Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Herstel en nazorg haartransplantatie

  Tijdens de FUE haartransplantatie bij GlobalHair wordt door de haarchirurg gewerkt met moderne, fijne behandelapparatuur. De micro FUE motor en boortjes met een kleine diameter zorgen ervoor dat de omliggende huid in zowel het donor- als transplantatie gebied niet beschadigd worden. Om het herstel optimaal te laten verlopen en daar waar mogelijk te bevorderen wordt er na de haartransplantatie een PRP-behandeling toegepast. De behandeling met Platelet Rich Plasma, wordt toegepast met uw eigen bloedplaatjes, die ervoor zorgen dat de genezing vlotter verloopt. De getransplanteerde haarzakjes hechten zich hierdoor sneller in de transplantatie gebieden. Voordat u van de arts toestemming krijgt om de terugreis aan te vangen, vindt er nog een controle plaats in de kliniek. U krijgt tips en adviezen over de manier waarop u uw hoofhuid en het haar de eerste dagen en weken kunt verzorgen. De arts geeft u medicatie en verzorgingsproducten mee die u gebruikt zolang de arts dit adviseert. Uw hoofdhuid is de eerste dagen rood en licht gezwollen. Na een paar dagen worden korstjes gevormd en kan de hoofdhuid wat jeukerig aanvoelen. De korstjes laten vanzelf los en vallen van de huid. Om littekens en infecties te voorkomen, blijft u van de korstjes af en krabbelt u ze niet los en/of open. Afhankelijk van de manier waarop u herstelt is de huid binnen 7 tot 10 dagen genezen.

  Ontwikkeling haartransplantatie Turkije voor en na

  Het getransplanteerde haar valt bij de meeste mensen binnen 3 tot 4 weken na de haartransplantatie uit. Dit wordt al tijdens het consult met u besproken, toch kan het als een shock ervaren worden. Het haarverlies is tijdelijk. Na een maand of drie begint het haar te groeien. U kunt uw haar wassen, knippen en stylen zoals u dat graag wilt. Hoe snel u na de haartransplantatie een afspraak maakt bij uw kapper, hangt af van het kapsel dat u voor ogen heeft. Het is in ieder geval een moment om niet snel te vergeten. Maak zeker een haartransplantatie Turkije voor en na foto van uzelf in de kappersstoel. Deelt u uw ervaringen in een blog of op een haarforum? Laat anderen dan zien hoe het herstel na een haartransplantatie verloopt. Veel mensen denken vaak nog, ten onrechte, dat ze na de ingreep met een volle haardos de haarkliniek verlaten.

  Aandacht en goede zorg

  Uiteraard is de verzorging van uw hoofhuid en haar van belang voor het resultaat. Daarnaast zijn er ook andere factoren van (in)directe invloed op het eindresultaat. Fysiek gezien is het geen probleem om uw werkzaamheden kort na de ingreep te hervatten. Werkt u echter in een stoffige ruimte? Verricht u lichamelijk zware werkzaamheden? Wordt uw hoofd regelmatig blootgesteld aan grote temperatuurschommelingen? Bespreek dit dan met de behandelend arts, deze kan advies geven over de tijdsspanne waarin het verantwoord is om terug aan het werk te gaan. Dit kan betekenen dat u gefaseerd uw werkzaamheden terug oppakt. Hetzelfde is van toepassing voor sportieve inspanningen en activiteiten. De eerste dagen en weken na een haartransplantatie wordt intensief zweten afgeraden. Contactsporten worden tot zes weken na de ingreep afgeraden. Om een teleurstellend resultaat te voorkomen is het belangrijk dat u voldoende aandacht besteed aan het verloop van de herstelperiode en de manier waarop de haargroei tot ontwikkeling komt. Heeft u in de loop van het herstel vragen of heeft u het idee dat resultaat uitblijft, dan kunt u altijd contact opnemen met GlobalHair in Leiden.

  consult

  Wilt u graag zelf zien hoe de haarchirurgen van GlobalHair te werk gaan? Heeft u interesse in haartransplantatie Turkije voor en na foto’s van onze haarchirurgen? Maak dan een afspraak voor een consult. Tijdens het gesprek wordt u in een ongedwongen sfeer geïnformeerd over het verloop van een FUE haartransplantatie in Istanbul en de resultaten die u kunt verwachten. Net zoals het consult vinden ook de nazorg en controles plaats in Leiden. Heeft een haartransplantatie bij GlobalHair uw voorkeur? U kunt ons bereiken via +316 44 36 36 22 (ook WhatsApp).

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp