Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Verplicht haartransplantatie consult

  Het intakegesprek is een van de belangrijkste momenten bij een haartransplantatie. Niet alleen stelt zo’n gesprek u in staat om alle relevante vragen die u heeft te stellen aan een ervaringsdeskundige, het is tegelijkertijd het moment waarop een behandelaar uw geschiktheid voor de ingreep beoordeelt. Een haartransplantatie in Vlaardingen is immers niet geschikt voor iedereen en wordt niet bij iedere vorm van haarverlies toegepast. De haartransplantatie kan worden toegepast bij onder meer: • Mannen en vrouwen die te maken hebben met Alopecia androgenetica. • Iemand die in goede gezondheid verkeert. • Er geen sprake is van actieve huidinfecties. • Iemand die over voldoende donormateriaal beschikt. Haarchirurgen zullen de haartransplantatie in Vlaardingen niet adviseren in geval van: • Tijdelijk haarverlies veroorzaakt door onder meer medische behandelingen, medicijn gebruik, stress, sterke gewichtsschommelingen, vitamine gebrek en hormonale invloeden. Ook Alopecia areata, diabetes mellitus en auto-immuunziekten kunnen aanleiding geven om een alternatieve behandelmethode voor te stellen. • Haaruitval die helaas al te ver gevorderd is, zodat er geen natuurlijke resultaten verwacht kunnen worden. Naast het beoordelen van uw geschiktheid voor de gewenste ingreep bekijkt een haarchirurg hoeveel haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Daarnaast worden een aantal onderwerpen uitgebreid besproken. U kunt hierbij denken aan: • Uw gezondheidstoestand. • Medisch verleden en eventuele ingrepen die u heeft ondergaan. • Eventueel medicijngebruik. • Uw wensen en verwachtingen.

  Informatief consult haartransplantatie Vlaardingen en omgeving

  Het gesprek voorziet zowel u als een haarchirurg van belangrijke informatie. U komt veel te weten over de toepassingsmogelijkheden en de resultaten die u kunt verwachten. De haarchirurg daarentegen kan beoordelen hoe de techniek bij u toegepast kan worden en hoeveel grafts daarvoor benodigd zijn. Een haartransplantatie in Vlaardingen is een moderne ingreep die blijvende resultaten biedt. Aan de hand van beeldmateriaal laat een haarchirurg zien hoe de haarzakjes uit het donorgebied worden geoogst en later in de kalende gebieden worden geplaatst. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen de FUT en FUE methode. GlobalHair werkt, net als een groot aantal andere haarklinieken, met de moderne FUE haartransplantatie techniek. De haarchirurgen maken bij het oogsten van de haarzakjes gebruik van een micro motor. Door de soepele samenwerking met ervaren assistenten kunnen op deze manier bij een dagbehandeling tot ruim 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Haartransplantatie voor en na foto’s brengen de resultaten in beeld. U krijgt te horen wat u van de herstelperiode en de resultaten kunt verwachten. Veel mensen denken dat de nieuwe haargroei meteen na afloop van de ingreep zichtbaar wordt, dit is echter niet het geval. De getransplanteerde haren vallen binnen drie tot vier weken uit. Alhoewel een paniekreactie hierop logisch is, is het een normaal verschijnsel. Het zijn de haren die uitvallen en niet het volledige haarzakje. Het definitieve eindresultaat wordt na 9 tot 12 maanden beoordeelt.

  Kostprijs haartransplantatie

  Een ander belangrijk onderdeel van het intakegesprek is het kostenplaatje. Voor een haartransplantatie in Vlaardingen lopen de prijzen uiteen. Waar de meeste haarklinieken de prijs berekenen op basis van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt, biedt GlobalHair een handig vast all-in tarief. GlobalHair biedt betaalbare tarieven en uitstekende tarieven. Ook voor een haartransplantatie in Vlaardingen bent u van harte welkom bij onze vestiging in Leiden. Waarom kan GlobalHair een betaalbaar tarief aanbieden? De haartransplantatie wordt uitgevoerd in onze comfortabele haarkliniek in Istanbul, Turkije. Als u weet dat de kostprijs gemiddeld 50% lager is dan bij een Nederlandse haarkliniek, wordt een haartransplantatie in het buitenland een aantrekkelijke optie. De haarchirurgen zijn ervaren en weten precies hoe ze de techniek in uw situatie toe kunnen passen. Bovendien is er de beschikking over kwaliteitskeurmerken en mochten we recentelijk de prestigieuze award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018-2019’ in ontvangst nemen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp