Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haarsparende haartransplantatie

  Na lang wikken en wegen heeft u besloten om een oplossing te zoeken voor de haaruitval waar u mee te maken heeft. U heeft verschillende mogelijke behandelingen bekeken en uw keuze is gevallen op een haartransplantatie, de enige behandeling die blijvende resultaten biedt. Het enige nadeel wat u ziet is het feit dat uw haar voor de ingreep geschoren wordt. Waar de meeste mannen hier niet veel moeite mee hebben, ligt dat voor vrouwen meer gevoelig. U bent gehecht aan uw haardos en met een haartransplantatie wilt u uw zelfvertrouwen verbeteren en uw sociale leven een boost geven. Het kort scheren van uw haar draagt daar niet aan bij. In het verleden was dit voor vrouwen een reden om toch niet voor een haartransplantatie te kiezen en een alternatieve behandeling toe te laten passen. Met de komt van de haartransplantatie zonder scheren, wordt de drempel om toch voor de ingreep te kiezen verlaagd. Een haarsparende haartransplantatie wordt door vrouwen als een prima mogelijk gezien. De resultaten die worden bereikt zijn net zo goed als bij een standaard FUE haartransplantatie en zijn uiteraard ook permanent.

  FUE haartransplantatie zonder scheren

  De haartransplantatie zonder scheren wordt door meerdere binnen- en buitenlandse haarklinieken aangeboden, en wordt met behulp van de FUE techniek toegepast. Dat houdt in dat haarzakjes uit het donorgebied geoogst worden en in de transplantatiegebieden geplaatst worden. Om dit mogelijk te maken, wordt een klein stukje van uw haarkrans geschoren. Dit is de achterzijde van uw hoofd. Als uw omliggende haren lang genoeg zijn, vallen deze na de ingreep over het geschoren gedeelte heen. Het is niet zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Na het scheren, wordt het donorgebied plaatselijk verdoofd en gaan de haarchirurg en haartransplantatie assistenten aan de slag om de haarzakjes te oogsten. Het oogsten gebeurt met een zogenaamde micro motor. De geoogste grafts worden gecontroleerd en voorbereidt op plaatsing in de vooraf besproken plaatsen. Dit terugplaatsen gebeurt eveneens onder plaatselijke verdoving. Het grote verschil met een standaard FUE haarimplantatie is dat er bij een haartransplantatie zonder scheren gedurende een dagbehandeling minder haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. De ingreep vereist precisie en aandacht.

  Haartransplantatie zonder scheren in Turkije

  Vrouwen die een haarsparende haartransplantatie overwegen kunnen hiervoor ook terecht bij GlobalHair. De ervaren haarchirurgen voeren de haartransplantatie zonder scheren toe in een luxe haarkliniek. Door een vlotte samenwerking met ervaren assistenten wordt u op efficiënte wijze behandelt en geniet u later van een natuurlijk resultaat. Heeft u al eerder prijzen opgevraagd voor een FUE haartransplantatie bij een Nederlandse haarkliniek? Laat u dan ook eens informeren over de tarieven die GlobalHair hanteert. U zult verbaasd zijn door het enorme verschil. Een haartransplantatie zonder scheren is in Turkije aanmerkelijk goedkoper dan in Nederland. Dit verschil zit voornamelijk in de lagere kosten voor medewerkers, kliniek-, en bedrijfskosten. Zowel de dienstverlening als de kwaliteit die wordt geleverd zijn hoogwaardig. GlobalHair beschikt over verschillende internationale kwaliteitskeurmerken en de behandelend haarchirurgen zijn allemaal ISHRS gecertificeerd. Jaarlijks worden honderden ingrepen in de haarkliniek met uitstekende resultaten toegepast. GlobalHair geeft u levenslange groeigarantie op de getransplanteerde haarzakjes.

  Individuele mogelijkheden

  Niet iedereen kan met toepassing van de haarsparende haarimplantatie behandeld worden. Iedere situatie is uniek en het is tijdens een intakegesprek dat de mogelijkheden met u worden doorgenomen. Wanneer is iemand wel of niet geschikt voor een haartransplantatie zonder scheren? Uiteindelijk heeft een haartransplantatie specialist hierin het laatste woord. De behandeling wordt voornamelijk toegepast bij vrouwen. Mannen met de expliciete wens voor een haarsparende haartransplantatie kunnen dit standpunt als vanzelfsprekend toelichten. Afhankelijk van de aanwezigheid van donormateriaal en de mate waarin de haaruitval is gevorderd zal de haarchirurg een advies geven.

  Consult FUE haartransplantatie

  Laat u vrijblijvend voorlichten over een betaalbare haartransplantatie in Turkije. Maak een afspraak voor een consult bij onze vestiging in Leiden en zie of u voor de gewenste behandeling in aanmerking komt. Neem belangrijke informatie over uw gezondheid, medische achtergrond en eventueel medicijngebruik mee naar het gesprek. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp