Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Combinatie haartransplantatie zon

  Al tijdens een eerste consult bij de haarchirurg wordt duidelijk dat een haartransplantatie en de zon niet direct een gelukkige combinatie is. Met name de eerste dagen na de ingreep is het beter om uw hoofd niet bloot te stellen aan het natuurlijke zonlicht en/of de zonnebank. Dat wil niet zeggen dat u een haartransplantatie alleen in het najaar of de winter kunt ondergaan. Door de instructies op te volgen biedt een ingreep in overige jaargetijden ook uitstekende resultaten. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen haartransplantatie zon voor en na de behandeling. • Zon voor FUE haartransplantatie. Op het moment van de ingreep mag uw hoofdhuid niet beschadigd zijn. Dit kan een belemmering van de doorbloeding tot gevolg hebben. Om te voorkomen dat u met een zonverbrande huid aan de haartransplantatie begint, wordt geadviseerd om vanaf 2 weken voor de ingreep de zon, daar waar mogelijk, te vermijden. Kies voor een beschermende crème met een hoge SPF factor van 30 of hoger. Zit zeker niet te lang in de zon en kies voor een optimale huidverzorging naderhand. Hiermee voorkomt u dat door eventuele zonverbranding de geplande ingreep uitgesteld moet worden. • Zon na FUE haartransplantatie. De eerste dagen na de haartransplantatie hebben uw huid en de getransplanteerde haarzakjes nodig om tot rust te komen. Blootstelling aan de zon helpt hier bij. U vermijdt de zon én de zonnebank zeker tot een maand na de behandeling. Op momenten dat u geen andere keuze heeft dan onder een stralende zon bezig te zijn, maak dan altijd gebruik van een goede zonbescherming. Dit doet u later ook, maar het is met name de eerste maand na de ingreep van onmisbaar belang.

  Haartransplantatie zon en hoofdbedekking

  Heeft u pas een haartransplantatie ondergaan en is het aangenaam weer om bijvoorbeeld op een terrasje te gaan zitten? Hoe aantrekkelijk dit ook lijkt, en is, u doet dit de eerste weken beter niet. Gaat u toch naar buiten wees er dan alert op dat u de huid goed beschermd. Kies daarbij de eerste dagen en weken zeker niet voor het dragen van een muts, pet of ander hoofddeksel. Later kan een loszittend hoofddeksel gedragen worden. Let op dat de band hiervan niet te strak om uw hoofd zit. Wilt u helemaal zeker zijn dat u de huid goed beschermd? Kies dan altijd voor een beschermende zonnecrème eventueel in combinatie met een zonnehoed.

  Kan ik mijn haartransplantatie combineren met een zonvakantie?

  De luxe haarkliniek van GlobalHair is gevestigd in Istanbul. Het kan aantrekkelijk zijn om uw haartransplantatie te combineren met een citytrip of een ontspannende strandvakantie. Onze haarchirurgen adviseren om in dit soort situaties eerst te genieten van een welverdiende vakantie en daarna de haartransplantatie toe te laten passen. Let daarbij wel op dat u niet met een zonverbrande huid op de afspraak verschijnt. In uiterste gevallen kan dan de haartransplantatie verplaatst worden. Een citytrip kunt u, zeker in de wintermaanden, ook na afloop van de haartransplantatie ondernemen. Van belang is dat u de eerste dagen uw hoofd zoveel mogelijk ontziet en niet aan een te grote druk blootstelt. Als u later het mooie, natuurlijke resultaat ziet dan zult u blij zijn dat u de verzorgingstips en adviezen niet zomaar naast u heeft neergelegd.

  Consult haartransplantatie

  Onze consulenten informeren u vrijblijvend over de FUE haartransplantatie. Tijdens een consult wordt gekeken naar uw haaruitval en het aanwezige donormateriaal. Uw gezondheid wordt besproken en er is aandacht voor uw medische achtergrond en eventueel medicijngebruik. Het is bovendien een uitgelezen moment om de vragen die u heeft te stellen. U komt tijdens het consult meer te weten over het verloop van de behandeling en de begeleiding die u van GlobalHair kunt verwachten. Overigens hoeft u voor het consult niet naar Istanbul te reizen. Dit vindt gewoon plaats bij onze vestiging in Leiden. Meer weten of direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp