Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Ingreep met plaatselijke verdovingen

  Het is gebruikelijk dat op de dag van de haartransplantatie de specialist de ingreep nogmaals kort met u doorspreekt. De ingreep begint met het verdoven van het donorgebied, uw haarkrans, waar de haarzakjes uit geëxtraheerd zullen worden. Het verdoven gebeurt met injecties die in de hoofdhuid worden gegeven. Het injecteren kan als pijnlijk worden ervaren. Vaak is dit ook de enige pijn die u voelt tijdens een haartransplantatie. Nadat de verdoving is ingewerkt, oogst de specialist het vooraf besproken aantal haarzakjes uit uw donorgebied. Dit oogsten gebeurt uiterst nauwkeurig, zodat uw huid niet onnodig wordt beschadigd. De geoogste grafts worden stuk voor stuk op kwaliteit gecontroleerd. Na het afronden van het eerste gedeelte van de haartransplantatie en een korte pauze, worden de ontvangst gebieden voorbereidt op het terugplaatsen van de haarzakjes. Ook dit gebeurt nadat de hoofdhuid plaatselijk is verdoofd. De haarchirurg boort kleine gaatjes, met een minimale diameter, waar de haarzakjes in geplaatst worden. Van dit boren en terugplaatsen voelt u niets. Door de lange behandelduur, 6 tot 9 uur, kan op een bepaald moment wel een geïrriteerd of verveelt gevoel ontstaan.

  Herstel na haartransplantatie pijnlijk in Turkije?

  Na het afronden van de haartransplantatie neemt de haarchirurg de verzorging met u door. U krijgt daarbij handige tips en adviezen die een vlot herstel mogelijk maken. Het is niet ondenkbaar dat u na het uitwerken van de verdovingen last krijgt van napijn. Mannen en vrouwen die een haartransplantatie hebben ondergaan, spreken achteraf over het feit dat ze de eerste avond hoofdpijn ervaren. Dit is op zich logisch en een normaal verschijnsel. U bent chirurgisch behandeld aan uw hoofd, en naast zwellingen en rode verkleuringen, kan dit achteraf pijn doen. Indien noodzakelijk kunt u de napijn bestrijden met een paracetamol. In de uren na de ingreep zal de pijn afnemen. Het kan gebeuren dat u ook in de eerste dagen na de haartransplantatie af en toe een pijnlijk gevoel ervaart, ook dan kunt u een paracetamol gebruiken om de pijn te stillen. Aangezien uw huid zich binnen 7 tot 10 dagen volledig herstelt is het pijnlijke gevoel doorgaans van vrij korte duur.

  Aanhoudende pijn na haartransplantatie Turkije

  Volgt u de adviezen na de ingreep op? Dan is de kans uiterst klein dat er langdurig sprake is van pijn en/of andere ongemakken. Als gevolg van een slechte wondgenezing kan het gebeuren dat het herstel langer duurt en pijnlijker is dan gebruikelijk. Hoe ontstaat een verstoorde wondgenezing? Op de behandelde huid worden korstjes gevormd. Het genezen hiervan kan met jeuk gepaard gaan. Worden de korstjes los of open gekrabd dan neemt de kans op infecties, ontstekingen en littekens toe. Pijnlijke ontstekingen hebben een verstoorde wondgenezing tot gevolg. De meeste mensen die een haartransplantatie ondergaan, hebben echter geen last van pijnlijke bijwerkingen of complicaties. Ervaart u na de haartransplantatie ongebruikelijke ongemakken? Neem dan altijd contact op met de haarkliniek.

  Pijnlijke haartransplantatie Turkije voorkomen

  Bereidt uzelf goed voor op een FUE haartransplantatie, zodat u vooraf de nodige maatregelen kunt nemen om een pijnlijke behandeling te voorkomen. Neem de instructies en adviezen van een haarchirurg ter harte en overhaast na de ingreep niets. Gun uw lichaam, hoofdhuid en haargroei de tijd om optimaal te herstellen van de haartransplantatie. Bescherm uw hoofdhuid tegen de zon, maar maak daarbij geen gebruik van strak zittende hoofdbedekking. Beperk lichamelijke inspanning en zweten tot een minimum. Sport de eerste weken niet en ga pas weer volledig aan het werk na overleg met de haarchirurg. Het is niet noodzakelijk om bij ieder pijntje direct in paniek te raken. Hou het gevoel in de gaten en als de pijn niet afneemt of juist toeneemt laat uzelf dan adviseren door de haarkliniek.

  Gratis informatief consult

  Wilt u meer weten over de manier waarop een FUE haartransplantatie verloopt en hoe u het herstel kunt bespoedigen? Maak dan een afspraak voor een consult bij de consulenten van GlobalHair in Leiden. U krijgt behandeladvies en uitgebreide informatie over de haartransplantatie. Meer weten of direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. U kunt ook het contactformulier in vullen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp