Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Techniek haartransplantatie zonder scheren

  Sinds de introductie van de haartransplantatie is het gebruikelijk geweest om het haar volledig kort te scheren. Veel mannen hebben hier geen probleem mee, maar er zijn ook mannen die het kort scheren als bezwaarlijk beschouwen. Dit kan zijn vanwege een representatieve functie of om andere redenen. Naast deze groep mannen zien ook vrouwen die te maken hebben met erfelijke kaalheid het niet zitten om het haar voor de gewenste ingreep te millimeteren. Modernisering van de bestaande haartransplantatie technieken alsmede de ervaring en kennis van specialisten maken het mogelijk om voor een haartransplantatie zonder scheren te kiezen. Voor de ingreep wordt aan de achterkant van uw hoofd, de haarkans, een strook kort geschoren. Na afloop van de haartransplantatie is dit niet zichtbaar, omdat de andere haren er overheen vallen en het korte gedeelte bedekken. Uit het donorgebied wordt het benodigde aantal haarzakjes met een FUE micro motor geoogst. U voelt van dit oogsten niets, het donorgebied is vooraf plaatselijk verdoofd. Het enige verschil met een standaard FUE haartransplantatie is dat er bij de haarsparende methode iets minder haarzakjes verplaatst kunnen worden, omdat het voor de behandelend specialist arbeidsintensiever is. Ook op de website van de Nederlandse Haarstichting staat veel interessante informatie over een haartransplantatie zonder geschoren te hoeven worden.

  Mogelijkheden en beperkingen

  Het zijn met name vrouwen die standaard kiezen voor een haartransplantatie zonder scheren in Turkije. Daarnaast is er een toenemend aantal mannen die eveneens de haarsparende behandelmogelijkheid overwegen. Dit omdat ze een representatieve functie hebben en er na de haartransplantatie relatief snel toonbaar uit willen zien. Een van de voorwaarden voor een haartransplantatie zonder scheren, is dat het omliggende haar lang genoeg is om het geschoren gedeelte te bedekken. De innovatieve techniek kent wel een aantal beperkingen die tijdens een intakegesprek nader worden toegelicht. De methode is erg arbeidsintensief en naast een kleiner aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd, kunnen de kosten ook iets hoger uitvallen. Zowel het oogsten als het plaatsen van de grafts duurt langer dan bij een ‘gewone’ FUE haartransplantatie. De geoogste haarzakjes moeten tussen aanwezige, langere, haren geplaatst worden. Is in uw situatie een uitgebreide haartransplantatie wenselijk? Bij een voorkeur voor een haarsparende FUE haartransplantatie kan een arts beslissen om de ingreep over meerdere behandeldagen te verdelen.

  Voor- en nadelen haartransplantatie zonder scheren Turkije

  Dat de haarsparende haartransplantatie techniek verschillende voordelen heeft spreekt voor zich. Zo hoeft u niet maanden te wachten voordat uw kapsel weer enigszins toonbaar is en is het vrijwel onzichtbaar dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen. Mannen en vrouwen die de haarsparende techniek laten toepassen gaan vrijwel allemaal na 7 tot 10 dagen weer aan het werk. Tenzij u een lichamelijk zwaar beroep heeft, is dit prima mogelijk en niet van invloed op het eindresultaat. Toch kent de techniek een aantal nadelen:• Soms is het toch noodzakelijk om het ontvangstgebied te scheren. Hierdoor ontstaat een raar kapsel. • Het aantal haarzakjes dat tijdens een dagbehandeling getransplanteerd kan worden is beperkt. Waar haarchirurgen bij een standaard FUE haartransplantatie tot 4.500 verplaatsen, ligt dit aantal bij een haarsparende techniek rond 2.000 tot 3.500 grafts. • Wanneer een te groot aantal haarzakjes uit het geschoren donorgebied gehaald worden, kan al snel het betreffende gedeelte uitgedund worden. • De behandelmethode wordt niet geadviseerd aan jonge mannen, omdat niet voorspelt kan worden hoe het haarverlies zich in de toekomst ontwikkeld.

  Betaalbare haartransplantatie zonder scheren Turkije

  De haarchirurgen van GlobalHair hebben jarenlange ervaring met het toepassen van zowel de standaard FUE als de haarsparende FUE methode. De haarkliniek biedt constante hoogwaardige kwaliteit, uitmuntende zorg en prima resultaten. Bovendien behoren de tarieven tot de laagste FUE haartransplantatie prijzen van Istanbul. Het eerste consult, maar ook de controles en nazorg, vinden plaats bij de kliniek in Leiden. U reist alleen voor de haartransplantatie zonder scheren naar Istanbul. GlobalHair werkt met een all-in tarief, waarbij naast de ingreep ook medicatie, VIP transfers, 2 hotelovernachtingen en een PRP behandeling t.w.v. € 750 zijn inbegrepen. Overweegt u een haartransplantatie, maar ziet u er tegenop om het haar te scheren? Laat uzelf dan vrijblijvend informeren over een haartransplantatie zonder scheren in Turkije. U kunt een afspraak maken voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1