Bent u benieuwd naar het verschil en de resultaten die bereikt worden met een haartransplantatie. Haartransplantatie Turkije voor en na foto’s geven u een eerste idee van de mogelijkheden. Waar in deze fase niet vaak bij stil wordt gestaan is dat haartransplantatie voor en na foto’s moment opnames zijn, en dat er ruim 12 maanden zit tussen beide momenten. De weg naar een eindresultaat is lang en gaat samen met verzorgingsadviezen, haaruitval en het onvergetelijke moment dat u uw haar voor de eerste keer laat knippen.

Herstel en nazorg haartransplantatie

Tijdens de FUE haartransplantatie bij GlobalHair wordt door de haarchirurg gewerkt met moderne, fijne behandelapparatuur. De micro FUE motor en boortjes met een kleine diameter zorgen ervoor dat de omliggende huid in zowel het donor- als transplantatie gebied niet beschadigd worden. Om het herstel optimaal te laten verlopen en daar waar mogelijk te bevorderen wordt er na de haartransplantatie een PRP-behandeling toegepast. De behandeling met Platelet Rich Plasma, wordt toegepast met uw eigen bloedplaatjes, die ervoor zorgen dat de genezing vlotter verloopt. De getransplanteerde haarzakjes hechten zich hierdoor sneller in de transplantatie gebieden. Voordat u van de arts toestemming krijgt om de terugreis aan te vangen, vindt er nog een controle plaats in de kliniek. U krijgt tips en adviezen over de manier waarop u uw hoofhuid en het haar de eerste dagen en weken kunt verzorgen. De arts geeft u medicatie en verzorgingsproducten mee die u gebruikt zolang de arts dit adviseert. Uw hoofdhuid is de eerste dagen rood en licht gezwollen. Na een paar dagen worden korstjes gevormd en kan de hoofdhuid wat jeukerig aanvoelen. De korstjes laten vanzelf los en vallen van de huid. Om littekens en infecties te voorkomen, blijft u van de korstjes af en krabbelt u ze niet los en/of open. Afhankelijk van de manier waarop u herstelt is de huid binnen 7 tot 10 dagen genezen.

Ontwikkeling haartransplantatie Turkije voor en na

Het getransplanteerde haar valt bij de meeste mensen binnen 3 tot 4 weken na de haartransplantatie uit. Dit wordt al tijdens het consult met u besproken, toch kan het als een shock ervaren worden. Het haarverlies is tijdelijk. Na een maand of drie begint het haar te groeien. U kunt uw haar wassen, knippen en stylen zoals u dat graag wilt. Hoe snel u na de haartransplantatie een afspraak maakt bij uw kapper, hangt af van het kapsel dat u voor ogen heeft. Het is in ieder geval een moment om niet snel te vergeten. Maak zeker een haartransplantatie Turkije voor en na foto van uzelf in de kappersstoel. Deelt u uw ervaringen in een blog of op een haarforum? Laat anderen dan zien hoe het herstel na een haartransplantatie verloopt. Veel mensen denken vaak nog, ten onrechte, dat ze na de ingreep met een volle haardos de haarkliniek verlaten.

Aandacht en goede zorg

Uiteraard is de verzorging van uw hoofhuid en haar van belang voor het resultaat. Daarnaast zijn er ook andere factoren van (in)directe invloed op het eindresultaat. Fysiek gezien is het geen probleem om uw werkzaamheden kort na de ingreep te hervatten. Werkt u echter in een stoffige ruimte? Verricht u lichamelijk zware werkzaamheden? Wordt uw hoofd regelmatig blootgesteld aan grote temperatuurschommelingen? Bespreek dit dan met de behandelend arts, deze kan advies geven over de tijdsspanne waarin het verantwoord is om terug aan het werk te gaan. Dit kan betekenen dat u gefaseerd uw werkzaamheden terug oppakt. Hetzelfde is van toepassing voor sportieve inspanningen en activiteiten. De eerste dagen en weken na een haartransplantatie wordt intensief zweten afgeraden. Contactsporten worden tot zes weken na de ingreep afgeraden. Om een teleurstellend resultaat te voorkomen is het belangrijk dat u voldoende aandacht besteed aan het verloop van de herstelperiode en de manier waarop de haargroei tot ontwikkeling komt. Heeft u in de loop van het herstel vragen of heeft u het idee dat resultaat uitblijft, dan kunt u altijd contact opnemen met GlobalHair in Leiden.

