facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije vanuit Nederland

Turkije is naast een geliefde vakantiebestemming, ook populair als bestemming voor cosmetische ingrepen. Jaarlijks reizen duizenden mensen vanuit Europa en andere continenten naar Turkije voor een cosmetische ingreep. GlobalHair biedt aantrekkelijke all-in haartransplantatie tarieven. De FUE haartransplantatie Turkije, vanuit Nederland, wordt in Istanbul uitgevoerd. Zowel het consult als de controles en nazorg vinden plaats in Leiden.

Mogelijkheden haartransplantatie Turkije vanuit Nederland

In vergelijking met Nederlandse haarklinieken, biedt GlobalHair een scherp geprijsd alternatief. Met een all-in tarief van € 2.949 is een rekensom snel gemaakt. Waar de Nederlandse haarklinieken met een gemiddelde kostprijs van € 5.000 duur zijn, kunt u in Turkije zo’n 50% op de kosten besparen. Om vooraf een nauwkeurige begroting te kunnen maken, is het goed om te weten wat er bij de kostprijs is inbegrepen:• FUE haartransplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes. • Consult, controles en nazorg in Leiden. • Behandeling door geregistreerde ISHRS haarchirurgen. • Twee hotelovernachtingen in een comfortabel hotel in Istanbul. • VIP transfers. • Medicatie. • Haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750. • Levenslange groeigarantie.De moderne haarkliniek in Istanbul is voorzien van comfort en faciliteiten. Haarchirurgen werken met geavanceerde haartransplantatie apparatuur en volgens de moderne FUE techniek. De kliniek voldoet aan de strikte wet- en regelgeving op het gebied van volksgezondheid.

Bitmap

Flexibele reis- en behandeldata

Heeft u besloten om gebruik te maken van het behandelvoorstel dat u van onze consulenten heeft ontvangen? Dan kan het plannen beginnen. Eens u een datum heeft afgesproken en bevestigd, kunt u een geschikte reismogelijkheid zoeken. Eventueel kan GlobalHair u hiermee van dienst zijn. Waarom is het vliegticket dan niet in de kostprijs inbegrepen? Met het huidige aanbod van luchtvaartmaatschappijen die op Turkije vliegen is de keuze groot. Tel daarbij het aantal luchthavens in Nederland en de grensregio’s op, waarvan vertrek mogelijk is, en u ziet het aantal keuze mogelijkheden alleen maar toenemen. Een haartransplantatie Turkije vanuit Nederland kan met KLM vanaf Amsterdam Schiphol, maar ook bijvoorbeeld Pegasus Airlines vliegt vanaf Rotterdam naar Istanbul. De kosten voor een retourticket variëren en bedragen gemiddeld € 175. Wanneer uw vluchtdata bekend zijn, geeft u de aankomst- en vertrektijden in Istanbul door aan GlobalHair. Zo wordt u bij aankomst opgewacht en naar het hotel gebracht. In overleg is veel mogelijk en kunt u gebruik maken van een voordelig retourticket.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Populaire haartransplantatie Turkije vanuit Nederland

Veel mensen reizen jaarlijks vanuit Nederland om in Turkije een haartransplantatie toe te laten passen. Vaak wordt er gekozen om de haartransplantatie met een stedentrip of korte vakantie te combineren. Ideaal, want Istanbul is een stad waar genoeg te zien en te beleven valt. Geadviseerd wordt om de mogelijkheden van een combinatie reis vooraf met een consulent te bespreken. Na de haartransplantatie is het voor het resultaat niet goed om uw hoofdhuid aan het zonlicht bloot te stellen. Meestal wordt dan ook voorgesteld om de vakantie aan de haartransplantatie vooraf te laten gaan. Het voordeel van overleg is, dat u achteraf niet teleur wordt gesteld. De dag na de haarimplantatie gaat u naar de haarkliniek voor een controle bij de behandelend haarchirurg. Deze kijkt uw hoofdhuid en transplantatie gebieden zorgvuldig na en geeft u aanwijzingen voor de herstelperiode. Aansluitend aan dit gesprek kunt u de reis terug naar Nederland aanvangen.

Resultaat haartransplantatie

Terug in Nederland doet u het de eerste weken rustig aan en ontziet u uw hoofd daarbij zoveel mogelijk. Sporten is twee tot zes weken, afhankelijk van de sport niet toegestaan. Zware lichamelijke arbeid kan pas na een aantal weken voorzichtig worden opgepakt. Twijfelt u? Neem dan altijd contact op, zodat dat haarchirurg u kan adviseren. Een FUE haartransplantatie is een veilige ingreep, met een kleine kans op complicaties. Heeft u in de weken na de ingreep last van klachten die u daarvoor niet had? Blijft de hoofhuid rood of pijnlijk? Dan kunt u bij GlobalHair in Leiden terecht voor nazorg en advies. Laat uw klachten niet onbehandeld.

Informatie haartransplantatie Turkije vanuit Nederland

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen een haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul en een haarkliniek in Nederland? Het eerste consult is gratis. Uw situatie wordt bekeken en beoordeelt, waarbij rekening wordt gehouden met uw gezondheid en eventueel medicijngebruik. Het verloop van de behandeling wordt uitgebreid toegelicht en u ontvangt een persoonlijk behandelvoorstel. U kunt een afspraak maken door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan via contact@globalhair.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vragen. GlobalHair biedt ook het fotoconsult aan. Om een voorstel te ontvangen, stuurt u foto’s van alle kanten van uw hoofd en haarkrans naar ons toe.

