Beïnvloeden dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn uw zelfvertrouwen? Een haartransplantatie in Turkije of Nederland kan een oplossing bij erfelijke kaalheid bieden. Het aantal haarklinieken is de voorbij decennia zowel in Nederland als in Turkije toegenomen, er valt tegenwoordig veel te kiezen op het gebied van ervaring, naamsbekendheid, behandeltechnieken, resultaten en haartransplantatie kosten.

Kwaliteit haartransplantatie

Een haartransplantatie laat u niet zonder voorbereiding toepassen. U wilt weten welke resultaten in uw situatie bereikt kunnen worden en wat de kwaliteit is van de haarkliniek waar u uw oog op heeft laten vallen. Dat de uiteindelijke kostprijs van een haartransplantatie in Turkije of Nederland daar in mee speelt, spreekt voor zich. Met een gemiddelde kostprijs van € 5.000 in Nederland is een haartransplantatie duur. Ziet u een aantrekkelijke geprijsde haartransplantatie aanbieding? Bekijk en onderzoek van wie de aanbieding afkomstig is en wat deze exact inhoudt. Waar er nogal eens laag dunkend over de zorg in het buitenland wordt gesproken, hoeft u zeker geen genoegen te nemen met inferieure kwaliteit. Turkse haarklinieken voldoen aan strenge wet- en regelgeving en de behandelend specialisten leveren een constante hoogwaardige kwaliteit. Dat hoge kwaliteit en uitstekende resultaten gecombineerd kunnen worden met een betaalbaar tarief bewijst GlobalHair.

Voor- en nazorg haartransplantatie Turkije of Nederland

Een veel gehoorde opmerking of bezwaar bij het vergelijken van haarklinieken in Turkije en Nederland is de afstand. Meerdere malen heen en weer reizen naar Istanbul of Ankara is niet iets waar u op zit te wachten. GlobalHair neemt u deze zorgen uithanden. Zowel het intakegesprek, de controles en nazorg vinden plaats in de kliniek in Leiden en alleen voor de haartransplantatie zelf reist u naar Istanbul. Ook ter plaatse in Turkije is Nederlandssprekende begeleiding aanwezig. Eventuele communicatieproblemen worden daar mee ondervangen. De ervaren consulenten in Leiden staan u gedurende het haartransplantatie proces bij met raad en daad. Het spreekt dan ook voor zich dat u ook tijdens de herstelperiode te allen tijde contact op kunt nemen met de kliniek. Uw welzijn staat voorop, en samen met u streeft GlobalHair naar het gewenste resultaat. Dat deze werkwijze wordt gewaardeerd blijkt uit de klantwaarderingen, die met gemiddeld een 9.8 prima zijn.

Voor- en nadelen haartransplantatie Turkije

Turkije kan met recht de nummer 1 haartransplantatie bestemming genoemd worden. Sinds de introductie van de geavanceerde FUE methode is de vraag naar haartransplantaties enorm toegenomen. De behandelmethode staat bekend om het hoge slagingspercentage en het vlotte herstel. Wanneer de instructies en leefregels worden opgevolgd is de kans op bijwerkingen of complicaties uiterst klein. Erkende Turkse haarklinieken werken met ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Deze ervaren artsen zijn gespecialiseerd in reconstructieve haarchirurgie en zijn door het volgen van regelmatige congressen en bijeenkomsten altijd op de hoogte van de nieuwste behandelmogelijkheden en technieken. De haarchirurgen van GlobalHair werken tijdens de haartransplantatie samen met ervaren haartransplantatie assistenten. Dit maakt het mogelijk om op een dag een maximum aantal van 4.500 haarzakjes te transplanteren. Wat echter als het grootste voordeel wordt gezien is de relatief lage kostprijs. U bespaart bij GlobalHair ruim 50% op de kosten van een haartransplantatie in Nederland. Tel daarbij het verschil in het aantal haarzakjes op en u bent aanmerkelijk voordeliger uit. GlobalHair heeft een all-in tarief van € 2.249, waarbij uiteraard de ingreep zelf is inbegrepen maar ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling t.w.v. € 750.

Wanneer haartransplantatie Turkije of Nederland?