consult

Wilt u graag zelf zien hoe de haarchirurgen van GlobalHair te werk gaan? Heeft u interesse in haartransplantatie Turkije voor en na foto’s van onze haarchirurgen? Maak dan een afspraak voor een consult. Tijdens het gesprek wordt u in een ongedwongen sfeer geïnformeerd over het verloop van een FUE haartransplantatie in Istanbul en de resultaten die u kunt verwachten. Net zoals het consult vinden ook de nazorg en controles plaats in Leiden. Heeft een haartransplantatie bij GlobalHair uw voorkeur? U kunt ons bereiken via +316 44 36 36 22 (ook WhatsApp).

Haartransplantatie Turkije voor en na FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie Turkije voor en na. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Waar kan ik haartransplantatie in Turkije voor en na foto’s vinden?

Online vindt u een groot aantal haartransplantatie voor en na foto’s. Binnen- en buitenlandse klinieken plaatsen voor en na foto’s op de website. Ook in persoonlijke blogs en op fora worden deze foto’s gepubliceerd en gedeeld.

2. Hoeveel tijd zit er tussen voor en na bij een haartransplantatie?

Het eindresultaat van een haartransplantatie wordt 9 tot 12 maanden na de ingreep beoordeelt. Op dat moment wordt ook de na foto gemaakt. Breed genomen zit er een jaar tussen de voor en na foto’s.

3. Zijn er voorbeelden van de tussenliggende periode?

Ja. U kunt, eveneens online, tal van foto’s bekijken die laten zien hoe de resultaten van een haartransplantatie zich ontwikkelen. Dit geeft een meer volledig beeld van de ingreep.

4. Wat moet ik rekening mee houden voor een haartransplantatie?

Het is mogelijk om uzelf voor te bereiden op de ingreep. Stop meerdere weken voor de haartransplantatie met roken en eventueel uw gebruikelijke medicatie schema aan. Hoe dit precies werkt, vertelt de haarchirurg u ruim van tevoren. Drink in de dagen voor de ingreep geen alcohol.

5. Wat kan ik verwachten na een haartransplantatie?

De eerste dagen na de haartransplantatie slaapt u met een extra kussen en doet u het rustig aan. Hervat uw werkzaamheden in overleg met de behandelend arts. Sporten doet u tot 6 weken na de FUE haartransplantatie niet. Daarna kunt u al uw normale activiteiten en bezigheden hervatten.

6. Hoe ziet mijn hoofd eruit na een haartransplantatie?

Het is met name de eerste dagen zichtbaar dat u een ingreep heeft laten toepassen. Rode verkleuringen en zwellingen zijn aanwezig. De huid vormt korstjes, die door het genezen kunnen gaan jeuken. Laat de korstjes en wondjes uit zichzelf genezen, daarmee beperkt u de kans op ontstekingen en infecties. De hoofdhuid herstelt zich binnen 7 tot 10 dagen na de haartransplantatie.

7. Mag een haarkliniek zomaar mijn haartransplantatie voor en na foto’s gebruiken?

Nee. U moet hiervoor toestemming verlenen. Zonder toestemming mogen de foto’s die gemaakt worden voor in uw medisch dossier niet gebruikt worden voor publicatie. Geeft u toestemming? Let dan altijd op de voorwaarden die daaraan zijn verbonden.

8. Krijg ik korting als ik mijn voor en na foto’s laat gebruiken voor publicatie?

Kortingsmogelijkheden en voorwaarden lopen uiteen. Het is echter niet ondenkbaar dat u een kleine korting krijgt, waarna u toestemming geeft om uw beelden te mogen publiceren. Bespreek vooraf altijd de voorwaarden en vraag hoelang de beelden gebruikt mogen worden.

9. Kan ik haartransplantatie Turkije voor en na met elkaar vergelijken?

Vergelijken van voor en na foto’s is moeilijk. Pas als de foto’s vergezeld zijn van meer informatie, zoals het aantal getransplanteerde haarzakjes en/of de gebruikte haartransplantatie techniek kunt u de gegevens met elkaar vergelijken.

10. Zijn er voorbeelden van een haarsparende haartransplantatie?

Ja, ook mensen die een haarsparende ingreep hebben ondergaan delen hun foto’s online. U vindt de voorbeelden zowel op een haarforum als in persoonlijke blogs en op de websites van haarklinieken.

11. Kan ik haartransplantatie voor en na foto’s van vrouwen zien?

Ja. Met het toenemend aantal vrouwen dat een haartransplantatie ondergaat, komen er ook meer voor en na foto’s beschikbaar. Zowel haarklinieken als websites waar haarproblemen worden besproken, en blogs plaatsen foto’s van vrouwen voor en na een haarimplantatie.

12. Hoeveel tijd zit er tussen de haartransplantatie voor en na foto?

Tussen beide foto’s zit 9 tot 12 maanden.

13. Kan ik zien hoe de resultaten zich ontwikkelen?

Ja. Op bijvoorbeeld een forum plaatsen mensen foto’s van vlak na de ingreep en van de ontwikkeling van de haargroei door de maanden heen.

14. Hoe veilig is een haartransplantatie?

Een haartransplantatie is een medische ingreep waar een aantal risico’s aan zijn verbonden. Complicaties of bijwerkingen doen zich zelden voor en zijn veelal tijdelijk. U kunt te maken krijgen met nabloedingen, allergische reacties, slechte wondgenezing en/of infecties.

15. Hoe verzorg ik mijn hoofdhuid en haar na de ingreep?

De manier waarop u de hoofhuid en het haar kunt verzorgen, wordt door de specialist uitgebreid toegelicht. Is iets niet helemaal duidelijk, laat het u dan nog een keer uitleggen. De juiste verzorging is van invloed op het eindresultaat.

16. Zijn er voorbeelden van haartransplantaties met een teleurstellend resultaat?

Mensen delen niet alleen mooie resultaten, ook negatieve ervaringen worden verduidelijkt met foto’s. Deze foto’s zijn moeilijk te beoordelen, omdat u niet weet welke verwachtingen iemand had voor of van de haartransplantatie. Kijk ook naar het tijdsbestek waarin de beelden zijn gemaakt. Een haartransplantatie geeft niet direct zichtbaar resultaat.

17. Kan een haartransplantatie mislukken?

Als een teleurstellend resultaat wordt bereikt, wordt al gauw gesproken over een mislukte haartransplantatie. De ingreep kent een hoog slagingspercentage en mislukt vrijwel nooit. Het kan gebeuren dat het resultaat niet conform verwachting is. Een enkele keer kan met een tweede haartransplantatie het bereikte resultaat verder verbeterd of verdicht worden.

18. Worden er foto’s gemaakt tijdens de ingreep?

Nee. Als u foto’s wilt hebben van de ingreep, dan kunt u dit overleggen met de behandelend haarchirurg. U kunt een fototoestel of telefoon meenemen. Een van de haartransplantatie assistenten kan tijdens het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes een aantal foto’s maken.

19. Kan ik zien hoe de ingreep wordt uitgevoerd?

Haartransplantatie video’s vindt u onder meer op YouTube, ook haarklinieken zelf plaatsen regelmatig video’s van haarimplantaties. De video’s zijn interessant, omdat het oogsten en terugplaatsen van de grafts duidelijk in beeld wordt gebracht. Ook ziet u hoe de gebruikte apparatuur en de behandelruimte eruit zien.

20. Zijn de resultaten bij iedereen hetzelfde?

Nee, iedere haartransplantatie is een unieke op maat samengestelde ingreep. Iedereen herstelt in eigen tempo van de behandeling en de ontwikkeling van het resultaat gaat bij de een sneller dan bij de ander.