Haartransplantatie Turkije vanuit Nederland FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie Turkije vanuit Nederland. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, naar het buitenland reizen om een cosmetische behandeling toe te laten passen is tegenwoordig prima mogelijk. Turkije is een topbestemming op het gebied van haartransplantaties. Verschillende Turkse haarklinieken hebben een vertegenwoordiging in Nederland.

GlobalHair heeft een vestiging in Nederland. Hier worden het eerste consult, de controles en nazorg toegepast. Het persoonlijk bezoeken en kennismaken van en met een haarkliniek is van belang tijdens het haartransplantatie proces. GlobalHair heeft als pluspunt dat u voor het intakegesprek en nazorg niet naar Turkije hoeft te reizen.

Vrouwen en mannen die te maken hebben met erfelijk haarverlies en die nog over voldoende donormateriaal beschikken, kunnen een haartransplantatie in binnen- of buitenland overwegen. Aangezien de ingreep meestal een cosmetische reden kent, is vergoeding door de zorgverzekeraar niet van toepassing. U bepaalt zelf waar en door wie u de ingreep toe laat passen. Laat uzelf vooraf goed informeren, zodat u weet wat u kan en mag verwachten.

Wanneer u een FUE haartransplantatie bij GlobalHair toe laat passen, wordt u bij aankomst op het vliegveld opgewacht en met een transfer naar het hotel of de haarkliniek gebracht. U hoeft zelf geen transport in Turkije te regelen, dit doen de consulenten van GlobalHair voor u.

Het vliegticket regelt uzelf, in overleg kan GlobalHair dit samen met u doen. U bepaalt zelf van welke luchthaven u reist en met welke luchtvaartmaatschappij. Een retourvlucht is beschikbaar vanaf ongeveer € 175.

Ja, zeker met een goede voorbereiding. De haartransplantatie is een veilige ingreep, met een zeer kleine kans op bijwerkingen. De haarchirurgen van GlobalHair zijn ISHRS geregistreerd en hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de haartransplantatie techniek.

Ja, en dat is een van de voornaamste redenen waarom veel mensen overwegen de ingreep in Turkije toe te laten passen. GlobalHair biedt een all-in tarief van € 2.949 voor het transplanteren van max. 4.500 haarzakjes. In vergelijking met Nederlandse haarklinieken is dat een besparing van ruim 50%.

Ja, tijdens uw verblijf in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding in de haarkliniek aanwezig. Hiermee worden eventuele communicatieproblemen en misverstanden voorkomen.

Vergelijkt u de verschillende haartransplantatie mogelijkheden? Dan ziet u dat naast een lager tarief, GlobalHair ook meer haarzakjes tijdens een dagbehandeling transplanteert dan een Nederlandse haarkliniek. Bovendien zit bij het all-in tarief een gratis PRP behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen. Ook krijgt u groeigarantie.

De voorbije jaren is de vraag naar haartransplantaties explosief gestegen. Bekende Nederlanders die de ingreep hebben laten toepassen, onder andere in Turkije, hebben aan de vraag bijgedragen. Omdat de kostprijs vrijwel nooit door zorgverzekeraars wordt vergoed, kiezen veel mensen voor de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van Turkse haarklinieken.

Ja, haarchirurgen adviseren om eerst van uw vakantie genieten en de haartransplantatie op het einde daarvan toe te laten passen. U kunt dan eerst plezier maken, zwemmen en in de zon zitten. Na de haartransplantatie zijn zwemmen en langdurig met uw hoofd in de zon zitten de eerste 6 weken niet toegestaan.

Zeker. Een bekend, vertrouwt gezicht geeft u meer zelfvertrouwen. Het is altijd fijn om te kunnen praten over uw ervaringen met iemand die u goed kent. Bespreek de mogelijkheden tijdens het consult.

Ja. U moet er dan wel rekening mee houden dat u eventueel een nieuw vliegticket moet kopen omdat de terugreis op een andere datum dan gepland plaatsvindt. Wijzigingskosten zijn voor uw eigen rekening.

Nee, de haartransplantatie is een dagbehandeling waarbij ziekenhuisopname niet nodig is. De haarchirurgen werken samen met haartransplantatie assistenten, waardoor de ingreep efficiënt wordt toegepast. Na afloop van de ingreep gaat u terug naar het hotel.

Om te bepalen of u iets de moeite waard vindt, kunt u kijken naar de verhouding tussen de prijs-kwaliteit en de resultaten die bereikt worden. Iedereen ervaart dat op zijn of haar eigen manier. Met een haartransplantatie wordt blijvend nieuwe haargroei mogelijk, terwijl alternatieve behandelingen alleen tijdelijke resultaten mogelijk maken.

Nazorg en controles gebeuren bij de vestiging in Leiden. Als u na de haartransplantatie last heeft van klachten zoals aanhoudende, zeurende pijn, hoge koorts en/of infecties neem dan altijd zo snel mogelijk contact op. Ook als u vragen heeft over de ontwikkeling van de haargroei kunt u contact opnemen met de kliniek.

De haarchirurgen van GlobalHair hebben jarenlange ervaring met het toepassen van herstelbehandelingen. U bent in vertrouwde, vakbekwame handen. Onze haarchirurgen volgen op regelmatige basis workshops, conferenties en congressen op het gebied van reconstructieve haarchirurgie.

Mannen en vrouwen die een haartransplantatie in Turkije hebben laten toepassen, delen hun mening regelmatig online. Zowel op de website als op een gespecialiseerd forum kunt u lezen hoe anderen de behandeling hebben ervaren. Ervaringsverhalen kunnen meer inzicht in de resultaten, prijzen en behandelmogelijkheden geven. Reflecteer de ervaring van een ander niet zomaar op uw eigen situatie. Een haartransplantatie is een persoonlijke ingreep die verschilt van persoon tot persoon.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.