facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Vlaardingen

Een haartransplantatie in Vlaardingen of omgeving is een chirurgische ingreep als oplossing bij erfelijke, mannelijke kaalheid. Het is een ingreep die een zekere impact heeft en waarop u zich dient voor te bereiden. Dit voorbereiden kan op uiteenlopende manieren. Ervaringsverhalen lezen, meepraten op een haarforum of uzelf verdiepen in de behandelmethodes kan daarbij van pas komen. Onmisbaar bij een grondige voorbereiding op een haartransplantatie zijn de intakegesprekken die u heeft bij een aantal haarklinieken.

Verplicht haartransplantatie consult

Het intakegesprek is een van de belangrijkste momenten bij een haartransplantatie. Niet alleen stelt zo’n gesprek u in staat om alle relevante vragen die u heeft te stellen aan een ervaringsdeskundige, het is tegelijkertijd het moment waarop een behandelaar uw geschiktheid voor de ingreep beoordeelt. Een haartransplantatie in Vlaardingen is immers niet geschikt voor iedereen en wordt niet bij iedere vorm van haarverlies toegepast. De haartransplantatie kan worden toegepast bij onder meer: • Mannen en vrouwen die te maken hebben met Alopecia androgenetica. • Iemand die in goede gezondheid verkeert. • Er geen sprake is van actieve huidinfecties. • Iemand die over voldoende donormateriaal beschikt. Haarchirurgen zullen de haartransplantatie in Vlaardingen niet adviseren in geval van: • Tijdelijk haarverlies veroorzaakt door onder meer medische behandelingen, medicijn gebruik, stress, sterke gewichtsschommelingen, vitamine gebrek en hormonale invloeden. Ook Alopecia areata, diabetes mellitus en auto-immuunziekten kunnen aanleiding geven om een alternatieve behandelmethode voor te stellen. • Haaruitval die helaas al te ver gevorderd is, zodat er geen natuurlijke resultaten verwacht kunnen worden. Naast het beoordelen van uw geschiktheid voor de gewenste ingreep bekijkt een haarchirurg hoeveel haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Daarnaast worden een aantal onderwerpen uitgebreid besproken. U kunt hierbij denken aan: • Uw gezondheidstoestand. • Medisch verleden en eventuele ingrepen die u heeft ondergaan. • Eventueel medicijngebruik. • Uw wensen en verwachtingen.

Bitmap

Informatief consult haartransplantatie Vlaardingen en omgeving

Het gesprek voorziet zowel u als een haarchirurg van belangrijke informatie. U komt veel te weten over de toepassingsmogelijkheden en de resultaten die u kunt verwachten. De haarchirurg daarentegen kan beoordelen hoe de techniek bij u toegepast kan worden en hoeveel grafts daarvoor benodigd zijn. Een haartransplantatie in Vlaardingen is een moderne ingreep die blijvende resultaten biedt. Aan de hand van beeldmateriaal laat een haarchirurg zien hoe de haarzakjes uit het donorgebied worden geoogst en later in de kalende gebieden worden geplaatst. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen de FUT en FUE methode. GlobalHair werkt, net als een groot aantal andere haarklinieken, met de moderne FUE haartransplantatie techniek. De haarchirurgen maken bij het oogsten van de haarzakjes gebruik van een micro motor. Door de soepele samenwerking met ervaren assistenten kunnen op deze manier bij een dagbehandeling tot ruim 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Haartransplantatie voor en na foto’s brengen de resultaten in beeld. U krijgt te horen wat u van de herstelperiode en de resultaten kunt verwachten. Veel mensen denken dat de nieuwe haargroei meteen na afloop van de ingreep zichtbaar wordt, dit is echter niet het geval. De getransplanteerde haren vallen binnen drie tot vier weken uit. Alhoewel een paniekreactie hierop logisch is, is het een normaal verschijnsel. Het zijn de haren die uitvallen en niet het volledige haarzakje. Het definitieve eindresultaat wordt na 9 tot 12 maanden beoordeelt.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kostprijs haartransplantatie

