Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Basisverzekering haartransplantatie vergoeding

  De kans dat uw zorgverzekeraar de kosten van een haartransplantatie vanuit de basisverzekering vergoed zijn klein. Een haartransplantatie valt onder de noemer van plastische chirurgie. Zorgverzekeraars maken hierin een onderscheid tussen cosmetische chirurgie en plastische chirurgie die medisch noodzakelijk is. Ondergaat u een haartransplantatie puur om cosmetische redenen? Dan is er geen kostenvergoeding mogelijk. Is er sprake van een medische noodzaak dan worden strikte voorwaarden gehanteerd: • Het haarverlies is een gevolg van een ongeluk en/of brandwonden. • U wordt (psychisch) ernstig beperkt in uw dagelijks functioneren. Meent u op basis hiervan aanspraak te kunnen maken op een gedeeltelijke of volledige vergoeding van de kosten dan dient u de nodige bewijzen en verklaringen bij uw zorgverzekeraar te kunnen overleggen. Psychisch lijden werd eerder wel als mogelijkheid voor een vergoeding beschouwd. Tegenwoordig is dat bij het merendeel van de zorgverzekeraars niet langer het geval. Bovendien dient u een arts te hebben die kan verklaren dat u inderdaad te maken heeft met ernstig psychisch lijden ten gevolge van het haarverlies. Het gevolg hiervan is dat de meeste haartransplantaties niet onder de genoemde voorwaarden vallen en uit eigen middelen betaald dienen te worden.

  Haartransplantatie vergoeding aanvullende zorgverzekering

  Ook vanuit een veelvoud aan aanvullende zorgverzekeringen is geen specifieke haartransplantatie vergoedingsmogelijkheid. Verschillende verzekeraars bieden vanuit een aanvullende zorgverzekering wel gedeeltelijke vergoedingen voor cosmetische chirurgie, ook als er geen sprake is van een medische noodzaak. Vergoedingsbedragen lopen uiteen en hangen nauw samen met het gekozen verzekeringspakket. Niet iedereen sluit een aanvullende zorgverzekering af. De vraag is ook of u alleen voor een eventuele haartransplantatie voor een dure zorgverzekering kiest. Maakt u echter vaker gebruik van de aanvulling op de basisverzekering dan is een aanvullende zorgverzekering uiteraard geen verkeerd idee. Dit is echter voor de meeste mensen anders.

  Invloed vergoeding eigen bijdrage

  Tegenwoordig is er een zogenaamd eigen bijdrage van toepassing bij medische zorg die vergoed wordt door zorgverzekeraars. Op het moment dat een haartransplantatie uitzonderlijk vanuit de basisverzekering wordt vergoed, is er geen sprake van het betalen van een eigen bijdrage. Betaald u de haartransplantatie uit eigen middelen? Dan gaat het hele behandeltraject buiten uw zorgverzekeraar om.

  Vergelijken haartransplantatie mogelijkheden

  Aangezien de haartransplantatie een kostbare cosmetische ingreep is en vergoeding vaak niet van toepassing is, is het belangrijk om uw mogelijkheden op een rijtje te zetten. Naast de ervaring en resultaten die u kunt vinden van een haarkliniek en/of een haartransplantatie specialist, speelt het kostenplaatje een zekere rol. Bedragen lopen op tot ver boven € 5.000 en dat mag u best een investering in uzelf noemen. Helaas zijn er nog altijd mannen en vrouwen die bij het zien van de kostprijs van een haartransplantatie de behandeling laten en kiezen voor een goedkopere behandeling die haaruitval eventueel verminderd. En dat is jammer, want met een haarimplantatie worden uitstekende resultaten bereikt. GlobalHair biedt de laagste FUE haartransplantatie tarieven van Turkije. Daarnaast is bewust gekozen voor een vast all-in tarief, waarbij ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers zijn inbegrepen. U betaalt bij GlobalHair € 2.949 voor een FUE haartransplantatie. Onze kosten liggen ruim 50% lager dan bij de gemiddelde Nederlandse haarkliniek. Bovendien worden in onze luxe haarkliniek in Istanbul tijdens een dagbehandeling tot maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Ter vergelijking: in Nederland ligt het gemiddelde aantal tussen 3.000 – 3.200 grafts. Wist u trouwens dat gespreide betaling mogelijk is? Wilt of kunt u het haartransplantatie bedrag niet in een keer missen dan biedt een financiering mogelijkheden. U bepaalt zelf het maandelijkse bedrag dat u terugbetaald, met een maximale looptijd van 60 maanden.

  Meer informatie haartransplantatie Turkije

  Spreekt een blijvende oplossing bij haaruitval u aan en onderzoekt u mogelijkheden die bij u passen? Laat uzelf voorlichten over een betaalbare haartransplantatie in Turkije. GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken. Onze haarchirurgen zijn ISHRS gecertificeerd en werken samen met een team van uiterst professionele assistenten. Kiest u voor een betaalbare haartransplantatie en bewezen resultaten? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Liever een fotoconsult? Stuur dan uw foto’s naar contact@globalhair.nl.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan