facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije vrouwen

Tegenwoordig zijn het niet alleen mannen die zich oriënteren op een haartransplantatie behandeling. Vrouwen hebben ook te maken met haarverlies en dunner wordend haar. Naast ‘betaalbare haartransplantatie’ is ‘haartransplantatie Turkije vrouwen’ een veelgebruikte zoekterm op Google. De zoekterm levert een nog steeds toenemend aantal resultaten op. De laatste jaren is het aantal aanbieders van een haartransplantatie voor vrouwen sterk gestegen, en daar kunt u uiteraard handig gebruik van maken.

Betaalbare haartransplantatie Turkije vrouwen

Haaruitval is iets waar u slapeloze nachten van kunt hebben. U zit niet lekker in uw vel en u heeft het idee dat iedereen naar uw dunner wordende haardos staart. U probeert alles om het haarverlies te verminderen. Voordat een haartransplantatie wordt overwogen hebben vrouwen vaak al een fors bedrag betaald voor alternatieve middelen die beloven het haarverlies te verminderen. Shampoos, lotions, poeders en vitaminesupplementen hebben vaak de eerste voorkeur. Het resultaat blijkt gaandeweg tegen te vallen en het haarverlies gaat onverminderd door. Na een gesprek met uw huisarts, blijkt dat u te maken heeft met Alopecia androgenetica, ook wel erfelijke kaalheid genoemd. Deze vorm van haarverlies kan, ook bij vrouwen, goed behandeld worden met een haartransplantatie. De kosten worden doorgaans niet door zorgverzekeraars vergoed, en in Nederland kost een haartransplantatie al gauw € 5.000. Uw zoektocht naar een betaalbaar alternatief brengt u naar Turkije. Verschillende Turkse haarklinieken bieden de ingreep voor een aantrekkelijk laag tarief aan. Maar hoe kan het dat de ingreep zoveel goedkoper is en wat kunt u verwachten op het gebied van zorg, kwaliteit en resultaat? Een goede voorbereiding is, voor het gewenste resultaat, van belang.

Bitmap

Ervaring haartransplantatie Turkije vrouwen

Niet iedere haarkliniek en/of elke haartransplantatie specialist in Turkije beschikt over de kennis en/of ervaring met het toepassen van de haartransplantatie techniek bij vrouwen. Erfelijke haaruitval bij vrouwen voltrekt zich in een ander patroon dan bij mannen. Waar mannen diepere inhammen en een kalende kruin zien, is het haarverlies bij vrouwen diffuus. De hele haardos wordt dunner, maar tot volledige kaalheid lijdt Alopecia androgenetica bij vrouwen vrijwel nooit. Ervaren specialisten transplanteren de haarzakjes naar de uitgedunde gebieden, zodat uw haardos weer voller wordt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de haarsparende FUE haartransplantatie techniek. Het is niet nodig om al het haar voor de ingreep kort te scheren. Het volstaat om een stukje van het donorgebied, uw haarkrans, te scheren. Het donorgebied en de transplantatiegebieden worden plaatselijk verdoofd, zodat u niets voelt van het oogsten en transplanteren van de haarzakjes. De ervaren haarchirurgen van GlobalHair weten hoe de haarzakjes in de dunne gebieden geplaatst moeten worden, om een natuurlijk resultaat te bewerkstelligen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kosten haartransplantatie Turkije vrouwen

De uiteindelijke keuze voor een haarkliniek wordt vaak medebepaald op basis van de kostprijs van de haartransplantatie. Prijzen kennen onderling grote verschillen en dat is in Turkije niet anders. Staar u desondanks niet volledig blind op een goedkope behandeling. Besteed aandacht aan de aantoonbare ervaring van een haartransplantatie specialist. U kunt dit doen door hier tijdens een consult naar te vragen, maar u kunt ook online zoeken naar reviews en klantwaarderingen van andere vrouwen die de ingreep hebben laten toepassen. Op deze manier voorkomt u dat goedkoop duurkoop wordt en is een teleurstelling te vermijden. Maak persoonlijk kennis met een behandelaar. Bij GlobalHair hoeft u daarvoor niet naar Istanbul te reizen. Het consult vindt plaats bij onze vestiging in Leiden, waar u door een ervaren consulent wordt geïnformeerd over de mogelijkheden en kosten. Wilt u de kosten vergelijken met andere haarklinieken? Kijk dan altijd naar de inhoud van een behandeling en let op het aantal haarzakjes dat bij een behandeling is inbegrepen.

Vrijblijvend consult GlobalHair

Spreekt een haartransplantatie Turkije vrouwen u aan? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door de consulenten van GlobalHair. Tijdens een consult worden uw wensen en verwachtingen besproken. Uw haaruitval en het beschikbare donormateriaal worden in beeld gebracht, waarna beoordeelt wordt hoeveel haarzakjes u voor een optimaal resultaat kunt laten transplanteren. U krijgt informatie over uw reis en verblijf naar Istanbul, alwaar u ter plaatse begeleid wordt door een Nederlandssprekende consulent. Wat kunt u nog meer verwachten van een haartransplantatie consult? Op basis van uw situatie wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Er wordt uitgebreid gesproken over uw gezondheid en eventueel medicijngebruik. Daarnaast worden de mogelijke risico’s en complicaties van een haartransplantatie toegelicht, en is er tijd voor het stellen van vragen. Uiteraard kunt u voorbeelden zien van haartransplantaties die door onze haarchirurgen bij vrouwen zijn toegepast. Wilt u een afspraak maken voor een consult in Leiden? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie Turkije vrouwen FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie Turkije vrouwen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja. Sinds de introductie van de haarsparende FUE haartransplantatietechniek is het aantal vrouwen dat een haarimplantatie overweegt gestegen. Jaarlijks vindt een toenemend aantal vrouwen de weg naar Turkije om een haartransplantatie te ondergaan.

