Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Veiligheid Turkije

  Sinds de coupe poging in 2016 is er 4 jaar verstreken. Het is gedurende deze tijd relatief rustig, waarbij politieke spanningen af en toe opleven. De Turkse overheid doet er in samenwerking met de bevoegde autoriteiten veel aan om aanslagen te voorkomen. Het gevaar van een aanslag is, helaas, tegenwoordig vrijwel nergens meer helemaal te voorkomen. Overal ter wereld kan zich van het ene moment op het andere een explosieve situatie voordoen. Turkije is ondanks dat een van de populairste haartransplantatie bestemmingen ter wereld. Geadviseerd wordt om tijdens uw bezoek aan Turkije, druk bezochte plekken daar waar mogelijk te vermijden. Wanneer u een haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul laat toepassen, dan wordt u na aankomst op het vliegveld met een transfer naar het hotel en de haarkliniek gebracht. De moderne haarkliniek staat in een rustige, veilige wijk van Istanbul.

  Haartransplantatie Turkije veilig en betaalbaar

  GlobalHair staat bekend om de uitstekende resultaten die bereikt worden en de positieve klantwaarderingen. De kliniek behoort tot de voordeligste aanbieders van een FUE haartransplantatie in Turkije. De haartransplantatie wordt uitgevoerd in een modern ingerichte haarkliniek die voldoet aan strenge wet- en regelgeving op het gebied van gezondheidszorg. Onze ingerichte behandelruimtes zijn hygiënisch en voorzien van moderne haartransplantatie apparatuur. De haarchirurgen die bij GlobalHair werken zijn allemaal ISHRS geregistreerd en voeren jaarlijks duizenden haartransplantaties met succes toe. Deze ervaring zorgt ervoor dat de resultaten die bereikt worden natuurlijk zijn en dat de kans op risico’s en complicaties tot een minimum wordt beperkt. Kiest u voor een haartransplantatie bij GlobalHair? Dan bent u verzekerd van een veilige haartransplantatie in Turkije. Lees uzelf vooraf in, in de mogelijkheden en ervaringen van anderen. Deze vindt u online zowel op onze website, als op een populair forum zoals Haarweb. Ervaringen van anderen geven u een beter beeld van de FUE haartransplantatie en wat er allemaal bij de ingreep komt kijken.

  Veilige haartransplantatie Turkije

  De ingreep wordt voorafgegaan door een consult bij onze vestiging in Leiden. Hier wordt gekeken of u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent en hoe de ingreep bij u toegepast kan worden. Ook worden uw wensen en verwachtingen besproken en geeft de consulent aan welke resultaten realistisch zijn. Het aantal haarzakjes dat getransplanteerd kan worden voor het optimale resultaat wordt bepaald en u heeft alle tijd om vragen te stellen. GlobalHair biedt een voordelig all-in tarief van € 2.949. Bij dit tarief zijn de haartransplantatie, maar ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen. Onze haarchirurgen werken met de FUE micro motor om de haarzakjes te oogsten. Dit is een verfijnd apparaat, waarbij de haarzakjes zonder de omliggende huid te beschadigen geëxtraheerd worden. De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Van pijn is geen sprake. Door de efficiënte werkwijze verloopt de haartransplantatie vlot en kunnen tijdens een ingreep tot maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Na het afronden van de haartransplantatie wordt u teruggebracht naar het hotel voor een laatste overnachting. De volgende dag controleert de haarchirurg de haarzakjes en krijgt u instructies mee voor het verzorgen van de huid en uw haar. Daarna vindt de transfer naar het vliegveld plaats en reist u aansluitend terug naar huis.

  Haartransplantatie consult

  Bent u benieuwd hoe veilig een haartransplantatie in Turkije is? Wilt u weten welke resultaten er bereikt worden na een haarimplantatie in Istanbul? Heeft u vragen over het behandeltraject? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Onze consulenten vertellen u alles wat u wilt weten over een eventuele ingreep. Tijdens het gesprek wordt ook uw algemene gezondheid besproken. Heeft u medicijnen die u dagelijks gebruikt? Neem hiervan een overzicht mee naar het consult. Het kan gebeuren dat bijvoorbeeld bloedverdunners van invloed kunnen zijn op zowel de behandeling als het resultaat. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen en/of een e-mail te sturen naar contact@globalhair.nl.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp