Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Turkije vanuit Nederland

Turkije is naast een geliefde vakantiebestemming, ook populair als bestemming voor cosmetische ingrepen. Jaarlijks reizen duizenden mensen vanuit Europa en andere continenten naar Turkije voor een cosmetische ingreep. GlobalHair biedt aantrekkelijke all-in haartransplantatie tarieven. De FUE haartransplantatie Turkije, vanuit Nederland, wordt in Istanbul uitgevoerd. Zowel het consult als de controles en nazorg vinden plaats in Leiden.

Mogelijkheden haartransplantatie Turkije vanuit Nederland

In vergelijking met Nederlandse haarklinieken, biedt GlobalHair een scherp geprijsd alternatief. Met een all-in tarief van € 2.949 is een rekensom snel gemaakt. Waar de Nederlandse haarklinieken met een gemiddelde kostprijs van € 5.000 duur zijn, kunt u in Turkije zo’n 50% op de kosten besparen. Om vooraf een nauwkeurige begroting te kunnen maken, is het goed om te weten wat er bij de kostprijs is inbegrepen:• FUE haartransplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes. • Consult, controles en nazorg in Leiden. • Behandeling door geregistreerde ISHRS haarchirurgen. • Twee hotelovernachtingen in een comfortabel hotel in Istanbul. • VIP transfers. • Medicatie. • Haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750. • Levenslange groeigarantie.De moderne haarkliniek in Istanbul is voorzien van comfort en faciliteiten. Haarchirurgen werken met geavanceerde haartransplantatie apparatuur en volgens de moderne FUE techniek. De kliniek voldoet aan de strikte wet- en regelgeving op het gebied van volksgezondheid.

Flexibele reis- en behandeldata

Heeft u besloten om gebruik te maken van het behandelvoorstel dat u van onze consulenten heeft ontvangen? Dan kan het plannen beginnen. Eens u een datum heeft afgesproken en bevestigd, kunt u een geschikte reismogelijkheid zoeken. Eventueel kan GlobalHair u hiermee van dienst zijn. Waarom is het vliegticket dan niet in de kostprijs inbegrepen? Met het huidige aanbod van luchtvaartmaatschappijen die op Turkije vliegen is de keuze groot. Tel daarbij het aantal luchthavens in Nederland en de grensregio’s op, waarvan vertrek mogelijk is, en u ziet het aantal keuze mogelijkheden alleen maar toenemen. Een haartransplantatie Turkije vanuit Nederland kan met KLM vanaf Amsterdam Schiphol, maar ook bijvoorbeeld Pegasus Airlines vliegt vanaf Rotterdam naar Istanbul. De kosten voor een retourticket variëren en bedragen gemiddeld € 175. Wanneer uw vluchtdata bekend zijn, geeft u de aankomst- en vertrektijden in Istanbul door aan GlobalHair. Zo wordt u bij aankomst opgewacht en naar het hotel gebracht. In overleg is veel mogelijk en kunt u gebruik maken van een voordelig retourticket.

Populaire haartransplantatie Turkije vanuit Nederland

Veel mensen reizen jaarlijks vanuit Nederland om in Turkije een haartransplantatie toe te laten passen. Vaak wordt er gekozen om de haartransplantatie met een stedentrip of korte vakantie te combineren. Ideaal, want Istanbul is een stad waar genoeg te zien en te beleven valt. Geadviseerd wordt om de mogelijkheden van een combinatie reis vooraf met een consulent te bespreken. Na de haartransplantatie is het voor het resultaat niet goed om uw hoofdhuid aan het zonlicht bloot te stellen. Meestal wordt dan ook voorgesteld om de vakantie aan de haartransplantatie vooraf te laten gaan. Het voordeel van overleg is, dat u achteraf niet teleur wordt gesteld. De dag na de haarimplantatie gaat u naar de haarkliniek voor een controle bij de behandelend haarchirurg. Deze kijkt uw hoofdhuid en transplantatie gebieden zorgvuldig na en geeft u aanwijzingen voor de herstelperiode. Aansluitend aan dit gesprek kunt u de reis terug naar Nederland aanvangen.

Resultaat haartransplantatie

Terug in Nederland doet u het de eerste weken rustig aan en ontziet u uw hoofd daarbij zoveel mogelijk. Sporten is twee tot zes weken, afhankelijk van de sport niet toegestaan. Zware lichamelijke arbeid kan pas na een aantal weken voorzichtig worden opgepakt. Twijfelt u? Neem dan altijd contact op, zodat dat haarchirurg u kan adviseren. Een FUE haartransplantatie is een veilige ingreep, met een kleine kans op complicaties. Heeft u in de weken na de ingreep last van klachten die u daarvoor niet had? Blijft de hoofhuid rood of pijnlijk? Dan kunt u bij GlobalHair in Leiden terecht voor nazorg en advies. Laat uw klachten niet onbehandeld.

Informatie haartransplantatie Turkije vanuit Nederland

Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen een haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul en een haarkliniek in Nederland? Het eerste consult is gratis. Uw situatie wordt bekeken en beoordeelt, waarbij rekening wordt gehouden met uw gezondheid en eventueel medicijngebruik. Het verloop van de behandeling wordt uitgebreid toegelicht en u ontvangt een persoonlijk behandelvoorstel. U kunt een afspraak maken door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan via contact@globalhair.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vragen. GlobalHair biedt ook het fotoconsult aan. Om een voorstel te ontvangen, stuurt u foto’s van alle kanten van uw hoofd en haarkrans naar ons toe.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4