Er is altijd iets te zeggen over de definitieve keuze voor een behandelaar. Zowel over Nederlandse als Turkse haarklinieken en haartransplantatie specialisten zijn online reviews en ervaringen te vinden. Bereidt u zich voor op een eventuele haartransplantatie? Kijk dan zeker eens hoe anderen de ingreep uiteindelijk hebben ervaren. Vergelijk meningen en ervaringen zonder daar uw conclusie uit te trekken. Maak bij een aantal haarklinieken een afspraak voor een intakegesprek. Zo kunt u achteraf uw eigen ervaringen beoordelen. Uw eigen mening en gevoel zijn voor een goed verloop van de haartransplantatie van grote waarde. Tijdens de ingreep zit u tussen de 6 en 9 uur in een behandelstoel. Zonder vertrouwen in de behandelend specialist is dit een erg lange zit en ook voor de arts een moeizame ingreep. Zit u ontspannen in de stoel? Dan kan een arts efficiënt werken en verloopt de haartransplantatie op vlotte wijze.

Gratis consult

Spreekt het idee van een betaalbare haartransplantatie in Turkije u aan? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Leiden. Tijdens het gesprek wordt de haartransplantatie nader toegelicht en krijgt u een persoonlijk behandeladvies. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie Turkije of Nederland FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie Turkije of Nederland. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Waarom kiezen mensen voor een haartransplantatie in Turkije?

De kosten voor de ingreep zijn in Turkije gemiddeld 50% lager dan in Nederland. Het aantal Turkse klinieken dat in Nederland vertegenwoordigd is, neemt toe en de ingreep wint nog steeds aan populariteit. Zowel de toegankelijkheid als de bereikbaarheid zijn voor veel mensen reden om voor een haartransplantatie naar Turkije te gaan.

2. Zit er verschil in kwaliteit tussen een haartransplantatie in Turkije en Nederland?

In Nederland zijn er zowel haarklinieken die aanbevolen worden als klinieken die afgeraden worden. Datzelfde geldt voor klinieken in Turkije. GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en heeft in de jaren 2017-2018, 2018-2019 en 2019-2020 de award voor Beste Haartransplantatie in Turkije ontvangen.

3. Zijn de bijkomende reiskosten naar Turkije duur?

GlobalHair heeft naast de kliniek in Istanbul een vestiging in Leiden. Dat betekent dat u alleen voor de haartransplantatie zelf naar Turkije reist. Zowel het intakegesprek als de nazorg vinden plaats in Leiden. Een retourvlucht naar Istanbul is beschikbaar vanaf € 175. Bij het behandeltarief zijn 2 hotelovernachtingen en transfers inbegrepen. Bijkomende reis- en verblijfkosten zijn beperkt. Verblijft u langer in Turkije dan betaalt u uiteraard de extra verblijfkosten.

4. Is er verschil in haartransplantatie technieken?

De ISHRS geregistreerde haarchirurgen van GlobalHair passen de FUE haartransplantatie techniek toe. Hiervoor wordt gewerkt met de moderne FUE micro motor. Ook de haarsparende FUE techniek wordt aangeboden.

5. Wat is het verschil tussen een haartransplantatie in Turkije en Nederland?

Nederlandse haarklinieken transplanteren tijdens een dagbehandeling tot maximaal 3.200 haarzakjes. In Istanbul ligt dit aantal op 4.500 grafts. Het oogsten en plaatsen van de haarzakjes gebeurt op identieke wijze.

6. Hoe wordt dit verschil veroorzaakt?

De haarchirurg werkt samen met ervaren haartransplantatie assistenten. Dit maakt dat een ingreep op efficiënte verloopt en dat er meer haarzakjes getransplanteerd worden. Nederlandse haartransplantatie specialisten werken alleen, waardoor er minder grafts op een dag behandeld kunnen worden.

7. Ik kom in Nederland niet in aanmerking voor een haartransplantatie. Kan ik de ingreep in Turkije wel laten toepassen?

Een van de voorwaarden die gehanteerd wordt om in aanmerking te komen voor een haarimplantatie is de aanwezigheid van voldoende donormateriaal. Wanneer dit bij u niet of onvoldoende het geval is, dan kan de ingreep niet doorgaan. Behandelaars in Turkije beoordelen uw situatie op gelijkwaardige manier als dat bij Nederlandse haarklinieken gebeurt.

8. Waar maak ik de beste kans op een kostenvergoeding, in Nederland of Turkije?

Zorgverzekeraars vergoeden haartransplantaties vrijwel nooit. Dat geldt zowel voor ingrepen die in Nederland als in het buitenland worden toegepast. Komt u in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding? Dan is het in de regel aan de zorgverzekeraar om een aantal klinieken te vermelden waar men een samenwerkingsverband mee heeft. Meer informatie over vergoedingen en mogelijkheden krijgt u van uw zorgverzekeraar.