facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije zanger

Veel bekende mensen maken reclame voor een haartransplantatie. Het is geen publiekelijk geheim dat mensen als Gerard Joling, Dick Advocaat, Wesley Sneijder en Arie Boomsma een haartransplantatie hebben laten toepassen. Zoekt u naar ‘Turkije haartransplantatie zanger’ dan komen verschillende namen voorbij. Inmiddels hebben veel bekende mensen in Turkije een FUE haartransplantatie toe laten passen.

Turkije haartransplantatie zanger aanbevolen

Een haartransplantatie in Turkije is populair. De ingreep wordt regelmatig door bekende zangers en artiesten onder de aandacht gebracht. Dat typisch mannelijke haaruitval effectief behandeld kan worden, bewijzen bekende Nederlanders. Door openlijk uit te komen voor het feit dat men bij een haarkliniek in Turkije een haartransplantatie heeft laten toepassen, is het taboe doorbroken. De FUE haartransplantatie techniek laat geen zichtbare littekens achter en de resultaten die bereikt worden zijn uitstekend. In vergelijking met een haartransplantatie in Nederland is een ingreep in Turkije bovendien aanmerkelijk goedkoper. De kennis en ervaring van de Turkse haarchirurgen is uitgebreid. Jaarlijks worden duizenden haartransplantaties toegepast.

Bitmap

Kwaliteit en ervaring

Waarom kiest u voor een haartransplantatie in Turkije? Het zijn niet alleen bekende mensen die de voorkeur geven aan een behandeling in Turkije. Na het vergelijken van de beschikbare mogelijkheden en het aanbod in Nederland kiest een groot aantal mannen én vrouwen voor een Turkse haarkliniek. GlobalHair heeft, naast een moderne haarkliniek in Istanbul, een vestiging in Leiden. In tegenstelling tot wat nog vaak wordt gedacht is het niet nodig om meerdere keren naar Turkije te reizen. Zowel het eerste gesprek als de nazorg en controles gebeuren in Leiden. De communicatie tussen de consulenten in Leiden en de haarchirurgen in Istanbul verloopt vlot, zodat u nooit meerdere keren uw verhaal hoeft te vertellen. Gedurende uw verblijf in Turkije is Nederlandstalige begeleiding aanwezig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over communicatieproblemen en eventuele misverstanden. De haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en werken met de nieuwste haartransplantatie apparatuur. Door het grote aantal ingrepen dat jaarlijks in de kliniek wordt toegepast, bent u verzekerd van kennis en kunde op het gebied van het terugplaatsen van de haarzakjes in een natuurlijke groeirichting. Waar in Nederland dagelijks een maximaal aantal van 3.200 haarzakjes wordt getransplanteerd, ligt dat aantal bij GlobalHair in Istanbul op 4.500. De reden hiervoor is dat in Istanbul de haarchirurg samenwerkt met ervaren assistenten. In het verleden toegepaste haartransplantaties worden met gemiddeld een 9.8 gewaardeerd.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Bekende haartransplantatie Turkije zanger

Mede dankzij bekende mensen is de haartransplantatie in Turkije op de kaart gezet. De ingreep valt niet meer weg te denken uit het behandelaanbod. De innovatieve techniek creëert nieuwe haargroei op plaatsen waar het haar is uitgedund en zelfs helemaal verdwenen. Na aankomst in Istanbul wordt u met een transfer naar het hotel en/of de haarkliniek gebracht. De haarchirurg neemt de ingreep nogmaals met u door en bekijkt uw hoofdhuid. Ziet u op tegen het gevoel van een haartransplantatie? De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving toegepast, waardoor u geen pijn ervaart. U kunt uw gevoelens met de haarchirurg bespreken. Het is belangrijk om ontspannen aan de ingreep te beginnen. Na het inwerken van de verdovingen wordt het overeengekomen aantal haarzakjes met behulp van een FUE micro motor uit het donorgebied geoogst. Om plaatsen in de ontvangstgebieden mogelijk te maken, worden eerst minuscule kanaaltjes geboord. De haarzakjes worden in de juiste groeirichting geplaatst. Het duurt een aantal dagen voordat ze vastgroeien. Voor de reis terug naar huis, vindt de volgende dag eerst een controles plaats. De haarchirurg controleert het donor- en ontvangstgebied en geeft u eventueel medicatie en verzorgingstips mee. Het duurt 7 tot 10 dagen voordat de huid is hersteld van de haartransplantatie.

Persoonlijke haartransplantatie

Heeft u de haartransplantatie resultaten van een bekende zanger gezien? Twijfelt u tussen een haarimplantatie in Nederland en Turkije? Laat uzelf adviseren door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een persoonlijk intakegesprek krijgt u haartransplantatie voor en na foto’s te zien, maar heeft u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. Uw gezondheid wordt besproken, waarbij uitgebreide aandacht wordt besteed aan mogelijke risico’s en complicaties. Een haartransplantatie is een veilige behandeling, mits uw gezondheid goed is. Gebruikt u medicijnen? Maak dit tijdig kenbaar, zodat een behandelend haarchirurg hier rekening mee kan houden. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. U ontvangt een persoonlijk behandelplan en indien gewenst kan de ingreep gepland worden. Neem rustig iemand die u vertrouwt mee naar het gesprek. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. U kunt ook het contactformulier in vullen.

Haartransplantatie Turkije zanger FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie Turkije zanger. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Regelmatig gaan bekende mensen, waaronder zangers, naar Turkije voor een FUE haartransplantatie. Mede dankzij deze bekende mensen heeft de ingreep meer bekendheid gekregen, en reizen mannen en vrouwen van over de hele wereld naar Turkse haarklinieken.