De haarchirurgen van GlobalHair hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de verschillende haartransplantatie technieken bij mannen én vrouwen. U bent in vertrouwde, ervaren handen.

Het verloop van erfelijke haaruitval verloopt bij vrouwen anders dan bij mannen. Vrouwen zien dat de volledige haardos wordt uitgedund, van echte kale plekken is zelden sprake. Het aantal haarzakjes dat u laat transplanteren is afhankelijk van het haarverlies en het donormateriaal. Bij vrouwen worden in de regel minder uitgebreide en minder complexe haartransplantaties toegepast dan bij mannen.

Nee, ook bij vrouwen wordt de haartransplantatie in combinatie met plaatselijke verdovingen toegepast. Van pijn is geen sprake. Alleen het injecteren van de verdovingsvloeistoffen kan als pijnlijk ervaren worden.

Nee, een haartransplantatie is een ingreep die op poliklinische basis plaatsvindt. Na het afronden van de ingreep wordt u teruggebracht naar het hotel. Opname in de kliniek is niet nodig. De volgende ochtend komt u terug bij de haarchirurg voor een controle. De arts geeft u zowel medicatie als verzorgingstips, waarna u toestemming krijgt om naar huis te reizen.

Nee, bij de vestiging van GlobalHair in Leiden kunnen ook vrouwen die een haartransplantatie hebben ondergaan terecht voor controles en nazorg.

Ja, tenzij u de ingreep ondergaat bij een gevestigde kliniek en kiest voor een ervaren haarchirurg dan is een haartransplantatie veilig. Vrouwen hebben daarbij net zoveel kans op bijwerkingen en complicaties als mannen. Wanneer u de instructies van de arts opvolgt, is het risico op bijwerkingen uiterst klein.

Ja, u kunt hier om vragen tijdens een consult bij de kliniek. U krijgt dan haartransplantatie voor en na foto’s te zien van vrouwen die de ingreep hebben laten toepassen. Online kunt u ook foto’s en ander beeldmateriaal vinden van vrouwen die de haartransplantatie hebben ondergaan.

Online vindt u zowel op de website van haarklinieken als op verschillende (beauty)fora ervaringsverhalen van vrouwen die een haartransplantatie hebben laten toepassen. Het overgrote merendeel van de vrouwen is tevreden met de bereikte resultaten. De ervaringsverhalen worden in sommige gevallen ondersteunt met fotomateriaal. U krijgt zo een goed idee van de manier waarop de resultaten van een haartransplantatie zich ontwikkelen.

Geavanceerde behandeltechnieken en goedkope tarieven hebben er voor gezorgd dat een toenemend aantal vrouwen de weg naar Turkse haarklinieken weet te vinden. Turkse haarchirurgen hebben een uitstekende reputatie en bereiken ook met haarsparende FUE haartransplantaties prima resultaten.

Vrouwen kiezen doorgaans voor de haarsparende FUE haartransplantatie. Voor aanvang van de ingreep wordt in het donorgebied het haar gemillimeterd. De overige haren vallen hier later overheen.

Ja, met uitzondering van minderjarigen. Zolang uw gezondheid dat toelaat is er van een bovengrens geen sprake. Het merendeel van de vrouwen die met Alopecia androgenetica te maken krijgt is van middelbare leeftijd.

Alopecia areata veroorzaakt doorgaans tijdelijk haarverlies. Na verloop van tijd kan de haargroei zich herstellen. Kale plekken als gevolg van deze aandoening worden vrijwel nooit met een haartransplantatie behandeld. Uw huisarts of dermatoloog kan informatie geven over gangbare behandelmethodes.

Afhankelijk van de oorzaak van uw haarverlies en het donormateriaal kan krullend haar getransplanteerd worden. Ook wanneer u kroeshaar heeft is een haartransplantatie mogelijk.

De haartransplantatie heeft ook bij vrouwen blijvende resultaten. De haarzakjes die getransplanteerd worden, blijven uw leven lang haren produceren. U kunt het haar stylen en behandelen naar wens. Als gevolg van lichamelijke veroudering kan uw haardos op den duur wat dunner worden.

Er zit weinig tot geen verschil in de haartransplantatie tarieven voor mannen en vrouwen. GlobalHair rekent een all-in tarief waarbij tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Bij dit tarief zijn ook 2 hotelovernachtingen, VIP Transfers, medicatie, voor- en nazorg inbegrepen.

De werkwijze verschilt niet of nauwelijks bij mannen en vrouwen. Het doel van de ingreep is het verwijderen van haarzakjes uit het donorgebied en deze te implanteren in de transplantatie gebieden. Het grootste verschil is doorgaans het aantal grafts dat wordt behandeld. Mannen ondergaan vaker complexe haartransplantaties dan dat bij vrouwen het geval is.

Nadat u voor een consult bent geweest bij GlobalHair in Leiden kan de behandeling binnen een aantal weken gepland worden. Van een wachtlijst is geen sprake.

Indien gewenst wordt de reis voor u of samen met u gepland. U kunt er ook voor kiezen om zelfstandig een vliegticket te reserveren. Geef uw reisschema tijdig door, zodat de transfer bij aankomst in Turkije op u staat te wachten.

Zeker. Vaak voelt u zich meer op uw gemak bij het zien van een bekend, vertrouwd gezicht. Bespreek uw voorkeur tijdens het consult in Leiden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.