Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie zonder scheren Turkije

Haartransplantatie zonder scheren Turkije. Het is een ingreep die mannen, maar met name vrouwen, die een oplossing zoeken bij haarverlies aanspreekt. Zonder het haar volledig te millimeteren worden de haarzakjes uit het donorgebied geëxtraheerd en in de ontvangstgebieden geplaatst. Is het overige haar lang genoeg? Dan valt dit na de ingreep over het kortgeschoren gedeelte heen en is het nauwelijks zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen.

Techniek haartransplantatie zonder scheren

Sinds de introductie van de haartransplantatie is het gebruikelijk geweest om het haar volledig kort te scheren. Veel mannen hebben hier geen probleem mee, maar er zijn ook mannen die het kort scheren als bezwaarlijk beschouwen. Dit kan zijn vanwege een representatieve functie of om andere redenen. Naast deze groep mannen zien ook vrouwen die te maken hebben met erfelijke kaalheid het niet zitten om het haar voor de gewenste ingreep te millimeteren. Modernisering van de bestaande haartransplantatie technieken alsmede de ervaring en kennis van specialisten maken het mogelijk om voor een haartransplantatie zonder scheren te kiezen. Voor de ingreep wordt aan de achterkant van uw hoofd, de haarkans, een strook kort geschoren. Na afloop van de haartransplantatie is dit niet zichtbaar, omdat de andere haren er overheen vallen en het korte gedeelte bedekken. Uit het donorgebied wordt het benodigde aantal haarzakjes met een FUE micro motor geoogst. U voelt van dit oogsten niets, het donorgebied is vooraf plaatselijk verdoofd. Het enige verschil met een standaard FUE haartransplantatie is dat er bij de haarsparende methode iets minder haarzakjes verplaatst kunnen worden, omdat het voor de behandelend specialist arbeidsintensiever is. Ook op de website van de Nederlandse Haarstichting staat veel interessante informatie over een haartransplantatie zonder geschoren te hoeven worden.

Bitmap

Mogelijkheden en beperkingen

Het zijn met name vrouwen die standaard kiezen voor een haartransplantatie zonder scheren in Turkije. Daarnaast is er een toenemend aantal mannen die eveneens de haarsparende behandelmogelijkheid overwegen. Dit omdat ze een representatieve functie hebben en er na de haartransplantatie relatief snel toonbaar uit willen zien. Een van de voorwaarden voor een haartransplantatie zonder scheren, is dat het omliggende haar lang genoeg is om het geschoren gedeelte te bedekken. De innovatieve techniek kent wel een aantal beperkingen die tijdens een intakegesprek nader worden toegelicht. De methode is erg arbeidsintensief en naast een kleiner aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd, kunnen de kosten ook iets hoger uitvallen. Zowel het oogsten als het plaatsen van de grafts duurt langer dan bij een ‘gewone’ FUE haartransplantatie. De geoogste haarzakjes moeten tussen aanwezige, langere, haren geplaatst worden. Is in uw situatie een uitgebreide haartransplantatie wenselijk? Bij een voorkeur voor een haarsparende FUE haartransplantatie kan een arts beslissen om de ingreep over meerdere behandeldagen te verdelen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Voor- en nadelen haartransplantatie zonder scheren Turkije

Dat de haarsparende haartransplantatie techniek verschillende voordelen heeft spreekt voor zich. Zo hoeft u niet maanden te wachten voordat uw kapsel weer enigszins toonbaar is en is het vrijwel onzichtbaar dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen. Mannen en vrouwen die de haarsparende techniek laten toepassen gaan vrijwel allemaal na 7 tot 10 dagen weer aan het werk. Tenzij u een lichamelijk zwaar beroep heeft, is dit prima mogelijk en niet van invloed op het eindresultaat. Toch kent de techniek een aantal nadelen:• Soms is het toch noodzakelijk om het ontvangstgebied te scheren. Hierdoor ontstaat een raar kapsel. • Het aantal haarzakjes dat tijdens een dagbehandeling getransplanteerd kan worden is beperkt. Waar haarchirurgen bij een standaard FUE haartransplantatie tot 4.500 verplaatsen, ligt dit aantal bij een haarsparende techniek rond 2.000 tot 3.500 grafts. • Wanneer een te groot aantal haarzakjes uit het geschoren donorgebied gehaald worden, kan al snel het betreffende gedeelte uitgedund worden. • De behandelmethode wordt niet geadviseerd aan jonge mannen, omdat niet voorspelt kan worden hoe het haarverlies zich in de toekomst ontwikkeld.

Betaalbare haartransplantatie zonder scheren Turkije

De haarchirurgen van GlobalHair hebben jarenlange ervaring met het toepassen van zowel de standaard FUE als de haarsparende FUE methode. De haarkliniek biedt constante hoogwaardige kwaliteit, uitmuntende zorg en prima resultaten. Bovendien behoren de tarieven tot de laagste FUE haartransplantatie prijzen van Istanbul. Het eerste consult, maar ook de controles en nazorg, vinden plaats bij de kliniek in Leiden. U reist alleen voor de haartransplantatie zonder scheren naar Istanbul. GlobalHair werkt met een all-in tarief, waarbij naast de ingreep ook medicatie, VIP transfers, 2 hotelovernachtingen en een PRP behandeling t.w.v. € 750 zijn inbegrepen. Overweegt u een haartransplantatie, maar ziet u er tegenop om het haar te scheren? Laat uzelf dan vrijblijvend informeren over een haartransplantatie zonder scheren in Turkije. U kunt een afspraak maken voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie zonder scheren Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie zonder scheren Turkije. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, de haarchirurgen van GlobalHair passen de FUE haartransplantatie zonder scheren zeer regelmatig toe. Het oogsten van de haarzakjes gebeurt met een micro FUE motor.

De meeste haartransplantaties zonder scheren worden toegepast bij vrouwen. Vrouwen met haaruitval kunnen uitstekend met een FUE haarimplantatie behandeld worden. Het volledig kortscheren van de haren staat vrouwen tegen en weerhoudt ze van de ingreep. Met de haarsparende variant is de haartransplantatie ook voor een grote groep vrouwen met Alopecia androgenetica bereikbaar geworden. Uiteraard dient u wel over voldoende donormateriaal te beschikken.

Nee, ook mannen kunnen vragen om de haarsparende behandeling. Feit is wel dat een haarsparende haartransplantatie in de regel voornamelijk bij vrouwen wordt toegepast. Tijdens een behandeling kunnen minder haarzakjes verplaatst worden dan wanneer de reguliere FUE techniek, waarbij het haar wordt geschoren, wordt toegepast.

In plaats van al het haar voor de ingreep te millimeteren, volstaat het om een reep in het donorgebied te scheren. Wanneer uw andere haar lang genoeg is, valt dit naderhand over het kortgeschoren gedeelte heen. Zodra de hoofdhuid is hersteld, is het niet zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen.

In vergelijking met een standaard FUE haartransplantatie, kan een haarchirurg bij een haartransplantatie zonder scheren op een dag minder haarzakjes behandelen. In dat opzicht is de kostprijs iets hoger dan wanneer u een uitgebreide haarimplantatie van 4.500 haarzakjes laat toepassen.

GlobalHair biedt een all-in tarief voor een FUE haartransplantatie van € 2.949. Bij dit tarief zijn eveneens 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP-behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen.

Nee, de kans dat een zorgverzekeraar een haartransplantatie vergoed is uiterst klein. De ingreep wordt gezien als cosmetische behandeling en kent vrij zelden een medische noodzaak en/of indicatie.

Nee, de ingreep wordt net als een standaard FUE haartransplantatie, met behulp van een plaatselijke verdovingen uitgevoerd.

Ja, een haartransplantatie is een veilige ingreep. Net zoals iedere andere medische behandeling bestaat er een zekere kans op complicaties. Deze kans kunt verkleinen door de verzorgingsinstructies die u krijgt na te leven.

Haartransplantaties mislukken vrijwel nooit. Ook de haarsparende behandelmethode staat garant voor blijvend nieuwe haargroei. De getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang nieuwe haren produceren. Voordat de resultaten zichtbaar worden, gaan er een aantal maanden voorbij. Pas 9 tot 12 maanden na de haartransplantatie is er sprake van een definitief resultaat.

Als uw haar lang genoeg is, en u een haarsparende haartransplantatie ondergaat, dan vallen de omliggende haren over het kort geschoren donorgebied heen. Het is dan nauwelijks zichtbaar dat u een ingreep heeft laten toepassen.

De ervaren haarchirurgen van GlobalHair passen jaarlijks honderden haarsparende FUE haartransplantaties met succes toe. Regelmatig worden congressen, meetings en workshops bijgewoond, zodat de kennis over behandeltechnieken en apparatuur altijd up-to-date is.

Bij het vergelijken van de tarieven ziet u dat de kosten voor een haartransplantatie in Turkije lager zijn dan in Nederland. Betaalbare tarieven behoren tot de voornaamste redenen om de ingreep in Turkije toe te laten passen. Professionaliteit, ervaring, kennis en kunde van de behandelend artsen zijn eveneens van belang voor het eindresultaat.

Ja, net zoals bij een standaard FUE haarimplantatie worden zowel het donorgebied als de transplantatie gebieden plaatselijk verdoofd. Het zetten van de verdovingen kan als gevoelig ervaren worden. De verdovingen zijn een aantal uren na de ingreep uitgewerkt, waarna eventueel kortdurende napijn kan ontstaan. De haarchirurg kan u hiervoor pijnstillers geven. U kunt ook een paracetamol nemen om de pijn tegen te gaan.

U betaalt geen toeslag voor een haarsparende ingreep.

Ja, het maakt bij een haartransplantatie niet uit welke kleur uw haar heeft. De ingreep wordt toegepast bij volwassen, gezonde mannen en vrouwen, waarbij een leeftijdsgrens niet van toepassing is. Zolang u zichzelf goed voelt en uw gezondheid dat toelaat kan de ingreep overwogen worden.

Ja, de ingreep wordt niet toegepast zonder consult. Het consult is bedoeld om uw situatie te beoordelen, en vast te stellen of u voor de ingreep in aanmerking komt. Gekeken wordt hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren. De ingreep, maar ook de eventuele risico’s worden uitgebreid toegelicht.

Nee, u kunt hiervoor terecht bij de vestiging van GlobalHair in Leiden. Dit is tevens de plaats waar nazorg en controles gebeuren. Alleen de ingreep zelf wordt in de moderne kliniek in Istanbul gedaan.

Ja, GlobalHair geeft garantie op succesvol getransplanteerde grafts. De voorwaarden en garantiebepalingen kunt u opvragen tijdens het consult.

Afhankelijk van de omvang van de ingreep duurt een gemiddelde behandeldag 4 tot 8 uur. Tussendoor kunt u opstaan en wat rondlopen. Tussen de middag wordt u een lunch aangeboden. In de behandelstoel kunt u televisie kijken, naar de radio luisteren of gewoon ontspannen.

Nee, het is gebruikelijk dat u 2 nachten in Istanbul verblijft. Na de ingreep gaat u terug naar het hotel. De volgende ochtend controleert de haarchirurg het resultaat, waarna u de terugreis aan kunt vangen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.