De kostprijs voor de FUE haartransplantatie is meestal ruim 50% lager dan bij een haarkliniek in Nederland. Daarnaast zijn de Turkse haarchirurgen ISHRS geregistreerd en is de kwaliteit van de zorg van constant hoogwaardig niveau.

Niet iedereen komt voor een haartransplantatie in aanmerking. Voordat een haarimplantatie wordt toegepast, vindt er eerst een uitgebreid consult plaats bij een ervaren specialist. Op basis van dit gesprek, uw verwachtingen en persoonlijke situatie wordt een behandelvoorstel gedaan. Het kan gebeuren dat een specialist zegt dat u niet geschikt bent voor de ingreep. Eventueel kan een alternatieve behandeling voorgesteld worden.

Haartransplantatie specialisten beoordelen eerst uw situatie. Het merendeel van de ingrepen heeft een uitstekend resultaat. Slechts een enkele keer is iemand niet tevreden met het resultaat. Dat wil niet zeggen dat de ingreep mislukt is, vaak ligt een verkeerde verwachting aan de basis van het teleurgestelde gevoel.

Nee. Ook andere bekende mensen zijn u reeds voorgegaan. U kunt hierbij denken aan acteurs, cabaretiers, sporters, voetballers, (radio)presentatoren en andere publieke figuren.

Het gebeurt regelmatig dat zangers of acteurs die een haartransplantatie in Turkije laten toepassen, hiervan een uitgebreide blog of vlog bijhouden. U kunt hierop zien hoe de voorbereiding verloopt en hoe de ingreep wordt toegepast. Na de ingreep wordt ontwikkeling van de resultaten in beeld gebracht. Deze verslagen geven u een goed idee van een haartransplantatie en de herstelperiode.

Bekende mensen die uitgebreid naar buiten treden met een haartransplantatie, doen dit in samenwerking met de behandelend haarkliniek. Voor de betreffende haarkliniek betekent dit een vorm van promotie, terwijl degene die behandeld wordt een aangepast tarief betaald.

Kortingsmogelijkheden kunt u bespreken tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek. Wordt u een korting aangeboden? Kijk dan altijd naar de voorwaarden en bepalingen die hieraan verbonden zijn.

Ja, onder andere JeBroer en Erik de Munck zijn bij de moderne kliniek in Istanbul geweest voor een FUE haartransplantatie. Van deze behandelingen zijn video’s gemaakt, die op de website en op YouTube gepubliceerd zijn. U ziet hoe het hele behandelproces verloopt en wat u van een haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul kunt verwachten.

Ja, de haarchirurgen van GlobalHair behandelen zowel vrouwen als mannen die te maken hebben met erfelijke haaruitval. De mogelijkheid wordt geboden om voor een haarsparende haartransplantatie te kiezen.

Ja, op de website van GlobalHair worden verschillende recensies weergegeven. Ook op eigen social media als op YouTube kanalen kunt u reviews lezen en bekijken.

Online vindt u een groot aantal haartransplantatie video’s. Dit zowel op de site van GlobalHair, als op onder andere YouTube. U ziet hoe een intakegesprek verloopt, maar ook hoe de hoofdhuid voor het extraheren en terugplaatsen van de haarzakjes wordt verdoofd. De camera zoomt in op het oogsten van de haarzakjes en het maken van minuscule gaatjes in de transplantatie gebieden. Haartransplantatie video’s geven een goed beeld van de behandeling.

U kunt ervan uitgaan dat de beelden die u ziet echt zijn. Hoe iemand over een behandeling denkt is persoonlijk. Uit de manier waarop een review wordt gegeven, kunt u meestal opmaken of het een echt, objectief verhaal is. Om uzelf een mening te kunnen vormen over een haarkliniek of haartransplantatie is het belangrijk om zelf ervaring op te doen, en kennis te maken met de kliniek of behandelaar van uw voorkeur.

Net zoals ieder ander, krijgen bekende mensen en zangers instructies over de huid- en haarverzorging na de ingreep. Wanneer iemand zich hier niet of onvoldoende aanhoudt, kan dit teleurstellende resultaten tot gevolg hebben. Een goede voorbereiding geeft op eerlijke manier aan wat u van de ingreep kunt verwachten, en hoe een teleurstelling voorkomen kan worden.

De omvang van de FUE haartransplantatie hangt af van de situatie. Bij vergevorderd haarverlies zal een groter aantal haarzakjes getransplanteerd worden dan wanneer iemand alleen de inhammen of een kale plek laat behandelen. De uitgebreidheid van de ingreep wordt vooraf met u besproken en toegelicht.

Ja. Zowel het zetten van de verdovingen als het oogsten en terugplaatsen verloopt volgens de FUE techniek. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen bekende en minder bekende mensen.

GlobalHair biedt een all-in haartransplantatie tarief van € 2.949. Bij het tarief zijn de haartransplantatie zelf, 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen.

Ja, mits u kiest voor een ervaren chirurg en een hygiënische behandelruimte is een haartransplantatie veilig. De ingreep kent een klein risico’s op, veelal tijdelijke, bijwerkingen. Het belangrijkste advies om complicaties te voorkomen is om de hoofdhuid een aantal dagen met rust te laten, en deze zo min mogelijk aan te raken en/of te belasten. Het duurt 7 tot 10 dagen voordat de huid hersteld is van de ingreep.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.