Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haaruitval effectief behandelen

  Vrouwen die te maken hebben met haarverlies proberen vaak tal van andere middelen, voordat een haartransplantatie in beeld komt. Het aanbod vrij verkrijgbare producten die beweren haarverlies te verminderen en haargroei te bevorderen is breed. Van shampoos en foams tot voedingssupplementen en pillen. Vaak blijft het gewenste resultaat uit en zet het haarverlies onverminderd door. Het blijkt voor veel vrouwen nog altijd een hoge drempel te zijn om met een (huis)arts over het haarverlies te spreken. Dit terwijl er wel degelijk effectieve middelen beschikbaar zijn. Heeft u te maken met haarverlies? Laat dan de oorzaak zo snel mogelijk vaststellen. Hierdoor voorkomt u dat uw haardos verder uitdunt en kan tijdig met een behandeling gestart worden. In een groot aantal gevallen blijkt het haarverlies van tijdelijke aard te zijn. Wanneer de uitlokkende oorzaak wordt weggenomen, bijvoorbeeld een vitaminegebrek of stress, dan herstelt de haargroei zich in de meeste gevallen binnen een aantal maanden. Wordt het haarverlies veroorzaakt door het mannelijke DHT-hormoon? Erfelijke kaalheid komt regelmatig voor bij vrouwen. In tegenstelling tot mannen die hier al op jonge leeftijd mee te maken kunnen krijgen, zien vrouwen het haarverlies rond de overgang en op latere leeftijd. Uw haardos wordt dunner en er is vrijwel nooit sprake van volledige kaalheid. Een haartransplantatie Turkije vrouwen biedt een blijvende oplossing en maakt nieuwe haargroei mogelijk. Op de website van de Nederlandse Haarstichting staat ook veel interessante informatie over haartransplantatie in Turkije.

  FUE haartransplantatie Turkije vrouwen

  Overweegt u een haartransplantatie in Turkije? Online vindt u verschillende ervaringsverhalen en reviews die u meer inzicht geven in de behandeling en de resultaten die bereikt worden. Als voorbereiding op een consult bij een haarkliniek kunt u ervaringen van anderen lezen, maar ook het bekijken van haartransplantatie voor en na foto’s of haartransplantatie video’s helpt bij de beeldvorming. Haartransplantaties worden tegenwoordig met moderne apparatuur toegepast, en van littekens achteraf is zelden sprake. Vrouwen die een haartransplantatie overwegen, kiezen over het algemeen voor een haartransplantatie zonder scheren. Alleen een strook in het donorgebied, de haarkrans, wordt kort geschoren. Na de ingreep vallen de andere haren, mits lang genoeg, over het geschoren gedeelte heen. Het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes gebeurt onder plaatselijke verdoving en verloopt pijnloos. Vooraf heeft de haarchirurg met u besproken hoeveel grafts er getransplanteerd kunnen worden en welke resultaten u kunt verwachten. De herstelperiode is relatief kort en de meeste vrouwen zijn na 7 tot 10 dagen weer volledig aan het werk. Het hervatten van de werkzaamheden is afhankelijk van het soort werk en/of beroep welke u heeft.

  Kosten haartransplantatie Turkije vrouwen

  Een haartransplantatie in Turkije is gemiddeld 50% voordeliger dan wanneer u de ingreep in Nederland toe laat passen. GlobalHair is bekend om de uitstekende resultaten én de betaalbare haartransplantatie tarieven. Waar het gebruikelijk is om de kostprijs te baseren op het aantal grafts dat wordt getransplanteerd, betaalt u bij GlobalHair een all-in tarief. Tijdens een dagbehandeling wordt een maximaal aantal van 4.500 grafts getransplanteerd, dit is een zeer uitgebreide haartransplantatie. Bij het behandelbedrag zijn ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een PRP behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen. Het all-in tarief bedraagt € 2.949. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden. Dat betekent dat u voor het consult, maar ook de nazorg in Leiden terecht kunt en niet meermaals naar Turkije hoeft te reizen.

  Persoonlijk behandelvoorstel haartransplantatie Turkije

  Zoekt u een haarkliniek in Turkije die ervaring heeft met het toepassen van de haartransplantatie techniek bij vrouwen? De haarchirurgen van GlobalHair zijn ISHRS geregistreerd en passen de FUE techniek jaarlijks duizenden keren met succes toe. Tijdens een consult in Leiden, wordt de haartransplantatie techniek toegelicht. Uw wensen worden besproken en zowel uw hoofdhuid, haaruitval als donormateriaal worden beoordeeld. De consulent besteed daarnaast aandacht aan uw gezondheid en medische achtergrond. Bovendien worden de risico’s en complicaties die zich voor kunnen doen nader toegelicht. Het gesprek wordt afgesloten met het overhandigen van een persoonlijk behandelplan. Eventueel kunt u ook gebruik maken van het fotoconsult. Het is dan niet nodig om naar Leiden te komen. Het volstaat om duidelijke foto’s van de verschillende kanten van uw hoofd naar GlobalHair te sturen. GlobalHair is telefonisch bereikbaar op +316 44 36 36 22. U kunt ook het contactformulier invullen en/of een e-mail sturen naar contact@globalhair.nl.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1