facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije vrouwen

Een toenemend aantal vrouwen overweegt een ‘haartransplantatie Turkije vrouwen’. Zoekt u naar een blijvende oplossing bij Alopecia androgenetica? Dan bent u bij GlobalHair aan het juiste adres. Onze haarchirurgen passen de FUE haartransplantatie techniek jaarlijks duizenden keren met succes toe. Overweegt u een FUE haartransplantatie in Turkije? Dan zijn er een aantal zaken en factoren die u ter overweging mee kunt nemen.

Haaruitval effectief behandelen

Vrouwen die te maken hebben met haarverlies proberen vaak tal van andere middelen, voordat een haartransplantatie in beeld komt. Het aanbod vrij verkrijgbare producten die beweren haarverlies te verminderen en haargroei te bevorderen is breed. Van shampoos en lotions tot voedingssupplementen en pillen. Vaak blijft het gewenste resultaat uit en zet het haarverlies onverminderd door. Het blijkt voor veel vrouwen nog altijd een hoge drempel te zijn om met een (huis)arts over het haarverlies te spreken. Dit terwijl er wel degelijk effectieve middelen beschikbaar zijn. Heeft u te maken met haarverlies? Laat dan de oorzaak zo snel mogelijk vaststellen. Hierdoor voorkomt u dat uw haardos verder uitdunt en kan tijdig met een behandeling gestart worden. In een groot aantal gevallen blijkt het haarverlies van tijdelijke aard te zijn. Wanneer de uitlokkende oorzaak wordt weggenomen, bijvoorbeeld een vitaminegebrek of stress, dan herstelt de haargroei zich in de meeste gevallen binnen een aantal maanden. Wordt het haarverlies veroorzaakt door het mannelijke DHT-hormoon? Erfelijke kaalheid komt regelmatig voor bij vrouwen. In tegenstelling tot mannen die hier al op jonge leeftijd mee te maken kunnen krijgen, zien vrouwen het haarverlies rond de overgang en op latere leeftijd. Uw haardos wordt dunner en er is vrijwel nooit sprake van volledige kaalheid. Een haartransplantatie Turkije vrouwen biedt een blijvende oplossing en maakt nieuwe haargroei mogelijk. Op de website van de Nederlandse Haarstichting staat ook veel interessante informatie over haartransplantatie in Turkije.

Bitmap

FUE haartransplantatie Turkije vrouwen

Overweegt u een haartransplantatie in Turkije? Online vindt u verschillende ervaringsverhalen en reviews die u meer inzicht geven in de behandeling en de resultaten die bereikt worden. Als voorbereiding op een consult bij een haarkliniek kunt u ervaringen van anderen lezen, maar ook het bekijken van haartransplantatie voor en na foto’s of haartransplantatie video’s helpt bij de beeldvorming. Haartransplantaties worden tegenwoordig met moderne apparatuur toegepast, en van littekens achteraf is zelden sprake. Vrouwen die een haartransplantatie overwegen, kiezen over het algemeen voor een haartransplantatie zonder scheren. Alleen een strook in het donorgebied, de haarkrans, wordt kort geschoren. Na de ingreep vallen de andere haren, mits lang genoeg, over het geschoren gedeelte heen. Het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes gebeurt onder plaatselijke verdoving en verloopt pijnloos. Vooraf heeft de haarchirurg met u besproken hoeveel grafts er getransplanteerd kunnen worden en welke resultaten u kunt verwachten. De herstelperiode is relatief kort en de meeste vrouwen zijn na 7 tot 10 dagen weer volledig aan het werk. Het hervatten van de werkzaamheden is afhankelijk van het soort werk en/of beroep welke u heeft.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kosten haartransplantatie Turkije vrouwen

Een haartransplantatie in Turkije is gemiddeld 50% voordeliger dan wanneer u de ingreep in Nederland toe laat passen. GlobalHair is bekend om de uitstekende resultaten én de betaalbare haartransplantatie tarieven. Waar het gebruikelijk is om de kostprijs te baseren op het aantal grafts dat wordt getransplanteerd, betaalt u bij GlobalHair een all-in tarief. Tijdens een dagbehandeling wordt een maximaal aantal van 4.500 grafts getransplanteerd, dit is een zeer uitgebreide haartransplantatie. Bij het behandelbedrag zijn ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een PRP behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen. Het all-in tarief bedraagt € 2.949. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden. Dat betekent dat u voor het consult, maar ook de nazorg in Leiden terecht kunt en niet meermaals naar Turkije hoeft te reizen.

Persoonlijk behandelvoorstel haartransplantatie Turkije

Zoekt u een haarkliniek in Turkije die ervaring heeft met het toepassen van de haartransplantatie techniek bij vrouwen? De haarchirurgen van GlobalHair zijn ISHRS geregistreerd en passen de FUE techniek jaarlijks duizenden keren met succes toe. Tijdens een consult in Leiden, wordt de haartransplantatie techniek toegelicht. Uw wensen worden besproken en zowel uw hoofdhuid, haaruitval als donormateriaal worden beoordeeld. De consulent besteed daarnaast aandacht aan uw gezondheid en medische achtergrond. Bovendien worden de risico’s en complicaties die zich voor kunnen doen nader toegelicht. Het gesprek wordt afgesloten met het overhandigen van een persoonlijk behandelplan. Eventueel kunt u ook gebruik maken van het fotoconsult. Het is dan niet nodig om naar Leiden te komen. Het volstaat om duidelijke foto’s van de verschillende kanten van uw hoofd naar GlobalHair te sturen. GlobalHair is telefonisch bereikbaar op +316 44 36 36 22. U kunt ook het contactformulier invullen en/of een e-mail sturen naar contact@globalhair.nl.

Haartransplantatie Turkije vrouwen FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie Turkije vrouwen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, een toenemend aantal vrouwen weet de weg naar Turkse haarklinieken te vinden. Met het verfijnen van de behandeltechnieken, worden haartransplantaties zowel bij mannen als vrouwen met succes toegepast.

Nee, ook in Turkije wordt de haarsparende FUE haartransplantatie aangeboden. Vrouwen kunnen hiervoor kiezen, waardoor alleen een strook in het donorgebied wordt geschoren. Naderhand vallen de langere haren hierover heen en wordt het geschoren gedeelte aan het zicht onttrokken.

Dat verschilt van persoon tot persoon. Bij vrouwen wordt voornamelijk een diffuus patroon van haaruitval gezien. Tijdens een consult wordt bekeken hoeveel grafts u voor een optimaal resultaat kunt laten transplanteren.

Nee. De haartransplantatie wordt enkel toegepast met lichaamseigen donormateriaal. Er is geen kans op afstoting. Om voor een haarimplantatie in aanmerking te komen, moet u over voldoende donorhaar beschikken.

Net zoals bij mannen wordt de FUE haartransplantatie methode gebruikt. Dat houdt in dat de haarzakjes één voor één geoogst worden. Na een controle worden de grafts in de transplantatie gebieden geplaatst. Het verschil met een behandeling bij mannen, is dat vrouwen voornamelijk gebruik maken van de haarsparende FUE haartransplantatie.

De resultaten die bereikt worden zijn blijvend. Getransplanteerde haarzakjes hebben een andere samenstelling en zijn niet gevoelig voor het DHT-hormoon dat erfelijke kaalheid veroorzaakt. Na een succesvolle haartransplantatie blijven de haarzakjes uw leven lang haren produceren.

Erfelijke haaruitval bij vrouwen komt later tot uiting dan bij mannen het geval is. Vrouwen zien de haardos dunner worden rond de overgang en op latere leeftijd. Van een bovengrens is bij een haartransplantatie geen sprake. Zo lang u in goede gezondheid verkeert en over voldoende donormateriaal beschikt, kan de ingreep toegepast worden.

Na een haartransplantatie valt het getransplanteerde haar eerst uit. Dit is bij vrouwen die de ingreep ondergaan niet anders. Het duurt een aantal maanden ,voordat nieuwe haargroei zichtbaar wordt. Ruim een jaar na de haartransplantatie wordt het definitieve resultaat beoordeelt.

Ja. Mits u de ingreep door een ervaren haarchirurg laat toepassen, worden natuurlijke resultaten bereikt. Ervaren behandelaars weten hoe ze in de verschillende situaties de grafts in een natuurlijke groeirichting kunnen plaatsen. Op het moment dat het haar begint te groeien, ziet het eruit zoals u gewend bent. U kunt het haar dan ook wassen, knippen, stylen en verzorgen zoals u dat wilt en/of gewend bent.

Vrouwen kiezen vaker voor een haarsparende haartransplantatie. In plaats van alle haren te scheren, volstaat het om een strookje in het donorgebied te millimeteren. Dit wordt voor u gedaan in de kliniek, voor aanvang van de haartransplantatie.

Haarchirurgen passen de moderne FUE techniek toe. Na het verdoven van de haarkans worden de haarzakjes geoogst, hierbij wordt gebruik gemaakt van een micro FUE motor. Als alle haarzakjes zijn verwijderd, worden de transplantatiegebieden verdoofd. De arts boort minuscule kanaaltjes in de huid en plaatst daar de haarzakjes in.

Nee, dit gebeurt zelden tot nooit. Het haarverlies dunt de haardos uit en kan de hoofdhuid zichtbaar maken. Van kaalheid is vrijwel nooit sprake.

Erfelijke haaruitval komt bij vrouwen tijdens of na de menopauze tot uiting. Ook op latere leeftijd, 70+, zien sommige vrouwen een toename van het haarverlies.

Vrouwelijk haarverlies heeft een verspreid patroon. Kale plekken ontstaan zelden, het is de haardos die volume verliest en dunner wordt.

Ja, de haarzakjes die getransplanteerd worden blijven nieuwe haren produceren.

GlobalHair heeft een all-in tarief van € 2.949. Bij dit tarief zijn inbegrepen de haartransplantatie, VIP transfers, medicatie en 2-hotelovernachtingen in een comfortabel hotel. Bijkomende kosten zijn de kosten voor een vliegticket en de kosten voor eten en drinken ter plaatse.

FUE haartransplantaties worden uitgevoerd om alopecia androgenetica te behandelen. Heeft het haarverlies bij u een andere, tijdelijke, oorzaak dan is de ingreep niet de aangewezen behandeling. U verkeerd in goede gezondheid en beschikt over voldoende donorhaar om een natuurlijk resultaat mogelijk te maken. Vrouwen die bekend zijn met hart- en vaataandoeningen, diabetes en/of auto-immuunziekten kunnen een negatief behandeladvies krijgen.

Ja, zowel naar het consult als naar de ingreep zelf kunt u iemand meenemen. U voelt zich vaak beter op uw gemak als er een bekend gezicht in de buurt is.

Na de ingreep wordt u teruggebracht naar het hotel voor een overnachting. De volgende dag wil de haarchirurg uw hoofdhuid en de transplantatiegebieden controleren. Na de controle kunt u de reis naar huis aanvangen.

De getransplanteerde haren vallen een aantal weken na de ingreep uit. Nieuwe haargroei ontstaat 3 tot 4 maanden na de haartransplantatie.

Zorgverzekeraars maken geen onderscheid tussen mannen en vrouwen die een haartransplantatie ondergaan. De ingreep behoort tot de cosmetische behandelingen en wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed. U kunt bij uw zorgverzekeraar navragen of uw eventuele aanvullende verzekering wel vergoedingsmogelijkheden heeft.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.