Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Betaalbare haartransplantatie Turkije vrouwen

  Haaruitval is iets waar u slapeloze nachten van kunt hebben. U zit niet lekker in uw vel en u heeft het idee dat iedereen naar uw dunner wordende haardos staart. U probeert alles om het haarverlies te verminderen. Voordat een haartransplantatie wordt overwogen hebben vrouwen vaak al een fors bedrag betaald voor alternatieve middelen die beloven het haarverlies te verminderen. Shampoos, foams, poeders en vitaminesupplementen hebben vaak de eerste voorkeur. Het resultaat blijkt gaandeweg tegen te vallen en het haarverlies gaat onverminderd door. Na een gesprek met uw huisarts, blijkt dat u te maken heeft met Alopecia androgenetica, ook wel erfelijke kaalheid genoemd. Deze vorm van haarverlies kan, ook bij vrouwen, goed behandeld worden met een haartransplantatie. De kosten worden doorgaans niet door zorgverzekeraars vergoed, en in Nederland kost een haartransplantatie al gauw € 5.000. Uw zoektocht naar een betaalbaar alternatief brengt u naar Turkije. Verschillende Turkse haarklinieken bieden de ingreep voor een aantrekkelijk laag tarief aan. Maar hoe kan het dat de ingreep zoveel goedkoper is en wat kunt u verwachten op het gebied van zorg, kwaliteit en resultaat? Een goede voorbereiding is, voor het gewenste resultaat, van belang.

  Ervaring haartransplantatie Turkije vrouwen

  Niet iedere haarkliniek en/of elke haartransplantatie specialist in Turkije beschikt over de kennis en/of ervaring met het toepassen van de haartransplantatie techniek bij vrouwen. Erfelijke haaruitval bij vrouwen voltrekt zich in een ander patroon dan bij mannen. Waar mannen diepere inhammen en een kalende kruin zien, is het haarverlies bij vrouwen diffuus. De hele haardos wordt dunner, maar tot volledige kaalheid lijdt Alopecia androgenetica bij vrouwen vrijwel nooit. Ervaren specialisten transplanteren de haarzakjes naar de uitgedunde gebieden, zodat uw haardos weer voller wordt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de haarsparende FUE haartransplantatie techniek. Het is niet nodig om al het haar voor de ingreep kort te scheren. Het volstaat om een stukje van het donorgebied, uw haarkrans, te scheren. Het donorgebied en de transplantatiegebieden worden plaatselijk verdoofd, zodat u niets voelt van het oogsten en transplanteren van de haarzakjes. De ervaren haarchirurgen van GlobalHair weten hoe de haarzakjes in de dunne gebieden geplaatst moeten worden, om een natuurlijk resultaat te bewerkstelligen.

  Kosten haartransplantatie Turkije vrouwen

  De uiteindelijke keuze voor een haarkliniek wordt vaak medebepaald op basis van de kostprijs van de haartransplantatie. Prijzen kennen onderling grote verschillen en dat is in Turkije niet anders. Staar u desondanks niet volledig blind op een goedkope behandeling. Besteed aandacht aan de aantoonbare ervaring van een haartransplantatie specialist. U kunt dit doen door hier tijdens een consult naar te vragen, maar u kunt ook online zoeken naar reviews en klantwaarderingen van andere vrouwen die de ingreep hebben laten toepassen. Op deze manier voorkomt u dat goedkoop duurkoop wordt en is een teleurstelling te vermijden. Maak persoonlijk kennis met een behandelaar. Bij GlobalHair hoeft u daarvoor niet naar Istanbul te reizen. Het consult vindt plaats bij onze vestiging in Leiden, waar u door een ervaren consulent wordt geïnformeerd over de mogelijkheden en kosten. Wilt u de kosten vergelijken met andere haarklinieken? Kijk dan altijd naar de inhoud van een behandeling en let op het aantal haarzakjes dat bij een behandeling is inbegrepen.

  Vrijblijvend consult GlobalHair

  Spreekt een haartransplantatie Turkije vrouwen u aan? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door de consulenten van GlobalHair. Tijdens een consult worden uw wensen en verwachtingen besproken. Uw haaruitval en het beschikbare donormateriaal worden in beeld gebracht, waarna beoordeelt wordt hoeveel haarzakjes u voor een optimaal resultaat kunt laten transplanteren. U krijgt informatie over uw reis en verblijf naar Istanbul, alwaar u ter plaatse begeleid wordt door een Nederlandssprekende consulent. Wat kunt u nog meer verwachten van een haartransplantatie consult? Op basis van uw situatie wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Er wordt uitgebreid gesproken over uw gezondheid en eventueel medicijngebruik. Daarnaast worden de mogelijke risico’s en complicaties van een haartransplantatie toegelicht, en is er tijd voor het stellen van vragen. Uiteraard kunt u voorbeelden zien van haartransplantaties die door onze haarchirurgen bij vrouwen zijn toegepast. Wilt u een afspraak maken voor een consult in Leiden? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp