Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Kwaliteit haartransplantatie

  Een haartransplantatie laat u niet zonder voorbereiding toepassen. U wilt weten welke resultaten in uw situatie bereikt kunnen worden en wat de kwaliteit is van de haarkliniek waar u uw oog op heeft laten vallen. Dat de uiteindelijke kostprijs van een haartransplantatie in Turkije of Nederland daar in mee speelt, spreekt voor zich. Met een gemiddelde kostprijs van € 5.000 in Nederland is een haartransplantatie duur. Ziet u een aantrekkelijke geprijsde haartransplantatie aanbieding? Bekijk en onderzoek van wie de aanbieding afkomstig is en wat deze exact inhoudt. Waar er nogal eens laag dunkend over de zorg in het buitenland wordt gesproken, hoeft u zeker geen genoegen te nemen met inferieure kwaliteit. Turkse haarklinieken voldoen aan strenge wet- en regelgeving en de behandelend specialisten leveren een constante hoogwaardige kwaliteit. Dat hoge kwaliteit en uitstekende resultaten gecombineerd kunnen worden met een betaalbaar tarief bewijst GlobalHair. Op de website van de Nederlandse Haarstichting is ook veel interessante informatie te vinden over haartransplantatie.

  Voor- en nazorg haartransplantatie Turkije of Nederland

  Een veel gehoorde opmerking of bezwaar bij het vergelijken van haarklinieken in Turkije en Nederland is de afstand. Meerdere malen heen en weer reizen naar Istanbul of Ankara is niet iets waar u op zit te wachten. GlobalHair neemt u deze zorgen uithanden. Zowel het intakegesprek, de controles en nazorg vinden plaats in de kliniek in Leiden en alleen voor de haartransplantatie zelf reist u naar Istanbul. Ook ter plaatse in Turkije is Nederlandssprekende begeleiding aanwezig. Eventuele communicatieproblemen worden daar mee ondervangen. De ervaren consulenten in Leiden staan u gedurende het haartransplantatie proces bij met raad en daad. Het spreekt dan ook voor zich dat u ook tijdens de herstelperiode te allen tijde contact op kunt nemen met de kliniek. Uw welzijn staat voorop, en samen met u streeft GlobalHair naar het gewenste resultaat. Dat deze werkwijze wordt gewaardeerd blijkt uit de klantwaarderingen, die met gemiddeld een 9.8 prima zijn.

  Voor- en nadelen haartransplantatie Turkije

  Turkije kan met recht de nummer 1 haartransplantatie bestemming genoemd worden. Sinds de introductie van de geavanceerde FUE methode is de vraag naar haartransplantaties enorm toegenomen. De behandelmethode staat bekend om het hoge slagingspercentage en het vlotte herstel. Wanneer de instructies en leefregels worden opgevolgd is de kans op bijwerkingen of complicaties uiterst klein. Erkende Turkse haarklinieken werken met ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Deze ervaren artsen zijn gespecialiseerd in reconstructieve haarchirurgie en zijn door het volgen van regelmatige congressen en bijeenkomsten altijd op de hoogte van de nieuwste behandelmogelijkheden en technieken. De haarchirurgen van GlobalHair werken tijdens de haartransplantatie samen met ervaren haartransplantatie assistenten. Dit maakt het mogelijk om op een dag een maximum aantal van 4.500 haarzakjes te transplanteren. Wat echter als het grootste voordeel wordt gezien is de relatief lage kostprijs. U bespaart bij GlobalHair ruim 50% op de kosten van een haartransplantatie in Nederland. Tel daarbij het verschil in het aantal haarzakjes op en u bent aanmerkelijk voordeliger uit. GlobalHair heeft een all-in tarief van € 2.949, waarbij uiteraard de ingreep zelf is inbegrepen maar ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling t.w.v. € 750.

  Wanneer haartransplantatie Turkije of Nederland?

  Er is altijd iets te zeggen over de definitieve keuze voor een behandelaar. Zowel over Nederlandse als Turkse haarklinieken en haartransplantatie specialisten zijn online reviews en ervaringen te vinden. Bereidt u zich voor op een eventuele haartransplantatie? Kijk dan zeker eens hoe anderen de ingreep uiteindelijk hebben ervaren. Vergelijk meningen en ervaringen zonder daar uw conclusie uit te trekken. Maak bij een aantal haarklinieken een afspraak voor een intakegesprek. Zo kunt u achteraf uw eigen ervaringen beoordelen. Uw eigen mening en gevoel zijn voor een goed verloop van de haartransplantatie van grote waarde. Tijdens de ingreep zit u tussen de 6 en 9 uur in een behandelstoel. Zonder vertrouwen in de behandelend specialist is dit een erg lange zit en ook voor de arts een moeizame ingreep. Zit u ontspannen in de stoel? Dan kan een arts efficiënt werken en verloopt de haartransplantatie op vlotte wijze.

  consult

  Spreekt het idee van een betaalbare haartransplantatie in Turkije u aan? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Tijdens het gesprek wordt de haartransplantatie nader toegelicht en krijgt u een persoonlijk behandeladvies. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan