Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie kliniek Turkije

  De FUE haartransplantatie die door GlobalHair in een luxe haarkliniek in Istanbul wordt toegepast heeft meerdere voordelen. Haartransplantatie voordelen in Turkije zijn onder meer: • De laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije. • De haarkliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken. • ISHRS gecertificeerde haarchirurgen werken tijdens een haarimplantatie samen met een team van ervaren assistenten. Dit maakt het mogelijk dat bij een enkele dagbehandeling tot 4.500 grafts getransplanteerd kunnen worden. In vergelijking met Nederland waar gemiddeld zo’n 3.000 – 3.200 haarzakjes behandeld worden is dit een hoog aantal. • Jaarlijks vinden honderden haartransplantaties in de kliniek plaats. De haarchirurgen hebben de ingreep in de vingers zitten. Door het regelmatig bijwonen van congressen en workshops is men bovendien ook altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden binnen het eigen vakgebied. • Blijvende resultaten. • Levenslange groeigarantie op succesvol getransplanteerde haarzakjes. Welke nadelen heeft een haartransplantatie in Turkije dan? • Soms wordt de afstand naar de haarkliniek als bezwaarlijk beschouwd. • De angst voor communicatieproblemen wordt eveneens als nadeel beschouwd. Om te voorkomen dat u meerdere keren naar Turkije heen en weer reist, kunt bij GlobalHair voor zowel het eerste consult als de nazorg terecht bij onze vestiging in Leiden. Het is alleen de ingreep zelf die in Istanbul wordt toegepast. U reist gedurende de hele procedure slechts een keer naar Turkije. Bij het aantrekkelijke behandeltarief zijn bovendien 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. De consulenten in Leiden spreken uw taal en gedurende uw verblijf in Turkije is een ervaren tolk aanwezig. U voelt zich geen moment verloren en door de begeleiding is er van miscommunicatie geen sprake.

  Vergelijken haartransplantatie voordelen en nadelen

  Natuurlijk bevat een volledig haarimplantatie proces meer dan alleen het lezen en vergelijken van de verschillende haartransplantatie voordelen en nadelen. Het verschil tussen haarklinieken, binnen- en buitenlandse behandelaars is divers. De keuze voor een betaalbare, hoogwaardige haartransplantatie bij GlobalHair baseert u niet alleen op het grote prijsverschil. U leest ook ervaringsverhalen van anderen en zoekt naar reviews van behandelingen die onze haarchirurgen hebben uitgevoerd. Daarnaast is ook uw eigen gevoel bij een haarkliniek van invloed. Op het moment dat u tijdens of na een intakegesprek geen prettig gevoel heeft bij een behandelaar, dan is het verstandig om verder te kijken. Gedurende de haartransplantatie zit u zo’n 6 tot 9 uur in een behandelstoel en het is beter om dit met een ontspannen gevoel en vertrouwen te doen. Ontbreekt de klik of worden uw vragen niet of onvoldoende beantwoord? Maak dan een afspraak bij een andere haartransplantatie specialist. Achteraf kunt u ook deze ervaringen met elkaar vergelijken. Al met al is de voorbereiding op een haartransplantatie een spannende periode, waarin u verder kijkt dan alleen de verschillende haartransplantatie voordelen en nadelen.

  Haartransplantatie voordelen vs. nadelen

  Eens u uw zinnen heeft gezet op een blijvende oplossing bij haaruitval, winnen de voordelen het al snel van de nadelen. Tel daarbij op dat de haartransplantatie een van de meest veilige cosmetische behandelingen ter wereld is, en een keuze is snel gemaakt. Staat u echter niet blind op de mooie resultaten die bereikt worden. De haartransplantatie is een behandeling die helaas niet bij iedere oorzaak van haaruitval kan worden toegepast. Goede resultaten worden bovendien alleen maar bereikt door de tips en adviezen van de haarchirurgen ter harte te nemen. Laat u daarom altijd deskundig adviseren over de mogelijkheden die bij u passen.

  Gratis haartransplantatie adviesgesprek

  Onderzoekt u de haartransplantatie als eventuele behandeling voor uw dunner wordende haardos? Onze ervaren consulenten verwelkomen u in de GlobalHair vestiging in Leiden voor een consult. Tijdens een informatief gesprek worden de verschillende aspecten van de ingreep doorgenomen en wordt aandacht besteed aan uw gezondheid, medisch verleden en eventueel medicijngebruik. Uw hoofdhuid, haaruitval en donormateriaal worden aandachtig bekeken en u kunt een persoonlijk behandeladvies verwachten. Het gesprek is vrijblijvend. Direct telefonisch een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Neemt u liever via e-mail contact met ons op? Ook dat is mogelijk via contact@globalhair.nl.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1