? Dit kan pas een aantal weken na de haartransplantatie. Kies liever niet voor een petje of muts die te strak om het hoofd zit. • Wrijf of krab korstjes die ontstaan niet los, dit vergroot de kans op infecties en littekens. • Rook tot zes weken na de ingreep niet. Het gebruik van tabaksproducten heeft een verminderde doorbloeding tot gevolg. Zowel uw haargroei als de getransplanteerde haarzakjes hebben behoefte aan zuurstofrijkbloed.

  Complicaties haarzorg Turkije nazorg

  Dat de periode na de haartransplantatie grotendeels op u aan komt, wil niet zeggen dat u er alleen voor staat. Voelt u zich onzeker over het herstel? Heeft u last van aanhoudende klachten? Dan kunt u altijd terecht bij de consulenten van GlobalHair in Leiden. Na de haartransplantatie, die in de moderne kliniek in Istanbul plaatsvindt, vindt de nazorg in Nederland plaats. Het kan gebeuren dat u niet zeker van uzelf bent, of dat u vragen heeft na de haartransplantatie. Aarzelt u dan niet en neem contact op met GlobalHair. U kunt beter te vaak iets vragen, dan achteraf een teleurgesteld gevoel hebben. De FUE haartransplantatie is een veilige chirurgische ingreep met een uiterst kleine kans op complicaties of bijwerkingen. Na de ingreep kan de huid gezwollen en rood verkleurd zijn. Dit neemt in de dagen na de ingreep af. Als gevolg van de herstellende huid worden korstjes gevormd. Het genezen hiervan kan met jeuk gepaard gaan. Meer ernstige bijwerkingen kunnen ontstaan als u de huid openkrabt, waardoor ontstekingen vrij spel hebben. Dit heeft dan weer een slechte wondgenezing en onnodige littekens tot gevolg. De meeste mensen herstellen echter vlot van de ingreep en zijn tevreden met het uiteindelijke resultaat.

  consult haartransplantatie Turkije

  Wilt u weten hoe de behandeling en nazorg precies verlopen? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. De FUE haartransplantatie techniek wordt nader toegelicht en gekeken wordt of de ingreep bij u succesvol kan worden toegepast. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. U kunt ook het contactformulier invullen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan