Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Turkiuw haartransplantatie zanger aanbevolen

  Een haartransplantatie in Turkije is populair. De ingreep wordt regelmatig door bekende zangers en artiesten onder de aandacht gebracht. Dat typisch mannelijke haaruitval effectief behandeld kan worden, bewijzen bekende Nederlanders. Door openlijk uit te komen voor het feit dat men bij een haarkliniek in Turkije een haartransplantatie heeft laten toepassen, is het taboe doorbroken. De FUE haartransplantatie techniek laat geen zichtbare littekens achter en de resultaten die bereikt worden zijn uitstekend. In vergelijking met een haartransplantatie in Nederland is een ingreep in Turkije bovendien aanmerkelijk goedkoper. De kennis en ervaring van de Turkse haarchirurgen is uitgebreid. Jaarlijks worden duizenden haartransplantaties toegepast.

  Kwaliteit en ervaring

  Waarom kiest u voor een haartransplantatie in Turkije? Het zijn niet alleen bekende mensen die de voorkeur geven aan een behandeling in Turkije. Na het vergelijken van de beschikbare mogelijkheden en het aanbod in Nederland kiest een groot aantal mannen én vrouwen voor een Turkse haarkliniek. GlobalHair heeft, naast een moderne haarkliniek in Istanbul, een vestiging in Leiden. In tegenstelling tot wat nog vaak wordt gedacht is het niet nodig om meerdere keren naar Turkije te reizen. Zowel het eerste gesprek als de nazorg en controles gebeuren in Leiden. De communicatie tussen de consulenten in Leiden en de haarchirurgen in Istanbul verloopt vlot, zodat u nooit meerdere keren uw verhaal hoeft te vertellen. Gedurende uw verblijf in Turkije is Nederlandstalige begeleiding aanwezig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over communicatieproblemen en eventuele misverstanden. De haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en werken met de nieuwste haartransplantatie apparatuur. Door het grote aantal ingrepen dat jaarlijks in de kliniek wordt toegepast, bent u verzekerd van kennis en kunde op het gebied van het terugplaatsen van de haarzakjes in een natuurlijke groeirichting. Waar in Nederland dagelijks een maximaal aantal van 3.200 haarzakjes wordt getransplanteerd, ligt dat aantal bij GlobalHair in Istanbul op 4.500. De reden hiervoor is dat in Istanbul de haarchirurg samenwerkt met ervaren assistenten. In het verleden toegepaste haartransplantaties worden met gemiddeld een 9.8 gewaardeerd.

  Bekende haartransplantatie Turkije zanger

  Mede dankzij bekende mensen is de haartransplantatie in Turkije op de kaart gezet. De ingreep valt niet meer weg te denken uit het behandelaanbod. De innovatieve techniek creëert nieuwe haargroei op plaatsen waar het haar is uitgedund en zelfs helemaal verdwenen. Na aankomst in Istanbul wordt u met een transfer naar het hotel en/of de haarkliniek gebracht. De haarchirurg neemt de ingreep nogmaals met u door en bekijkt uw hoofdhuid. Ziet u op tegen het gevoel van een haartransplantatie? De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving toegepast, waardoor u geen pijn ervaart. U kunt uw gevoelens met de haarchirurg bespreken. Het is belangrijk om ontspannen aan de ingreep te beginnen. Na het inwerken van de verdovingen wordt het overeengekomen aantal haarzakjes met behulp van een FUE micro motor uit het donorgebied geoogst. Om plaatsen in de ontvangstgebieden mogelijk te maken, worden eerst minuscule kanaaltjes geboord. De haarzakjes worden in de juiste groeirichting geplaatst. Het duurt een aantal dagen voordat ze vastgroeien. Voor de reis terug naar huis, vindt de volgende dag eerst een controles plaats. De haarchirurg controleert het donor- en ontvangstgebied en geeft u eventueel medicatie en verzorgingstips mee. Het duurt 7 tot 10 dagen voordat de huid is hersteld van de haartransplantatie.

  Heeft u de haartransplantatie resultaten van een bekende zanger gezien? Twijfelt u tussen een haarimplantatie in Nederland en Turkije? Laat uzelf adviseren door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een persoonlijk intakegesprek krijgt u haartransplantatie voor en na foto’s te zien, maar heeft u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. Uw gezondheid wordt besproken, waarbij uitgebreide aandacht wordt besteed aan mogelijke risico’s en complicaties. Een haartransplantatie is een veilige behandeling, mits uw gezondheid goed is. Gebruikt u medicijnen? Maak dit tijdig kenbaar, zodat een behandelend haarchirurg hier rekening mee kan houden. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. U ontvangt een persoonlijk behandelplan en indien gewenst kan de ingreep gepland worden. Neem rustig iemand die u vertrouwt mee naar het gesprek. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. U kunt ook het contactformulier in vullen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp