Wilt u weer genieten van een natuurlijke haardos of overweegt u om uw inhammen of kruin op te laten vullen? Met een FUE haartransplantatie heeft u een permanente oplossing bij haaruitval. Het is een populaire behandeling die wereldwijd met succes wordt toegepast. Binnen- en buitenlandse haarklinieken zijn actief op de Nederlandse markt. De techniek is de laatste jaren verder ontwikkeld en verbeterd waardoor een haartransplantatie zonder litteken voor nog mooiere resultaten zorgt.

Haartransplantatie zonder litteken.
Haartransplantatie zonder litteken.

Keuze haartransplantatie zonder litteken

Een haartransplantatie is de enige behandeling die een blijvende oplossing tegen haaruitval biedt. Haarverlies als gevolg van erfelijke kaalheid overkomt een grote groep mannen, maar treft vrouwen net zo zeer. Waar de gevolgen zich bij mannen uiten in diepere inhammen, een terugtrekkende haarlijn en een kalende kruin is het haarverlies bij vrouwen diffuus en wordt de haardos over de hele lijn dunner. Niemand blijft onberoerd bij aanhoudende haaruitval. In uw zoektocht naar effectieve behandelmogelijkheden komt u de haartransplantatie regelmatig tegen. De behandeling bestaat al jaren, maar heeft recentelijk een enorme groei doorgemaakt. Dit uit zich in de verbetering van de techniek en een toename van het aantal gespecialiseerde binnen- en buitenlandse haarklinieken. Waar vroeger een ontsierend litteken achterbleef aan de achterzijde van het hoofd, in de haarkrans, is dat met de verfijning van techniek niet meer het geval. Een haartransplantatie zonder litteken wordt met behulp van de FUE methode toegepast. Hoe werkt de FUE techniek? Het gewenste aantal haarzakjes wordt met een holle naald een voor een uit het donorgebied geoogst. Het donorgebied is doorgaans uw haarkrans. Na een controle worden de grafts voorbereidt op de plaatsing in de kalende gebieden. Ook dit gebeurt een voor een. Zowel het donorgebied als de transplantatiegebieden worden plaatselijk verdoofd. Afhankelijk van de omvang van de haarimplantatie duurt de ingreep zo’n 6 tot 9 uur.

Herstel haartransplantatie zonder litteken

In tegenstelling tot de verouderde FUT methode, waar een reepje huid van het achterhoofd wordt weggenomen, wordt er bij een FUE haartransplantatie niet gesneden en dus ook niet gehecht. Het herstel verloopt vlot en door de (verzorgings)tips en adviezen op te volgen is er van littekenvorming geen sprake. Hoe kunt u de kans op littekens verkleinen? • Gun de behandelde huid, het donor- en ontvangstgebied, voldoende rust en tijd om te herstellen. Stoot uw hoofd niet en zorg voor minimale belasting. • Slaap de eerste nachten met een extra hoofdkussen, zodat u iets hoger ligt. • Wrijf of krab niet als uw huid gaat jeuken en korstjes vormt. Korstjes laten vanzelf los en vallen uit zichzelf van de huid. • Korstjes die los gekrabd worden, kunnen wondjes vormen. Wondjes genezen niet altijd even goed en hebben een zekere kans op infecties. U wilt infecties voorkomen, omdat dit littekens achter kan laten. • Ga de eerste weken na de haartransplantatie niet in de zon zitten of onder de zonnebank. Volg de instructies over het gebruik van een beschermende crème goed op.

Haartransplantatie tarieven

Een FUE haartransplantatie laat geen littekens na en wordt door de haarchirurgen van GlobalHair met succes toegepast. De behandeling, die plaatsvindt in de luxe haarkliniek in Istanbul, staat onder leiding van een ISHRS gecertificeerde haarchirurg die wordt bijgestaan door uiterst ervaren assistenten. Maximaal 4.500 haarzakjes worden tijdens een dagbehandeling getransplanteerd. U betaalt bij GlobalHair € 2.949 voor een FUE haartransplantatie, bij dit bedrag zijn bovendien 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Het consult en de nazorg vinden plaats in Leiden, zodat u slechts een keer naar Istanbul heen en weer reist. U kunt gedurende de hele behandelprocedure rekenen en vertrouwen op deskundige begeleiding, zodat u ook in Istanbul altijd een aanspreekpunt heeft. Waarom zijn onze tarieven zo laag in vergelijking met Nederlandse haarklinieken? Zowel de loonkosten als de algemene kantoor- en kliniekkosten liggen in Turkije lager dan in Nederland. Dat maakt dat we de haartransplantatie tarieven betaalbaar kunnen houden. GlobalHair geeft u de laagste prijsgarantie voor een haartransplantatie in Turkije.

Haartransplantatie consult

Is een haartransplantatie zonder litteken ook voor u een geschikte behandeling bij haaruitval? Onze consulenten bespreken de mogelijkheden graag tijdens een vrijblijvend intakegesprek. We nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en te kijken naar de oorzaak van het haarverlies. Om een goed advies te kunnen geven zal eveneens gekeken worden naar de mate van de haaruitval en de aanwezigheid van geschikt donormateriaal. De behandelprocedure wordt nader toegelicht en u ziet haartransplantatie voor en na foto’s van haarimplantaties die bij de haarkliniek zijn toegepast. Vul het contactformulier in of bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak.