De vraag of een haartransplantatie Turkije veilig is, kan op twee manieren benaderd en beantwoord worden. Turkije is regelmatig in het nieuws, van natuurgeweld in de vorm van een aardbeving, tot politieke spanningen. De voorbije jaren zijn er ook meerdere aanslagen gepleegd, die niet onopgemerkt zijn gebleven. Dat is een vorm van veiligheid die van belang is bij het overwegen van een haartransplantatie in Turkije. Daarnaast kunt u denken aan de werkwijze die Turkse haarklinieken hanteren. Wordt de wet- en regelgeving op het gebied van gezondheidszorg nageleefd en hoe zit het met de kwaliteit en hygiëne?

Haartransplantatie Turkije veilig.
Haartransplantatie Turkije veilig.

Veiligheid Turkije

Sinds de coupe poging in 2016 is er 4 jaar verstreken. Het is gedurende deze tijd relatief rustig, waarbij politieke spanningen af en toe opleven. De Turkse overheid doet er in samenwerking met de bevoegde autoriteiten veel aan om aanslagen te voorkomen. Het gevaar van een aanslag is, helaas, tegenwoordig vrijwel nergens meer helemaal te voorkomen. Overal ter wereld kan zich van het ene moment op het andere een explosieve situatie voordoen. Turkije is ondanks dat een van de populairste haartransplantatie bestemmingen ter wereld. Geadviseerd wordt om tijdens uw bezoek aan Turkije, druk bezochte plekken daar waar mogelijk te vermijden. Wanneer u een haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul laat toepassen, dan wordt u na aankomst op het vliegveld met een transfer naar het hotel en de haarkliniek gebracht. De moderne haarkliniek staat in een rustige, veilige wijk van Istanbul.

Haartransplantatie Turkije veilig en betaalbaar

GlobalHair staat bekend om de uitstekende resultaten die bereikt worden en de positieve klantwaarderingen. De kliniek behoort tot de voordeligste aanbieders van een FUE haartransplantatie in Turkije. De haartransplantatie wordt uitgevoerd in een modern ingerichte haarkliniek die voldoet aan strenge wet- en regelgeving op het gebied van gezondheidszorg. Onze ingerichte behandelruimtes zijn hygiënisch en voorzien van moderne haartransplantatie apparatuur. De haarchirurgen die bij GlobalHair werken zijn allemaal ISHRS geregistreerd en voeren jaarlijks duizenden haartransplantaties met succes toe. Deze ervaring zorgt ervoor dat de resultaten die bereikt worden natuurlijk zijn en dat de kans op risico’s en complicaties tot een minimum wordt beperkt. Kiest u voor een haartransplantatie bij GlobalHair? Dan bent u verzekerd van een veilige haartransplantatie in Turkije. Lees uzelf vooraf in, in de mogelijkheden en ervaringen van anderen. Deze vindt u online zowel op onze website, als op een populair forum zoals Haarweb. Ervaringen van anderen geven u een beter beeld van de FUE haartransplantatie en wat er allemaal bij de ingreep komt kijken.

Veilige haartransplantatie Turkije

De ingreep wordt voorafgegaan door een consult bij onze vestiging in Leiden. Hier wordt gekeken of u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent en hoe de ingreep bij u toegepast kan worden. Ook worden uw wensen en verwachtingen besproken en geeft de consulent aan welke resultaten realistisch zijn. Het aantal haarzakjes dat getransplanteerd kan worden voor het optimale resultaat wordt bepaald en u heeft alle tijd om vragen te stellen. GlobalHair biedt een voordelig all-in tarief van € 2.949. Bij dit tarief zijn de haartransplantatie, maar ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen. Onze haarchirurgen werken met de FUE micro motor om de haarzakjes te oogsten. Dit is een verfijnd apparaat, waarbij de haarzakjes zonder de omliggende huid te beschadigen geëxtraheerd worden. De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Van pijn is geen sprake. Door de efficiënte werkwijze verloopt de haartransplantatie vlot en kunnen tijdens een ingreep tot maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Na het afronden van de haartransplantatie wordt u teruggebracht naar het hotel voor een laatste overnachting. De volgende dag controleert de haarchirurg de haarzakjes en krijgt u instructies mee voor het verzorgen van de huid en uw haar. Daarna vindt de transfer naar het vliegveld plaats en reist u aansluitend terug naar huis.

Haartransplantatie consult

Bent u benieuwd hoe veilig een haartransplantatie in Turkije is? Wilt u weten welke resultaten er bereikt worden na een haarimplantatie in Istanbul? Heeft u vragen over het behandeltraject? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Onze consulenten vertellen u alles wat u wilt weten over een eventuele ingreep. Tijdens het gesprek wordt ook uw algemene gezondheid besproken. Heeft u medicijnen die u dagelijks gebruikt? Neem hiervan een overzicht mee naar het consult. Het kan gebeuren dat bijvoorbeeld bloedverdunners van invloed kunnen zijn op zowel de behandeling als het resultaat. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen en/of een e-mail te sturen naar contact@globalhair.nl.

Haartransplantatie Turkije veilig FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie Turkije veilig. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Hoe veilig is een haartransplantatie in Turkije?

Turkije is een geliefde bestemming voor cosmetische en medische behandelingen. Jaarlijks reizen mannen en vrouwen van over de hele wereld naar Turkse haarklinieken voor een FUE haartransplantatie. De jarenlange kennis en ervaring van Turkse haarchirurgen vertaalt zich naar uitstekende, permanente resultaten.

2. Hoe weet ik of ik een betrouwbare haarkliniek heb gevonden?

Tegenwoordig kunt u op vrij eenvoudige wijze meer informatie en ervaringsverhalen vinden van mensen die u reeds zijn voorgegaan. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde kliniek? Kijk dan hoe anderen de haartransplantatie hebben ervaren. Probeer altijd zelf kennis te maken met een haarkliniek. Het intakegesprek of eerste consult is hiervoor een uitstekende gelegenheid.

3. Welke techniek wordt in Turkije toegepast?

De haarchirurgen van GlobalHair passen de FUE techniek toe, waarbij gebruikt wordt gemaakt van een FUE micro motor. Het is ook mogelijk om voor een haarsparende FUE haartransplantatie te kiezen.

4. Kan ik op een dag heen en weer naar Turkije om een haartransplantatie toe te laten passen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Na aankomst in Turkije wordt u naar de haarkliniek of het hotel gebracht, waar u 2 nachten verblijft. De volgende dag wordt de haartransplantatie toegepast. De ingreep duurt gemiddeld 6 tot 9 uur, waarna u terug gaat naar het hotel. De haarchirurg controleert de volgende dag zowel het donorgebied als de transplantatiegebieden. U krijgt richtlijnen voor de komende dagen en de specialist geeft u indien nodig medicatie mee. Vervolgens krijgt u toestemming om naar huis te reizen en wordt u naar het vliegveld gebracht voor de retourvlucht.

5. Is vliegen van invloed op het resultaat van de haartransplantatie?

Nee, de haarchirurg zou u geen toestemming geven om te vliegen wanneer dat nadelig zou zijn voor het resultaat en/of uw gezondheid.

6. Wordt een haartransplantatie in Turkije onder narcose uitgevoerd?

Nee, met een behandelduur tussen 6 en 9 uur is een narcose niet wenselijk. Zowel het donorgebied als de ontvangstgebieden worden plaatselijk verdoofd. De ingreep zelf verloopt pijnloos. Eventuele napijn kan met een paracetamol worden tegengegaan.

7. Heb ik garantie op een haartransplantatie in Turkije?

Ja, bij GlobalHair heeft u garantie op de haartransplantatie. Garantie voorwaarden en bepalingen kunt u opvragen tijdens het intakegesprek bij de consulenten in Leiden.

8. Mag ik iemand meenemen naar Turkije?

Ja, zeker wanneer u zichzelf daardoor meer op uw gemak voelt is het mogelijk om iemand mee te brengen.

9. Hoe is het met de kwaliteit van een haartransplantatie in Turkije?

GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. U kunt vertrouwen op een hoge mate van kwaliteit en zorg. De kliniek heeft de voorbije jaren, 2017-2018, 2018-2019 en 2019-2020 de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst mogen nemen. Jaarlijks passen de haarchirurgen honderden haartransplantatie met uitstekend resultaat toe.

10. Welke risico’s heeft een haartransplantatie in Turkije?

De risico’s zijn beperkt. Na de haartransplantatie is de behandelde huid gezwollen en rood verkleurd. Als gevolg van het uitwerken van de verdovingen kan napijn ontstaan. In de dagen die volgen worden korstjes gevormd. Laat de korstjes met rust en krab de huid niet open. Hiermee voorkomt u dat ontstekingen en infecties ontstaan. De huid geneest binnen 7 tot 10 dagen van de ingreep.

11. Hou ik littekens over aan een haartransplantatie?

Nee, wanneer de huid in de gelegenheid wordt gesteld om te genezen zijn er later geen littekens zichtbaar. Doen zich tijdens de herstelperiode infecties voor, of is er sprake van slechte wondgenezing, dan bestaat de kans dat er later kleine littekentjes zichtbaar zijn.

12. Hoe weet ik of een haartransplantatie specialist ervaring heeft?

U kunt dit vragen tijdens het consult. De haarchirurgen die werkzaam zijn bij GlobalHair beschikken over jarenlange ervaring. Bovendien zijn ze ISHRS geregistreerd en volgen ze regelmatig workshops, congressen en bijeenkomsten over haarchirurgie en de ontwikkelingen op het gebied van apparatuur en behandeltechnieken.

13. Kan iedereen voor een haartransplantatie naar Turkije?

Nee. De haartransplantatie wordt alleen geadviseerd bij gebleken geschiktheid. Voor de ingreep beoordeelt een consulent uw situatie. Het is belangrijk dat u in goede gezondheid verkeert en dat u over voldoende donorhaar beschikt.

14. Hoe vaak kan ik een haartransplantatie in Turkije laten toepassen?

Een haartransplantatie is voor de meeste mensen een eenmalige ingreep. Uit een gezond en vol donorgebied kunnen maximaal 5.000 grafts verwijderd worden, voordat dit opvalt. Na de eerste ingreep, kan het gebeuren dat u de haardichtheid wilt laten verhogen. Ook voor een aanvullende haartransplantatie vindt een intakegesprek plaats en wordt uw geschiktheid beoordeelt.

15. Wordt een haartransplantatie bij vrouwen anders gedaan dan bij mannen?

Het grootste verschil tussen haartransplantaties bij vrouwen en mannen is het feit dat vrouwen eerder een haarsparende FUE haarimplantatie laten toepassen. Alleen in het donorgebied wordt het haar geschoren. Na de ingreep valt de rest van het haar over het geschoren deel heen. Het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes gebeurt op dezelfde manier.

16. Hoe moet ik mijn hoofd verzorgen na de haartransplantatie?

De haarchirurg geeft verzorgingstips en medicatie mee die u na de haartransplantatie gebruikt en toepast. Bescherm het hoofd de eerste dagen en weken tegen de zon. Bedek de hoofdhuid niet en draag geen strak zittende hoofddeksels. Uw werkzaamheden kunt u in overleg hervatten. Volledig en intensief sporten kan vanaf 6 weken na de ingreep.

17. Kan ik Turkse en Nederlandse haarklinieken met elkaar vergelijken?

Ja. Online zijn diverse vergelijkingssites waar zowel behandelingen, klinieken als specialisten beoordeelt en vergeleken worden. U kunt ook reviews lezen van mannen en vrouwen die een haartransplantatie hebben laten toepassen. Het populaire en drukbezochte forum Haarweb.nl, geeft zowel reviews weer als dat er vragen over uiteenlopende behandelingen worden gesteld en beantwoord. Persoonlijk vergelijken is ook mogelijk. Maak bij binnen- en buitenlandse haarklinieken een afspraak voor een intakegesprek en ervaar zelf hoe een kliniek te werk gaat.