Een ander belangrijk onderdeel van het intakegesprek is het kostenplaatje. Voor een haartransplantatie in Vlaardingen lopen de prijzen uiteen. Waar de meeste haarklinieken de prijs berekenen op basis van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt, biedt GlobalHair een handig vast all-in tarief. GlobalHair biedt betaalbare tarieven en uitstekende tarieven. Ook voor een haartransplantatie in Vlaardingen bent u van harte welkom bij onze vestiging in Leiden. Waarom kan GlobalHair een betaalbaar tarief aanbieden? De haartransplantatie wordt uitgevoerd in onze comfortabele haarkliniek in Istanbul, Turkije. Als u weet dat de kostprijs gemiddeld 50% lager is dan bij een Nederlandse haarkliniek, wordt een haartransplantatie in het buitenland een aantrekkelijke optie. De haarchirurgen zijn ervaren en weten precies hoe ze de techniek in uw situatie toe kunnen passen. Bovendien is er de beschikking over kwaliteitskeurmerken en mochten we recentelijk de prestigieuze award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018-2019’ in ontvangst nemen.

Direct een afspraak maken?

Spreekt een blijvende oplossing bij haaruitval u aan en onderzoekt u de voor- en nadelen van een haartransplantatie? Laat u dan ook voorlichten door GlobalHair. In de vestiging in Leiden bent u van harte welkom voor een gratis informatief consult. Ziet u op tegen die eerste stap? Het staat u volledig vrij om iemand die u vertrouwt mee te nemen. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in omgeving Vlaardingen FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Vlaardingen of omgeving. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het bekendste forum waar haargroei, haarproblemen, haaruitval en passende behandelmethodes worden besproken is Haarweb.nl. Uiteenlopende haaraandoeningen, oorzaken van haaruitval en oplossingen komen hier in diverse topics en onderwerpen aanbod. Het is mogelijk om verhalen van lotgenoten te lezen en een antwoord op bepaalde vragen te krijgen. Mensen plaatsen niet alleen ervaringen, maar ook regelmatig worden foto’s en video’s gedeeld over het verloop van een behandeling en de resultaten die bereikt worden.

Een haartransplantatie is een ingreep die een zekere impact heeft op uw leven. Het is een behandeling die behoorlijk wat kost en waar uw lichaam van moet herstellen. De behandeling kan met geen andere oplossing bij haarverlies vergeleken worden en het is tevens de enige behandelmogelijkheid die blijvend nieuwe haargroei als resultaat heeft. Met de toegenomen populariteit is ook het aantal behandelend specialisten groter geworden. Er valt dus wat te kiezen en er is heel wat om over na te denken. Het maken van een weloverwogen keuze kan alleen als u op de hoogte bent van het beschikbare aanbod.

YouTube is niet meer weg te denken uit de hedendaagse informatie voorziening. U vindt hier een groot aantal binnen- en buitenlandse video’s die betrekking hebben op een haartransplantatie. Het bekijken van dit soort video’s is interessant, omdat het u een beeld geeft van hetgeen u kunt verwachten. U ziet hoe het oogsten van de haarzakjes gebeurt en hoe deze grafts vervolgens in de kalende gebieden geïmplanteerd worden. Naast YouTube vindt en bekijkt u ook haartransplantatie video’s op de websites van meerdere haarklinieken alsook op persoonlijke blogs van mensen die de ingreep hebben laten toepassen.

Het eerste consult is iets waar u zich op voor kunt bereiden. Schrijf de vragen die u heeft op een papiertje en probeer uw wensen en verwachtingen van de ingreep eveneens onder woorden te brengen. Tijdens een intakegesprek wordt onder meer naar de mate van het haarverlies gekeken en beoordeelt een haarchirurg of er voldoende donormateriaal aanwezig is om een succesvolle haartransplantatie toe te kunnen passen. Beschikt u over (medische) informatie die betrekking heeft op het haarverlies of uw algemene gezondheid, neem deze dan mee naar het intakegesprek.

Oriënteert u zich op een haartransplantatie en heeft u, nog, geen voorkeur voor een behandelaar? Maak dan ook een afspraak bij GlobalHair in Leiden. GlobalHair is bekend om de betaalbare FUE haartransplantaties die in Istanbul worden toegepast. De kliniek heeft onlangs de award voor “Beste Haartransplantatie in Turkije 2018-2019” in ontvangst genomen. U wordt gedurende de behandelprocedure begeleidt en bijgestaan door een ervaren consulent. Het intakegesprek is vrijblijvend.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.